2014. november 6., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Isten, az Atya: Ne legyen egyetlen olyan ember sem köztetek, akinek nincs tudomása Igazságszolgáltatásomról




2014. november 5. szerda 13:30

Drága lányom, szeressetek Engem és tudjátok meg, hogy Én szeretem és gondját viselem minden gyermekemnek. Azonban azt is tudnotok kell, hogy Igazságszolgáltatásomtól tartanotok kell. Ne legyen egyetlen olyan ember sem köztetek, akinek nincs tudomása Igazságszolgáltatásomról, mert az úgy fog elszabadulni, mint egy félelmetes vihar, mely el fogja söpörni azok lelkét, akik visszautasítják Irgalmamat.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.

Nem szabad félnetek Fiam Második Eljövetelétől, mert számotokra az egy Ajándék. Nektek nem szabad félnetek semmilyen szenvedéstől, amelyet minden valószínűséggel nektek is el kell viselnetek a nagy nap előtt, mert az rövidéletű lesz. Csak azokért a lelkekért aggódjatok, akiket nem tudok megmenteni, és akik egyáltalán nem fognak arra vágyni, hogy megmentsék magukat. Ők azok a lelkek, akik tudják, hogy Létezem, de akik Helyettem inkább ellenségeim mellett döntenek.

Én többféle módon fogok beavatkozni, hogy megmentsem azokat, akik egyáltalán nem ismernek Engem. Meztelenre vetkőztetem azokat a lelkeket, akik bármelyik Általam hozott Törvénnyel dacolnak, és a Pokol meg a Tisztítótűz kínjait fogják elviselni már itt, ezen a Földön. Ennek köszönhetően megtisztulnak majd, és hálásak lesznek Nekem az Irgalomért, amelyet most kinyilvánítok számukra. Sokkal jobb, ha ezt most viselik el, mintsem hogy örökre együtt szenvedjenek a gonosszal. Nektek sosem szabad megkérdőjeleznetek Útjaimat, mert Én mindent gyermekeim javára teszek, hogy Velem lehessenek egy Dicsőséges Örök Életen át.

Büntetésem, amellyel az embert kell sújtanom, fáj Nekem. Szétszakítja a Szívemet, de erre szükség van. Mindez a szenvedés hamarosan el lesz felejtve, és a világosság el fogja pusztítani a sötétséget. A sötétség többé már nem fogja gyermekeimre szórni szörnyű átkát. Azért mondom ezt nektek, mert az ördög megtévesztése által szörnyű sötétségbe lettetek vezetve. Ha a következményekről nem tájékoztatnálak benneteket, nem lenne jövőtök Új Paradicsomomban.

Milyen gyorsan feledésbe merült még az emléke is a Tízparancsolatomnak! Ó, milyen gyorsan elesik az ember a Kegyelemtől, amikor nem sikerül neki Igém szerint élnie.


Szeretett Atyátok,


A Legmagasságosabb Isten