2013. május 16., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Az Én Nagy Beavatkozásom elkezdődött, hogy megmentsem az emberiséget, és cselekedeteim gyorsasága mindenki számára nyilvánvaló lesz.
 

2013. május 15. szerda 16:40
Drága leányom, Isten Lelke most oly módon árad ki a Földre, mint még soha azelőtt.
Annak érdekében, hogy felkészítsem gyermekeimet az Új Paradicsomra, mely rájuk vár, beborítom őket az Igazság Lelkével. Néhányan tárt karokkal fogják azt fogadni, és hálásak lesznek ezekért az áldásokért. Mások el fogják utasítani, mivel nem akarják megnyitni a szívüket.
Az Én Nagy Beavatkozásom elkezdődött, hogy megmentsem az emberiséget, és cselekedeteim gyorsasága mindenki számára nyilvánvaló lesz. Az Általam, a Mindenható Atyátok által engedélyezett csodák széles körben el fognak terjedni, és beszélni fognak róla. Ez még több megtéréshez fog vezetni. Aztán, ahogy Szeretetem Lelke kiárad, a gonosznak és az ő seregének cselekedetei is növekedni fognak.
Kezem meg fogja állítani azok gonosz cselekedeteit, akik azzal próbálkoznak, hogy háborúkkal, betegségekkel, gyilkossággal és abortusszal sújtsák gyermekeimet. Kezem azokra is le fog csapni, akik kínozzák szeretett Fiam hűséges követőit, és akik megpróbálják megszüntetni az Ő jelenlétét a Szent Eukarisztiában.
Halljátok meg most Hívásomat. Minden gyermekemet Irgalmasságom felé fogom vonzani. Azok, akik elutasítják Fiamat, Engem utasítanak el. Azok, akik megsértik Fiamat, nem jöhetnek Hozzám. Azok, akik elvetik az Ő Tanításait és elferdítik az Igazságot, elutasítják Létezésemet. Nem lehet saját törvényeket létrehozni és ugyanakkor Nekem is engedelmeskedni. Az sem lehetséges, hogy elnézitek a bűnt, és ugyanakkor elvárjátok, hogy megláthassátok Arcomat is.
Ha a bűn nem csökken, meg fogom büntetni azokat a nemzeteket, amelyek felelősek a bűnökért, amelyekkel megbántanak Engem. Ahogy Szentlelkem továbbra is kiárad, így lesz a Beavatkozásommal is, hogy megakadályozza a bűn terjedését.
Mindezek a változások ugyanabban az időben lesznek láthatók. Nem sokkal azután, hogy Fiam minden kísérlete Egyházán és Tanítványain keresztül az Igazság terjesztése érdekében megtörtént, el fog jönni az a nap, amikor Fiam Nagy Irgalma leszáll az emberiségre. Aztán nem sokkal azután, eljön majd az Ítélet Napja.
Készüljetek gyermekeim, mert az a nap bármikor elérkezhet. Csak azokat lehet megmenteni, és lesznek megmentve, akik Parancsaimat megtartják és bűneik miatt bűntudatot mutatnak.
Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Szép új világ - lánnyá műtötték át a csecsemőt


Tizenhat hónapos korában átműtötték, majd örökbe adták...
Nemileg nehezen volt beskatulyázható az a gyerek, aki nyolc éve született Amerikában, majd az orvosok lánnyá műtötték. Pedig még ők maguk is megállapították, hogy van pénisze. Az őt utólag örökbefogadó szülők most perlik az államot, mert szerintük semmi szükség nem volt a nemtisztázó beavatkozásra.
Az indokolatlan perek országában újabb különös perre bukkant a Gawker: két szülő azért perli Dél-Karolina államot, mert örökbe fogadott gyermekük nemét még csecsemőként műtéti úton megváltoztatták. Az amerikai szülők azt állítják, a most nyolcéves gyereknek semmi szüksége nem volt anno a műtétre, sőt az kifejezetten veszélyes is lehetett volna rá nézve.
A helyzet persze összetettebb: az M. C. monogramú gyerek olyan nemi jegyekkel született, ami alapján nem lehetett se fiúnak, se lánynak sem nyilvánítani. Születésekor elsőre fiút mondtak az orvosok a pénisze miatt, de aztán valamiért az az ötletük támadt, hogy 16 hónapos korában a gyereknek vissza kell térnie a műtőbe, hogy a péniszt eltávolítsák. Holott sürgősnek, sőt életmentőnek sem lehet mondani ezt a beavatkozást.
Mark és Pam Crawford már a műtét után fogadták örökbe a születése után állami gondozásba került gyereket (emiatt perlik a kórház mellett Dél-Karolinát is). A szülők szerint akkoriban senkit sem tájékoztattak az orvosok a műtét rizikóiról és okáról, ami Crawfordék szerint csak azért kellett, hogy a társadalom számára ne legyen kellemetlen a létezése. Az ügy ráadásul legkomolyabb fordulata, hogy a nyolcéves lány a szülők szerint fiúként viselkedik és azonosítja magát.
(velvet)
Lehetséges, hogy a kisbaba hermafroditának született, azaz hím ivarszerve is volt és női is, esetleg volt méhe és petefészke. A történet számmora arról szól, milyen érzéetlen és kíméletlen módon járnak el el ebben a történetben a szereplők. Az orvosok - egyáltalán nem világos, hogy mi alapján döntöttek úgy, hogy a kisbabát műteni kell -, aztán az állam, és most a szülők is, akik újra pellengérre állítják szegény gyereket, akinek ez egyáltalán semmilyen segítséget nem jelent, se a nemi identitásához, se a beilleszkedéséhez... Megtehették, hát megtették - de kinek jó ez? - szerk.