[Lásd a weboldalt: https://www.christinagallagher.org/en/ ]

JÉZUS: Üdvözöllek titeket, népem, ma itt van, de vannak közületek néhányan kíváncsiságból, és azért, hogy hibát találjanak Küldöttemben, akit edényemnek hívtam. Kívánom, hogy nyisd ki a szívedet, a füledet és a szemedet, mert a te idődben, egy év múlva látni fogod, hogy Fatima harmadik titkának utolsó része beteljesedik. Tapasztalni fogod, hogy minden oldalról hamis próféták jönnek, és azt állítják, hogy az üzenetek Tőlem származnak.

Sokan lesznek, akik a spirituális megtapasztalás egy nagyobb formáját követelik majd, ami úgy tűnik, hogy Tőlem való, de a megtévesztőé lesz. Lucifer ereje a hadseregével együtt behatolt a föld minden területére, és szemtanúja lehet a világ fiataljait érintő rendellenességeknek, akiket elragad a test csábítása. Lucifer a világot olyan formává változtatja, mint a pokol gödre. Cselekedetei és csábításai mindenhol ott vannak! Azt mondom nektek, a világ emberei, mély szükségetek van arra, hogy elpusztítsátok az Igazság művét, amely Anyám bűnbánatra való felhívása. Elpusztítottad, feldaraboltad, kigúnyoltad és minden lehetséges pusztítást okoztál edényemen. Azt mondom mindazoknak, akik részeseitek ebben, a gyengeségetek nagy, és életem nagy pusztulását fogja hozni nektek lelketekben.

Emberség, ó emberiség, akit életemmel megváltottam, és hogyan áradt rád Irgalmam! De oly sokaknak nincs szüksége Irgalmasságomra, inkább részt kívánnak venni Lucifer és sok csatlósa munkájában. Az egyetlen világrend és annak számos ága egyesül ezzel a sötét hatalommal. Amint ezt felfedem neked, tudom, hogy ezzel nagy veszélybe sodorja hajómat az életére. A világ feladatai feletti tekintélyek mind egységesek, és a fenevad bélyegét hozzák magukhoz, amely uralni fog téged és minden vagyonodat, még az életedet is. Sok beteg még most is haldoklik az ellátás hiánya miatt, de Lucifer munkája az abortuszban – a legjobb ellátást kapja.

Sok spirituális gúny vagy találmány lesz, amit Lucifer talált ki az emberek megtévesztésére. Minden illúziót meg fog teremteni, hogy elhitesse veled, hogy ez Tőlem való. Népem, meghívlak benneteket – azokat, akik hallani akarják hívásomat –, jöjjenek el Anyám Házába, és vegyenek részt Lelkem Tüzében, hogy elnyerjék a Tőlem származó Bölcsességet. Ily módon megkülönbözteti az igazat a hamistól.

Összeomlik a földkéregés sok veszély fenyegeti sokak életét, és számotokra, akik csak hibát akarnak keresni, és üzenetemet és küldöttemet boncolgatni, ahelyett, hogy hívásomra válaszolnának, azt mondom nektek, hogy olyan veszélybe kerülök, amely meghaladja a megértéseteket. Meghívom a papságomban egyesülteket, hogy jöjjenek el és fogadják el a Szentlélek Tüzét, hogy részesüljenek Bölcsességemből – abból, amit máshol nem tudnak használni, és amelyre nagy szükségük lesz. Nem kell ehhez engedély, mert én vagyok az, aki szabaddá tesz, és egyedül én.

Az elsötétült felhők rajtad vannak. Engedelmeskedj Parancsaimnak. Élj az Én Szavammal, mert az Igazság. Olvasd el a hét halálos bűnt, amelyeket oly sokan követnek el a világodban nap mint nap. Imádkozz az Én kicsikémért, mert elgyengült Lucifer támadása miatt, és mindez azért, mert nem reagáltál. Olyan keresztet hoztál az életére, amely tönkreteszi a létezését. Embereim, azok számára, akik nem válaszolnak – együtt éltek a következményeivel.

Áldalak benneteket Atyámban, rajtam, Jézuson, az ő Fián keresztül és Isten Szent Szellemének kiáradásán keresztül Anyám Szívével egységben, aki örökké könyörög előttem értetek.

(Krisztina ekkor láthatta, amint Jézust a keresztre szegezték, és a vér nem folyt, hanem görcsösen fröcsköl a foltokban, különösen az oldalán lévő sebből. A Szűzanya a kereszt alatt térdelt, kezeit kinyújtotta, és könnyek folytak a szeméből.) Krisztina ekkor látta. sok angyal a szobában, majd egy hatalmas angyal, átlátszó, fehér fényben, de részben lángokban is, mint a tűzben. Megértette, hogy az angyal kíséri Isten Szentlelkét.