2013. augusztus 8., csütörtök

Ezerféle kötelező vizsgálaton rettegtetik a kismamákat

Ma már nagymamává válni is roppant nehéz, mivel annyira kitolódott a gyerekeinknél a tanulási idő, a bulizási idő, a világjárási idő, a helykeresési idő a társadalomban, hogy nem a húszas éveik elején alapítanak családot, mint az én generációm, hanem inkább a harmincas éveik elején-közepén-végén.
Amikor én fiatal lány voltam, nem szerettem a rokoni összejöveteleket, mert alig kerültem ki a középiskolából, ezeken az alkalmakon mindig azzal bombáztak, hogy mikor megyek már férjhez. Amikor férjhez mentem, változott a műsor, akkor mindig azzal nyaggattak, hogy mikor jön már a baba. Amikor megszületett a fiam, megint változott a műsor, akkor azt firtatták, hogy mikor jön a kistestvér. A lányom megszületése után az volt a fő kérdés, hogy „mit tud már a gyerek”. Tud-e már ülni, állni, menni, bilizni, stb. Mintha az élet egy lóverseny lenne!
A mai világban már senki nem kérdezi meg egy a tinédzserkorból éppen kinőtt lánytól, hogy mikor megy már férjhez. Egyáltalán a férjhez menés sem téma, „kapcsolatban” élnek a gyerekeink, vagy egyedül. Az ő lehetőségeik, és döntéseik szerint. Ha végül úgy döntenek, hogy egy kapcsolatból házasság lesz, az csakis rajtuk múlik, nem a rokonság nyomásán. A gyerekkérdést sem lehet erőltetni. Az egzisztenciális bizonytalanság a gyerekvállalásban legalább olyan akadályozó tényező, mint a fogamzásgátlók évtizedes szedése. Ha úgy dönt az ifjú pár, hogy szeretne kisbabát, bizony az nem jön olyan parancsszóra, mint ahogy a fogamzást meg lehet akadályozni. Még régen természetes volt, hogy fiatalon gyerekeink születtek, ma már egy kisebb csodaszámba megy az első unoka jelentkezése. Amikor az ifjú szülők bejelentik a családnak, hogy babát várnak, szinte el sem akarja hinni az ember, hogy ezt is megérte! Az öröm mellett persze rögtön elkezd drukkolni, hogy „minden rendben legyen” a terhességgel, a szüléssel, a születendő babával. Ezzel pontosan így voltam én is. Még nem sejtettem, hogy azóta, amióta én kismama voltam, mennyire megváltozott a „terhesgondozás”.
Mint leendő nagymamának, és egyben édesanyának az volt a legnehezebb a számomra, hogy ahányszor a közegészségüggyel kapcsolatba került a kismama lányom, mindig kitaláltak valamit, amivel a frászt hozták rá, vagy rám. Őt a terhesség korai szakaszában azzal rettegtették, hogy nem hízik. Ez úgy jött le, mintha nem fejlődne rendesen a baba, mert a mama nem hízik. Nem győztem nyugtatgatni a lányomat, hogy ha hízna, akkor meg azzal szekálnák, hogy miért hízik. Mintha minden nő egy-egy gépezet lenne, amiknek egyszerre kell egy időben egyformán gyarapodni a terhesség alatt.
Rám, mint leendő murmurra, meg azzal hozták a frászt, hogy már a terhesség megállapítását is, belső nőgyógyászati vizsgálat helyett, ultrahang vizsgálattal végzik. Az Egészségügyi Világszervezet által közzétett hivatalos álláspont szerint a magzati ultrahang ártalmatlanságát még nem bizonyították be tudományosan. Az Amerikai Orvosszövetség nem ajánlja az úgynevezett „indokolatlan” ultrahang vizsgálatokat. Náluk indokolatlan vizsgálatnak számít a magzat nemének felismerése, a magzat pontos nagysága, fejlődési üteme, fekvése. A magzat nemét kivéve, ezeket hagyományos vizsgálattal ki lehet mutatni, a magzat fejlődését pedig, fetoszkóp (hallócső) és sztetoszkóp segítségével lehet követni. Ultrahangos vizsgálat csakis akkor indokolt és szükséges, ha az orvos valami rendellenességet észlel a terhesség alatt.
