2015. június 7., vasárnap

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Felajánlások
  Engesztelők Találkozója
2015. 05. 30, Szombat
Engesztelők találkozója Vác
Szent Mihály arkangyalnak való felajánlás alatt láttam, hogy az angyali seregek leszálltak közénk. Az angyalok a feltámadt, megdicsőült Jézushoz vezettek minket, aki kezében tartotta a győzelmi zászlót, amely a halál feletti győzelmét jelképezi. Szent Mihály arkangyal letérdelt Krisztus előtt, aki így szólt hozzá:
„Szent Mihály, íme, elérkezett az idő, hogy az emberek neked szenteljék magukat. Angyali szíved bizonyára telve van örömmel, hogy láthatod mennyi ember hozta meg az áldozatot azért, hogy még közelebb kerülhessenek általad Hozzám. Boldog vagyok, mert Atyám örvendezik azok láttán, akik téged követnek. Te most is ugyanúgy hű vagy a Szentháromsághoz, mint a kezdetekkor. Győzelmi zászlómat a kezedbe helyezem, mert azt akarom, hogy az embereket elvezesd a bűn és a halál feletti győzelemre. Ez a győzelem Atyám dicsőségét szolgálja, amíg az emberek a te védelmed alatt állnak, és imádkoznak hozzád, addig Én előkészítem nekik az Új Paradicsomot, ahol békére és boldogságra lelnek. A te oldaladon megtanulhatják, hogy mit jelent az igazi hűség. Az emberiség egyre jobban távolodik Istentől, és ezért már nem ismeri a hűség értékét. Az üdvösséget csak azok nyerhetik el, akik mindvégig kitartanak Mellettem. Atyám azt akarja, hogy az emberek hűek legyenek az Egyházhoz, a törvényekhez és a szeretet parancsaihoz. A szeretet nélkülözhetetlen a Földön és a Mennyben. A szeretet alkotja Atyám rendjét, melyre a hierarchia épül. Az emberek még nem ismerik a tökéletes szeretetet, mert az felfoghatatlan számukra. De ha hisznek Bennem, aki Magam vagyok a szeretet Istene, az idő múlásával meg fogják sejteni a szeretet titkait.”
Láttam, hogy azoknak a bukott angyaloknak jelen kellett lenniük a felajánlásnál – amit nagy kínok közepette kellett átélniük –, akik minket állandóan kísértenek. A felajánlás közben olyan láncok kerültek rájuk, amelyek gyengítették hatalmukat. Jézus előtt kötelesek voltak meghajolni, aki azt mondta feléjük:
„Mostantól kezdve a ti hatalmatok megtöretett azokkal szemben, akiknek pártfogója Szent Mihály arkangyal lett. Olyan láncok vannak rajtatok, amik akadályozzák gonoszságaitok kiáradását az emberek felé. Kísértéseitekben legyengültök, és az emberek az Én kegyelmemmel legyőznek titeket. Vereségeitek megsokasodnak, és bármit tesztek is, a győzelem az Én kezemben van. Mennyei Édesanyám már munkálkodik azon, hogy előkészítse az emberiséget az Én második eljövetelemre. Látni fogjátok, hogy a Fiú hogyan tisztítja meg a világot tőletek, és dicsőíti meg övéit. Igen, ez Atyám akarata és ti nem tehettek ellene semmit. Bár a bűn elhatalmasodott a világban, mégis a kegyelem túl fog áradni. Ez azért történik így, mert Atyám ezen a módon fogja megmutatni jelenlétét és azt, hogy nem nézi tétlen a lelkek elvesztését. Követőim sokan lesznek, akik kiállnak az Igazság mellett. Hitüket úgy megerősítem, hogy még a halál sem fogja megriasztani őket attól, hogy Engem megvalljanak az emberek előtt. Egyházamat üldözhetitek, de elpusztítani nem tudjátok. Aki Isten ellen harcol, az elveszíti életét és lelkének üdvét. A ti lelketek már az örök halálban van, és a gyűlölet arra sarkall benneteket, hogy Atyám ellen harcoljatok. Az emberek csak eszközök a kezetekben, hogy céljaitokat megvalósítsátok. Ha az emberek látnának titeket, azonnal Felém fordulnának. Megváltó művemet tovább fogjátok rombolni, de sikeretek nem lesz garantálva.”
Szent Mihály minden engesztelő kezébe helyezte a győzelmi zászlót ezekkel a szavakkal:
„Örök hűséget fogadtatok, és ez a győzelmi zászló megkoronázza jó döntéseteket. Velem lesztek a harcban, mert bizony számítok a ti segítségetekre. Az angyalokkal való szövetségkötésetekkel Isten megerősítette az angyalok és az emberek egységét. A lelkekért való harcba hívtalak benneteket, amely végig fogja kísérni életeteket. Igenetekkel előmozdítottátok az események felgyorsulását. Így fogja Isten lerövidíteni választottai kedvéért igazságos büntetésének idejét. Ez nagy kegyelmet jelent nektek, mert az Antikrisztus hatalma hamar véget fog érni.”
