"Ferenc pápa a cölibátus eltörléséről beszél"

A müncheni modernista Marx bíboros azt mondta, hogy Ferenc pápa a bíborosok tanácsával beszél a papi cölibátus eltörléséről beszél. Max bíboros Ferenc pápa egyik legközelebbi tanácsadója.

Marx a bajorországi katolikus bizottságnak beszélt pénteken Münchenben.

Az osztrák teológust, Paul Zulehner, aki a katlikus hit nagy ellensége, II. János Pál és XVI. Benedek ellenzője, meghívták a találkozóra, hogy beszéljen, ahol kifejezte meggyőzédését, miszerint Ferenc pápa el fogja törölni a cölibátust, amennyiben senki nem "lövi le vagy mérgezi meg".

A német egyház minden spirituális és morális tekintélyét elvesztette. Most már nem több, mint egy üres szervezet, amit a pénz és a jól fizetett alkalmazottak vezetnek. Nem meglepő tehát, hogy ezek a szervezetek ellenzik az egyház igazi tanításait, ezzel együtt a cölibátust is.

Kép: Reinhard Marx, © Wolfgang Roucka, Erzdiözese München, Wikipedia CC BY-SA, #newsVdxyyxcpbh

Szent Brigitta: Az a pápa, aki

feladja a cölibátust, a pokolra kerül.





A Szűzanya elmagyarázta Svéd Szent Brigittának, hogy ha egy pápa megengedi a papoknak a nősülést, akkor a pokolra fog kerülni. Ezt mondta a látnoknak:

"Most elmagyarázom neked, mi Isten akarata ezzel kapcsolatban ...

Tudnod kell ezt is: ha egy pápa megengedi a papoknak, hogy testi házasságot kössenek, Isten olyan súlyos büntetéssel fogja sújtani spirituális úton, mint amilyen súlyos igazságos testi büntetést szab ki a törvény az olyan emberre, aki olyan súlyos bűnt követett el, hogy azt érdemli, hogy kivájják a szemét, levágják a nyelvét, az ajkait, orrát és a fülét, amputálják a kezét és a lábát, az egész testéből folyjon el az összes vére úgy, hogy a teste kihűljön, és végezetül a kivérzett holttestét dobják a kutyák és más vadállatok elé. Ehhez hasonló dolog történik spirituálisan azzal a pápával, aki szembe megy a fent említett rendelkezéssel és Isten akaratával, és megengedi a papoknak, hogy házasságot kössenek.

Emiatt az ilyen pápától Isten teljesen elveszi a spirituális látás és hallás képességét, a spirituális szavakat és tetteket. Spirituális bölcsessége teljesen kihűl; és végezetül a halála utána a lelkét a pokolba vetik örök szenvedésre, oly módon, hogy a démonok eledele lesz örökké, vég nélkül."

forrás: gloria.tv