2013. július 26., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Mintha egy csoda történt volna, úgy fog tűnni, hogy a Hamis Próféta feltámadt halottaiból


2013. július 25. csütörtök, 18:52
Gyermekem, fontos, hogy gyermekeim ne veszítsék el a bátorságukat, amikor szembesülnek azzal a megbántással, mellyel szembe kell nézniük, ahogyan majd Fiam Egyházát a sivatag pusztájába vetik.
Én vagyok a napba öltözött asszony a Jelenések Könyvében, aki életet adott a gyermeknek. A gyermek, Jézus. Fiam, Jézus Misztikus Teste, az Ő Egyháza a Földön. Fiam Egyházát ellopják, és hamarosan az Ő Teste nem lesz többé jelen benne. Ez a pusztítás ketté szakítja majd azok szívét, akik Fiam Tanításait követik. Azok, akiknek nincs hova fordulniuk, kidobva fogják érezni magukat azokból az épületekből, melyek a mai napig hajlékot adtak a Szent Eukarisztiának. De miközben ki lesznek dobva – akikkel szemben kevés irgalmat fognak mutatni –, el lesznek telve Szentlélekkel. Ez azt jelenti, hogy ők vezetve lesznek, és szenvedélyesen fogják a Maradék Hadsereget vezetni, mely azokból fog állni, akik hűségesek Istenhez.

Mások, akik vakok az Igazságra, a Hamis Prófétát fogják a zűrzavarba követni. Szívük meg lesz tévesztve, és hamarosan, amikor úgy fog tűnni, hogy a Hamis Próféta a halál kapujában van, zokogni fognak. De aztán, mintha egy csoda történt volna, úgy fog tűnni, hogy a Hamis Próféta feltámadt halottaiból. Azt fogják mondani, hogy ő Mennyei nagy természetfölötti erőkkel van megáldva, és imádattal arcra fognak borulni előtte. Ő szeretve és imádva lesz azok által, akik vakok.

Hamarosan meg fog jelenni az Antikrisztus, és hírnévének kiemelkedése Jeruzsálemben fog elkezdődni. Amint ő nyilvánosan megjelenik, Fiam Egyházában minden nagyon gyorsan meg fog változni. Új előírások lesznek bevezetve. Új ereklyék, a papok öltözékének megváltoztatása és sok új előírás lesz kötelezővé téve. Eleinte az emberek azt fogják mondani, hogy ezek a változások annak szükségéből adódnak, hogy alázatosnak kell lenni. És miközben ezek az utálatok belépnek a Keresztény egyházakba, elkezdődik majd az üldöztetés. Csak merjétek ellenezni ezeket a sátáni rituálékat, és eretneknek fognak tartani benneteket – bajkeverőknek.

Sok bíboros, püspök, pap, apáca és hétköznapi ember lesz kiközösítve, ha nem követik az új előírásokat, vagy nem imádják a hamis prófétát. Ebben a szakaszban menedéket kell keresnetek, amelyek már elő lesznek készítve, hogy így békében imádhassátok Fiamat, Jézus Krisztust. A papoknak továbbra is ki kell szolgáltatniuk a Szentségeket, és el kell látniuk gyermekeimet a legszentebb Eukarisztiával.

Soha nem szabad engednetek a csalásnak, amelyre felkérnek majd benneteket, hogy abban részt vegyetek. Azok, akik ezt megteszik, elveszítik a lelküket a gonosz javára.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja


Bár ezek félelmet fognak kelteni, mégis semmik az eljövendő Nagy Megpróbáltatáshoz viszonyítva

2013. július 25. csütörtök, 20:40
Drága szeretett leányom, Atyám Keze most beavatkozott a világba, hogy büntesse az embert bűne miatt. A bűn elhatalmasodott a világban, mert az ember többé már nem tesz különbséget jó és rossz között. Ti nem tudtok elmenekülni Atyám Haragjától, amikor országaitok megtapsolják a törvényesített gonosz bűnt.
Ezeket a büntetéseket az egész világon hamarosan látni fogják. Bár ezek félelmet fognak kelteni, mégis semmik az eljövendő Nagy Megpróbáltatáshoz viszonyítva. Az ember csökönyös. Elutasítja a segítséget, amikor Isten felajánlja azt. Az emberiség úgy döntött, hogy elutasítja Istent, és a köztetek lévő pogányok miatt, minden egyes ember szenvedett.
Hívásom a Mennyből elsősorban azért van, hogy minden lelket megmentsen, de azért is, hogy segíteni tudjak nektek a büntetések enyhítésében, mely eléri az emberiséget. Milyen nagy az Én Irgalmasságom! Milyen nagy az Én Türelmem, de azok, akik elutasítják Tanításaimat és elkülönítik magukat Atyámtól, a Teremtőtől, hamarosan meg fogják ismerni a következményeket.
Hívok minden vallást, és kérlek benneteket, hogy imádkozzatok kegyelemért, akár elfogadjátok ezeket az Üzeneteket, akár nem. Az imák fontosak a katasztrófák enyhítése végett, melyek már elkezdődtek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az életetekért és a lelketek üdvösségéért.
Jézusotok