2011. szeptember 12., hétfő

Kilenced Szent Pió Atyához

Szeptember 23-án van Piatrelcinai Szent Pio atya ünnepe. Szeptember 14-én kezdhetjük a következő kilencedet hozzá.
Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!
1. Nap
Pió Atya, te a testeden hordtad Jézus Krisztus kínszenvedésének jeleit. Magadra vetted a keresztet, és annyi éven keresztül elviseltél minden testi és lelki szenvedést, hogy a lelkek megmenekülhessenek a pokol tűzétől. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy mi is meg tanuljuk a keresztünket hordozni, bármilyen szenvedéssel is járna, hogy általa kiérdemeljük az Örök Életet. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
„Jó a szenvedésekhez hozzászokni, amelyeket Jézus megenged nektek. Jézus, aki nem tudja elviselni, hogy szenvedni lásson benneteket, el fog jönni, hogy megkönnyebbülést hozzon, hogy megvigasztaljon, és hogy újabb bátorságot öntsön lelketekbe.” (Pió Atya)
2. Nap
Pió Atya, te, aki most Jézus Krisztus oldalán állsz, annak idején tudtad, hogy hogyan kell a gonosz kísértéseinek ellenállni. Te elszenvedted azokat az ütéseket és kínzásokat, amelyeket a pokol démonai okoztak neked, mert meg akartak akadályozni téged abban, hogy tovább haladhass a szentség útján. Könyörögj érettünk a Mindenhatónál, hogy a te segítségeddel és az egész Mennyország lakói segítségével, ellent tudjunk mondani a bűnnek, és hogy hitünkhöz halálunk napjáig hűek maradhassunk. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
3. Nap
Pió Atya, te annyira szeretted égi Édesanyánkat, hogy naponta kegyelmeket és vigasztalást kaptál Tőle. Könyörögj érettünk a Szűzanyánál, és add át neki bűneinket és minden helytelenül végzett imánkat, hogy mint annak idején, amikor a Kánai Menyegzőn Szentfia igent mondott Édesanyja kérésére, most is közben járjon értünk, és hogy nevünk bekerülhessen az Élet Könyvébe.
„Legyen Mária az a csillag számotokra, aki megvilágítja útjaitokat és a biztonságos útra terel benneteket, hogy eljuthassatok a Mennyei Atyához. Legyen Ő az a horgony számotokra, amely a megpróbáltatások idején, szorosan összeköt Vele benneteket.” (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
4. Nap
Pió Atya, te nagyon szeretted az őrangyalodat, aki neked, mint vezetőd, védelmeződ, és mint hírnököd szolgált. Az angyalok vitték el lelkedhez gyermekeid imáit is. Könyörögj érettünk az Úrnál, hogy mi is megtanulhassuk, hogyan kell őrangyalainkat követnünk, akik egész életünk során jó tanácsokkal látnak el bennünket, hogy elkerülhessük a gonosz útjait.
„Hívd őrangyalodat, aki megvilágítja elmédet, és vezetni fog téged. Az Úr melléd rendelte őt. Ezért követned kell tanácsait.” (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
5. Nap
Pió Atya, te mély áhítattal voltál a tisztítótűzben szenvedő lelkek iránt, akikért, mint engesztelő lélek felajánlottad magad. Kérd meg az Atyát, hogy öntse lelkünkbe azt az együttérzést és szeretetet, amelyet te is éreztél e lelkek iránt, hogy mi is segítségükre lehessünk fájdalmaik megrövidítésében, áldozataink és imáink által.
„Ó Uram, öntsd rám, kérlek, azokat a kínokat, melyek a bűnösökre és a tisztítótűzbe kerülő lelkekre várnak, és ha szükséges, akkor növeld meg ezeket, hogy a bűnösök megtérhessenek és megmenekülhessenek, a tisztítótűzben levő lelkek pedig megszabadulhassanak.” ( Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
6. Nap
Pió Atya, te jobban szeretted a betegeket, mint önmagadat, mert Jézust láttad bennük. Te, aki az Úr nevében, csodás módon, meggyógyítottad a betegeket, te, aki a testnek az élet, a léleknek a megújulás reményét adtad vissza, könyörögj az Úrhoz, hogy megtapasztalhassák a Szűzanya közbenjárását és a te hatalmas védelmedet, és hogy a testi gyógyulás a lelki gyógyulásba menjen át, azáltal, hogy az Örök Atyának kifejezik hálájukat és dicsőítik Őt.
„Ha pedig tudom azt, hogy valakit nagy szenvedés ér, legyen az testben, vagy lélekben, mit meg nem tennék érte az Úrnál, hogy ettől megszabadulhasson! Szívesen vállalom magamra minden szenvedését, hogy gyógyultan távozhasson és részére a szenvedés gyümölcseiről is lemondok, az Úr akarata szerint.” (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
7. Nap
Pió Atya, te olyannyira akartál segíteni Isten tervének véghezvitelében, hogy szenvedéseidet ajánlottad fel, csakhogy a bűnösök a sátán szorításától megszabadulhassanak. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy a hitetlenek megtérhessenek, hogy a bűnösök megbánhassák bűneiket, hogy a langyos lelkűeket eltöltse az igaz kereszténység szenvedélye, és hogy az igazhitűek kitarthassanak a megváltás útján.
„Hogyha ez a szegény világ láthatná, egy kegyelem állapotában lévő lélek szépségét, akkor minden hitetlen és minden bűnös rögtön megtérne.” (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
8. Nap
Pió Atya, te nagyon szeretted lelki gyermekeidet, és szent véred által sok ilyen gyermeket vezettél el Jézus Krisztushoz. Add, hogy mi is lelki gyermekeid lehessünk, habár személyesen mi nem ismerhettünk meg téged, add, hogy könyörgésed eredményekként, atyai védelmed, szent vezetésed és erőd által, halálunk után mi is beléphessünk a Paradicsom ajtaján, ahol te már várni fogsz érkezésünkre.
„Ha számomra lehetséges lenne, csak egyetlen egy dolgot kérnék az Úrtól, amikkor azt mondja majd nekem, hogy „menj be a Paradicsomba”: Uram, engedd meg, hogy csak akkor léphessek be a Paradicsomba, amikor már az utolsó gyermekem is, az utolsó személy is, aki lelkiatyai gondviselésemre volt bízva, már belépett oda.” (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
9. Nap
Pió Atya, te, aki az Anyaszentegyházat oly nagyon szeretted, könyörögj az Atyához, hogy szőlőskertjébe munkásokat küldjön, és hogy erőt és Istengyermeki lelkületet adjon mindannyiunk számára. Kérünk téged, hogy járj közben a Szűzanyánál, hogy az emberiséget a kereszténység egységére vezesse, hogy egyetlen egy nagy házba terelje őket, és hogy életük viharos tengerén a világítótorony legyen számukra.
„Maradj mindig szorosan a katolikus Anyaszentegyház mellett, csak itt kaphatod meg a valódi békét, mert Jézust, a Szentségek által, egyedül csak itt találhatod meg, aki a valódi béke fejedelme.” (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez.
Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez
1. Jézusom, Te mondtad: „Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek!” (Mt 7,7 Íme, zörgetünk, keresünk és kérjük (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy … (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!
2. Jézusom, Te mondtad: „Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.” (Jn 16,23)
Íme, most a nevedben kérjük az Atyától (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy … (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!

