(Ez a két látnok Kanadában él)

Fényes csillag:A harmadik évtized eleje óta az elülső feszület nagyon nagyra nőtt, és ragyogó fényt dobott. Megváltónk Korpuszát elnyelte a fény ragyogása, és a tető eltűnt, a feszület pedig magasan, magasan az égen.. Hatalmas. A kereszt közepén van egy ajtó, és az ajtó kinyílik, és az ajtón elsőként Pio atya lép be. Mosolyog és bólint felém. Szent, József jön. Sok szent jön ma este. A kilenc arkangyal átjön, és elfoglalják a helyüket a kápolnán kívül, a kápolna körül. És angyalok tízezrei jönnek a birtokon, a kápolnán és az égen mindenhol. Egyszerűen gyönyörű. Úgy tűnik, a mennyország szomorú, de örül ma. És most látom a St. Péter a régi idők tizenkét apostolával jön át, és balra mennek, és félkört alkotnak közvetlenül az oltár fölött. És most látom II. Pétert. Megjelent és letérdel az apostolok előtt. II. Péter mögött pedig három hatalmas angyal áll. Azt hiszem, ők a három Szerafi. Az első rám néz és köszön:

St. Royalus: Fényes csillag, én St. Royalus vagyok.

Fényes csillag: A második angyal köszönt nekem, és azt mondja:

Szent Romianus: Fényes csillag, én Szent Románusz vagyok.

Fényes csillag: És a harmadik angyal köszönt nekem, és így szól:

Szent Próféta: Fényes csillag, én Szent Próféta vagyok. Felhatalmazást kaptunk, hogy megvédjük az Utolsó Helytartót, és megvédjük a háromszoros szövetséget is, amelyet Istenetek kötött vele.

Fényes csillag:És most az angyalok, akik még mindig bejönnek a kapun, az ajtón. És mindenhol sok-sok angyal van, csak ezer. És most az ajtón keresztül látom, hogy a Szűzanya jön, és ő a La Salette-i Szűzanya. Annyira gyönyörű, hogy nehéz elmagyarázni, milyen gyönyörű. A rózsái mind valódiak, és a szépséget tükrözik, és érezni lehet a virágok illatát. Olyan zseniálisak. A nyakában lévő feszület pedig sok fényt vet a területre és az itteni emberekre. A fény mintha csak behatolna minden jelenlévő lelkébe. Azt is látom, hogy anya szívéből fény árad, és Ausztráliában a lelkekbe megy. Anyának gyönyörű mosolya van, ahogy emberről emberre néz, aki jelen van. Nehéz megmagyarázni az anya szeretetét a pillantásával, csak magába szív téged. Anya mosolyog, és felemeli a kezét: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

A MI HÖLGYÜNK: Köszöntelek, Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Ó fiam, megszakad a szívem, mert a világ elfordult Istenüktől. Felvállalták a világ minden dolgát, és a pénz és az anyagiak már évek óta az isteneik. Ó, imádkozzatok kicsinyeim, imádkozzatok, mert olyan sokan elvesznek. Arra kérlek benneteket, hogy most elmélkedjetek, gyermekeim, hogyan volt Isten népe fogságban, és hogyan küldte el Mózest Isten hatalmával a háta mögött, hogy elengedje népét. Nos, azért jöttem, hogy elmondjam önöknek ma este, hogy a mi vikáriusunkat hamarosan szabadon engedik, és Isten erejével elő fog lépni, hogy kiszabadítsa az embereket a gonosz szorításából. Vissza fogja hozni Isten népét, és ti, kicsinyeim, kiválasztottak vagytok a követei. Ti vagytok azok, akik arra hivatottak, hogy bizonyságot tegyetek az igazságról. Az árnyékban maradni, gyermekeim, már nem választható, mert Isten előre hív, hogy tanúskodj az igazságról. Mindazok, akik langyosak, félre fognak esni, mert a legtöbb embernek választania kell a jó vagy a rossz mellett.

Nektek, gyermekeim, megadatott ez a felkészülési idő, mert sok minden fog kibontakozni a következő pár hónapban. Ó, gyermekeim, ez az ajándék édesanyádtól az volt, hogy megerősítsen benneteket, hogy előrehaladhassatok, tudva, hogy a győzelem a miénk lesz. Legyetek békében, gyermekeim, mert Isten terve tökéletes. Ő akarja ezeket a dolgokat. Évekig felkészített benneteket, gyermekeim, hogy készen legyetek, amikor előhívott benneteket.

Legyetek békében, gyermekeim, mert Istennek sok ajándéka van választottjai számára, hogy segítsen nekik harcolni a gonosszal. Vigasztaljatok, gyermekeim, abban a gondolatban, hogy ti lesztek győztesek, hogy a szívem győzedelmeskedik minden gonosz felett, és minden gonosz a tűzgödörbe kerül. Nemsokára a vikáriusom eloldja a láncokat, amelyek megkötözik, és előremegy, hogy felállítsa Fiam Egyházát, amely a mély sötétségben hamarosan összeomlik, mert a gonoszok hamarosan összegyűlnek, hogy lerombolják Fiam egyházát [Szerk. Megjegyzés: a zsinati szinódus, amely 2023. október 4-től 2023. október 29-ig tart].

