2011. június 2., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Benedek pápa napjai meg vannak számlálva

2011. június 1. csütörtök, 11:00
Szeretett leányom, Szent Nevemért,  te már többször is próbára voltál téve, azért,  hogy hátat fordíts az Igazságnak. Ez rendszeresen elő fog fordulni.   Hiszen egy nap sem fog eltelni anélkül, hogy a csaló ne kísértsen meg téged, vagy, hogy ne vonjon el a munkádtól, és hogy elmédet ne töltené el kétségekkel.
Neked nem szabad más látnokok üzeneteit olvasnod, vagy más személyre hallgatnod, olyanra, aki azt állítja, hogy az Én Nevemben jön és üzenetet akar neked adni, de az ellentéte azoknak az Igéknek, amelyeket Tőlem kaptál.
Próféciáim, leányom, pontos közlések számodra. Sátán továbbra is meg akar kaparintani és ártani akar neked, mindig akkor, amikor a legkevésbé várod. Ezért légy óvatos mindig. Az Én szeretett helytartóm  napjai meg vannak számlálva. Ő, még a Nagyfigyelmeztetés előtt el fogja hagyni a Vatikánt. Bízzál Bennem. Engedelmeskedj Nekem. Te most jól haladsz előre, de Tőlem soha se fordítsd el szemeid.
Azonban ne félj  az életedet normális módon, úgy, mint eddig élni, ha az ima és a Nekem való teljes önátadásod, a legfontosabb része ennek. Biztosítalak arról,  hogy ebben a munkádban mostantól nem vagy egyedül és csak azok, akiket Én vezetek, lehetnek valamilyen módon befolyással rád.
Bízzál Bennem akkor, amikor azt mondom neked, hogy a sátán Igéimet nem szabotálja, vagy ezeket az üzeneteket, amelyeket Én adok neked,  nem tudja megfertőzni. Ez ebben az esetben nem fog megtörténni, mert ez egy rendkívüli misszió,  és ezért minden védelmet megkapsz, leányom. Amikor aggodalmad lesz bármelyik üzenettel kapcsolatban, kérdezz meg Engem és megkapod rá a választ. Senkit se kérdezz meg véleménye felől,  mert ők arra nincsenek kiképezve, hogy az Isteni Igéről nyilatkozhassanak.
Sohase bonyolódj más látnokok üzeneteibe. Ez nagyon fontos, különben ártana a munkádnak.
Közben, most már tudod, hogy Én, a ti Megváltótok és az emberiség Királya tekintélyt élvezek. Nem szabad soha, egy embernek sem Igéimet beszennyeznie. Légy hálás a prófécia adományáért és minden időben engedelmeskedj Nekem. Ne bánts meg Engem sohasem kételkedéseiddel. Ezek az idők már a hátad mögött vannak. Közeledj Hozzám alázatos szívvel és lélekkel.  Hallgass, amikor Igéimet kigúnyolják, megtámadják, elutasítják, vagy ellent mondanak neki és megkérdőjelezik azokat, mert te nem vagy abban a helyzetben, hogy válaszolhass Helyettem. Annyi mindent fogsz még Tőlem tanulni, ha leülsz és meghallgatsz Engem. Eltöltöm lelkedet a megkülönböztetés kegyelmével. Fogadd el ezt az ajándékot. Ne kételkedj. Örvendezz Velem.
Ez egy nagyon fontos küldetés, nem mint a többi, amit az előzetes próféták által az emberiségnek küldtem. Emberi szóval kifejezve, részedről erőt követel. Éppen ezért most nagyon fontos,  hogy egyszerű módon kommunikálj Velem, az ima által, a Szentségimádás által, és a Szentségek által. Minden mást ki kell zárni. Családod minden időben nagyon fontos. Minden, ami ezen a két dolgon kívül van, kevésbé fontos most. Próbálj meg lazítani és engedd, hogy Szeretetem eltöltsön téged. Ne pazarold az amúgy is értékes időt aggodalomra. Egyesülj Velem, hogy teljes egységben legyünk és minden sérelemtől védve leszel. Szeretlek, leányom és bízom benned.
A ti odaadó Megváltótok és Tanítótok,
Jézus Krisztus