Amerikában egy terhesség alatt maximum két magzati ultrahang vizsgálatot végezhetnek. Szerencsére, amikor én voltam kismama, még nem volt ultrahang vizsgálat. Csodák csodájára anélkül is meg tudták állapítani a szülész-nőgyógyászok a terhességet. Most meg még alig fogant meg a baba, máris kötelezően ultrahangozzák a 6-8. héten. Aztán még a 12. héten, a 18. héten, a 28. héten, a 32 héten, a 38 héten ultrahangozzák meg a babákat. Ez hat alkalom, és ez nálunk kötelező! Na, ezen kívül is megy az ultrahangozás, mondván, hogy „lássuk, minden rendben van-e”. Pedig sok terhességi rendellenesség egyáltalán nem szűrhető ki ultrahanggal. Ami rendellenesség kimutatható, az sem mindig 100 százalék pontos vagy megbízható, így felesleges aggodalmat okoz a családnak. A gyakorlatban sok, ultrahangvizsgálat alapján javasolt, terhesség-megszakítás szükségtelen.
A rengeteg magzati ultrahang vizsgálaton kívül attól is teljesen kiakadtam, hogy a 23. héten cukorterheléses vizsgálatot végeznek, akkor is, ha éhgyomri cukorérték rendben van. Amikor én vártam a srácokat, csakis annak végeztek cukorterheléses vizsgálatot, akinek nem volt rendben az éhgyomri cukorértéke. Most pedig kötelezően elvárják, hogy éhgyomorral ott üljön egy hatodik hónapban lévő kismama órákig a laborban, megigya azt a rémes cukros vizet /amit már eleve nem lenne szabad meginnia!/. Ha kihányja, akkor egy hét múlva újra kínozzák vele. Micsoda gyötrelem a mamának, és valószínűleg a babának is.
Azt már el sem akartam először hinni a lányomnak, hogy a 36. héttől minden héten el kell mennie CTG vizsgálatra, ahol a magzat szívhangját és a méhösszehúzódásokat nézegetik hetente. Éppen aznap is volt CTG vizsgálaton délelőtt, amikor éjszaka megszületett az unokám. Nem mutatott a kütyü semmit, azzal búcsúzott az orvos, hogy egy hét múlva találkoznak az újabb CTG -n. Hát néhány óra múlva a szülőszobán találkoztak.
Azért ennek a CTG vizsgálatnak is megvan a maga haszna, ez is jó egy kis rettegtetésre, mert ez a kütyü mondja meg most már, hogy vannak-e szülési fájásai a kismamának. Ha a kütyü azt mondja, hogy nincs, akkor nincs. Tapintásos vizsgálattal, vagy a méhszáj vizsgálatával minek bajlódjanak. Lehet aggódni, hogy a CTG uraság „elhiszi-e”, hogy itt bizony szülni kell, vagy más véleménye lesz. Egy gépnek!
Azért ez még nem volt elég a rettegtetéshez, még szükséges volt, a mindenórás kismamának azt mondani, hogy olyan nagy a baba, hogy az anyuka nem fogja tudni megszülni. Egyébként is félelmetes dolog a szülés a nők számára /ugyanúgy, mintha egy férfinek kellene szülnie/, hiszen olyan dolgok történnek a testével, amit nem tud kontrollálni, ami fölött nincs hatalma. Erre nem lehet felkészülni. No, tegyünk még rá egy lapáttal, hadd rettegjen még jobban.
