2011. szeptember 12., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Nem számít, hogy milyen vallásúak vagytok, mert csak egyetlen egy Isten van

2011. szeptember 11. vasárnap, 19:15
Drága szeretett leányom, amikor gyermekeim kétségbeesést, félelmet, vagy magányt éreznek, akkor mondd meg nekik, hogy Hozzám kell fordulniuk. Sokan gyermekeim közül még sohasem éreztek eddig, világszerte, ilyen ürességet az életükben. Iránymutatás nélkül, sokkal jobban összezavarodnak, amikor értéktelen eledellel táplálják őket. A napi média olyan történetekkel táplálja őket, amelyek a gonosz jelenlétét mutatják a világban, az oly sok országban tapasztalható nyugtalansággal, lázongással. Aztán itt van a lelki táplálék hiánya, helyette hazugságokkal táplálnak benneteket, amikor azt mondják nektek, hogy törekedjetek a világ csodáira. Mindezek, ha ilyen dolgokat érnétek el, csalódást fognak nektek okozni. Aztán, amint ilyen célokra törekedtek, mindenáron szeretnétek feljutni ezekre a csúcsokra, de ismét csalódni fogtok.
Emlékezzetek gyermekeim arra, hogy én vagyok a ti táplálékotok. Csakis Általam fogtok valódi békét, elégedettséget és tiszta szeretetet érezni a szívetekben. Lehetetlen hasonló békét bárhol is találni.
Forduljatok hozzám most mindannyian, akik szívetekben lévő bánattól szenvedtek.  Hagyjátok, hogy tartsalak és megvigasztaljalak benneteket. Mert ti gyermekeim, az Én elveszett és értékes lelkeim vagytok. Sokan elvándoroltak közületek és nem ismerik fel a nyájamhoz visszavezető utat. Egyesek közületek egy másik nyájat választottak maguknak, egy nem Hozzám tartozó nyájat.
Hallgassatok hívásomra, amikor meghalljátok Hangomat a lelketekben, meg fogjátok ismerni az igazságot. Én vagyok az Örök Atyámhoz vezető ösvényetek. Emlékezzetek arra, hogy sokan közületek, akik különböző neveket adnak Istennek, a Mindenható Atyának, mégis ugyanazt az Istent imádhatják, mert csak egyetlen egy Isten létezik. Közel van az az idő, amikor Dicsősége fel lesz fedve a világ számára. Nem számít, hogy mi a ti értelmezésetek, mert Isten, az Atya, maga a szeretet. Mindent átölelő az Ő irgalmassága. Gyertek, forduljatok most Hozzá, mindegy, hogy a világ melyik részén vagytok. Ő várja hívásotokat.
Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése