2012. november 28., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Papjaim, nektek nem szabad megbántanotok Engem azt állítva, hogy egy hazug vagyok

2012. november 27. 20:08
Drága szeretett leányom, el kell magyaráznom, hogy közületek sokan, akik keményen dolgoznak és terjesztik Szent Szavamat, az eddiginél is jobban lesznek támadva az úgynevezett önjelölt szakértők által, akik elvetik majd ezeket az üzeneteket, mintha lényegtelenek lennének.
Mások pedig, akik támadnak benneteket, azt fogják mondani, hogy nektek nincs jogotok Szavamat hirdetni, vagy azt állítani, hogy az Igaz.
Végül, bizonyos felszentelt szolgák az Egyházamon belül megfenyegetnek majd benneteket, és azt mondják nektek, hogy hagyjátok abba amit csináltok, mivel munkátok által megsértettétek őket. Ők azt fogják mondani, hogy ezek az üzenetek nem Istentől valók.
Azzal fogják gyanúsítani, hogy egy gonosz erőtől származnak. Azt fogják mondani, hogy ezek az üzenetek ellentétben állnak Egyházam tanításaival. A következőket mondom nekik:
Az üzenetek melyik része okoz oly szívfájdalmat nektek? Miért nem mondjátok az Igazat, amikor Szavamat kritizáljátok?
Miért büszkélkedtek a lelki dolgokban való tudásotokkal, amelyek, mint mondjátok, fölülmúlja az enyémet?
Az Én „földi Testem”, az Egyházam nevében beszéltek? Ha igen, akkor ezt nem Én engedélyeztem Szent Helytartómon keresztül.
Ez a kampány, mellyel oly intenzíven utasítjátok el ezeket az üzeneteket, a saját nézeteiteken és személyes véleményeteken alapszik?
Ti hibát kerestek, aztán azzal fenyegetitek nyájatokat, hogy ha olvassák Szavamat, akkor félre lesznek vezetve.
Szent Szavamat – mint mondjátok – el kell utasítani, és aztán azt mondjátok Követőimnek, hogy kötelességük nekik is ezt tenniük.
Miért féltek attól a Királytól, akinek elköteleztétek az életeteket?
Tőlem nem kell félnetek, mégis Szavam kényelmetlen számotokra.
A világban sok önjelölt próféta van, akik nem hitelesek, és sokak imájára van szükségük. Azonban mindig azokat fogjátok a legjobban célba venni, akik hitelesek. Az igaz próféták azok, akik magukra vonják a papok haragját, azokét, akik még bizonytalanok e Küldetés célja felől.
Legyetek elővigyázatosak azzal, hogy kit vontok kétségbe, hogy kiről terjesztitek a mérget, a valótlanságokat és a rágalmakat, mert Én sem Egyházamat, sem benneteket nem hatalmaztalak fel, hogy ezt tegyétek. Papjaim, nektek nem szabad megbántanotok Engem az által, hogy azt állítjátok, egy hazug vagyok.
Amikor az Igazság napja feltárul számotokra, nagy szégyent fogtok érezni.
Tegyétek le fegyvereiteket, és mellőzzetek minden gyűlöletet és haragot, amelyek ebben a pillanatban kínoznak benneteket. Aztán nézzétek meg, mi történt veletek. A Sátán oly módon tévesztett meg benneteket, hogy a ti szóbeli és írásbeli támadásotok ezzel a munkával kapcsolatban túl messzire ment ahhoz képest, amit elvárnak tőletek.
Hogy ez miért történt? Azért, hogy késleltesse ezt a Küldetést, és hogy elvonja az embereket az imától, melyek a Mennyből küldettek, hogy megmentse a lelkeket.
Amit ti tesztek az, hogy megpróbáltok megakadályozni Engem, Jézusotokat, Tervemben, az emberiség megváltásának tervében.
Ez egy nagyon súlyos bűntett Isten ellen.
Itt van egy Keresztes Imahadjárat ima, segítségül, hogy válaszoljatok Hívásomra, hogy megszabaduljatok a kétségek gyötrelmétől.
A Keresztes Imahadjárat 86. imája: Szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől
Drága Jézus, összezavartan és csalódottan jövök Színed elé, mert aggódok azért az Igazságért, melyet kinyilatkoztatsz ezekben az üzenetekben.
Bocsáss meg nekem, ha igazságtalan voltam Veled.
Bocsáss meg nekem, ha nem tudlak meghallani Téged.
Nyisd meg a szemem úgy, hogy megláthassam, amit elvársz tőlem, és hogy megértsem azt.
Könyörgöm Hozzád, add meg nekem a Szentlélek erejét, hogy megmutassa nekem az Igazságot.
Szeretlek drága Jézus, és kérlek téged, szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől.
Segíts nekem, hogy válaszoljak hívásodra.
Bocsáss meg nekem, ha megbántottalak Téged, és vigyél engem közelebb Szívedhez.
Vezess engem Új Királyságodba, és légy kegyes hozzám, úgy, hogy imáim és szenvedésem által segíthessek a lelkek megmentésében, melyek oly értékesek Szentséges Szíved számára.

Jézusotok