Azt a vesszőfutást, amit most a rengeteg előírt vizsgálattal – és még külön orvosi javaslatra – végeztetnek a kismamákkal, én elképzelni sem tudtam. Hát még ezt a folytonos rettegtetést valaminek a lehetőségével! Régen, évtizedekkel ezelőtt, még nem volt a kismamák elleni pszichológiai hadviselés a terhesség. Négyszer kellett menni kötelezően terhesgondozásra. Ott megmértek mennyit híztunk /mi ketten együtt, mert szerencsére a babát külön nem tudták megmérni/, mennyit nőtt a hasunk körfogata, megkérdezték, hogy vagyunk, megmérték a vérnyomásunkat, biztosítottak róla, hogy szépen fejlődik a baba, kedvesen mosolyogtak, és kész. Mindenesetre nem hozták rám a szívbajt minden elképzelhető dologgal. Az orvoshoz pedig havonta kellett menni, ha az embernek nem volt panasza. Akkor kis fatölcsérkével /fetoszkóp/ meghallgatta a pocakon keresztül a szívhangot, amikor már lehetett hallania, áttapintotta a pocakot, hogy jól fekszik-e a baba. Közben mosolygott, és biztatott, hogy minden rendben van. Megkérdezte, hogy van-e valami panaszom, s ha valamin aggódtam, akkor megnyugtatott, hogy persze ilyen előfordul, ez nem jelent veszélyt a babára. Én még emlékszem, hogy milyen megnyugtató érzéssel léptem ki a klinika kapuján, és optimistán tekintettem a következő időkre egy- egy ilyen vizsgálat után. Egyszer voltak laborvizsgálatok is persze valamikor, és EKG-ra is el kellett menni egyszer. Nemcsak simábban mentek a dolgok, hanem békésebben is. Azt hiszem, ha nekem ma kellene szülnöm, nem lenne három felnőtt gyermekem. Az első után megállnék, örülnék, hogy túl vagyok rajta, és eszembe sem jutna újra kezdeni a vesszőfutást, és az aznapra rendelt rettegést.
Manapság a legfontosabb dolga egy leendő murmurnak, hogy amennyire lehet, enyhítse a lelki károkat. Elmondja, hogy ő sem hízott a terhesség elején, amikor a lányát várta, és az mégis nagyon szépen fejlődött. Elmesélje, hogy nem kell aggódni, észre fogja venni, hogy mikor kezdődik a szülés. Azt nem lehet összekeverni sem a jósló fájásokkal, sem semmi mással. Valamint, murmurként, lehetőleg magába fojtsa az ellenérzését, amennyire csak tudja a kötelező ultrahanggal, és fentebb tárgyalt társaival kapcsolatban, mert az a szegény lány úgysem tud mit tenni, a kötelezően előírt vizsgálatoknak meg kell lennie. A szent szakmai protokollt nem fogja az egészségügy felrúgni, mert aggódik a murmur. Ezen kívül, le kell beszélnie a lányát, hogy túl korán bemenjen a kórházba, ha elkezdődnek a fájások, mert ott is csak várnia kell. Ráadásul, ha már ott van, akkor mindent megtesznek, hogy gyorsabban meglegyen az a gyerek. Burkot repesztenek, oxitocin infúziót adnak, hogy mind a ketten – a mama is, meg a baba is – a poklok kínját élje át a normál szülés helyett. Ha pedig még így sem elég gyors a szülés, akkor jöhet a császár. Mielőtt azt mondaná bárki is, hogy mit tudhatom én azt, közlöm, hogy láttam én „tervezett szülést”, amikor a gyerekeim születtek. Na, az a szerencsétlen, amit az élt át, aki mellettem „tervezetten” oxitocin infúzióval szült, ahhoz képest nekem szinte semmiség volt a normál szülés.
Murmurrá válni sem könnyű feladat, és nem is rajtunk múlik sok minden. Csak tapasztalataink megosztásával, és lelki támasszal tudunk segíteni a kislányunknak, aki nemrég még játék babával játszott, most pedig ő is anyuka lett. 
Murmur (bezzeganya.postr.hu )

Hol házasodhat férfi férfival?

A kínai Xinhua hírügynökség szerint a világ 14 országában törvényes a biológiailag azonos nemű személyek házassága. Figyelemre méltó az is, hogy ilyen törvényt elsősorban a fejlett amerikai és európai tőkés országokban hoztak. A kapitalizmus problémája?

Stefano Maria Manelli FIF atya: Az Egyház örökké-érvényes hite

Rendíthetetlenül a tradícióhoz, az Egyháznak a kezdetektől érvényes tanításához ragaszkodni: ez az egyetlen garancia a reménnyel teli jó jövő számára. Napjainkban azonban ez nem így van, napjainkban a legnagyobb „sötétség” uralkodik az „új” és „más” utáni állandó keresés miatt.
     Pio atyának egyik lelki lányához intézett eme figyelmeztetése gyorsan terjedt San Giovanni Rotondo-ban. 1968-t írtak, ez volt Pio atya utolsó földi éve: 1968. szeptember 23-án hunyt el.
     Pio atya szóban forgó lelki lánya közvetlenül gyónása után letérdelt Pio atya elé, és Pio atya, aki kezét kétszer vagy háromszor erőteljesen a fejére tette, ezt mondta neki szinte hangosan, úgy hogy többen meghallhatták: „Nem elfelejteni, lányom, kitartás és állhatatosság atyáink hitében”, majd még egyszer nyomatékosan megismételte: „Atyáink hitében!”
     Micsoda világító hitvallása ez Pio atyának! A felbonthatatlan egységért „atyáink hitével”, az Egyház egyetlen örökké-érvényes hitével az idők végezetéig.
     Akkoriban Pio atya ezen kijelentése szájról szájra járt San Giovanni Rotondo-ban, és mindenki azonnal intő figyelmeztetésnek fogta fel védelmül és védekezésül a várható veszélyek láttán. De teljes terjedelmében és súlyában mégis csak lépésről lépésre az elkövetkezendő hónapok és évek világították meg Pio atya eme felkiáltásának egész drámáját, amikor az egyházban és a világban konkrétan és nagyon gyorsan neki fogtak „atyáink hitének” elpusztításához.
     Bevezették a szentmise új liturgiáját, mely ahelyett, hogy megtöltötte volna a templomokat, kezdte kiüresíteni őket, és a vasárnapi mise átlagos 60 százalékos látogatottságát 5 százalékra zsugorította össze az egykor keresztény Európában. Ezzel egyidőben a gyónás szentsége rémisztő összeomlást ért meg egészen a gyóntatószékek eltűnéséig sok templomban. Úgy tűnik, hogy a mesterséges fogamzásgátlás az élet elutasításából és gyűlöletéből vált a párok, a keresztény párok halálos uralkodójává. Illetlen divat terjedt el mindenhol, ami az egész társadalomban az erkölcsök szemérmetlen pusztulásához vezetett. És így tovább az élet minden területén.
És mi nagyon jól tudjuk, hogy Pio atya vérzőn emésztette fel magát a napi szentmiséért, a nappal és éjjel tartó gyónásokért, az élet védelméért és az élet számára mindig nyitott keresztény házasságért, tisztességes és méltó keresztény öltözködésért. Mindezt „atyáink hite” szerint.
De van még egy másik epizód Pio atya életéből, mely életének utolsó napjaiban (talán 1968 augusztusában) történt. Barátai és lelki gyermekeinek (néhány orvos és látogató) egyik csoportjával együtt elköltött vacsora közben a beszélgetés azokra a sokrétű gyümölcsökre terelődött, melyeket a nagy II. Vatikáni Zsinattól reméltek, mely alig három évvel korábban fejeződött be.
     A jelenlevők kis csoportja a zsinat gyümölcseiként a jövő számára számos reménykeltő dolgot sorolt fel és jövendölt meg. De ehhez meg akarták kapni Pio atya megerősítését is, és ezért ránéztek. Pio atya azonban csak ezt mondta nagyon-nagyon komolyan: „Csak sötétségek várnak ránk, mindenütt csak sötétség … de nem mondhatunk semmit… maradjunk csendben!” [Vajon ez a második rész mit jelent?]
Rémisztő jóslat, mely szemeink előtt évről évre valósággá válik az élet tömeges lemészárlásával, a család, az ifjúság, a szerzetesi élet összeomlásával, az ideák elrettentő összevisszaságával és a hit dogmáinak tagadásával…
„Atyáink hitének” feladása miatt most „a sötétség hatalma” uralkodik (lásd: Lk 22,53).



http://www.katolikus-honlap.hu/1302/pio.htm

Az Úr Jézus üzenete a Luz de María -nak /Fény Máriájának/ 2013. augusztus 7-én

Az Úr Jézus üzenete a Fény Máriájának 2013. augusztus 7-én
RÖVIDESEN JÖVÖK, MÁSODIK ALKALOMMAL JÖVÖK EL HŰSÉGES NÉPEMHEZ
Azokhoz jövök, akik harcoltak azért, hogy Nálam maradjanak.
Az engedelmesekhez jövök, az egyszerű és szerény emberekhez, azokhoz, akik elestek, de újból felkeltek, azokhoz, akik a szenvedésben nem veszítették el hitüket.
Azokhoz jövök, akik az élet körülményeiben felismerték, hogy mindig az Én akaratom a legfontosabb és az Én útjaim, nem az emberek útjai.
Egyházamért jövök.
Azokhoz jövök, akik megtisztultak.
Azokhoz jövök, akik minden pillanatban készek voltak szolgálatomra.
Azokhoz jövök, akik igent mondtak Nekem.
Azokhoz jövök, akik bűnbánatot tartottak és azokhoz, akik elfordultak a világi dolgoktól és a világ sodrával szemben úsztak.
Azokhoz jövök, akik nem szégyellnek Engem és akik minden időben megtartották hitüket.
AZONBAN, MIELŐTT MÁSODSZOR ELJÖNNÉK, TISZTASÁGOM MINDEN EMBER LELKIISMERETÉT MEGÉRINTI, HOGY LÁTHASSÁK SAJÁT MAGUKAT.
Nagyon kemény idők lesznek ezek mindannyiótok számára, de erre szükség van, hogy lássátok magatokat minden képmutatás nélkül.
Olyan idők lesznek ezek, amelyek egy örökkévalóságnak tűnnek, de nem azok, és addig fognak tartani, amíg a lélek belseje átvizsgálódik. Minden, amit az ember bensőjében titokként elrejt, megjelenik a tudatában.
Jaj azoknak, akik népemet üldözték!
Jaj azoknak, akik Egyházamat megszentségtelenítették!
Jaj azoknak, akik hozzájárultak az ifjúság elszegényítéséhez és tönkretételéhez!
Jaj azoknak a felnőtteknek, akik önkontroll nélkül okot adtak a megütközésre és rossz példát mutattak a gyermekeknek!
Jaj azoknak, akik a bölcsességet, amelyet adtam nekik, arra használták, hogy népem halálát okozzák!
Jaj azoknak, akik úgy hiszik, tanult szelleműek és a megütközés forrásai lettek, és akik gyermekeimet elidegenítették Tőlem!
Azokhoz jövök, akik alázatosak, szegények és szerények.
RÖVIDESEN JÖVÖK SZERETETEMMEL ÉS TISZTASÁGOMMAL, HOGY MEGÉRINTSEM AZ EMBEREK LELKIISMERETÉT.
Ehhez az elszegényedett emberiséghez jövök hamarosan, hogy megvilágítsam az enyéim tudatát és előkészítsem azt azokra a pillanatokra, amelyek megszűnnek pillanatok lenni, mivel hosszú, szenvedésteli napokká válnak az Antikrisztus kezében.
Milyen sokan várnak rá, anélkül, hogy felismernék, hogy csápjaival ő már az egész emberiséget behálózta. Úgy néznek rá, mint egy teremtményre, de ő már nincsen csendben, hanem nagy hangon cselekszik a hatalmasok által, akik felépítik országát.
Milyen sokan elfelejtenek Engem azok közül, akik az ő szolgálatában állnak!
Milyen sokan vannak, akik uralkodni szeretnének az emberiség fölött és ezzel a hatalmat kezükbe kapnák, csupán rabszolgaként kiszolgáltatták magukat, mivel a gonosz fajzat sohasem fogja átengedni a hatalmat az embereknek. Ő elvonja a gyengék szellemét, a balgákét és azokét, akik nem hallgatnak Szavamra, elvetnek Engem és a gonosz szellemét vezetőjükként fogadták el.
Szeretett népem:
Nem csak kenyérrel él az ember, hanem a mindennapok kötelességeivel is foglalkozik és a házával, és Én nem mondom azt, hogy ezeket el kellene hanyagolnia, hanem azt, hogy erejét és egész idejét ne csak az anyagiakra korlátozza.