3. Jézusom, Te mondtad: „Ég és föld elmúlnak, de az Én Igéim nem múlnak el.” (Lk 21,33)
Íme, most Igéid csalatkozhatatlanságában bízva kérjük (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy … (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Nem számít, hogy milyen vallásúak vagytok, mert csak egyetlen egy Isten van

2011. szeptember 11. vasárnap, 19:15
Drága szeretett leányom, amikor gyermekeim kétségbeesést, félelmet, vagy magányt éreznek, akkor mondd meg nekik, hogy Hozzám kell fordulniuk. Sokan gyermekeim közül még sohasem éreztek eddig, világszerte, ilyen ürességet az életükben. Iránymutatás nélkül, sokkal jobban összezavarodnak, amikor értéktelen eledellel táplálják őket. A napi média olyan történetekkel táplálja őket, amelyek a gonosz jelenlétét mutatják a világban, az oly sok országban tapasztalható nyugtalansággal, lázongással. Aztán itt van a lelki táplálék hiánya, helyette hazugságokkal táplálnak benneteket, amikor azt mondják nektek, hogy törekedjetek a világ csodáira. Mindezek, ha ilyen dolgokat érnétek el, csalódást fognak nektek okozni. Aztán, amint ilyen célokra törekedtek, mindenáron szeretnétek feljutni ezekre a csúcsokra, de ismét csalódni fogtok.
Emlékezzetek gyermekeim arra, hogy én vagyok a ti táplálékotok. Csakis Általam fogtok valódi békét, elégedettséget és tiszta szeretetet érezni a szívetekben. Lehetetlen hasonló békét bárhol is találni.
Forduljatok hozzám most mindannyian, akik szívetekben lévő bánattól szenvedtek.  Hagyjátok, hogy tartsalak és megvigasztaljalak benneteket. Mert ti gyermekeim, az Én elveszett és értékes lelkeim vagytok. Sokan elvándoroltak közületek és nem ismerik fel a nyájamhoz visszavezető utat. Egyesek közületek egy másik nyájat választottak maguknak, egy nem Hozzám tartozó nyájat.
Hallgassatok hívásomra, amikor meghalljátok Hangomat a lelketekben, meg fogjátok ismerni az igazságot. Én vagyok az Örök Atyámhoz vezető ösvényetek. Emlékezzetek arra, hogy sokan közületek, akik különböző neveket adnak Istennek, a Mindenható Atyának, mégis ugyanazt az Istent imádhatják, mert csak egyetlen egy Isten létezik. Közel van az az idő, amikor Dicsősége fel lesz fedve a világ számára. Nem számít, hogy mi a ti értelmezésetek, mert Isten, az Atya, maga a szeretet. Mindent átölelő az Ő irgalmassága. Gyertek, forduljatok most Hozzá, mindegy, hogy a világ melyik részén vagytok. Ő várja hívásotokat.
Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus