a betlehemi kápolnában a jóvátételi ima alkalmával

2024. január 21

Fényes csillag: A harmadik évtized eleje óta az előtte lévő feszület tiszta fehér lett, és magasra nőtt az ég felé. Az eleje eltűnt, és csak a fehér keresztet látom, és a fehér kereszt közepén most kinyílik az ajtó, és látom a kilenc arkangyalt, akik általában jönnek, hogy megvédjenek minket, és ahogy közelednek. mi, mindkét oldalon van egy ösvény, és az ösvény két oldalán gyönyörű rózsabokrok, minden színben. Egyszerűen gyönyörű, a rózsák tökéletesek és csak (szünet), csak, ilyen szépet csak a Mennyország tud csinálni. A kilenc arkangyal elfoglalta helyét a kápolna körül, és sok-sok angyal jön mögöttük. Elfoglalják a helyüket az egész területen, a kápolnában, és néhányuk a mellettünk lévő ingatlanokra megy. És most látom, hogy az első szentek átjöttek a régi idők tizenkét apostolán. Átjönnek, elfoglalják a helyüket a jobb oldalon, és látom a tizenkét új apostolát, akik ugyanazon az oldalon foglalják el a helyüket, éppen a régi tizenkét apostol előtt. És a bal oldalon most látom a tizenkét királynőt, akik jönnek és elfoglalják a helyüket, mint egy félkör, szintén az apostolok másik oldalán. Most sok szent és angyal érkezik. Látom a rendből jövő szenteket, mindazokat, akik elmentek, és felismerem a püspököt (szünet), sok püspököt látok, akik átlépték a fátylat. Jönnek és elfoglalják a helyüket az egész kápolnában. És látom, hogy más szentek jönnek, Pio atya, látom Szent Józsefet, sok-sok szent van, és ezek mind ott vannak a kápolnában, a területen és mindenhol. Ez igazán gyönyörű. Ma este mindannyian nagyon ünnepélyesek.

És most látom, hogy a mi Boldogságos Anyánk jön be a kapun. Ő ma Fatimai Szűzanya. Olyan szép, megvan a koronája, olyan magas és nemes. Valóban elmondhatod, hogy ő egy királynő. A szépségét el sem tudod képzelni. Anya lejön, beköltözik a kápolnába, nézi az itt lévőket, Anya pedig felemeli a kezét és megáld minket:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszönöm, Isten Szeretetének Fényes Csillaga, hogy válaszoltál Isten hívására. Azért jöttem ma este, mert a világ ekkora veszélyben van. Sok fenyítés éri majd a világot. Sok pusztítás fog történni, és sok lélek kap majd számot az életéről. Ó, gyermekeim, sok éven át vándoroltam a világban, imáért, böjtért és vezeklésért könyörögve, és ez sokak számára süket fülekre talált. Ó, gyermekeim, mennyi mindent megmenthettem volna még, ha megfogadtátok volna hívásomat. Sok katasztrófa éri majd az Egyesült Államokat, gyermekeim. Sokan meghalnak az Egyesült Államokban. A harmadik világháború a szemed előtt bontakozik ki, és sokan elfordulnak. Nem ismerik el, hogy mindaz, ami megjövendölt, a szemeid láttára teljesedik be. Ó, gyermekeim, annyi szenvedés éri a világot. Térdre fogtok borulni (hangsúlyozott hangon), gyermekeim, és könyörögni fogtok Istenetekhez, hogy legyen irgalmas.

Szeretlek titeket, gyermekeim, és köszönöm, hogy eljöttetek, hogy megvigasztaljátok Anyátok Szívét. Gyermekeim, amikor az ember egy utazásra készül, időt tölt, mielőtt mindent előkészítene, hogy az útjuk sikeres legyen. Azért jöttem ma, gyermekeim, hogy arra kérjek benneteket, hogy most készüljetek nagyböjtötökre, mert át fogjátok menni a nagyböjtöt, és ünnepelni fogjátok Megváltótok szenvedését, aki oly sokat szenvedett üdvösségetekért. Készüljetek most, gyermekeim, így amikor eljön a hamvazószerda, készen lesztek arra, hogy sokat felajánljatok Isteneteknek a lelkek üdvösségéért és az ellene elkövetett bűnök jóvátételéért. Ó, gyermekeim, egyetlen áldozat sem túl kicsi. Arra kérlek benneteket, hogy készüljetek jól, mert sokan nem látnak újabb nagyböjtöt. Ez lesz az ideje, hogy jóvátételt ajánljanak fel Istennek, nemcsak a saját, hanem a világ bűneiért is.

És arra kérlek benneteket, kicsinyeim, hogy emlékezzetek a Purgatóriumban lévő lelkekre, akik oly sokat szenvednek. Nem tudnak megszabadulni ezektől a szenvedésektől. Csak a te szereteted és jószívűséged tudja felszabadítani ezeket a lelkeket, hogy elfoglalhassák helyüket a mennyben Isten tiszteletére és dicsőségére. Ne feledjétek, gyermekeim, hogy a legtöbben, akik átkelnek a fátylon, azzal töltik az időt, hogy megtisztulnak bűneiktől. Tehát gyermekeim, ha emlékeztek a Szent Lelkekre, a Szent Lelkek emlékezni fognak rátok. Szeretlek titeket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy elmélkedjetek szavaimon, így amikor elkezdődik a nagyböjt, készek lesztek mindent felajánlani Istenetekért. Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket:

+ Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Anya éppen körülnéz a kápolnában, ezért felajánlom Anyát, és felajánlom Kedves Jézusom, aki nincs itt (a látomásban), II. Pétert és minden szándékát. Anya megfordult, Szemben a fehér kereszttel, Letérdel, és ki a fehér kereszten, át a kapun, előjön Isteni Irgalmas Jézusunk. Csak megáll a kapu előtt. Óriási fény árad az Ő Szívéből, a fehér és a vörös. Ez megy mindenhol itt, de megy az egész világon. Óriási kegyelmekben részesítik a különböző lelkeket szerte a világon. És Jézus most felemeli a kezét, és azt mondja:

JÉZUS: Áldalak benneteket, gyermekeim, itt jelen lévők és az egész világon, mert sok minden kibontakozik. Kérlek, továbbra is, gyermekeim, válaszoljatok Anyám imára és vezeklésre szóló felhívására, mert jelenleg nagyon nagy szükség van rá. És megáldalak, hogy megerősítsünk benneteket az elkövetkező napokban:

+ Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Urunk megáldott minket, majd csak visszament a kereszt ajtaján. Már nem látom Őt, de anya elöl van, és előre siklik. Ahogy Ő teszi, látom a Szívét kitéve. Szívének gyönyörű fehér rózsa van a Szíve körül. Olyan, mint egy rózsakör, a rózsák nagyok, valószínűleg akkorák, mint egy tányér. És ott van nyolc rózsa, és mindegyik össze van kapcsolva, és anya megállt a felettes előtt, és anya most nyolc könnyet kap el. Van egy, amely minden rózsában landol. Nyolc rózsa alkotja ezt a kört, és anya elveszi ezeket a rózsákat, és a felettes feje fölé helyezi őket. És anyának ez a gyönyörű szeretete van az arcán. Felemeli a kezét, és megáldja a feljebbvalót:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszönöm, fiam, mindazt, amit értem teszel. Ezek a könnyek, amelyeket belétek helyeztem, az öröm könnyei, mert előjöttetek, és válaszoltatok Édesanyátok imára és vezeklésre hívó felhívására, hogy megmentsem gyermekeimet ebben az utolsó órában. Ó, fiam, a szabad akarat Isten ajándéka, és mindenkinek magának kell választania, de köszönöm neked, fiam, hogy példaként szolgálsz mindazoknak, akik gondjaidat viselik, hogy válaszolj Édesanyád hívására. Amikor átléped a fátylat, megérted mindazt, amit elértél a hívásom megválaszolásáért. Eltávolítottál egy fájdalmat a Szívemből, amely egyébként még mindig ott lenne. Szeretlek, fiam, és biztosíthatlak, hogy veled fogok járni, mert Istennek sok mindent meg kell tennie érte.

Szeretlek, fiam, és megáldalak: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya lehajolt, homlokon csókolta. Anya most elment és megcsókolta O.-t és V.-t, és Bright Star-t is. Anya most visszament a frontra. Még egyszer felemeli a kezét, és megáld minket:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszönöm neked, Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és biztosíthatlak, sok minden fog kibontakozni a közeljövőben. Gyermekeim, szíveteket ekkora öröm tölti el, mert mindaz, amit megígértek, szó szerint beteljesül. Szeretlek titeket, kicsinyeim, és köszönöm azt a nagy vigaszt, amelyet Szívemnek nyújtottatok, egy Anya Szívének, aki megtört, mert gyermekei nem fordulnak vissza Istenükhöz. Kérlek, szeretetedben és jószívűségedben imádkozz Fiam Egyházának papságáért, mert sokuknak megtiltották, hogy kövessék az Igazságot, és sokan mások szabad akaratukból úgy döntöttek, hogy elfogadják a rosszat, amit bevittek. Fiam temploma. Csak a kicsik, gyermekeim, hoznak elég kegyelmet, hogy megmentsék Fiam Egyházát a gonosztól. Szeretlek titeket, gyermekeim, és én és az egész mennyország itt maradunk, és imádkozunk veletek a lelkek üdvösségéért és az emberek által elkövetett bűnökért. Én maradok, és a mennyország marad, amíg imáid be nem fejeződnek. Áldalak benneteket, hogy megerősítsetek benneteket, hogy továbbra is előre haladhassatok Isten szeretetében és a lelkek üdvösségében:

+ Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.