És ti, kicsinyeim, csak a fény lesztek, amely megmaradt, hogy megmentse gyermekeimet, és elhozza az igazságot az Ő gyermekeinek. Ne féljetek ettől, gyermekeim, nyugodjatok meg, mert sok éven át jártam a világot, kis csoportokba gyűjtve a kiválasztottakat. A világ minden táján helyezkednek el, Isten akaratának megfelelően. Mindannyian összejönnek, gyermekeim, és mindenki hű és igaz lesz, és mindenki Isten tisztességéért és dicsőségéért fog harcolni. Ó, gyermekeim, amint Isten terve kibontakozik, öröm fogja elönteni szíveteket, amikor látjátok, hogy Isten terve győz a démonok felett. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is imádkozzatok. Gyertek össze, gyermekeim, mert hatalom van abban, ha sokan összegyűlnek Isten tisztességére és dicsőségére.

Fényes csillag:Anya most átmegy a kápolnán. Levette magáról a feszületet, amely elől lóg, és Pio püspökhöz megy, anya pedig a fejére helyezi a feszületet, és látom, ahogy az egész lényében hatalmas fény járja át a lelkét. . Anya elment József püspökhöz, és ugyanezt tette. János Pál püspöknek, és ugyanezt tette. Most mindegyik hölgyhöz elment, és ugyanezt tette. Ahogy Anya elhagy minden embert, az ember csak fényt áraszt, mintha olyan kegyelemmel töltött el bennünket, hogy az kiárad rólunk. Anya most Sárga Liliom előtt áll, és anya is a Sárga Liliom fejére teszi a keresztjét. A sárga liliomba is sok fény hatol be. És anya a Sárga Liliom homlokára teszi a kereszt jelét; az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

A MI HÖLGYÜNK: Üdvözöllek, lányom, és üdvözöllek újra betlehemi közösségemben. Köszönöm, lányom, hogy válaszolt a hívásunkra, bár nem veszi észre, mennyi mindent elért itt. Biztosíthatom önöket, hogy egy nap meg fogja érteni, milyen jelentős volt ez. Isten akarta, mert minden hamarosan kibontakozik, és a gyermekeimnek meg kellett erősödniük az elkövetkező napokban. Leányom, ismerem minden bajodat, és mindet a Szívembe veszem. De lányom, még sok mindent el kell végeznem értem. Te, lányom, sokat fogsz utazni a közeljövőben. Légy békében, lányom, mert én vagyok az útitársad. Nagyon szeretlek a tiszta szíved és a fiatod miatt, amit minden nap adsz Istenednek. Leányom, biztosíthatom, hogy a jutalmad egy napon nagyszerű lesz. Légy békében, lányom, mert nem kérek többet, mint amennyit hajlandó vagy adni. Nagyon szeretlek, lányom.

Fényes csillag: Anya megfogta a két kezét, és Sárga Liliom arcának mindkét oldalára tette, és megcsókolja a homlokát.

Szűzanya: Csókomat adom neked, lányom, az erődért, hogy előre tudj menni, tudva, hogy Édesanyád szeretete veled van.

Fényes Csillag: Anya visszament a frontra, és anya felemeli a feszületet, amely még mindig a kezében van: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

A MI HÖLGYÜNK: Légy békében, Fényes Csillag, mert Édesanyád is szeret téged, és arra fognak hívni, hogy sok mindent megtegyél Édesanyádért mindaddig, amíg a szíved nyitva áll, és Istened Szeretete továbbra is belőled fakad. Fel foglak használni az Ő becsületére és dicsőségére. Szeretlek, fiam, és biztos lehetsz benne, hogy én is elkísérlek ezen az úton, mert a gonosz olyan erős most a világban, hogy csak Isten tudja az Ő isteni tervében megtisztítani ezt a világot, és visszahozni a világba. Isten azt akarja, hogy így legyen. Légy békében, fiam, és menj előre szeretettel, türelemmel, szeretettel. Hadd lássa minden lélek Isten Szeretetét belőled. Ezt ajánlom minden választottamnak. Arra kérlek benneteket, hogy légy példa a körülötted élőknek, mert a láthatáron hamarosan minden szem rád szegeződik, a példát keresve és az igazságot keresve. Szeretlek mindegyikőtöket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, ahogy haladtok előre, ne számoljátok az árat, mert sokkal nagyobb lesz a jutalom. Szeretlek titeket, gyermekeim, és maradok az imák végéig. Megáldalak most: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Sárga liliom: A második évtized elejétől vagy a második évtized közepe óta láttam Urunkat. Ő volt, az oltár elé jött, de lejött a három lépcsőn az oltárhoz, az úrvacsorakorláthoz, és az úrvacsorakorlát jobb oldalán állt. Arra kértem Urunkat, hogy jöjjön el, és áldjon meg minket bármilyen szóval, vagy bármivel, amit szeretne mondani, bátorításul minden hívőnek, amiért hálát adott, amiért a közösségbe jöhettem.

