EURÓPA SZENVEDNI FOG. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023.12.02.

Szeretett gyermekeim:

ÖRÖKKÉVALÓ SZERETETEM AZT KÍVÁNJA, HOGY AZOK, AKIK MÉG NEM KÖZELEDTEK HOZZÁM, MOST TEGYÉK MEG.

ERRŐL A HELYRŐL, AHOL HOZZÁTOK BESZÉLEK, KITERJESZTEM SZERETETEMET, HOGY ELÉRJEM AZOKAT, AKIK MEGENGEDIK, HOGY BEHATOLJAK A SZÍVÜKBE.

Azért adtam nektek Igémet, hogy dönthessetek a megtérés mellett, és így megmentsétek a lelketeket (vö. Jn 8,28). Azért hívlak benneteket, hogy mindegyikőtök tudatosan, meggyőződve és megtérve jöjjön hozzám, hogy Én vagyok az, aki vagyok.

Nagyon sokan vannak, akik a sötétségben maradnak azáltal, hogy nem ismerik fel a lélek ellenségét, és hagyják, hogy rabszolgájává tegyen benneteket, így hozzájárulnak ahhoz, hogy elvegyenek Engem Oltáraimtól Templomaimban, valamint Anyámtól.

Szeretteim, a napkitörések (1) komoly károkat okoznak, nemcsak a kommunikációban és a világításban, hanem a tektonikus törésvonalakban, az időjárásban is, megváltoztatja azokat, komoly társadalmi problémákat okozva.

MINDENKINEK SZABADSÁGA van, hogy elfogad-e Engem vagy sem (vö. Jn 6, 67-69) AZ ÉN KÖTELESSÉGEM, hogy ELISMÉTELEM NEKED, MIÉRT FOGOK ELSZOMORODNI, hogy azok, akiket szeretek, nem tisztelnek és megtévesztenek.

Gyermekeim, az így szennyezett víz kárt okoz mindannyiótok gondatlansága és az emberi életet veszélyeztető radioaktív hulladék miatt.

Nézzetek fel, mert a jelek nem sokáig váratnak magukra, Angyalaim harsonái járják a Földet, új és súlyos konfliktusok bejelentésével az országok között, súlyos légköri jelenségek, amelyek arra kényszerítik testvéreiteket, hogy megváltoztassák lakóhelyüket.


Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Argentínáért, közeleg a káosz.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy a vulkánok (2) aktiválódjanak, ami emberéleteket követel.
Imádkozzatok gyermekeim, rátok bízom a gyermekek védelmét.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Európáért, a kimerülésig fog szenvedni a kommunizmus (3) miatt; nem tűnt el, de szenvedésre késztet benneteket.

Szeretett gyermekeim, Anyám próféciái (4) beteljesednek, ti pedig nem készültök fel lelkileg. A káoszban az emberi teremtmény elveszíti az elővigyázatosságot és a megelőzést, és elképzelhetetlen és irracionális cselekedeteket hajt végre.

Cselekedjetek bölcsen, az Antikrisztus mosolyog, amikor teret nyer a lelkekben.

Legyetek igazak, szeressétek felebarátotokat és újítsátok meg szíveteket, hogy a bennetek lévő gyomokat (Mt. 13, 24-43) kiűzzétek, és lágy szívvel rendelkezzetek.

SZERETETT GYERMEKEIM, MEGTISZTULTOK, ÉS MEG FOGJÁTOK LÁTNI ELHÍVÁSOM IGAZSÁGÁT.  ÉLJETEK BÉKÉBEN, ÉS VÁRJÁTOK MEG ANYÁM SZEPLŐTELEN SZÍVÉNEK DIADALÁT.

Megáldom érzékeidet (5), hogy teljes készenlétben legyenek, hogy kövessetek engem, és lelkileg növekedjetek azáltal, hogy ésszerűek vagytok Hívásaimhoz.

Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok szívvel.

Megáldalak benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A naptevékenységről olvassa el...
(2) A vulkánok aktivitásáról olvassa el...
(3) A kommunizmusról olvassa...
(4) A próféciák beteljesüléséről, olvasd...
(5) Az érzékekről, olvasd.....


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:
Még egyszer mondja nekünk a mi Urunk Jézus Krisztus: "Örökkévaló Szeretetem azt kívánja, hogy akik még nem jöttek hozzám, azok most tegyék meg". Emlékezzünk arra, amit Urunk a 2013-as évben mondott nekünk:

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
23.08.2013

Szeretett népem!

Törekedjetek, törekedjetek, törekedjetek, törekedjetek, mert ez a pillanat egyúttal áldás is azok számára, akik tudatára ébrednek ennek a pillanatnak a súlyosságának.
Ez egyben áldás és kegyelem is azok számára, akik hozzám jönnek.

Az elveszett bárány előtt állok, a tékozló fiú előtt, a munkás előtt, aki az este végén érkezett. Azért jövök, hogy összegyűjtsem mindazokat, akik meg akarják változtatni az életüket. Én vagyok a Szeretet, mindenkit szeretek, mindenkit meg akarok menteni, de sürgős, hogy rendelkezzenek és adják fel emberi akaratukat, és fogadjanak el Engem az életükben.

ÉN VAGYOK AZ ÖRÖK SZERETET, ÉS ÚGY VÁROK MINDEN LELKET, MINTHA AZ LENNE AZ EGYETLEN, AKIT MEGÁLDANAK AZ OPHIR ARANYÁVAL.

