A német rendőrség letartóztatott egy 23 éves szíriai migránst, aki “megerőszakolt egy pónilovat” egy berlini állatkertben. Az “aktust” több látogató is végignézte, gyermekek is voltak a közelben.
Az incidens november 3-án, pénteken történt Berlinben, a Görlitzer Parkban. A szíriai migránst azt követően tartóztatták le, hogy a bűncselekménynek több látogató is szemtanúja volt, akik így fotókat készítettek, majd ezeket átadták a hatóságoknak.
A lóval közösülő migránst egy gondozó vette észre, aki kisgyermekkel látogatott az állatkertbe.
Az egyik sokkos állapotban lévő anya a Berliner Morgenpostnak nyilatkozott a történtekről.
“A bébiszitterünk a Görlitzer Parkban tartózkodott a fiunkkal, amikor meglátták, hogy a férfi szexuális aktust folytat az egyik pónilóval” – mondta, hozzátéve, hogy azonnal értesítették a park személyzetét, de soha többet nem akar beszélni a történtekről, annyira sokkolta az eset.
Az állatkert egy alkalmazottja a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a bébiszitter fotókat is készített a lóval közösülő migránsról.
A szíriai migráns, amikor észrevette, hogy többen is nézik, lemászott a lóról és egy közeli parkba menekült, ahol megpróbált elrejtőzni. A parkőrök azonban a fotók alapján megtalálták a migránst, és átadták a rendőröknek.
A berlini rendőrség közlése szerint a szíriai migráns ellen állatkínzás és közerkölcs sértése miatt fognak vádat emelni, akár három év börtönbüntetést is kaphat.


http://www.hidfo.ru/2017/11/loval-kozosult-egy-migrans-nemetorszagban/