2012. szeptember 24., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Oly sok ember keresi az Igazságot és nem találja meg

2012. szeptember 23. vasárnap, 9:00
Drága szeretett leányom, eljön az idő, amikor az embernek meg kell kérdeznie önmagától: ki vagyok én, és miért élek?
Az egyedüli válasz mely békét hoz neki az, ha megérti, hogy ő Isten gyermeke.
Ahelyett, hogy megtagadná az Igazságot – mert nyomást gyakorolna rá, akik gúnyt űznek azokból, akik hisznek Istenben -, őszintének kell lennie önmagával szemben.
Tudja, hogy a szeretet, melyet érez, Istentől jön.
Tudja a szívében, hogy a nyomorúság, amit érez, amikor sötétségben és kétségben van, a másik oldalról jön. A sötét oldalról.
Oly sok ember keresi az igazságot és nem találja meg.
Bár az Igazság fel van jegyezve a Szent Könyvben, mégis sokan nem tudják elfogadni, hogy a Szentírásban minden válasz megtalálható, melyet keresnek.
Nektek el kell fogadnotok az Igazságot és ragaszkodnotok kell hozzá, ha kedves az életetek, mert ez a ti utatok az üdvösséghez.
Sok ember mindent meg fog tenni, ami csak lehetséges, hogy megtagadja az Igazságot. Főként az emberi intelligenciát fogják felhasználni, hogy darabokra szedjék az Igazságot, csakhogy elhitessék veletek, hogy az hazugság.
Minden érvet ki fognak találni arra, hogy Isten Igazságát megtagadják. Olyan meggyőzőek lesznek ezek az érvek, hogy sok hívő nehéznek fogja találni, hogy megvédje az Igazságot.
Hitetek ki fogja állni az idő próbáját, de csak akkor, ha megengeditek Nekem, hogy éjjel – nappal vezesselek benneteket.
Ahhoz, hogy vezesselek benneteket, sohasem szabad a szemeteket levennetek Rólam, és támaszkodjatok Rám segítségért.
Beszéljetek velem. A nap minden időszakában kommunikáljatok Velem: az autóban, a munkában, az iskolában vagy a templomotokban. Nem számít, hogy hol van erre lehetőségetek, hívjatok Engem bármelyik pillanatban és Én válaszolni fogok.
Ez az ösvény, a Kálvária útja, követőim sorsa. Nagyon nehéz felkapaszkodni a dombra. Nektek el kell viselnetek a kudarcokat és az elutasítás fájdalmát azok részéről, akik nem fogják elfogadni azon jogotokat, hogy gyakorolhassátok vallásotokat. A domb csúcsa legyen a ti célotok. Csak, ha a csúcsot elértétek, fogjátok a békét megtalálni.
Legyetek kitartóak szeretett Követőim, és Szeretetem oly módon lesz érezhető számotokra, hogy az általa kapott erőt hihetetlennek tartjátok majd.
Szeretlek benneteket. Veletek járok. Sohasem hagylak el benneteket. Megáldalak mindnyájatokat.

Jézusotok

Készüljetek, hogy a jeleknek tanúi lehessetek, melyek hamarosan megmutatkoznak a Mennyből

2012. szeptember 23. vasárnap, 20:00
Drága szeretett leányom, szeretettel kérem Isten minden gyermekét, hogy készüljenek, hogy tanúi lehessenek a Mennyből hamarosan megmutatkozó jeleknek.
A jelek különböző módon lesznek megmutatva a világnak, annak érdekében, hogy felébresszék Isten gyermekeit. Sokan megpróbálják letagadni majd ezeket a jeleket, mint babonaság, és a hívők képzelődéseként.
Nektek, akik a jeleket látni fogjátok, tudnotok kell, hogy ezek segíteni fognak nektek lelketek felkészítésében. Mert ha tápláljátok lelketeket és kéritek bűneitek bocsánatát, akkor a szenvedésetek minimális lesz a Nagyfigyelmeztetés után.
Fogadjátok el ezeket a jeleket, ezeket a csodákat, mint a Mennyország Ajándékát.
Ne küzdjetek ellene és ne hagyjátok figyelmen kívül azokat, mert ezek Ígéretem bizonyítékai, hogy felkészítsen mindnyájatokat Második Eljövetelemre.
Menjetek most és legyen hitetek.
A bizalom a legfontosabb jele az Irántam, Jézusotok iránti Hűségeteknek.
Bízzatok bennem és minden rendben lesz.

Jézusotok