Az emberiség továbbra is szenved, miközben a nemzetek összeomlanak a medve lábai alatt. Jézus üzenete Anna Shelley által 2022.03.03..

Szeretteim. Irgalmasságom folytatódik, miközben várom elveszett bárányomat. Az én irgalmam mindenkié. Megkapod a Hit, Remény, Szeretet és Védelem áldásaimat. Ne utasítsd el Kegyelmemet és Irgalmasságomat. Megráztam az eget és a földet, próbálva felébreszteni azokat, akik aludtak. Megnyílik a szemük. Az emberiség továbbra is szenved, mivel a nemzetek összeomlanak a medve lábai alatt (Oroszország). A világuralom kiemelkedő, amikor a sötétség birodalma hatalomra kerül. Napjaink elnyomása egyre csak fokozódik. Nagyon sürgető, hogy mind testileg, mind lelkileg fogadjatok szentáldozásban, részt vegyetek azon erőfeszítéseimben, hogy elviseljem ezen utolsó napok súlyosságát. Nem hagytalak el, kedvesem. Szentséges Szívem nyitva áll mindazok előtt, akik megtérnek és keresik Irgalmasságomat és Üdvösségemet. Így szól az Úr.


JÉZUS ​​ÜZENET - Három napig sötétség borítja a földet | Anna Shelley 2022. március 19.
???? Figyelmeztető szavaim olyanok, mint a mennydörgés, hogy figyelmeztessünk egy közelgő viharra, amely már közeleg. KÉSZÍTSÜK EL SZÍVETET. Az idők csendjében a szívek felkészülnek a visszatérésemre. Akkor az Atyaisten haragja kiárad a gonoszokra és a megtérőkre, akik leborultak és imádták a fenevadat. Sötétség borítja be a földet három napig, aztán a halottak feltámadnak, és mindazokat, akik megmaradnak, velem találkoznak a mennyben, és velem maradnak mindörökké. Szeretteim, megerősítelek benneteket, hogy mindvégig kitartsatok. Angyalok tömegei vesznek körül, és olyan védelmi vonalat alkotnak, amelyen a sötétség nem tud áthatolni. Értékeld őrangyalaidat, akik biztonságba vezetnek. Nem hagytalak el, mindig veled vagyok, imádj imádatban. Fogadj engem szentáldozásban. amilyen gyakran csak lehet. Oszd meg az erőmet, hogy elviseljem a rád tartó nyomorúság napjait, és tudd, hogy szeretlek, és nem hagytalak el. Így szól az Úr.