2000. június 13., kedd

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2000. június 12. Pünkösd másodnapja

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelme által. Ámen. Ármin vagyok. Ne félj!

Köszöntelek testvérem! Teremtő mennyei Atyátok irgalmas szeretetével, szent Fia; Jézus Krisztus megváltó áldozatával, a Szentlélek Úristen lelket betöltő kiáradása által építi lelketekben és szívetekben Isten templomát, a dicső Szentháromság: az Atya, a Fiú és Isten szent Lelke által, Ámen.

Imádkozzunk testvéreim és testvérem a Lélek erejével. Mennyei Atyánk, mindenható örök Isten! Áldunk, imádunk magasztalunk Téged, mint atyját a gyermek, szívünkből szeretünk. Megköszönjük, hogy életre hívtál erre a rövid földi létre, hogy a megharcolt élet után gyermeki lelkünk visszatérjen hozzád. Szent Fiad a mi Urunk Jézus Krisztus kereszt áldozata által megnyitotta a mennyek országában az irgalmasság kapuját, hogy tékozló gyermekeid bűnbánó lélekkel visszatérjenek hozzád teremtő Istenükhöz, a mennyei Atyához, szerető Istenükhöz. Mert megfürdették lelküket és a bűnbánat szentsége tisztára mosta szent vérével, hogy köntösük hófehér legyen a Bárány vére által, hogy szent színed  elé járulhasson szerető atyjukhoz, Istenükhöz. Isten szent lelkének munkálkodása által, mert kitártátok szívetek-lelketek kapuját és befogadtátok és szívetekbe zártátok ezt az égből hullott kegyelemeket és meleg emberi szívetekben gyökeret eresztett és szárba szökkent az a mag,  mit Isten szent Lelke elültetett, hogy a szár bimbót neveljen és kivirágozzon, hogy termést érleljen, tízszereset, százszorosat lelketek üdvére, hogy ti is azt mondhassátok: „Abba”  „szerető Atyám”! Talentumaidat mit reám bíztál, megőriztem és kamatoztattam Isten és Atyám dicsőségére, a lelkek üdvére és bűneim bocsánatára szent Fiad Urunk Jézus Krisztus kínszenvedése, szent keresztje és kereszthalála által. Ámen. Legyen áldott a dicső Szentháromság mindig és mindörökké. Ámen.

Testvérem és testvéreim! Legyetek összeszedettek!  Imádkozni, engesztelni, lelkeket menteni. Gondolataitok, szavaitok cselekedeteitek mind mind Isten dicsőségét szolgálja. Őrködjetek gondolataitok felett. Ezáltal tiszták lesznek gondolataitok, szavaitok és cselekedeteitek. Őrizzétek lelketek tisztaságát! Lelketek legyen egy csodálatos hegedű, ami tisztán zeng és szárnyal Ura és Istene és mennyei Atyja felé. Mert az elhanyagolt szennyes húrok nem zengenek és nem tisztán csengenek, mint már az előzőkben mondottam, a beszennyezett, bűntől eltorzult lélek halál hörgése, mi nem a megsemmisülésbe, hanem az örök kárhozathoz szolgálja a gyászindulót. Ettől féljetek testvéreim! Ezért mondom el nektek ebben a formában, egyrészt nehéz felfogásotok miatt, másrészt, hogy legyetek igényesek lelketek tisztaságára. Mert ha ezen valaha is elgondolkodtatok volna, más szemszögből látnátok a lélek állapotát. Vizsgáljátok meg lelketek állapotát! Ehhez kérjétek Isten szent Lelkének ajándékát, a bölcsesség, a tisztánlátás lelkét, hogy felismerjétek magatokban hibáitokat. Tisztítsátok meg lelketek tükrét, hogy még a legkisebb foltot is meglássátok, hogy annak lássátok magatokat, amik vagytok. Ne a magatok, ne is az emberek szemében, hanem a lélek Isten szent Lelke által, mert különben a gonosz készen áll és görbe tükröt mutat és rak elétek. Ti pedig testvéreim elhiszitek neki, hogy ti már szinte tökéletesek vagytok, hogy többek és jobban vagytok, mint bárki más. Mindig és mindig többek akartok látszani, mint amik vagytok és végül el is hiszitek. Ilyenek az öntelt és az önszerető emberek. Itt pedig még nem az Isten tagadó emberekről beszéltem, hanem az önszerető, többnek látszani akarókról. Nem is jut eszükbe, sőt észre sem veszik, hogy lelkük helyett egy beszennyezett tükör van, hol a sátán mindig azt a képet mutatja nekik mit látni szeretnének. Elhiteti velük, hogy ők már nagyon jók, tettek már annyit, hogy lelkük üdvössége biztosítva van részükre. Az anyagi és a földi örömök, azok mind megjárnak nekik.
Testvérem és testvéreim! Ti ne ilyenek legyetek! Ti tudjátok azt, hogy küzdelem az élet. Ti tudjátok, hogy lelketek minden percben válaszút előtt áll. Ti tudjátok, hogy Isten kegyelme nélkül senkik és semmik vagytok. De a ti lelketek antennája Isten szent Lelke felé van beállítva és Isten szent lelke megőriz benneteket, ha azt te is úgy akarod. Mert akarata által felismeritek, hogy lelketek tükre nem tiszta, homályos lett. Ha nem vigyáztok, folt is esett rajta. Felborult az értékrend, a mulandót a maradandó elé helyezitek. Ezért lett Isten egyszülöttje megváltó Istenetek, hogy szent vére harmatával tisztára mossa lelketek köntösét. Nektek testvéreim csak akarni kell. Tartsátok meg a parancsolatokat: „Szeresd Uradat Istenedet teljes szívedből és minden erődből. Felebarátodat úgy, mint tenmagadat.” Tehát először Isten, másodszor a felebarátod, utána pedig te magad. Ezért hangsúlyozom oly régóta: engeszteljetek! Engeszteljetek!!! Engeszteljetek!!! Mentsétek a lelkeket, mert Isten szent Lelke megkeresi az arra alkalmas lelket, mert az ima nem vész el ezt jegyezzétek meg!