Lehajtottam a fejem, és a harmadik évtized elején újra felemeltem, és végig néztem. Ott volt a kis Jézus. Egy kis rövid tunika volt rajta, rövid ujjú, derekára kötve. A kis zubbonya éppen a kis térde fölött volt, mezítláb volt, futott az oltár előtt, az úrvacsora előtt, oda-vissza, és lerohant. Elnézést, kihagytam egy részt, úgy mutatott minden szoborra, mintha megmutatta volna őket, itt és itt, itt és itt. És az első dolog, amit tett, megfordult, és két kézzel a Tabernákulumra és a Feszületre mutatott.

Aztán újra lerohant, visszajött és leült. Az a vicces, hogy van egy kis kék párna. Nem a kék párnán ült, hanem mellé ült. És a kis Kezét behúzta, a Lábai fölé, éppen a Térde alatt. Tudod, milyen kicsi gyerekek fognak belebújni, és Ő csak nézett mindenkire, mosolygott, nézett és nézett. Aztán ahogy Fényes Csillag átvette, odament, ahogy a Szűzanya kiemelkedett a látomásból, odarohant.

Először megcsavarta a Testét, hogy anyukájára nézzen, majd odarohant a sarokban lévő szoborhoz [Szerk. Megjegyzés: Our Lady of Grace], és letérdelt elé, ha Fényes Csillag beszélt. És akkor visszajött és újra lerohant, és megcsókolta őt (Fényes Csillag), és azt mondta nekem – Visszaszaladt hozzám – azt mondta, hogy „megcsókolom” (Fényes csillag). A térdét, a lábát, az ölét csókolgatta, mint egy kisgyerek. És akkor éreztem, hogy a Boldogságos Anyánk előttem közvetlenül a Fényes Csillag előtt, valóban megerősítette, hogy Ő, Szent Anyánk ott áll előttem. És a kis Jézus még mindig itt van, és most itt áll, itt közvetlenül előttem. És azt mondja:

URUNK: Nagyon jó, Sárga liliom.

Sárga liliom: Kicsi, de nagyokat beszél. Sétál, most is jár, megmutatja, hogyan jár az oltár elé, és két ilyen kis csókot lehel [mindkét kéz mozdulata a szájból csókot fúj]. És halkan mosolyog, majd azt mondja:

URUNK: Ne félj! Ne félj. Legyél boldog!

Sárga liliom: És úgy teszi fel a kis karját [mindkét karját az ég felé emeli]. Elmosolyodik és az oldalára teszi őket, majd felteszi a kis kezét. Nézem, amint felemeli a kis kezét, és azt mondja:

URUNK: De tegyél meg mindent, amit anyukám mond. Nagyon ügyes vagy, nagyon boldog leszel.

Sárga liliom: És akkor azt mondja… okos (belső gondolat kimondva; Sárga liliom azt hiszi, hogy Jézus okos):

URUNK: És ez igaz, ez igaz. Péterem, Péterem, igaz pápám, az Atya pápája jön ki. Ne állj le imáidban.

Sárga Liliom: Nagyon vicces, mert olyan kicsi, és olyan szavakat használ, mint a desist.

URUNK: Ne állj le imáidtól, hanem mint mindig, egyre keményebben és keményebben. Csukja be szorosabban a szemét. Érezd a szíveddel erősebbnek.

Sárga liliom: Mint a kis Jézus, úgy összeráncolja Kis Arcát, két ilyen kis kezével [mozdulatokkal]. Aztán leteszi a kezét, és azt mondja:

URUNK: Áldalak, szeretlek és megcsókollak [két kézmozdulat puszifújásból].

Sárga liliom: És akkor azt mondja, olyan nagyot:

URUNK: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Sárga liliom: És most az anyukájához fordul (a szobor a sarokban), és azt mondja:

URUNK: Köszönöm, anyu.

Sárga liliom: Puszi, két puszi anyunak [két puszi gesztus anyunak]. És akkor megfordul és meglátja Szent József szobrát, és megcsókolja Szent Józsefet [mozdulatok]. És akkor az Oltár elé fordul. Megváltozik, és most nézem, ahogy az Atyja [az Örök Atya szobra] előtt mozog. Ó, és leborult a Mennyei Atya szobra előtt. Ő ilyen. És a kis Jézus most feltámad, és leporolja magát. Mondja:

URUNK: Még egyszer köszönöm.

Sárga liliom: Hátralép, és nem látok többet.