2014. december 26., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

A humanizmus egy sértés Istennel szemben

2014. december 25. csütörtök, 15:10
Drága szeretett leányom, ne foglalkozzatok a gonosszal, mely megrontja a világot. Hagyjatok mindent Rám. Mert mindaddig, amíg szerettek és tiszteltek Engem, és Szent Akaratomnak megfelelően másokat is szerettek, Én meg foglak védeni benneteket minden Ellenem irányuló dolog fájdalmától.
A legnehezebb fájdalom, amelyet el kell viselnetek az lesz, hogy tanúi lesztek az úgynevezett jótékonysági cselekedeteknek és a világméretű humanitárius törődéseknek, amelyekkel ellenségeim valódi szándékaikat álcázni fogják. Ti tudni fogjátok a szívetekben, hogy a csaló munkálkodik. Amikor a szekuláris világ és azok, akik azt állítják, hogy Engem képviselnek a politikáról, a humanitárius cselekedetekről beszélnek, de minden áron kerülik, hogy az emberi élet védelmének fontosságát hirdessék, akkor tudnotok kell, hogy ez nem az, amit Én szeretnék. Amikor azok, akik azt mondják, hogy Engem képviselnek, de nem ugyanolyan szenvedéllyel beszélnek az abortusz bűnének gonosz mivoltáról, mint az emberiség ellen irányuló más gonosz cselekedetekről, akkor tudnotok kell, hogy valami nincs rendben.
Atyám meg fogja büntetni mindazokat, akik megölik az Ő gyermekeit, köztük azokat a gyermekeket is, akiket még az anyaméh hordoz, arra várván, hogy megszülessenek. Az ilyen bűncselekmények elkövetői rettenetes büntetést fognak elszenvedni, hacsak meg nem bánják az Ellene elkövetett bűneiket. Azok, akik Tőlem valók és földi Egyházamat képviselik, nem tettek eleget az Igazság hirdetésének. A gyilkosság, beleértve az abortuszt is, egyike az Isten ellen elkövetett legnagyobb bűnöknek. Rendkívüli bűnbánatra van szükség ahhoz, hogy egy ilyen bűn feloldozást nyerhessen. Akkor Egyházam miért nem harcol erélyesen eme bűn ellen – mely egyike az Atyám elleni dac leggyalázatosabb cselekedeteinek? Miért terelik el a figyelmeteket attól, hogy beismerjétek a legsúlyosabb bűnöket miközben a humanitárius cselekedetek fontosságáról prédikálnak?
A humanizmus egy sértés Istennel szemben, mert az ember szükségleteire összpontosít és nem annak szükségére, hogy a bűnt meg kell bánni minden létező dolog Teremtője előtt. Ha figyelmen kívül hagyjátok az Isten által a Törvényekben egyértelműen meghatározott halálos bűnöket, amelyek az örök kárhozatra vezetnek, akkor nincs az az együttérzés az emberi faj polgárjogai iránt, mely képes lenne kiengesztelni a bűnöket.
Ha hisztek Bennem, és ha Engem szolgáltok, akkor csakis az Igazságról kell beszélnetek. Az igazság az, hogy a bűn a ti legnagyobb ellenségetek, és nem azok, akik üldöznek benneteket. A halálos bűnök, ha azokat meg nem bánjátok, a Pokolba visznek benneteket. Ha halálos bűnben vagytok, és az időt nagyszabású jótékonysági és humanitárius cselekedetek támogatására fordítjátok, nem pedig bűnbánatra, akkor a lelketek el fog veszni.
Emlékezzetek az Igazságra. Ne tévesszenek meg benneteket a jótékonyságról szóló beszédek, akciók és cselekedetek, amikor a ti legfontosabb feladatotok, hogy harcoljatok a halálos bűn ellen. Azok a felszentelt szolgáim, akik nem hajlandók emlékeztetni benneteket a halálos bűn következményeire, nem értették meg a küldetésüket, hogy mit jelent Engem szolgálni. A bűnt nem lehet a szemetek elől a föld alá söpörni, mintha az nem is létezne. Nincs az az együttérzés a világon azok iránt az emberek iránt, akiket az Én Nevemért üldöznek, amely képes lenne ellensúlyozni azt a tényt, mely szerint a bűnösöknek ne kellene kiengesztelődniük Velem, Jézus Krisztussal a bűnök megbocsátása érdekében.
Jézusotok