2011. július 8., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A nárcizmus, a mai világ gonosz járványa


2o11. július 7. csütörtök; 21:00 óra
Szeretett leányom, azt szeretném, hogy tudja a világ: az emberek iránti szeretetem az egész lényemet átjárja,  miközben a Nagyfigyelmeztetésre készülök fel.  Öröm tölt el,  mert tudom, hogy gyermekeim, különösen azok,  akik nem ismernek Engem,  Irgalmasságom Nagy Eseménye alatt,  elismerik végre, hogy Létezem.
Egyike a legnyugtalanítóbb tulajdonságoknak, amelyek gyermekeimet elárasztják ebben a világban, a nárcizmus, az önszeretet. Ez a gonosz járvány a társadalom minden rétegében uralkodik, és a sátán egyik kedvenc támadási módja, miközben démonai mindenütt behatolnak gyermekeim lelkébe.
Látni lehet, hogy hogyan tollászkodnak és mutogatják magukat, hogy elnyerjék a többiek tiszteletét. Elsősorban önmagukat szeretik, de azután, ha ez már nem elég, a körülöttük lévők figyelmére vágyakoznak, s arra ösztönzik azokat, hogy nyíltan is imádják őket.
Ma olyan erősek a sátán támadásai, hogy azt letagadni nehéz, hiszen a szegény lelkek által nyilvánulnak meg. Kinézetük megszállottsága által,  akár még arra is képesek, hogy ártsanak a saját testüknek, és hogy megtegyenek mindent,  hogy az önszeretetüket kielégítsék.
Ha az ilyen lelkekben már jelen van a sátán, akkor már nem nehéz beszennyezniük magukat. Ezek az emberek tele lesznek hiúsággal,  törekedni fognak arra, hogy befolyásos helyeken   mutatkozzanak. Az Utolsó Időkben a nárcizmus bűne fokozódik, amikor sokan a saját jólétüket és az önzésüket a barátaik, vagy akár a családjaik költségén is bebiztosítják. A mai világban úgy tekintenek az önszeretetre, mint egy csodálatraméltó tulajdonságra. Törekvésük, hogy előnyt szerezzenek maguknak nem vezet kielégültséghez, mert a sátán gondoskodik arról, hogy ezek az emberek mindig többre és többre vágyjanak.
Gyermekeim, a büszkeség egy olyan bűn, amely most a világban egyre fokozódik. Ne fogadjátok el ezt a viselkedési formát, ne legyen ez része a mindennapi életeteknek. Olyan sok fiatal úgy tekint ezekre az úgynevezett testi tökéletességgel rendelkező személyekre, mint valami követésre méltó célra. De ha kinyitjátok a szemeiteket, és ha ezt a viselkedést olyannak látjátok, mint amilyen az a valóságban, akkor láthatjátok, hogy sajnálatra méltó.
Ez,  az Első Parancs megszegése, s ha ezek az emberek megmaradnak ezen az ösvényen, akkor a csaló további zűrzavarba is bele fogja húzni őket. A nárcizmust az élet minden területén meg lehet találni, beleértve a politikát, a divatot,  a médiát, és a film világát, de még az Én Egyházamon belül is.
Az alázatosságot nem lehet elérni, ha a nárcizmustól szenvedtek.
Alázat nélkül pedig nem juthattok be Atyám Birodalmába.
Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus.