1996. december 17., kedd

‘Íme Én újjá alkotok mindent” Jel. 21,6.’Egy lengyel pap látomásai napjainkban’

7. Üzenet
1996. december 16. Szent Adelheid
Az Ember:
" Az oltárból fénysugár száll fel, amelyből fénylő kereszt képződik. A kereszt igen nagy. Az Oltáriszekrény előtt egy Szent Angyal áll, nagy arany szárnyakkal. Kardot tart a kezében, ruhája teljesen fényes, és a fején fejedelmi hercegi koronát látok. A hatalmas Szent Angyal rám néz, és mondja:"
Szent Angyal:
"Hajtsd meg fejedet ember, mert az Ég és a Föld Királynője jön.De ne félj, mert arra vagy kiválasztva, hogy hirdesd szavait. Nézd mily nagy az ISTEN irgalmassága. Nem a te érdemed ó ember, hogy az ISTEN Igéjének küldötte vagy, mert te bűnös vagy. ISTEN  szeretetének műve, hogy szeretetének sugaraival elárasztott. Ilyenek az ÚR szavai. Kövesd kis prófétánk.
Én az igazságosság angyala vagyok, és várom az ÚR parancsát, Aki már meghatározta az időt és az órát. Minden angyal várja az ÚR  parancsait , hogy a gonosz elleni harcra induljon. Most nagy harcot kell vívnotok. Ez a SZEPLŐTELEN SZŰZ  fegyvereivel vívott harc lesz! Kinyitották a könyvet és a mennydörgések hangja szól az Emberiséghez."
Ember:
" Az Istenanya áll a kereszt közepén a levegőben lebegve. Sok angyal veszi Őt körül félkörben. Az Anya mögött 12 trón jelenik meg, amelyen 12 Apostol ül, miközben mögöttük 12 fényoszlop áll. A mi Asszonyunk rám néz és felém mosolyog. Csodálatosan szép korona, kis kereszttel ékesíti fejét. Kezét imára kulcsolva tartja, rózsafűzérrel.
Kérem a jelet, és már itt is van. A kedves Istenanya felemeli rózsafűzérét és megáld minket."
Istenanya:
" Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Kedves gyermekem, Szeplőtelen Szívem kicsiny fia, kedves papom és kis prófétám.
 Köszöntelek benneteket ma este ezen a szent helyen és üdvözöllek mindannyiótokat, mint a világosság fiait. Áldásomat adom az Anyaszentegyház gyermekeire és a Föld minden gyermekére. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen
Ma szeretett gyermekeim Isten megbízásából jövök, hogy imát és bűnbánatot kérjek. Mint az Egyház Anyja jövök ma hozzátok és sok imát és áldozatot kérek az Anyaszentegyházért. Mert nagy megpróbáltatás vár vele együtt rátok is kedves gyermekeim. Szeretném, ha szavaimat helyesen értenétek, amelyeket a jelenés-helyeken oly sok alkalommal megismétlek. Tudnotok kell, hogy Szeplőtelen Szívem mindenkiért aggódik. Különösen mindazokért, akik Isteni Fiamtól és Tőlem is messze eltávolodtak. Szeretném őket meghívni anyai palástom alá és az Én Szívembe.
 A harc, amely most folyik a Földön, a jó és a rossz harca. Minden gyermekünk naponta sok veszélynek van kitéve. Tudjátok kedves  földi fiaim, hogy az Örök Atya naponta megszámlálhatatlan mennyiségben ajándékozza Szeplőtelen Szívemen át az Ő kegyelmeit. Ez az idő különlegesen az Én Szívem ideje. És nemsokára eljön a sok prófétától előre jelzett diadal nagy napja. Egy jelentős jövendölés, amelyről Fatimában beszéltem, meg fog valósulni. Ugyan abban az időben ama titok is megvalósul, amelyet pásztor gyermekeimre bíztam. Ez a titok nemcsak az Egyház jövőjére vonatkozik, hanem magában foglalja az előre jelzett eseményeket is Fiamnak Földre való visszatérése előtt.
Minden üzenet, amelyet most az egész Emberiséghez intézek, magában  foglalja a Fatimai titok tartalmát, ez az üzenet, amelyet annak idején adtam, ma is nagyon időszerű az egész Emberiség számára. Mert ismételten, újra és újra imát várok és szívetek megváltozását.
Kedves Gyermekek, változatlanul várom, hogy Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek felajánlják, mert háborúra készül, fegyveres támadásra nyugat ellen. Sokat imádkozzatok, mert a Sátán a Kreml vezetőit a 3. Világháborúra uszítja. Régóta készül háborúra, új háborúra. Ez a nép igen sokat szenvedett és szeretett népem. De a hatalom igazi birtokosai a Sátán oldalán állnak. A Sátán az Én nagy ellenségem, aki mindent megtesz, hogy gyermekeimet üldözze.
Kedves Gyermekeim, tudnotok kell hogy eljött az  az  idő, amikor az Anyaszentegyház hű gyermekeivel együtt kénytelen a pusztába, sivatagba menekülni, hogy ott védelmet találjon. Ez épp az az idő, amelybe beléptetek. Ti  magatok tapasztaljátok, hogy az ellenségek azon fáradoznak, hogy az Egyház igazságát tönkre tegyék. Ezért kell ébereknek lennetek és mindig palástom alá menekülnötök. Isteni Fiam és magam sosem hagyunk el benneteket, de ti adjátok szereteteteknek és odaadásotoknak tanúbizonyságát.
Kedves földi fiaim, nagyon szeretlek titeket és szeretetemmel érkezem hozzátok.
Segíteni akarok nektek! Mindnyájatokat Fiamhoz akarlak vezetni. Azt akarom, hogy mindnyájan vele legyetek kapcsolatban és megkóstolhassátok, milyen édes a kereszt, amely által a megváltás megérkezett. Ez az az út, amelyen járnotok kell és ez a szeretet útja. Aki nem akarja követni Szent Fiamat, nem méltó az Ő  szeretetére. E szavak teljes jelentőségüket éppen a harc idején nyerik el, amelyről beszélek. Mert nektek kell a hit, az igazság és a szeretet lovagjaivá  lennetek. Kérlek benneteket, vegyétek fel a harcot és kövessétek  felszólításomat. Ne engedjétek, hogy félelem és kétség uralkodjék szívetekben.Növekedjék szívetekben az Isten iránti szeretet, amely bátorságot és erőt önt belétek. Az Anyaszentegyháznak ebben a végéhez járó évezredben szüksége van bátor gyermekekre. Az Egyház a végső idők vértanúinak vére által, akik vérüket ontják érte, olyan lesz, mint volt abban az időben, amikor az új Egyház felépült. Így lesz most is, amikor a küzdő Egyház a győzedelmes Egyházzá változik, teljes dicsőségben. Épp most érkezett el az az idő, és közeledik az Isten igazságszolgáltatásának a napja. Tűzeső hull le az Égből, amely az egész Földet megtisztítja a bűn szennyétől. Az egész Emberiség és az Anyaszentegyház megtisztulása a Szentlélek által fog bekövetkezni, Aki Szeplőtelen Szívemben lakozik. Szeplőtelen Szívem diadalnapja a nagy kegyelmek napja lesz az egész Emberiség számára, amikor a vőlegény a hozzá hűségesekkel a menyegző asztalához ül.
Kedves Gyermekeim, de ez még nem lesz a világvége, mert még nem teljesedett be minden. Amikor megtisztult az Emberiség, akkor várhatja az új Jeruzsálem megérkezését, amely lassan a megújult Földre le fog szállni.
Akkor jön el az ÖRÖK ISTEN uralma gyermekei közé. Az Élet Fája nőni fog az Isten városa közepén. Mind oda zarándokolnak, hogy az életvíz forrásából igyanak. Ezt készítette elő Isten az Ő hűséges gyermekeinek. Az élő Isten trónusa a Szent Város közepén lesz és Fiam 12 Apostola és az Én 12 Apostolom trónjaikon ülnek majd és a BÁRÁNNYAL uralkodnak majd örökké.
Kedves Gyermekek!
OLVASSÁTOK A JELENÉSEK KÖNYVÉT. Megértitek majd, amit nektek ma ebben az üzenetben mondani akartam, hogy nektek bátorságot adjak. Imádkozzatok és tartsatok bűnbánatot, mert az idő nagyon közel van."
 Ember:
" Ekkor a mi szeretett Asszonyunk keblén megjelenik a Szeplőtelen Szív rózsákkal és tövisekkel körülvéve. A Szív megnyílik, és rengeteg sugár hull lefelé."
Az Istenanya:
"Kedves Gyermekeim! Szívemből megáldalak mindnyájatokat és legtisztább szeretetemet Nektek ajándékozom."
       Szívem szeretetlángját küldöm Nektek és az Egyháznak.
       Megáldom mind a világosság Fiait is.
                           Dicsértessék a Jézus Krisztus!"