2010. március 25., csütörtök

Medjugorjei Üzenetek 2010. március

Medjugorje, 2010. március 2.

Drága gyermekek! Ebben a különleges időben, amikor azon fáradoztok, hogy minél közelebb legyetek Fiamhoz, az Ő szenvedéséhez, és a szeretethez, amellyel hordozta, azt szeretném mondani nektek, hogy veletek vagyok. Kegyelmemmel segítek legyőzni a hibákat és a megpróbáltatásokat. Megtanítalak benneteket a szeretetre; a szeretetre, mely eltöröl minden vétket, és tökéletessé tesz titeket, a szeretetre, mely Fiam békéjét adja nektek most és mindörökké. Béke legyen veletek és bennetek, mert én a Béke Királynője vagyok. Köszönöm nektek.

Medjugorje, 2010. március 18.

Mirjana Dragićević-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó ilyen jelenés alkalmával, miután a Gospa rábízta a 10. titkot, közölte vele azt is, hogy minden évben március 18-án fog megjelenni neki. Így történt ez minden évben. Ma a Kék Keresztnél több ezer hívő gyűlt össze imádkozni. A jelenés 13:50-kor kezdődött és 13:54-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:
„Drága gyermekek ! Ma arra hívlak benneteket, hogy szeressetek teljes szívetekből és teljes lelketekből. Imádkozzatok a szeretet ajándékáért, mert amikor a lélek szeret, magához hívja Fiamat. Fiam nem utasítja vissza azt, aki hívja Őt, és aki általa szeretne élni. Imádkozzatok azokért, akik nem értik a szeretetet, akik nem fogják fel, hogy mit jelent szeretni. Imádkozzatok, hogy Isten Atya legyen számukra és ne bíró. Ti, gyermekeim, legyetek apostolaim, legyetek szeretetem folyama. Szükségem van rátok. Köszönöm nektek.”

Medjugorje, 2010. március 25.

„Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyetek erősek az imában és azokban a pillanatokban, amikor kísértést szenvedtek. Örömben és alázatban éljétek meg keresztény hivatásotokat és tegyetek tanúságot mindenkinek. Veletek vagyok, és Fiam, Jézus elé viszlek mindnyájatokat, és Ő lesz a ti erőtök és támaszotok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”