1997. február 22., szombat

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

27. üzenet
Golgota
1997. február 21. Damjani Szent Péter.
Az Ember:
"Sok Angyal jelenik meg a Golgotán, a templom fényben áll. Csak Angyalokat látok és fényt, amely terjed minden irányban. Hirtelen fénykör támad azon a helyen, ahol Jézus keresztje állt. Ekkor Urunk jelenik meg piros palástban. Látom a fején a sebeket és kezein és lábain úgyszintén. Széttárva a kezei és nekem úgy tűnik, mintha a Szívébe hívogatna. A  kereszt fölött két Angyal jelenik meg és két oldalt letérdelnek.  Aranykehely van a kezükben és mondják:"
 A Szent Angyalok:
" Áldott a kereszt fája, amelyen a világ Megváltója függött.
  Áldottak a Sebek, amelyekkel az Isteni Mester a világ megváltásának útját megnyitotta.
  Áldott az Isteni Mester , az Urak Ura, a Királyok Királya.
  Áldott az Óra, amelyben az örök szövetség ideje és titka valóra vált.
  Jön az az idő, amikor a világosság Fiai mind a kereszt titkában az Anyaszentegyházzal egyesülnek. A Kereszt fogja a Titokzatos Test minden tagját összefogni. Ember hajtsd meg a fejedet, mert arra vagy hivatva, hogy a Mesterednek szolgálj. Halld meg ezeket a szavakat és őrizd meg azokat szívedben. Az Ige tanúságtétele, az igazság és a szeretet tanúsága. Az Ige győzelemre segít és útmutatód lesz."
Az Ember:
" Jézus Krisztus rám néz, megáld, fény és melegség árad ki Belőle. Ő mondja:"
Urunk, Jézus Krisztus:
" A Golgota helyéről küldelek a világba. Menj és hirdesd szavaimat. Emlékeztess mindenkit szeretetemre.
Kedves földi fiaim, köszöntelek benneteket Szent Sebeimben és Szívemből áradó szeretetemet küldöm nektek. Szívem nyitva áll számotokra. Szavaim, Jegyesemnek, az Egyháznak szólnak.
Ellenségek zárják őt körül és a modernizmussal akarják aláásni és megsemmisíteni a Vőlegény tiszteletét. Ma Engem elfelejtenek a templomban, mert az Oltáriszekrény elé széket állítanak, és Engem félretolnak. Arról, hogy az Oltáriszekrényben jelen vagyok, nem beszélnek, de az utolsó  vacsora megemlékezéséről szólnak. A papok elhagyják  az átváltoztatás utáni térdhajtásokat...
Ez a helyzet a ruhától való megfosztást juttatja eszembe. Ruha ... azt jelenti ma, hogy a tisztelettől megfosztott. Ez az idő, amelyben éltek, ugyanis a Jegyesnek gyermekeivel ugyanazt a kigúnyolást és üldözést kell megtapasztalnia, mint a Vőlegénynek. Az Anyaszentegyházat , ellenségei gúnyolják és keresztre feszítésre ítélik. Sötétség veszi körül az Egyházat, de a feltámadás harmadik reggele az egész emberiség és az egész Egyház számára felvirrad.  Az árulás és a nagy Káromló órája elérkezett. A báránybőrbe öltözött megjelenik, hogy mindazokat, akiknek gyenge a hitük, elcsábítsa. Jön az, aki a földi Jeruzsálem kapuit, amely a halálom tanúja volt, kinyitja. Ne felejtsd el könnyeimet, amelyeket Jeruzsálem felett ejtettem. Káromolni fogja az Atyát, a Lelket és Engem. Sok zsidó és mások is Messiásnak fogják elismerni. Gyűlöletet szít, hisz ő az Állat, amely minden Szentet felfal. Eljött az órája, de azt is tudja, hogy rövid az ideje. Hirdetni kell az igazságot. Akinek füle és szeme van, nyissa ki. Ha meglátjátok az égen jelemet, hamarosan jönni fogok. A dicsőség megmutatkozik az Új Földön. Beteljesedik az" EGYIDŐ",  a "KÉTIDŐ" és a "FÉLIDŐ".Kell a bölcsesség. Hallgassatok Anyám szavaira, Aki megtanít az idők jeleinek felismerésére. Ő átvezet titeket a pusztán. Mindenki vegye fel keresztjét és kövessen Engem. Aki nem veszi fel, nem méltó Hozzám. A Lelket kiöntöm a teremtésre. Minden megújul az igazság és igazságosság diadalának és a  FELTÁMADÁSNAK TITKÁBAN.Eljön az idő, amikor könnyeteket letörlik és egy Pásztor és egy Nyáj lesz. Világosság Fiai, legyetek egyek az imában, nehogy alva találjalak benneteket. Legyetek éberek, ravaszok, mert a báránybőrbe öltözött farkas köztetek van. Meneküljetek Anyám palástja alá és legyetek hűségesek a Szent tanításhoz. Én Vagyok az Igazság. Meghívlak benneteket, hogy asztalomhoz üljetek. Készítsétek elő a ruhátokat, mert jön a Vőlegény. Aki kitart, az ü"dvözül. Maradjatok Bennem, és Én bennetek maradok."