2013. február 12., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Sokan azt hiszik, hogy a Pokol csupán egy néphagyomány szerinti hely

2013. február 11. hétfő 12:30
Drága szeretett leányom, Szívem vágya, hogy megmentsem a Pokol kínjaitól azokat a lelkeket, akik szörnyű bűnt követnek el.
Minden elkövetett halálos bűnért, a tűz fájdalma fogja széttépni a lelket, mintha az (a lélek) húsból lenne. Az ilyen lelkek gyötrelmének és rémületének jajveszékelése, miközben a Pokol mélységébe vonszolják őket, széthasítja Szent Szívemet.
A Szívem meghasad, és az a szörnyű fájdalom, amelyet érzek, ezek miatt a lelkek miatt van. Sok ember, aki jelenleg a Földön él, borzasztó nagy veszélyben van. És mindez azért, mert oly sokan hiszik azt, hogy a halálos bűn csupán csak egy kis hiba, és ennek eredményeképpen indokolják meg azt. S aztán, az önpusztítás egyik ösvényén haladnak tovább. Hogyha, nem ismerik fel milyen súlyos hibákat követnek el, akkor a kárhozatot fogják elszenvedni, ahol mindörökre égni fognak gyötrelmükben.
Oly kevesen hisznek a Pokol létezésében. Sokan azt hiszik, hogy a Pokol csupán egy néphagyomány szerinti hely. Oly sokan hiszik azt, hogy Isten nem engedné meg egy ilyen hely létezését, és hogy minden bűn, független attól, hogy mennyire gyűlöletesek, meg lesznek bocsátva. Hibáztatom e miatt azokat a felszentelt szolgákat, akik évtizedeken át megadták magukat a szekuláris világ nyomásának. Ez a megtévesztés milliárd és milliárd lélek vesztét jelentette. És bár e lelkek számára már túl késő, azonban még mindig van idő azok számára, akik ma a halálos bűn foltjával vannak megjelölve, hogy megmentésre kerüljenek.
Nektek imádkoznotok kell, hogy ezeket az embereket meg lehessen menteni a Sátán gonosz vonzerejétől, aki már előre örül várható sorsuknak. Fényem csak akkor fog kiáradni rájuk, és ez csak akkor lehetséges, amikor megnyitják szemüket a bűn igazságára. Annak ellenére, hogy ők gonoszságaikkal kínoznak Engem, egy sincs közöttük, akiben bűnei miatt rossz érzés lenne, vagy kétségbeesne. Bár sokan ismerik az okát az ilyen nyugtalanságnak, semmit sem fognak tenni ellene addig, amíg továbbra is elnézőek bűneikkel szemben és megindokolják azokat. Néhányan megteszik ezt, mert körbe vannak véve a hazugságok sötétségével, melyek beágyazódtak kultúrájukba. Az ilyen hazugságok elősegítik a bűn elfogadását.
Segítsetek Nekem megmenteni őket ezen Litánia segítségével.
„Jézus az Emberiséghez” 5. Litánia: Azok megmentésére, akik halálos bűnben vannak.
Jézus, ments meg minden bűnöst a Pokol tűzétől.
Bocsáss meg a megfeketedett lelkeknek.
Segíts nekik, hogy felismerjenek Téged.
Emeld ki őket a sötétségből.
Nyisd meg a szemüket.
Nyisd meg a szívüket.
Mutasd meg nekik az Igazságot.
Mentsd meg őket.
Segíts nekik, hogy hallani tudjanak.
Szabadítsd meg őket a büszkeségtől, a bujaságtól és az irigységtől.
Védd meg őket a gonosztól.
Hallgasd meg segítségkérésüket.
Ragadd meg a kezüket.
Vonzd magadhoz őket.
Mentsd meg őket a Sátán megtévesztésétől. Ámen.”
Segítsetek nekik, Követőim, azáltal, hogy naponta kértek Engem, hogy bocsássam meg nekik azokat a szörnyű sértéseket, amelyeket Rám szórnak.
Jézusotok