2023. július 27., csütörtök

Néhány tévedés és ártalmas dolog Kezdjük azzal, hogy felsorolunk néhány olyan tévedést és ártalmas dolgot, melyet hivatalosan jóváhagyott vagy a II. Vatikáni Zsinat, vagy VI. Pál és utódai.


Néhány tévedés és ártalmas dolog
Kezdjük azzal, hogy felsorolunk néhány olyan tévedést és ártalmas dolgot, melyet hivatalosan jóváhagyott vagy a II. VatikániZsinat, vagy VI. Pál és utódai.
1. A II. Vatikáni Zsinat tanítása (és az 1983-as kánonjog) szerint Krisztus valódi Egyháza a Katolikus Egyházban „létezik”(nota bene ahelyett, hogy azzal „egyenlő”). Ez maga után vonjaazt, hogy a valódi Egyház más vallásos testületekben is „létezhet”.
2. A házasság elsődleges (utódnemzési) és másodlagos (egyesítő) céljai közötti hagyományos különbségtétel eltörlése a II.Vatikáni Zsinatban és az 1983-as kánonjogban; ezen célok egyszintre helyezése és sorrendjük megfordítása. E változtatás hallgatólagos támogatást biztosít a fogamzásgátláshoz, mivel a születésszabályozás tiltása azon a tanításon alapult, hogy a házasság elsődleges célja az utódnemzés.
3. A következő fogalmak szisztematikus elhallgatása VI. Pál Új Miséjének eredeti latin verziójában: pokol, isteni ítélet, Isten haragja, bűn miatti büntetés, a bűn gonoszsága mint a legnagyobb rossz, a világtól való elszakadás, tisztítótűz, az elhunytak lelke, Krisztus földi Királysága, a küzdő Egyház, a katolikus hit
diadala, az eretnekség, a skizma és a tévely gonoszsága, a nem katolikusok megtérése, a szentek érdemei és a csodák. E tanok liturgiából való eltüntetése azt az üzenetet hordozza, hogy e tanok már nem igazak, vagy legalábbis nem elég fontosak ahhoz, hogy említést érdemeljenek az Egyház hivatalos imájában.
4. A kézbeáldozás hivatalos jóváhagyása VI. Pál által. E gyakorlatot a XVI. századi protestánsok vezették be a célból kifolyólag, hogy megtagadják az transubstantiatiot (átlényegülést) és a papság szentségi természetét.
5. Az új miserend hivatalos doktrinális bevezetője, mely azt tanította, hogy a mise egy gyülekezeti lakoma, melyet a gyülekezet és annak elnöke együtt ünnepel, és amely során Krisztus jelen van az emberekben, a szentírási részekben és a borban meg a kenyérben. Ez a misének protestáns vagy modernista felfogása, és teológiai alapot szolgáltat számtalan további visszaélés számára.
Részlet:
Hagyományhű katolikusok, tévedhetetlenség és a pápa.

Kapisztrán Szent János Kiadó

 

Angela Fabiani - Simona Patalano (Zaro)

Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok ezért a gonosz által eluralkodott világért. Mária üzenete. Angela Fabiani (Zaro, Olaszország), 2023. július 8., Mária üzenetei

Angela: Aznap este megjelent Szűz Mária fehérbe öltözve. A köpeny is fehér volt, széles, és eltakarta a fejét is. A Szűz fején 12 csillagból álló korona volt. Kezeit imára fonta, kezében [tartotta] a Szent Rózsafüzér hosszú kápolnáját, olyan fehér, mint a fény. A lába meztelen volt, és a földgömbön pihent. Volt a Földön egy kígyó, amely vonaglott és erősen lendítette a farkát. Anya szorosan tartotta a jobb lábával. A világot hatalmas szürke felhő borította. Dicsértessék Jézus Krisztus!

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok Áldott Erdőmben. Szeretett gyermekeim, ezen az estén is itt vagyok, hogy imát kérjek tőletek, imádkozzatok szeretett Egyházamért, imádkozzatok ezért a világért, amelyet egyre inkább elárasztanak a gonosz erői. Gyermekeim, bízzátok magatokat Rám, hadd vigyem magatokat a karjaimban, hadd takarja el magatokat szeretetem. Gyermekeim, imádkozzatok, és ne essetek bele az ítélet és az elítélés törékeny[?] kísértésébe. Az ítélet nem a tied, hanem Istené. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy az Egyház igaz Tanítóhivatala ne vesszen el. Légy hűséges Jézushoz, légy hűséges az Egyházhoz, és imádkozz érte. Élj imádságban, legyen az életed imádság. Aztán Szűz Mária megkért, hogy imádkozzam vele. Sokáig imádkoztunk, és miközben vele imádkoztam, látomásom volt. Aztán a mama így folytatta: Szeretlek titeket gyerekek, mérhetetlenül szeretlek titeket. Áldásomat adom most rátok: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete. Simona Patalano (Zaro, Olaszország), 2023. július 8.

Simona: Láttam Anyát, rózsaszín ősrégi ruha volt, széles fehér kabát, dupla éllel, finom fehér fátyol a fején, királynői korona, körülötte tizenkét csillag. Mama mezítláb támaszkodott a földgömbön, karja félig nyitva volt, jobb kezében jogart tartott, baljában pedig a Rózsafüzér hosszú kápolnáját, mintha jégcseppekből készült volna. Dicsértessék Jézus Krisztus!

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy siettek erre a hívásomra. Gyermekeim, ne keressétek a békét e világ hiúságaiban, ne kövessétek a hamis szépségeket, ne engedjétek magatoknak a rossz utat: az egyetlen igaz út az én szeretett Jézusom, csak Őbenne van az igazi béke. Gyermekeim, siessetek a templomba, ott a Fiam él és igaz, ott vár titeket, add át neki a szíveteket és eltölt benneteket minden kegyelemmel és áldással, segít hordozni életetek terheit, bízni magát neki. Gyermekeim, szeretlek titeket, és mindig veletek vagyok, ne féljetek, gyermekeim. Szeretlek. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.

ROMBAN A VILÁG. Mária üzenete Simona Patalano (Zaro, Olaszország), 2023. július 26.,

Drága gyermekeim, szeretlek benneteket, és még egyszer kérlek benneteket imára, imára ezért a romokban heverő világért. Leányom, imádkozz Velem. Sokáig imádkoztam édesanyámmal, majd folytatta üzenetét: Gyermekeim, szeretlek titeket, gyermekeim, legyetek egyesültek, szeressétek egymást igaz testvérekként, mint egy Isten gyermekeiként, a szeretet és békesség Istene, Atyám jó és tele szeretettel, igaz és tekintélyes Atya, Isten, aki egyszülött Fiát adta üdvösségedért, mérhetetlen szeretetéből, hogy örök életet adjon neked. Gyermekeim, egyesüljetek az imában, legyetek erősek a hitben, erősítsétek meg hiteteket a szentségekkel. Gyermekeim, hatalmas szeretettel szeretlek benneteket, és szeretném látni, hogy mindannyian megmenekültek. Imádkozzatok, gyerekek, legyetek következetesek és állandóak az imában, imádkozzatok a Szent Egyházért, szeretett fiaimért [papjaim], támogassátok őket imáitokkal, imádkozzatok a Szentatyáért. Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.