2000. augusztus 29., kedd

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2000. augusztus 28.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből, Ámen. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem és testvéreim! Isten szent Lelkének kiáradása által, az örök Atya szeretetének irgalmával, ki elküldötte egyszülött szent fiát, értetek emberek, hogy aki szent fiában felismeri megváltó üdvözítő Istenét, tanítását szívébe zárja, és tettre váltja, talentumait megőrzi és kamatoztatja Isten és ember szeretete által, hogy élete legyen a fiúban; Isten egyszülött fiában mindörökké, és áldott legyen minden ember, kinek az Úristen az egyedüli reménysége. Hisz mondotta az Isten báránya, az Atya Isten egyszülött fia: „Ki bennem bízik, nem csalatkozik, mert ha meghal is élni fog mindörökké.” Mert reményetek egyedül Jézus Krisztusban van. Mert kínhalált halt, hogy üdvösségetek legyen őbenne és ővele. Hisz nyíltan megmondotta apostolainak, ez által minden kor emberének „Senki nem jut az Atyához, csak énáltalam. Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Mert egyedül Ő az út, az igazság és az élet.  „Mert minden hatalmat nekem adott Atyám mennyben és a földön.  A kapu én vagyok” - mondotta az Úr Jézus Krisztus. Köszöntelek testvéreim a dicső szentháromságú egy Isten nevében, úgy mint az Atya, a fiú: Jézus Krisztus, és Isten szent Lelkének kegyelméből. Ámen.

Imádkozzunk testvéreim, kik Krisztuséi vagytok!
Nehogy becsapjátok magatokat, mert kit a gonosz kísértő meg tud ejteni és elhiszi, hogy már ő tökéletes, hisz a görbe-tükörnek, mit a gonosz láttat vele, ezáltal önteltté és gőgössé válik. Többnek képzeli magát mint bárki más, és a tudás által akar felérni Istenhez, az a gonosz hálójában vergődik. Azt mondottad Uram: „Legyetek tökéletesek, mert mennyei Atyátok is tökéletes.” Uratok Istenetek nem tudásról beszélt, hanem, legyetek tökéletesek a szeretetben, az Istenbe vetett hitben, az alázatban és reményben, ami mindezeket az erényeket táplálja,  erősíti és életben tartja. Ezért kérve kérünk megváltó Üdvözítőnk mindezekben legyenek a te gyermekeid tökéletesek. Mert ha hitetetek nincs, reményetek sem lehet . Ugyan miben  reménykedne a lélek? A teljes elmúlásban? Ennek a mellékterméke a szeretet pusztulása, az én szeretete, a  rettenetes bűnök. Az állatnál is mélyebbre süllyedt az ember. A nagy tudomány katasztrófába sodorta a világot. A hazugságok, a többnek látszani akarások.
Minden borzalom, mit a sátán megteremtett és kiagyalt az ember - kit Isten saját képére és hasonlóságára teremtett - ez az ember teljesíti be azokat.
Mennyei Atyám, örök Istenünk! Könyörülj a te népeden, ne engedd elveszni. Adj engesztelő kicsi lelkeket, kik nem a tudományban, hanem Krisztus tanítása által gyarapítják és tökéletesítik lelkük féltve őrzött virágát a hitet, a reményt és a szeretetet. Mert a hit és a szeretet gyökere a remény. Ebben a hármasságban termi meg lelketek az örök életet, lelketek üdvösségét, Jézus Krisztus által, Ámen.

Vezess minket üdvözítő Istenünk a keskeny, tövises úton, mit a világ fejedelme telehintett tövisekkel. És mutasd az utat szent Lelked által világosságod fényével árazd el, hogy ne sötétben járjunk, hanem Krisztus fényében kövessük a jó pásztort. Te mondottad Urunk, ne félj te kisded nyáj, mert Atyátok elhatározta, hogy nektek adja az országot. Így testvéreim a reményből valóság, a valóság pedig lelketek örök üdvössége lesz és kitárul előttetek a tudás kapuja is, mert mindent annak láttok ami, mert az angyalokhoz hasonlók lesztek, Ámen.
Isten áldása. a megszentelő kegyelem töltse be lelketeket, vezesse lépteiteket, kik Krisztus tanítását tettre váltjátok, itt a borzalmak földjén, hol a prófétákat megölték, Jézus Krisztust keresztre feszítették. Napjaitokban is veletek együtt Uratok, pedig mint már annyiszor, most is azt üzeni: „Ki kitart mindvégig, az üdvözül és én az élet koszorúját adom nekik.” Ámen.