Miért ne törekednének arra, hogy szellemükben növekedjenek, Engem megismerjenek, keressék a Hozzám való közelséget és engedjék meg Nekem, hogy részt vegyek életükben, anélkül, hogy korlátoznám őket?
Tisztítsátok meg lelketeket, szabaduljatok meg a csábításoktól és elhajlásoktól, amelyeket a világ felkínál nektek. Én vezetem enyéim útját, és ha azok elzáródni látszanak, ez azért van, mert Én elválasztottam őket a világtól és azokat, akik ajtót nyitnak akaratom előtt, elfogadom és teljesen felemelem.
Szeretteim:
Milyen sok báránybőrbe bújt farkas tartózkodik közeletekben! Milyen sokan megszégyenítik gőgjükkel és felfuvalkodottságukkal az egyszerű és szerény embereket, de ezek, akik csak saját magukat látják és egyesek – ezt fájdalommal mondom – saját büszkeségük miatt nem ismerik fel, hogy helytelenül cselekedtek.
Belemerülnek az Antikrisztus csábításainak mocsarába, de ti, Én népem, ti, akik egyszerűek vagytok és szelídek, mint a galambok, akik szemem fénye vagytok, ti örömöt találtok szavaimban, mert megtaláljátok bennük a népem iránti szeretetet, amiért örömmel jövök, azért, hogy tisztulást hozzak, nem pedig, hogy elbátortalanítsalak benneteket, hanem hogy szabad akaratotok figyelmeztetése által megtisztuljatok.
Szeretteim:
Felkérlek benneteket, hogy eltérés nélkül az úton maradjatok, mivel ezek döntő pillanatok, és a démonok is nagyon pontosan ismerik mindegyiktek gyengeségeit és azokat, akik erőfeszítéseket tesznek és keményen ellenállnak, még erősebben igyekeznek elcsábítani.
FONTOS, HOGY NE TÁVOLODJATOK EL, EGY LÉPÉST SE HÁTRÁLJATOK, MIVEL ÉN NÉPEMMEL VAGYOK, HA MEGENGEDITEK, HOGY VEZESSELEK BENNETEKET.
Szeretteim, ezek mindannyiótok számára a próbatétel pillanatai, akikhez könyörgök, maradjatok Szívemben és Édesanyám Szívében, semmikor se inogjatok meg és készüljetek fel arra a pillanatra, amikor eljövök tisztaságommal, hogy az egész emberiség lelkiismeretét megérintsem.
Örök szeretettel és gyengédséggel Atyaként jövök, aki szereti övéit.
Irgalmasságommal jövök, azonban mindannyiótoknak igazságban magába kell néznie.
Szeretett népem:
A megpróbáltatások után akaratom napja ki fog sütni és minden sugarában látjátok majd magatokat és örvendeztek és felemelkedtek a Lélekben.
Ne veszítsétek el bátorságotokat, hogy békém, szeretetem és igazságosságom népemmel maradjon, melyet sohasem hagyok támaszom nélkül, és ez a nemzedék csodálni fog Engem és örömmel tölti el, hogy hű maradt felhívásomhoz.
FELHÍVOK MINDENKIT, HOGY KÖZÖSSÉGBEN ÉS TESTVÉRISÉGBEN IMÁDKOZZANAK ÉS CSELEKEDJENEK, NE CSAK TANÚKÉNT, HANEM VIGYÉK EL SZAVAMAT TESTVÉREIKHEZ.
RENDKÍVÜL FONTOS, HOGY GYERMEKEIM NE CSAK AZ ELŐTTÜK ÁLLÓ KATASZTRÓFÁKRA KÉSZÜLJENEK, HANEM LELKÜKBEN IS FELKÉSZÜLJENEK.
Felszólítom népemet, hogy imádkozzanak a Közel-Keletért.
Felhívom népemet, hogy imádkozzanak az Egyesült Államokért.
Felhívom népemet, hogy ne hagyják abba imáikat Egyházamért, amely súlyosan megrendül.
VÉDELMEZZÉTEK SZERETETEMET, VÉDELMEZZÉTEK A LELKEK IRÁNTI SZOMJÚSÁGOMAT, VÉDELMEZZÉTEK IRGALMASSÁGOMAT.
NE FÉLJETEK, VELETEK VAGYOK.
MEGÁLDALAK BENNETEKET, SZERETLEK TITEKET, MEGPECSÉTELLEK BENNETEKET VÉGTELEN SZERETETEM PECSÉTJÉVEL.
Jézusotok
ÜDVÖZLÉGY BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA
Fordítás: Z. Katalin