Testvérek, az adventi időszak, amelyet most kezdünk, kedvező alkalom arra, hogy az Úrhoz jöjjünk, tudatosan, megtért és meggyőződve arról, hogy Ő a mi Megváltónk és Szabadítónk.

Az Úr azt kéri tőlünk, hogy fogadjuk el Őt szabadon, és tegyünk jóvátételt azokért az időkért, amikor megvetettük Őt a legszegényebb testvéreink és nővéreink megvetésével, és azokért, akik megvetik az Ő Szűzanyját.

Legyen megtérési erőfeszítésünk valóban hatékony, és engedje meg, hogy meglássuk Mária Szeplőtelen Szívének diadalát. Jöjj, Urunk Jézus!

Ámen.

AZ ÜLDÖZÉS, ÉRDEKLŐDÉS ÉS HAMIS IDŐSZAK. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023. DECEMBER 8-ÁN,

Szeretett gyermekeim, megáldalak mindannyiótokat, megáldalak benneteket, hogy mindig Hozzám forduljatok.

ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY TOVÁBBRA IS KÉZ A KÉZBEN JÁRJATOK LEGSZENTEBB ANYÁMMAL, AZ EGÉSZ EMBERISÉG KÖZBENJÁRÓJÁVAL.

Arra hívlak benneteket, hogy örüljetek ezen a különleges napon, amikor Boldogasszony Anyám Szeplőtelen Fogantatását ünnepeljük, hogy örömmel és Szeplőtelen Fogantatásának különleges elismerésével háláljátok meg Neki, már létezésének első pillanatától kezdve (Lk 1,28).

ANYÁMAT MINDENKI DICSÉRI A MENNYBEN; EZEN A NAPON ARANY OFIRRAL DÍSZÍTIK FEL ERRE AZ ALKALOMRA.

El kell mondanom nektek, hogy Édesanyám meg akarta osztani gyermekeivel a történtek fájdalmát, és fehér ruháját és mennyei köpenyét viseli, hogy elkísérje a Keresztem lábánál fogadott gyermekeit (Jn 19, 26-27).

Az emberiség nem a jó, hanem a rossz felé halad. Az emberiség olyan érdekekbe merül, amelyek nem arra vezetik, hogy kincseket szerezzen a Mennyországnak, hanem a Földnek.

Szenvedésem és Anyám szenvedése mélységes, mivel minden olyan pillanatot megélek, amelyben e nemzedék gyermekeim, a túlnyomó többség, átadja magát a Sátánnak és elveszik. Gyermekeim hite lágy, nem mély, hanem egy pillanat alatt különböző állapotokon megy keresztül. Ez Boldogasszony Anyámat szenvedésre készteti.

Szeretteim, ebben az időben a lelkekért folyó harc ádáz; gyermekeim gonosz elnyomója olyan, mint egy ordító oroszlán, aki a legkisebb indítékot keresi, hogy megkísérthesse a gyengéket, és zsákmányt szedjen.


Legyetek a jó teremtményei, éljetek a szeretet minden aspektusát gyakorolva, ne tartsatok haragot, ami felemészti az életeteket, legyetek olyanok, mint a gyermekek. Keressétek a békét és a harmóniát testvéreitek között, tartsátok szem előtt, hogy Boldogasszony Anyám megkülönböztette magát a hitéért, azért, hogy nem kérdőjelezett, hogy engedelmes volt, és hogy a Szeretet lényege volt.

ADJÁTOK KEZEITEKET LEGSZENTEBB ANYÁMNAK, ÉS LEGYETEK SZERETET, AMELY ELŐTT NINCS AJTÓ, AMELY NE NYÍLNA MEG.
MEGADOM NEKTEK MINDAZT, AMIT TŐLEM KÉRTEK GYERMEKEIM JAVÁRA.

Az érdekek, az üldöztetések, a hazugságok súlyos pillanatában vagytok, de nem vagytok egyedül; olyan Anyát kaptatok, aki szeret benneteket, aki népével maradt, és népével marad mindvégig.

Ti, gyermekeim, öltöztessétek fel Boldogasszony Anyámat a kegyelmi állapotban való közösséggel, öltöztessétek fel Boldogasszony Anyámat az iránta érzett szeretettel. Legyetek engedelmes gyermekek, hogy továbbra is a helyes úton haladhassatok, és gyakoroljátok a parancsolatokat és a szentségeket.

Mi lesz az Én gyermekemmel, aki elszakadt Tőlem, aki javítások és vezeklések nélkül, viselkedésének korrekciója nélkül, felebarátja iránti szeretet nélkül él egy sajátos hitben, aki magába szívja mindazt, ami tőlem és Anyámtól érkezik hozzá, és azt a szívében tartja, ahol a béke nem marad állandó, hanem egyik helyről a másikra vándorol!

Anyám szenved ezekért a gyermekeimért, akik annyi szenvedést okoznak neki. Add Szűzanyámnak a kezed, hogy a helyes úton járhassanak.

Szeplőtelen Anyám, aki a bűn legcsekélyebb nyomát sem hordozza, az a Szent Edény, amelyből én, mint Isten, megszülettem. A Mennyország Kapuja előtt állnak azok a lelkek, akik a jótett, a felebaráti szeretet, a megbocsátás és az Én Akaratom teljesítésének útját járták.

ÉDES GYERMEKEK, NINCS MÁS ÚT, MINT AZ ÉDESANYÁMHOZ Hasonlítani: engedelmesnek lenni, szeretni az Isteni Akaratot, a Csend Asszonya lenni, irgalmasnak lenni, birtokában lenni mindazoknak az ajándékoknak és erényeknek, amelyeknek a Mennyek Királynője a tulajdonosa.

Tiszta, bűntelen Édesanyám az emberiség Anyja, aki mindig keresi gyermekeit, és fogadja a bűnbánó bűnöst, hogy ne érezze magát egyedül, és a helyes útra vezeti.


Imádkozzatok gyermekeim, fogadjatok Engem a Szent Eucharisztiában a kegyelem állapotában.
Imádkozzatok gyermekeim azokért, akik elutasítanak Engem, és azokért, akik nem szeretik Boldogasszony Anyámat.
Imádkozzatok az egész emberiségért, anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy növekednetek kell a hitben.
Imádkozzatok azokért, akik nem szeretnek Engem, azokért, akik nem szeretik Anyámat, azokért, akik a kétélű kardot használva émelyítő vizekre szállnak.
Imádkozzatok az egész emberiségért, csúcsponton van; legyetek éberek, nehogy Anyám, aki Örök Szeretetével szeret benneteket, elveszítsen benneteket.

A Mennyei Kert kiváltságos rózsája,
A kristálytiszta víz forrása, mely oltja gyermekeim szomját,
Szeretetével felemeli a betegeket, és bátorítja őket a folytatásra.

Az Isteni Lélek temploma, mely mindenkit befogad,
anélkül, hogy bármelyik gyermekét megvetné.
Szeretett Édesanyám, a lelkek útja.

Szeretett gyermekeim:

Megáldalak benneteket


Megáldalak titeket ezen a különleges napon.
Megáldom a szívedet.
Megáldom elmédet, hogy ne engedjen el és ne eméssze fel a lelkedet.
Megáldalak szeretetemmel.
Megáldalak benneteket Boldogasszony Anyám szeretetével.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.

LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Örömmel ujjong a szívünk, amikor ebben az üzenetben felismerjük Urunk Jézus Krisztusnak az Ő Legszentebb Édesanyja iránti szeretetét.

A kegyelemmel teljes, a legtisztább, a Szeplőtelen, bűntelen, mert tőle született Megváltónk.

Legyünk olyanok, mint Boldogasszony Anyánk, és legyünk hálásak mindenért, ami életünkbe érkezik.

Imádkozzunk úgy, ahogyan Urunk Jézus Krisztus kéri tőlünk, könyörületesek és irgalmasak legyünk. Imádkozzunk az egész emberiségért, akik káoszban élnek. Imádkozzunk Boldogasszony Anyánkhoz, Királynőnkhöz és Édesanyánkhoz, tudva, hogy vele együtt nem félünk a gonosztól.

Köszönjük meg Szűzanyánknak ezt az ígéretet, amelyet 2015-ben adott nekünk:


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
08.12.2015

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, ezen a napon, amikor nagy ünnepet szenteltek Nekem,

Én, minden ember Anyja és a Mennyek Királynője, ígérem azoknak, akik valóban megbánják és a módosítási ígéret szilárd szándékával a lélek üdvösségének helyes útjára lépnek, és így elnyerik az örök életet, ígérem, hogy a nagy nyomorúságon belül a legvéresebb pillanatokban kézen fogom őket, és átadom őket Küldötteim, Útitársaik, Őrangyalaim kezébe, hogy megerősítsék őket és megszabadítsák őket a Sátán karmai közül, amennyiben továbbra is engedelmeskednek és betartják Isten Törvényét. Ámen.

GUADALUPEI MIASSZONYUNK

Testvérek és nővérek:

Az egész teremtésben a Szentháromság arra vezet bennünket, hogy felismerjük az isteni előszeretetet irántunk, emberi teremtmények iránt.

Krisztus Anyját a Dicsőség és a Megváltás Keresztjének lábánál fogadjuk, mert csak Ő, a Nappal felöltözött Asszony, Lábai alatt a Holddal, képes befogadni az emberiséget, hogy közbenjárjon minden egyes gyermekéért, és elvezesse őket Isteni Fiához.

Guadalupei Szűzanya, Amerika Császárnője megmutatja nekünk a csillagokat, amelyek megvilágítják az égi boltozatot, és emlékeztetnek minket a Teremtés nagyságára. Anyánk azt mondja nekünk:

Jelen vagyok, itt vagyok előttetek, itt vagyok a Földön, hogy megvédjelek benneteket, itt élek, azért jöttem, hogy elvezesselek benneteket Isteni Fiamhoz.

A Guadalupei Szűzanya minden részlete a hatalmas Isteni Kéz jele, amely az Ő akaratában azt akarja, hogy lássuk, hogy a teremtettnek félelmetes harmóniája van. Ismét megértjük a Guadalupei Szűzanyában megtestesülő Isteni Hívást, amely hív minket, és egyúttal emlékeztet minket arra, hogy az emberi teremtménynek egyesülnie kell a Szentháromsággal, hogy üdvözülhessen.

Amerika Császárnője, a Guadalupei Szűzanya egy szó nélkül beszél hozzánk, megvéd minket, és a hit nagy Asszonyaként arra hívja ezt a nemzedéket, hogy nézzen rá és szeresse őt, mert továbbra is magában őrzi a leleplezést, amelyet az emberiségnek fog adni, nagy megdöbbenést okozva, és azt mondja nekünk: "Én vagyok a ti Édesanyátok, higgyetek, legyen nagyobb biztonságotok ennek a Mennyek Királynőjének védelmében, aki Guadalupei Szűzanya megidézése alatt, ismét meg fogja lepni ezt a nemzedéket.

Csatlakozunk a Guadalupei Szűzanya iránti szeretet és hit e nagyszerű megnyilvánulásához.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. DECEMBER 12,

Legdrágább gyermekeim, megáldalak benneteket anyai szeretetemmel.

Gyermekeim:

ANYAKÉNT JÖVÖK MINDANNYIÓTOKHOZ.

AZÉRT JÖVÖK, HOGY ELHOZZAM NEKTEK ISTENI FIAM SZAVÁT, HOGY ETTŐL A PILLANATTÓL KEZDVE A JÓ TEREMTMÉNYEI LEGYETEK.

A gonosz elsötétíti az elmét, megkeményíti a hitetlen emberiség, a langyosak, a gyenge hitű gyermekeim és mindenekelőtt azok szívét, akik nem szeretik testvéreiket.

AZÉRT JÖTTEM, HOGY MINDANNYIÓTOKAT ARRA KÉRJEK, HOGY FOGADJÁTOK EL AZT AZ ALÁZATOT, EGYSZERŰSÉGET, KITARTÁST ÉS ENGEDELMESSÉGET, AMELLYEL SZERETETT JÁNOS DIÓTÁM RENDELKEZETT, AMÍG MEG NEM HALLGATTÁK, ÉS NEM EMIATT VÁLTOZOTT MEG, HANEM TOVÁBBRA IS OLYAN ALÁZATOS FIAM MARADOK, MINT AZ ELSŐ NAPON, AMIKOR ELÉBE LÉPTEM.

Gyermekeim, az emberiség a maga lelki közönyösségével áldozatul esik annak a romlottságnak, amelyet az ördög eléjük tár.

Mexikói gyermekeimet arra hívom, hogy lelkileg szülessenek újjá hamvaiból, hogy az ima meghallgatásra találjon, és így e gyönyörű ország minden teremtménye közbenjáró legyen, hogy minimalizálják a természet eseményeit, különösen a földrengéseket, amelyek erre a nemzetre várnak, és a vulkánok erőszakosságát.


Gyermekeim, az emberiség lángokban áll, nem gondoltak arra, hogy a Sátán csatlósai a földön járkálnak, és a lázadás, a bosszúállás, a makacsság és a hazugság mérgét oltják be az emberi teremtmények szívébe, így időnként úgy esnek, mintha futóhomokba zuhannának, és gyermekeim lelkileg elsüllyednek.

Az emberiség különböző háborús zónákba kerül, így szétszórva a népek fájdalmát.

Vigyázzatok szeretett gyermekeim Európában! Vigyázzatok, mert megérkezett a hideg időjárás, és vele együtt a forradalmaktól való félelem, amelyek, miután belpolitikaiak lesznek, országok közötti háborúkká válnak.

AZ IMÁK CSODÁKAT EREDMÉNYEZNEK, de ha nem mentek el a kiengesztelődés szentségéhez, és nem fogadjátok Isteni Fiamat az Eucharisztiában, akkor nehezebb lesz számotokra, hogy mindig a szeretet által vezetett utat kövessétek.

Annyi mindent tudnak intellektuálisan, de nem gyakorolják azt, amit tanulnak, félretéve a közeledést és a növekedést Isteni Fiam és az Én oldalamon.

AZ EMBERISÉG SORSA A SZENVEDÉS,
TUDJÁK EZT, ÉS NEM VÁLTOZNAK...

A természet támadásai erősebbek lesznek, és az éhínség folytatja menetelését a Földön, egyes országok erőszakkal vesznek el másokat, hogy elvegyék a birtokukban lévő javakat.

Gyermekeim, a kommunizmus előretör, és Európa tanúja lesz ennek, ahogy az emberiség csodálkozva figyeli, ahogy Olaszországot meglepetésszerűen érte a dolog.

Szeretett kisgyermekeim, gondolkodjatok el tetteiteken és cselekedeteiteken, imádkozzatok, legyetek szeretettel és tegyetek jóvátételt azokért, akik nem tesznek jóvátételt.

AZ ISTENI AKARAT ÁLTAL MEGMUTATOM NEKTEK, AMIT A TUDOMÁNY MÉG NEM TALÁLT MEG AZ AYATE-BAN, EZ A LELEPLEZÉS AZ EMBERISÉG REMÉNYE. (1)

Megáldalak benneteket, gyermekeim.
Anyai szeretetemmel szeretlek benneteket.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A Guadalupei Szűzanyáról szóló próféciák, olvasd...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek!

Ezen a napon ajánljuk fel szeretettel és hálával Guadalupe Szűzanyánknak, Amerika Császárnőjének ezt a szívünk mélyéből született imát:

Üdvözlégy, Királynő és Irgalmasság Anyja,
életünk, édességünk és reménységünk.
Üdvözlégy, Istenem!
Hozzád kiáltunk, Éva száműzött gyermekei,
Hozzád sóhajtozunk, sóhajtozva és sírva a könnyek e völgyében.
Ezért, Szűzanyánk, a mi szószólónk,
fordítsd ránk irgalmas tekinteted,
és e száműzetés után mutasd meg nekünk Jézust,
méhed áldott gyümölcsét.
Ó kegyelmes, ó irgalmas, ó édes Szűz Mária.
Imádkozz érettünk, ó, szent Istenanya,
hogy méltók legyünk arra, hogy elérjük Urunk Jézus Krisztus ígéreteit.

Ámen

HÁROMNAPOS SÖTÉTSÉG ELJÖN SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. DECEMBER 17,

A Szentháromság küldött engem.

Megáldalak benneteket azzal, hogy magasra tartom Kardomat a gonoszságnak a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe ellen irányuló támadásával szemben.

MINDEN EGYES PILLANAT, AMELYET A MEGTÉRÉSRE VALÓ TÖREKVÉS NÉLKÜL HAGYSZ ELMÚLNI, OLYAN IDŐ, AMELY MEGÁLLÍTHATATLANUL ELTÁVOLÍT TÉGED A MEGTÉRÉS ÉS BŰNBÁNAT E SZEMÉLYES PILLANATÁTÓL.

Imádkozzatok szívvel, imádkozzatok és kérjetek bocsánatot az emberiség bűneiért, testvériségre van szükség ebben az időben.

A lépéseknek mindig határozottnak kell lenniük, és még inkább ebben az időben, amikor a próféciák (1) oly sok beteljesedése történik.

A kísértések, az Isten Akaratával ellentétes ideológiák és elképzelések, a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Háza elleni lázadás és Királynőnk és Anyánk megvetése elleni lázadás e nehéz időszakában, annak következményeiben: AZ ISTENI AKARAT ANGYALI VÉGREHAJTÓJA ELJÖVŐTTEK, ÉS Ő KEVESEK ELÉRHETŐ.

Eljön az idő, amikor a sötétséggel szemben otthonotokban kell maradnotok. A sötétség, amely rátok vár, a sötétségek sötétsége, és minden egyes teremtmény szellemi állapotától függően látni fogjátok vagy nem látni, és mivel otthonotokban kell maradnotok a legszükségesebb dolgokkal, ez a pillanat egy örökkévalóságnak fog tűnni számotokra. Várják a sötétség három napját (2) és a nagy világméretű elsötétülést.

NE KÖTŐDJETEK DÁTUMOKHOZ VAGY HOSSZÚ, VÉG NÉLKÜLI ÉVEKHEZ, AZT GONDOLVÁN, HOGY AZ ESEMÉNYEK KÉSLEKEDNI FOGNAK A BETELJESÜLÉSSEL.....

KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS GYERMEKEI, NE VÁRJATOK, A NEMZETEK EGY PILLANAT ALATT FEGYVERES UGRÁST HAJTANAK VÉGRE, ÉS AZ EMBERISÉG FORGATÓKÖNYVE FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZIK.

A Mennyei Milícia főnökeként az Én kötelességem, hogy figyelmeztesselek benneteket:

Ne várjatok gyerekek, minden megváltozott, az emberi teremtmény érzéseitől kezdve, az időjárás, a földrengések sorozata, a természet váratlan eseményei, a felgyorsult vulkáni tevékenység, ami arra fogja késztetni az embereket, hogy máshol keressenek menedéket, és még annyi más elem, ami figyelmeztet benneteket a változásra, ami elkezdődött és nem fog megállni.

LEGYETEK SZERETET, A TÖBBIT PEDIG AZ ATYAI HÁZ FOGJA ELVÉGEZNI (I. KOR. 13, 4 -13).

Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok az emberi teremtmény változásáért.
Imádkozzatok, Szentháromság gyermekei, imádkozzatok az országokért, amelyek sodródni fognak, mint egy kormányos nélküli hajó.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok San Franciscoért és Afrikáért, szükség van rá.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok, Királynőnk és Anyánk az Isteni Akarat által előre figyelmeztet benneteket, hogy mennyi minden fog történni, hogy felkészüljetek, ezért előre figyelmeztet benneteket a lelki felkészülésre, hogy ne vesszetek el, és szilárd hittel álljatok ellen. Spirituális növekedés nélkül nem fogtok tudni szembenézni azzal, ami jönni fog.

A Nap átöleli a Földet, és az emberi teremtmények szenvedni fognak emiatt. Bár nincsenek egyedül, a Királynőnk és Anyánk iránti szeretet megvédi őket, nem feledve mindenekelőtt azt, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus megfelelő befogadása olyan az emberi teremtmény számára, mint a víz.

Az Isteni Akarattal való egységben mindenkinek készen kell állnia arra, hogy hangosan kimondja: "Ki olyan, mint Isten, senki sem olyan, mint Isten! (Jel 12, 7-17)

Szentháromság gyermekei, készüljetek fel Királyunk és Urunk Jézus Krisztus születésének megemlékezésére:

LÁGYÍTSÁTOK MEG SZÍVETEKET, ÉS KÉSZÜLJETEK FEL ARRA, HOGYAN OSSZÁTOK MEG EGY TESTVÉRREL, AKINEK ÉTELLEL VAGY AJÁNDÉKKAL ÖRÖMET TUDTOK SZEREZNI.

Megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.


(1) A próféciák beteljesüléséről olvassuk...
(2) A sötétség három napjáról, olvassa...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek!

Ez a felhívás segít elgondolkodni minden szón, amelyet szeretett Szent Mihály arkangyalunk mondott nekünk.

Testvérek, ezek a cselekvés időszaka, amikor arra buzdítanak bennünket, hogy legyünk jártasak a Szentírásban, legyünk a parancsolatok megtartói és legyünk szeretetre, ahogy Krisztus a Szeretet.

Szent Mihály beszél nekünk a sötétségről, amely betölti az emberi teremtmények szívét, elméjét és érzéseit, de beszél nekünk arról a sötétségről is, amely a Földre fog jönni, az egyik a nagy elsötétedés, a másik pedig a sötétség három napja.

Sötétség testvérek, amelyben még a saját kezünket sem fogjuk látni, és ahogy Szent Mihály mondja nekünk, az fog látni, akinek tiszta szíve van, akinek elméjét Krisztus és Édesanyánk szeretete foglalja el, aki hajlandó szolgálni és megértette, hogy viszonyulnia kell a mi Urunk Jézus Krisztushoz és Királynőnkhöz és Édesanyánkhoz, több mint barátságot, egy olyan összeolvadást létrehozva, amelyben nem tudunk dolgozni és cselekedni Krisztus és Édesanyánk nélkül.

Ezért van az, hogy ebben az időben oly sokan elveszítik a hitüket, mert ingadozó homokon állnak, és ahhoz, hogy szembenézzenek azzal, ami jönni fog, ami olyan erős, szilárd, erős és határozott hittel kell rendelkezni, különben nem leszünk képesek túlélni.

Ámen.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
DECEMBER 22., 2023

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

Ezek azok az idők, amikor a nehézségek kiéleződnek, és Gyermekeim megtanulnak erősebbek lenni.

Szeretett gyermekeim:

ISTENI FIAMMAL JÖVÖK ELÉTEK, HOGY MEGSZÜLESSETEK......

ELHOZOM ŐT MINDANNYIÓTOK ELÉ, HOGY MINDEN EGYES EMBERI TEREMTMÉNY AZZAL AZ ÉGŐ VÁGYAKOZÁSSAL SZÜLESSEN ÚJJÁ, HOGY INKÁBB FIAM LEGYEN, MINT EVILÁGI.

MINDEN EMBERI TEREMTMÉNY ELÉ HOZOM GYERMEKEMET, HOGY BEFOGADJÁK ŐT, ÉS HOGY MEGPUHÍTSA SZÍVÜKET.

EZ A DECEMBER 24-E KÜLÖNLEGES!

ARRA KÉRTEM ATYA ISTENT, HOGY MINDEN OTTHON LEGYEN EGY JÁSZOL, AMELYBEN ISTENI FIAM MEGSZÜLETIK MINDENKI SZÍVÉBEN, PAJZSKÉNT ADVA NEKIK A JÓT A GONOSZ ELLEN, HARMÓNIÁT ÉS MEGÉRTÉST, BÖLCSESSÉGET ÉS HITET ADVA NEKIK A GONOSZ ELLENI VÉDELEMKÉNT.

Lágyítsátok meg szíveteket, és nézzetek e Gyermek Szemébe, hogy elárasszon benneteket az Ő Békéje és Szeretetével.

A mennyben Szent Mihály arkangyal, az Ő légiói és a mennyei kórusok énekelnek:

"Dicsőség az Istennek a mennyekben és békesség a földön azoknak, akik szeretik az Urat" (Lk 2,14).

Fogadjátok el, hogy elhallgattatjátok a gondolatok hangját, amely időnként eltérít benneteket Isteni Fiamtól, és a belső csendben megkülönböztetitek, amit tudtok, amit minden időben kinyilatkoztattam nektek, hogy megalapozhassátok azt a hitet, amelynek állandóan növekednie kell.

Szeretett gyermekeim, olyan korban éltek, amikor a gonoszság a családok elpusztítását tűzte ki célul (1) és azt a vágyat oltja az emberi teremtménybe, hogy az ördög sugalmazásait megvalósítsa, hogy előrehozza az Antikrisztus eljövetelét, és az emberiséget "népek ellen, nemzetek nemzetek ellen" harcra késztesse. (Mt 24,7)

Ez az idő, Isteni Fiam gyermekei, az az idő, amikor egyetlen szikra kirobban, és a háború elterjed az egész Földön. Legyetek tudatában annak, hogy a háború pusztulással, emberi életek elvesztésével és a legvégzetesebb forgatókönyvvel jár, amit az emberi teremtmények el tudnak képzelni.

Arra hívlak benneteket, hogy legyetek részesei a szeretetnek, legyetek részesei a békének, legyetek részesei azoknak, akik szívből imádkozzák a Szent Rózsafüzért, legyetek részesei az állandó jóvátételnek, legyetek részesei annak, hogy elkíséritek Isteni Fiamat a tabernákulumban, legyetek részesei annak, hogy részt vegyetek az Eucharisztikus Ünnepségen és méltóképpen felkészülve fogadjátok Isteni Fiamat.

Arra hívlak benneteket, hogy legyetek részesei a jóságnak, a szeretetnek, a kedvességnek és az alázatnak, amelyek Isteni Fiam gyermekeire jellemzőek.

Szeretett gyermekeim, az, hogy minden kinyilatkoztatáson járjatok, nem tesz benneteket tájékozottabbá arról, ami eljövendő, hanem hogy megvizsgáljátok, tanulmányozzátok, megértsétek a kinyilatkoztatás minden szavát.  Igen... ez tudást ad nektek, igen... ez megkülönböztető képességet ad nektek, és elvezet benneteket ahhoz, hogy megértsétek azt, ami az Isteni Akarat által adott kinyilatkoztatáson keresztül előrehalad hozzátok.

Az emberiség megborzong egy nemzetközileg ismert teremtmény elhunytának hírére, ami világszerte megdöbbenést fog okozni.

Nézzétek a természet erejét, amely kíméletlenül tör előre az emberiségen.


Tartsátok észben gyermekeim, hogy ami most történik, az a Gonosz tervének része; dolgozzatok és cselekedjetek anélkül, hogy a gonosz csapdájába esnétek. Álljatok ellen a kísértésnek, éljetek a parancsolatokhoz ragaszkodva, teljesítsétek a szentségeket (2) és az irgalmasság cselekedeteit (Mt 25:35-36).

Szeretett gyermekeim, szenteljetek minden percet a munkának és a cselekedeteknek, hogy dicsőítsétek Isteni Gyermekemet.

ÖRVENDEZZEN MINDEN EMBERI TEREMTMÉNY, GYERMEK JÖTT HOZZÁTOK, AKI A MEGVÁLTÓ! (3)

Szeretettel.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT.

(1) A családról olvassuk...
(2) A parancsolatokról és a szentségekről olvassa...
(3) Könyv az Istengyermek születéséről, letölthető...

LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Megváltónk nekünk adatott! Királyunk és Urunk Jézus Krisztus születését ünnepeljük.

Az emberiség oly sok szenvedése közepette a Szűzanya arra kért, hogy a portál vagy a Születés, vagy Betlehem, ahogyan különböző országokban nevezik, előtt a következőket mutassam be:

"Az alázat ARANYÁT, a módosítás szilárd szándékának INCENSE-jét és a HIT MYRRH-jét a Gyermek Jézus előtt, mint lelki előkészületet".

A Gyermek Jézus adjon áldást arra, hogy lelkileg felkészüljünk arra, hogy elszántan megosszuk a Gyermek Jézus szeretetét testvéreinkkel és nővéreinkkel a testvériségben.

Testvérek, tudatában lévén a lélek ellenségének terveinek, legyen meg bennünk a szükséges hit, hogy elmélyítsük a Szentírás ismeretét, hogy megismerjük Isten akaratát, beteljesítsük azt és úgy éljünk, ahogyan Isten akarja.

A Szent Család katonái vagyunk, olyan katonák, akik nem pusztítják egymást, hanem olyan katonák, akik felemelik egymást, hogy folytassák az utat, és Krisztus nyomdokain haladjanak, tudva, hogy mit enged meg az Isteni Akarat.

Ha szilárdan megmaradunk a hitben, ha hűséges teremtmények vagyunk Édesanyánk eme Fiatjához, ha átadjuk magunkat Szent József oltalmának, és ha Megváltónk követői és szeretői vagyunk, akkor a Hit, a Remény és a Szeretet katonáivá válunk.

Adjuk a Gyermek Jézusnak a szívünket, hogy megőrizzük a Hűséggel
Adjuk meg Édesanyánknak az ígéretet, hogy hűségesek leszünk Isteni Fiához...

Adjuk Szent Józsefnek gondolatainkat, hogy ő lecsendesítse azokat, és hogy mindig megőrizzük a békét.

Köszönjük meg Boldogságos Anyánknak, Szent Józsefnek, Urunk Jézus Krisztus evilági Atyjának, hogy az Isteni Gyermek védelmezői vagyunk, és imádkozzunk, hogy örökké hűségesek legyünk.

Ámen.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
DECEMBER 27., 2023

Szívem szerettei:

Mindegyikőtökhöz azért jövök, hogy békét kérjek, hogy Isteni Fiam hordozói lehessetek. Továbbra sem értitek meg ennek a pillanatnak a SÜRGŐSÉGÉT, amikor békét kell szereznetek testvéretekkel.

NAGY A ZŰRZAVAR (1) ISTEN NÉPÉBEN, MERT NEM ISMERIK MÉLYSÉGÉBEN A SZENTÍRÁST (II TIM 3,16-17).

Azért jöttem, hogy a békére, a népek közötti harmóniára hívjalak benneteket egy olyan időszakban, amikor sietve fordulnak a nagy háborús és egészségügyi konfliktusok felé, amelyeket meghirdettem nektek, anélkül, hogy megpróbálnátok megkeresni a történések hátterét. Minden úgy van megtervezve, hogy az egész emberiséget eluralkodjon a káosz, nemcsak a hazugságok révén, hanem a szervezet elhasználódásával.  Ezek a Sátán tervei, aki a földön dolgozó csatlósaival felgyorsította a módját, hogy az emberi teremtményt megkísértse, hogy minél gyorsabban birtokba vegye mindazt, ami az Atyaistené.

BELÉPNEK ABBA, AMIT AZ EMBERISÉG SOHA NEM GONDOLT VOLNA MEGTAPASZTALNI.....

EZÉRT TOVÁBBRA IS HITETLENKEDNEK ÉS MEGVETÉSSEL ÉLNEK MINDAZZAL SZEMBEN, AMI ISTENI. SÍRNI FOGNAK, MERT NEM HITTEK, MERT NEM KÉSZÜLTEK FEL, ÉS MERT A TEMPLOMOK ZÁRVA LESZNEK.

Isteni Fiam mindig Szeretet és Irgalom, de az emberi teremtmény, tudván, hogy a bűn Isten ellen irányul, továbbra is figyelmen kívül hagyja és megsérti Isteni Fiamat.

Néhány ország meg fogja változtatni a földrajzát a természet támadása miatt.

A világ elitje beköltözött, hogy átvegye az emberiség feletti abszolút uralmat, és az embert az ördög rabszolgasorba taszítsa.

ITT AZ IDEJE AZ ENGEDELMESSÉGNEK!

Az emberiség túlságosan engedetlen volt, nem vette komolyan az isteni akarat hívásait (vö. Mt 7:21; I. Thessz 4:3-5; Mt 6:9-10); ezért szomorú események fognak az egész emberiségre lesújtani.

A természet ebben az időben erősen cselekszik, és még erősebben fog cselekedni. Nem minden, ami a természet erejével kapcsolatos, a tudománynak az ember terveihez való visszaélése. A természetnek megvan a maga ereje, amely szenvedést hoz az emberi teremtményre.

Az országok háborúra készülnek, fegyvereket halmoznak fel és gyártanak sietve, hogy birtokukban legyen, ami szükséges ahhoz, hogy minél több rosszat okozzanak.

Az emberi teremtmény elvándorol oda, ahol az éghajlat kevésbé ellenséges, hogy megmentse magát és élelmet termeljen. Tudniuk kell, hogyan kell megművelni a földet, nem lesz élelmiszer a szupermarketekben. El kell vetniük a földet, amíg azok, akik a nemzeteket irányítják, nem jönnek el, hogy felhasználják az atomenergiát.

Ez a nemzedék arra rendeltetett, hogy ne higgyen a végleges változás szükségességében: megtagadják Isteni Fiamat, szentségtörést követnek el azzal, hogy befogadják Őt, tudván, hogy bűnben vannak és megdönthetetlenek.

Szeretett gyermekeim üldözése (2) nem sokáig várat magára, és azokkal folytatódik, akik teljesítik az Atya Akaratát.

A gonosz árnyai jelen vannak különböző országokban, ahol Isteni Fiam gyermekeinek cselekedetei és tettei ellentétesek az Isteni Akarattal.

Szeretett gyermekeim:

A VÁLTOZÁS, AMIRE ENNEK A NEMZEDÉKNEK SZÜKSÉGE VAN, EGY SZÉLSŐSÉGES VÁLTOZÁS, EGY BELSŐ ÁTALAKULÁS, AHOL MEGSZÜNTETIK AZ ÖSSZES BÁLVÁNYT, AMIT BIRTOKOLNAK. A megtérésnek el kell távolítania és ki kell gyökereztetnie mindent, ami megakadályoz benneteket egy igazi belső utazásban, a szív változásában, "önmagatok megújulásában belülről, nagylelkű lélekkel" (Zsolt 150:12).

Gyermekeim, gondolkodjatok el ezen:

EBBEN A PILLANATBAN MINDEGYIKŐTÖKNEK TUDNIA KELL, HOGY VAGY ÜDVÖZÜLT VAGY ELKÁRHOZOTT, ÉS HOGY NINCS KÖZTES ÁLLAPOT.

Szeretett kisgyermekeim: aki egy köztes ponton van, nézze meg ennek a pillanatnak a komolyságát, és döntsön úgy, hogy megtér MOST!

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Venezueláért.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok a Közel-Keletért.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Mexikóért, erősen remeg.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Olaszországért, mert remeg.

Dolgozzatok és cselekedjetek a lélek javára. Dolgozzatok és cselekedjetek a személyes üdvösségért, imádkozzatok testvéreitekért.

Anyai Áldásom mindannyiótokban harmat, amely felfrissíti szíveteket, engedjétek, hogy cselekedjek.

Szeretlek benneteket, gyermekeim.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A zavarosban olvassuk...
(2) A nagy üldöztetésről olvassa...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Szűzanyánk nagyon világosan beszél nekünk arról a nehéz helyzetről, amelyen emberiségként minden szempontból keresztülmegyünk.


A természet, amely meg akarja tisztítani magát a bűntől, amelyet az emberi teremtmény hagy magára hullani, és buzgóságában, hogy megtisztítsa magát attól, ami Isten akarata ellen való, el fogja pusztítani a területeket, és ez az, amikor az ember megdöbben, anélkül, hogy bármit is tehetne emberileg.

Szerencsések vagyunk, a Szentháromság megbocsát nekünk és továbbra is szeret bennünket, de nincs tudatában annak, hogy mi az Örök Élet, és ezért nincs megbecsülése az Isteni Irgalmasságnak.

Ez a pillanat nem olyan, mint a múlt. Olyan sok előre nem látható esemény felé tartunk, hogy úgy érezzük, hogy szavak nélkül, de jelekkel és jelekkel szólnak hozzánk, és az emberi teremtmény azt mondja: "eljött az óra, amiről szóltak nekünk".

Ámen.