Mélyen megrendültem, amikor láttam, hogy a Sátánnak is el kellett jönnie és át kellett, hogy nyújtsa Jézus Krisztusnak az adósságlevelünket, amelyet Ő megsemmisített e szavakkal: „Ezek az emberek örökké Hozzám fognak tartozni. Adósságukat eltöröltem, hogy új életet kezdhessenek az Én oldalamon. A bűnre való hajlamuk megmaradt, de a hitükkel és szeretetükkel mindig Hozzám fognak ragaszkodni. Egy eltörölhetetlen pecsétet hordoznak a lelkükben, amelyet te nem tudsz megsemmisíteni. Tudom, hogy a haláluk pillanatáig támadni fogod őket, de be kell látnod, hogy ők örökké Atyámhoz fognak tartozni. Most távozz, és tedd, amit még tenned kell. Gonoszságod ideje nemsokára lezárul, és akkor eljön az Én időm.”
Az engesztelés alatt a Szentlélek Isten megjelent előttem, és láttam, hogy szeretetének tüzével elárasztott minket, miként a tizenkét apostolt is az ősegyház idején. Szentlélek:
„Eljöttem hozzátok, hogy megújítsam engesztelő közösségeitek egységét. Az elmúlt időszakban a közösségeiteken belül konfliktusok, támadások és szakadások alakultak ki. Nagy küldetést és felelősséget bízott rátok Atyám, és ez az út keskeny és göröngyös. Ha nem kapaszkodtok az Én erőmbe, akkor nem tudjátok beteljesíteni Isten akaratát. Azt várom tőletek, hogy minden közösség tagjai nézzenek önmagukba és azután tekintsetek egymásra. Isten mindent lát, hiszen jelen van köztetek. Meghívást kaptatok a Szentháromság közösségébe, hogy a szeretet nevében másokat is elvezessetek hozzánk. Amíg nem tudjátok egymást tisztán szeretni, addig nem lesztek képesek szolgálatotokat betölteni a mi kegyelmünkkel. Ahol szeretet van, ott a kegyelem még jobban kibontakozik. Szeressetek, mert ez az Úr parancsa! Minden nap gondoljatok arra, hogy mire kaptatok meghívást.”
A Szent Korona másolata előtti felajánlás alatt az angyalok a Világ Győzelmes Királynőjét a Mennyei Atya elé vezették, aki így szólt hozzá:
„Legszentebb leányom, magyar néped felajánlása mélyen megérintette Atyai Szívemet. Szeretetem határtalan irántuk. Örömömet leltem bennük és most különleges módon megajándékozom őket. Országuk négy határához (a 4 égtáj szerint) olyan angyalokat állítok, akik az elemekért felelnek: a tűzért, a vízért, levegőért és a földért. Feladatuk az lesz, hogy az országot védelmezzék, és ha Én úgy akarom, akkor enyhíteni fogják a természeti csapások mértékét, melyek a magyarokra várnak. Nagy kegyelem ez, amiért további áldozatokat és felajánlásokat várok tőlük.”
Jézus odament a Mennyei Atyához és azt mondta neki: „Atyám, ez a nép kedves nekem. Látom, hogy szívűkben mennyire imádják, tisztelik és szeretik az Oltáriszentséget. Ha megegyezik a Te akaratoddal, azt kívánom, hogy ez nép különleges módon részesedhessen a Bárány imádásának szolgálatában, amely a Mennyei Jeruzsálem idején valósul meg.” Mennyei Atya: „Fiam, úgy lesz, ahogyan kérted Tőlem. Áldásom velük lesz, amennyiben hűek maradnak Hozzám, és állhatatosak a lelkek mentésében.”
2015. 06. 02, Kedd
Felajánlás Jézus Szentséges Szívének (Szent István Bazilika Budapest)
Jézus: „Nagy örömmel elfogadtam a magyar püspökök, papok, és hívek egységes felajánlását. Atyám látta a magyarok szándékát, és úgy döntött, hogy bizonyos mértékben enyhíti a rátok váró büntetéseket. Mert mindazokat, akiket Szentséges Szívemben elrejtek, oltalmat és biztonságot kapnak.”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/talalkozok/953-felajanlasok




Számonkérés időszaka
  Égi kegyelmek zápora
2015. 06. 06, Első szombat
A Mennyei Atya trónja mellett két nagy fényes ládát láttam. Az egyikben azok a kincsek voltak, amelyeket szavaink által szereztünk, a másikban pedig cselekedeteink kincsei. Jézus megmutatta a tízparancsolat kőtábláit, amelyek most Isten Szent Színe előtt vannak. A Mennyei Atya így szólt:
„Szent Törvényeimet többé már nem a frigyládában tartogatom a Mennyben, hanem középpontba helyeztettem. Mert íme, elérkezett annak az ideje, hogy az emberiség szembesüljön a tízparancsolattal. Mindazok, akik változtatni próbálnak törvényeimen, találkozni fognak igazságosságommal. Bizony mondom nekik, jobb lett volna, ha meg sem születnek. A számonkérés időszakába léptetek, és Szentlelkem nemsokára kinyilvánítja számotokra az Én igazságosságomat. Szomorú vagyok, mert a világban elkövetett bűnük oly súlyosak, hogy most már cselekednem kell. Sokan fogják elveszteni életüket, mert meg akarják menteni. Ó, ti emberek, hát nem tudjátok, hogy mindenről tudomásom van? Az emberiség belépett az idők végének utolsó szakaszába. Ugyanis a földi pokol végleg kiteljesedik a világ minden területén. Ti a bűn rabszolgaságában éltek. Fiam megváltott titeket, de el kell mennie újra a Földre, hogy leszámoljon a bűn embereivel. Csak azok lesznek az Én oltalmam alatt, akiket Szent Fiam elém vezet.”
Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/954-a-szamonkeres-idoszaka