2011. február 20., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Utolsó üzenet a „Nagyfigyelmeztetés” könyvébe

2011. február 19. szombat; 15:00
Szeretett leányom, te most nagyon igyekszel engedelmeskedni Utasításaimnak, azért, hogy megszentelődjön a lelked, és ez nagy öröm Számomra. Kérlek, szánj Rám egy teljes órát a napodból, amelyet csendességben Velem töltesz, és engedd, hogy közelebb hozhassalak Szent Szívemhez.
Sokkal erősebbnek fogod magad érezni, ha megteszed ezt. Kezdd el még ma ezt az időt a Társaságomban tölteni, azért, hogy a szíved megvilágosíthassam, és hogy terhed megkönnyíthessem.
Ma szeretném előtted felfedni az emberiségnek szánt azon Kívánságomat, hogy kezdjék el életüket (ki)értékelni, felkészülésként a Nagyfigyelmeztetésre. Leányom, mindazoknak közületek, akik erre elmulasztanak felkészülni, azoknak imára, mégpedig sok imára van szükségük.
A Nagyfigyelmeztetés, ez a nagy ajándék, most lesz kinyilvánítva a világnak. Mindenki megkapja az örömteli érzés lehetőségét, amikor felismerik végre az igazságot, Létezésem igazságát. Imádkozzatok mindenkiért Gyermekem, hogy legyen elég bátorságuk Megbocsátásomat keresni.
Végre, leányom, mindenhol kezdik kinyitni gyermekeim a szemüket. Most már felismerik, hogy a világ, változáson megy keresztül. Az a világ, amit valaha ismertek, most egy új fázisba ért.  Ez az új fázis több szakaszon vezet keresztül, mielőtt Gyermekeim végre készen állnak az Új Paradicsomra. A csaló parazitái, sajnos, a végsőkig makacsul fognak harcolni. Imádkozzatok most ezekért a szegény megtévedt lelkekért, hogy a szívüket majd egy szikra fény árassza el, amikor hűséges követőimmel kapcsolatba kerülnek. Ti, követőim, megkapjátok azokat a kegyelmeket, amelyek segíteni fognak mindazon lelkek megtérítésében, akik elvesztek a vadonban, és akiknek a lelkük összezavarodottságát a sátán okozta.
A La Salette –i, a Fatimai és a Garabandáli próféciák most teljesednek be
Minden eddigi prófécia, amelyeket az Áldott látnokok kaptak La Salette – ben, Fatimában és Garabandálban, most fognak beteljesedni, mindenki szeme láttára. Mert mindaz a sok ezer hívő, akik ismerik és elfogadják ezeket a próféciákat, tudják, hogy Én, a Megváltó, szólítalak mindannyiatokat, hogy imádkozzatok az egész emberiség lelkéért.  Nyissátok meg még egyszer szíveteket ezek előtt az új üzenetek előtt – a maguk nemében ezek az utolsó üzenetek, amelyeket minden Gyermekem számára adok, még mielőtt visszajönnék, hogy megítéljem őket.
Felhívás az Egyház minden Szolgájához
Felhívom minden felekezet szolgáit is, azokat, akik az Örök Atyát tisztelik, hogy most hallgassanak meg. Ne engedjétek a csalónak, hogy hamis prófétája által megtévesszen benneteket, hogy hazugságait elhitesse veletek, amelyet saját nevében rövidesen meg is fog tenni. Ez egy nagyon nehéz időszak lesz azok számára közületek, akik Engem szeretnek, hiszen nagyon össze lesztek zavarodva.
A hamis próféta és az Antikrisztus
Figyeljétek csak meg, hogy a hamis próféta hogyan fogja megkísérelni, hogy vezesse Egyházamat, hiszen ő nem az Én Örök Atyám Házából való. Úgy fog tűnni, mintha onnan való lenne, de ez nem lesz igaz.  Figyeljétek majd meg azt a barátságot, amelyet látható módon az Antikrisztussal fog kötni, mert ők ketten a sátán legcsalóbb követői lesznek – báránybőrbe öltözve.  Múltbeli csodákhoz hasonló erővel fognak rendelkezni, de ez a sátántól származó erő lesz.  Nektek, minden időben a kegyelmi állapotban kell lennetek, hogy megvédhessétek a hiteteket. Imádkozzatok Felszentelt szolgáimért, akiknek langyos hitük van, és a sátán karjaiba vettetnek. Ő (a csaló) tetszeni fog nekik, mert izgalmat, szenvedélyt ajánl fel nekik, az úgynevezett szeretetet, mely az ego által lesz vezérelve, és karizmatikus megjelenésének nehezen lehet majd ellenállni. Menjetek csak ezen a lefelé vezető ösvényen, felszentelt szolgáim, és akkor Számomra örökre el fogtok veszni.
Talán megkérdezitek, hogy miért kell ezeknek az eseményeknek ilyen nehézségekkel bírniuk.  El fogtok akkor csodálkozni azon, hogy miért engedem megtörténni mindezeket. Egészen biztos, hogy Jézus – Irgalmasságában – nem engedne meg ilyen akadályokat?  Nos, meg kell, hogy engedjem ezeket, mert csak ezeken a kihívásokon keresztül jöhet létre a végső csata az Örök Atya és a gonosz között. Egy utolsó összecsapás nélkül nem lenne lehetséges végül az örök pokol mélységére taszítani a sátánt.
Legyetek éberek ezzel a megtévesztéssel szemben. Ne engedjétek, hogy ilyen módon vesszen el lelketek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a megkülönböztetés kegyelméért, úgy hogy ezt a hamis prófétát olyannak lássátok, mint amilyen az valójában: egy démonnak, akit a pokol mélyéből küldtek, hogy megtévesszen benneteket. Legyetek hálásak, hogy ti, az ő célpontjai vagytok.  Az Irántam való hűségetek miatt, egy végső próba – a hitetek próbája – elé lesztek állítva. Soha többé nem kell majd szembenéznetek ilyen próbatétellel. Nos, legyetek felkészülve. Forduljatok most Hozzám, ti mind, felszentelt szolgáim, mielőtt még késő lenne.
Szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus