1997. március 24., hétfő

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

34. Üzenet.
Flüeli-Ranft/ Svájc/
1997. március 23. Virágvasárnap.
Az Ember:
" Megjelenik Az Istenanya egy világos ruhában. Fején 12 csillagból korona. Mellén látható a Szeplőtelen Szíve, amelyet 12 rózsa vesz körül. Az Istenanya mellett térdel Szent Klaus testvér."
Szent Klaus Testvér:
" Üdvözlégy Mária, az összes teremtmények között a legtisztább Te Vagy. Milyen nagy a Te szereteted és milyen nagylelkű a Te Szeplőtelen Szíved mindannyiunk iránt. Mária, Te Szeplőtelen, kérjed Szent Fiadtól az Ő nagy irgalmát annak a népnek számára, amelynek a szíve kőkemény lett."
Az Istenanya:
" Kedves gyermekeim térjetek meg az igazsághoz. Ne üldözzétek azokat, aki az igazságért küzdenek.Ne dőljetek be sem a modernizmusnak, sem  pedig a materializmusnak. Milyen példát adnak az Én pap fiaim, akik elszakadnak az igaz Egyháztól, és a pápát kritizálják? Az ő jelenlétük észlelhető a ti kormányotokban és a tartományi kormányokban. Imádkozzatok sokat! Ha figyelmen kívül hagyjátok az Én szavaimat, országotok egy nagy krízisbe fog jutni. Vér fog folyni és Svájc részekre bomlik. Ne engedjétek, hogy a sátán még jobban behatoljon az Egyházba és bomlassza azt. A ti országotokban sok teológus van, akik a modernizmust terjesztik és a női papságot támogatják. Sokan lettek a pénz szolgái. Az ördög arra fogja fölhasználni a ti országotokat, hogy megmutassa Európának az ő hatalmát. Nektek tudnotok kell, hogy Isten erősebb és ti imádsággal és alázattal le tudjátok győzni a sátánt.
Mint példaképet állítjuk elétek Szent Klaus testvért, aki egyben közbenjárótok is minden nehézségetekben.
Megáldom Svájcot, a ti hazátokat és a svájci Egyházat. Figyelmeztetem mindazokat, akik az Egyházhoz tartoznak, de nem szolgálják az igazságot, ők szakadást készítenek elő hazátokban.
Imádkozzatok értük."