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Az Antikrisztus készen áll, hogy kinyilvánítsa magát

2013. augusztus 7. szerda, 18:50
Legdrágább leányom, a világnak fel kell készülnie az emberiség legnagyobb ellenségének az érkezésére, amilyen még nem volt, amióta gyermekeim otthont kaptak a Földön.
Az Antikrisztus készen áll, hogy kinyilvánítsa magát, és a terve a következő: ő addig várni fog, mígnem a háborúk már mindenhol tombolnak. Aztán közbelép, és egy hamis békét fog kötni Izrael államában, egyesítvén Izraelt Palesztinával egy hihetetlen szövetség által. Mindenki dicsérettel fogja elhalmozni őt. De ő nem fog itt megállni, hanem egy olyan ütemben fog előrehaladni, amely sokakat elképeszt majd, előmozdítván béketárgyalásokat sok háború sújtotta nemzetben. Ismét dicsérni fogják, és aztán milliárdok fogják őt rendkívüli csodálattal körülvenni, szerte a világon.
Akkor minden jónak fog tűnni. Hamarosan kapcsolatba kerül az emberbaráti intézményekkel, és össze fogja kapcsolni a legfőbb vezető világbankokat, hogy egy új, nagy teljesítményű pénzügyi rendszert hozzon létre. Sok vállalati és politikai vezető fog belekeveredni a terveibe. Hamarosan egy új szörnyűség fog létrejönni a világ gazdasága fellendítésének a nevében. Ez lesz az új Babilon, az összes hatalom központja, ahol a világ elitjei és a gazdagok kereskedni fognak. Ezt a jó hírek forrásának fogják tekinteni, mivelhogy az emberek javát fogja szolgálni, kezdve a különböző munkahelyektől a lakásokig, ahol élnek, és az élelmiszerig, melyekkel táplálják családjaikat.
Az Antikrisztust minden dicsőség körbe fogja venni. Aztán a hamis prófétával együtt egy világméretű társulatot fognak létrehozni, amely a világ legnagyobb humanitárius kezdeményezéseként lesz bemutatva. A világ meg fogja tapsolni ezt az új Babilont, és mindenki megpróbál majd hangosan követelőzni, hogy egy kicsit is megvethesse a lábát a saját területén.
Az új Babilont – ezt fogják mindenkinek mondani – dicsőíteni kell, mint a nagy egységet, hogy támogatni tudja a környezetet, átölelni az anyaföldet és megszabadítani a világot a gazdagok okozta szegénységtől – ahogyan annak gonosz szájából ömleni fog.
Amikor ez megtörténik, beavatkozásom Keze ki fogja fordítani a világot a tengelyéből. Nem fogom tétlenül nézni, anélkül, hogy ne figyelmeztetném gyermekeimet e förtelem felkarolásának következményeire, melyet a Pokol mélyén hoztak létre és az emberiségnek okoznak. Nagy jeleim mindazoknak adatnak, akik a sértéseket az Én Szent Nevemben tárt karokkal üdvözlik és elfogadják.
Meg fogom rázni a világot és az fel fog borulni. Senki sem lesz képes figyelmen kívül hagyni Beavatkozásomat. Aztán a Föld egyharmadára tüzet fogok bocsátani. Hamarosan éhínség lesz tapasztalható, de nem az Én Kezem által – ez a Föld szándékos beszennyezése miatt lesz az Antikrisztus által. Miközben ő és serege gonoszságot okoznak sok nemzet gyanútlan embereinek, Én vissza fogok ütni.
Bár ezt a szenvedést nehéz lesz elviselni, de ti ne féljetek, gyermekek, mert rövid lesz. Nagy az Én Szeretetem mindnyájatok iránt, de Igazságosságom gyors és büntetésem nagymértékű.
Nektek nem kell elfogadnotok, amit elétek terjesztenek. Amikor látni fogjátok, hogy a béke embere, az Antikrisztus, elismerésekben részesül és nagy műveiért kitüntetéseket kap a háború sújtotta országokban, akkor tudnotok kell, hogy Beavatkozásom már közel van.  
Nektek mindenkor egységben kell maradnotok Fiammal, Jézus Krisztussal, és imádkozzatok, hogy a hűséges papok és a klerikusok által hozzájuthassatok a Szentségekhez a megpróbáltatások ideje alatt, amely előtettek áll.
Akaratom teljesülni fog.
Semmi sem tudja és fogja megakadályozni, hogy a Végső Szövetség létre jöjjön, ahol Fiam Békében Uralkodni fog.
Szeretett Atyátok
A Legmagasságosabb Isten

A hamis proféta nyakában lógó kereszt.

...a tömegben támadó pestises bárányokkal és a zuhanórepülésből lecsapó Vérgalambbal!