2011. július 10., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Tudasd felszentelt szolgáimmal ennek tartalmát – így felkészíthetik nyájaikat

2011. július 9. szombat, 16:00

Szeretett leányom, éppen most érzed a kétség kínjait, amikor üzeneteim tisztánlátásában már magabiztosan haladsz előre. Kommunikálásom e stádiumában felmerült kételyed talán összezavar téged. Minden lépésed, leányom, amely az ellenkező irányba visz téged, nem más, mint hited megpróbáltatása, mert egy ember sem feltételezheti magáról, hogy mindig méltó lesz Hozzám.  Fogadd el ezt a szenvedést, mert ebben a munkában a megpróbáltatások ismételten támadni fognak téged. Bízzál Bennem és folyamatosan add át Nekem szabad akaratodat, hogy segítségedre lehessek a munkádban való megerősödésedben.
Leányom, ezekben az időkben számos látnok létezik, akikkel Édesanyám, Szent Mihály arkangyal és a Szentháromság segítségével kommunikálok, de kevesebben vannak, mint gondolnád. Néhányan az apostolok közül rejtve maradnak, munkájukat csak a szentek ismerik a Mennyországban. Aztán vannak azok a látnokok, akiket a világ végül is, mint Hírnökeimet ismeri fel. Te egyike vagy ezeknek. Ez a küldetés nem lesz könnyű számodra, leányom, ezért engedem meg, hogy elszenvedd a kudarcokat, a megpróbáltatásokat és a tévedéseket. Csak akkor leszel egyre erősebb, ha hozzászoksz ezekhez az eseményekhez, míg végül, már nem fog gondot okozni neked az, hogy mit gondolnak mások rólad. Ennek a küldetésnek minden lépésében együtt haladsz Velem, és ezt nem szabad elfeledned soha.
Fontos biztosítanod, hogy Szavaim Igazságai a lehető legtöbb szegény lélekhez eljuthassanak.  Tudatnod kell felszentelt szolgáimmal mindezek tartalmát. Így fel tudják nyájaikat készíteni, még a Nagyfigyelmeztetés előtt. Az most nem fontos, hogy az Egyház hitelesíti vagy sem ezeket az üzeneteket, mert az idő nem az ő oldalukon áll. Felszentelt szolgáimnak sok-sok időre lesz szükségük ahhoz, hogy üzeneteimet elismerjék. Tehát, folytasd csak tovább.
Leányom, sok ellenséged lesz az Én Nevemért. Ez olyan dolog, amit el kell fogadnod, tehát ne engedd, hogy az akadályok keresztezzék utadat. Üzeneteim most már több ezer elveszett lelket térítettek meg. Életbevágóan fontos, hogy engedelmeskedj nekem, hogy még több lélek megmenekülhessen.
Megértem, hogy ez a munka számodra egyedüllétet és félelmet okoz, de ne feledd: Én a nyíltszívűeket választom ki, akik elég erősek ahhoz, hogy terjesszék Szavaimat. Viszonzásul az az erő, amit érezni fogsz, gyorsan fog neked abban segíteni, hogy ezeket az üzeneteket széles körű közönségnek terjeszthesd. Tehát, ne érezd magad letörve, hiszen hiába törekszem arra, hogy örömet érezz szívedben, amikor a keresztemet hordozod, mert az ritka eset. Te az Én Nevemben mindig szenvedni fogsz, és azt fogod érezni, hogy időre van szükséged, ahhoz, hogy az öröm teljes erejét megtapasztalhasd. A te szenvedésed millió lelket ment meg, ezért hálásnak kell lenned.
Minden Szent a te oldaladon dolgozik, hogy megerősítsenek, és hogy megvédjenek a sátántól, aki mindent meg fog tenni, amit csak tud, hogy megállítson téged. De ezt Ő sohasem éri el, mert Atyám keze mindazokra le fog sújtani, akik megpróbálják szabotálni azon munkálkodásomat, hogy a lehető legtöbb lelket menthessem meg, rajtad keresztül.  Támaszkodj Rám, és Én ezt a művet előmozdítom, úgy, hogy üzeneteimet milliók fogják hallani, hívők és hitetlenek, a Föld minden sarkában.
A ti szerető Tanítótok
Az emberiség Megváltója
Jézus Krisztus