Testvérem és testvéreim! Mint már annyiszor figyelmeztettelek benneteket, olvassátok, olvassátok az Újszövetségi Szentírást. Ez Krisztus szava. Mit tudnotok kell, mind bennefogalaltatik. Hányszor mondotta az Úr Jézus Krisztus és így fejezte be beszédét. Akinek füle van értse meg. Mit mondott az Úr Nikodémusnak? „Tte, az egyház tanítója vagy. Még te sem érted?” Hányszor beszélt Isten egyszülött fia az idők jeleiről? Hogy is értenék? Mikor az eemberiség nagy része nem is ismeri a Szentírást, pedig sok ember könyves polcain ott van. De mégis eszébe sem jut, hogy kezébe vegye, csak a látszatért. (A görbe tükör keddvéért, a másnak látszani akarásért.)

Testvérem sok éve írod le mit sugallat által kapsz. Ismerőseid mindig kutatják az eljövendőt. Pedig csak újra el kellene olvasni. Benne vannak az eljövendők. Mindig a pontos időt kutatják, pedig le van írva, pontos idő nincs. A jelek megvannak . Minden minden a ti megtérésetektől függ. Az ima az engesztelés. A szeplőtelenül fogantatott Szűz Anya ugyanezt mondotta  több száz évvel ezelőtt. Pedig a bűnök azóta öltöttek óriási méreteket. Rohantok a pusztulásba. Kevés, igen kevés az engesztelés. Még ti is testvéreim hányszor helyezitek a mulandót a maradandó elé.
Testvérem rázzátok fel alvó lelketeket, ébredjetek már fel! A pénzért az anyagi javakért feladjátok lelketek üdvét, egy tál lencséért Isten-gyermekségeteket. Az üzeni Uratok, Istenetek; ki kitart mindvégig, az üdvözül. Neem tudott sem az óra, sem a perc, mikor jövök értetek.
Most búcsúzom. Áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim az örök Atya, ki visszavárja tékozló gyermekeit, a Fiú, Jézus Krisztus, ki szent vére harmatával mossa lelketek köntösét és vezet az Atyához, Isten szent Lelke a Szentlélek Úristen munkálkodása által vezeti lelketeket az igaz útra. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz rejtsen el benneteket a gonosz elől. Isten szent Lelke adja meg a bölcsességet a tisztánlátást, hogy felismerjétek az igazságot. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek.
Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek, Ármin.