Testvérem és testvéreim! Nem elég csak elolvasni és félretenni ezeket az írásokat, megérteni is kell, elgondolkodni. Sok-sok minden van benne, ami sajnos rátok is vonatkozik. Kérjétek Isten szent Lelkének kegyelmét, hogy megértsétek és ehhez is igazítsátok életeteket, mert a múlt elszállt úgy, amilyen volt. Törekedjetek mindig arra, hogy a jelenben ne hibázzatok! Éljetek Krisztusért és Krisztusban. Imádkozzatok, engeszteljetek lelkeket mentsetek. Legyetek összeszedettek, mert az élet nem gondtalan játék, mert minden órának és percnek meg van a maga feladata. Minden időtöket imáitokat, munkátokat, fáradtságotokat , pihenéseteket ajánljátok fel Isten dicsőségére, a szeplőtelen szent Szűz győzelméért a gonosz felett, a bűnösök megtéréséért. Imádkozzatok hazátokért, és ezért a bűnös földért. Mentsétek a lelkeket, hogy Uratok, Istenetek, Megváltótok kereszt-áldozata oly sok ember részére ne legyen hiába-való áldozat.
Testvéreim! - vegyétek már végre észre, hisz Uratok mindent megmondott. Oly régóta hívom fel figyelmeteket, hogy olvassátok, olvassátok, olvassátok az Újszövetségi Szentírást, mert az KRISZTUS szava. Péter utóda II. János Pál figyelmeztet benneteket: „Figyeljétek az idők jeleit.” A ninivei város lakói Jónás próféta szavára hallgatva megmentették városukat. (Bolond tudósaitok két milliárd évre előre jósolnak) Balgák, mikor még a következő órát sem ismerik. Megvakult szemeikkel, bomlott agyukkal sok mindent látni vélnek, csak egyet nem! A mindenható örök Istent! Pedig hatalma van mindenek felett. És ti is testvéreim kevés kivétellel nagyon sok képtelenséget elhisztek. Elhiszitek, mert ez így könnyebb, nem kell gondolkodni, az agyatokat törni. A bűn után a közömbösség uralja lelketeket.
Testvéreim, forduljatok arccal Krisztus felé, ne fordítsatok hátat, mert a gonosz hátulról támad, mint a tolvaj és elrabolja lelketek nyugalmát, és belopja lelketekbe a kételyt, befröcsköli lelketek hófehér köntösét. Miért? - mert hátat fordítottatok a kegyelemnek, még csak esélyt sem adtatok Isten szent Lelkének, hogy ajándékait átnyújtsa nektek. Mert vakká váltatok mindarra mi üdvösségeteket szolgálná. Süketek lettetek Krisztus hívogató szavára, ki azt kiáltja felétek: „Jöjj, kövess engem és én az élet koszorúját adom nektek. Mert annyira szeretlek benneteket külön külön, mint az egyetlen egyet.” Ennek bizonyságát adtam véres verejtékemmel, ott a Getcemáni kertben, keserves kereszt-utammal, kínhalálommal, sebeimen függő kínhalálommal. És ezt kiáltotta felétek kínoktól meggyötört testem, földre hullott vérem: Ember!  - ennyire szeret az Isten! Engedd, hogy üdvözítselek!!!
Mert Atyátok, mint már oly sokszor figyelmeztetett, szabadnak, úrnak teremtett benneteket, mert te döntesz üdvösséged felől. De tudnotok kell a földi élet rövid, az örök élethez képest csak egy kis sóhaj, de végtelen véget nem érő a lelked élete odaát. Mert a test halála nem a lélek halála. Lesz kinek örök üdvösséget, lesz kinek örök bukást, de semmiképp sem megsemmisülést jelent. Ettől féljetek testvéreim! ne a földi küzdelemtől! Mit mondott Uratok, Jézus Krisztus?  „ Ki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem. Én pedig majd letörlök szeméről minden könnyet és beírom nevét az élet könyvébe.” Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom: irgalmazzon nektek testvéreim a mindörökké élő mennyei Atya, szent fia keresztáldozata ne váljon részetekre hiába-való áldozattá. Őrizze lelketeket Isten szent Lelke, árassza reátok szent ajándékait, világosságot gyújtson lelketekben, hogy Krisztus világosságában járjatok. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon benneteket, meghajszolt, megfáradt bárányai a jó pásztornak. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket, Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek, Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.