2021. december 9., csütörtök

A laikus katolikusok visszatámadnak, megakadályozzák a templomi rockkoncertet

 

Mintegy száz katolikus fiatal megakadályozta a 35 éves Anna von Hausswolff svéd énekesnő kedd esti rockkoncertjét a francia nantes-i nagy Notre Dame de Bon-Port templomában.

Elállták az összes bejáratot, miközben az Üdvözlégyet énekelték. A koncertet este 8 órára tervezték, de fél tíz körül lemondták. Ennek következtében Hausswolff közelgő koncertje a párizsi Saint Eustache templomban szintén elmaradt.

A líbiai születésű Bassem Asseh, Nantes elsőszámú szocialista alpolgármestere, a bátor katolikusokat "maroknyi intoleráns radikálisként" sértegette. Aymeric Seassau, az önkormányzat kultúráért felelős képviselője, az obskurantista Francia Kommunista Párt tagja "obskurantistáknak" titulálta a fiatal tüntetőket.

Hausswolff már mintegy negyven templomban és katedrálisban lépett fel.

https://gloria.tv/post/9vQeN4Cxos964cMgNbCFmoDXJ

Oltásigazolások igazi arca JELENÉSEK 13

Covidnak semmi értelme.

Éppen ez a lényeg.

Arra képeznek ki minket, hogy engedelmeskedjünk a csalárd, irracionális, erkölcstelen, önpusztító diktátumoknak.

Biztos forrásból: "Az Új Világrendhez sokkal mélyebb és tartósabb engedelmességre volt szükségünk. Amikor az emberek túlnyomó többsége enged abban, hogy megengedjék, hogy olyan anyagot fecskendezzenek beléjük, amit minden magadfajta szabad és gondolkodó ember elutasítana és tiltakozna ellene, még csak nem is tudva, hogy mik ezek az anyagok, de bízva a kormányaikban és a médiahálózatainkban, akkor ez minden bizonnyal a legfontosabb győzelem, amit a struktúránk remélhet.""

"Az univerzális vakcinaprogramok nem csak a génmódosítással és génjavítással történő viselkedésszabályozás előtt nyitják meg az utat, de ami a jelenlegi működés szempontjából még fontosabb - a pszichológiai viselkedésszabályozás a vakcinákkal még ennél is alapvetőbb. Függetlenül attól, hogy az oltóanyagok a vírus tekintetében szükségtelenek és haszontalanok, vagy akár sokak számára károsak, vagy sem, ezek az oltóanyagok a legegységesebb és legösszehangoltabb pszichológiai fegyver, amelyet valaha is kitaláltak az emberi viselkedés irányítására."

 

 

"Természetesen a maszkok teljesen haszontalanok a vírus szempontjából... Azonban az engedelmesség és a felülről jövő parancsoknak való megfelelés az, ami döntő, hogy "mindenki" viseljen egyet a kormány megbízásának vagy parancsának megfelelően. Ez olyan, mint egy egyenruha, hogy mindenki "egyforma" legyen. Az egység, a megfelelés, az engedelmesség és legfőképpen az "egyenlőség" érzetének beoltásáról van szó.

"Ami számít, az a kialakított konformitás, engedelmesség és "egyenlőség" érzése, ami az "egyenlőség" és a bizalom érzését generálja, ami a legtöbb ember számára abszolút személyes és belső, mert amit a testükbe engednek, mint például a szex vagy a vallási rituálék, az nagyon is összefügg az elméjükkel és a hitükkel, amit minden esetben már átadtak, vagy önként, vagy az erőszak révén, amit most a világ különböző kormányai által gyakorolnak."
-----------------------
Hogy tud JR így kiborítani? Az emberek nem tudják elképzelni a sátánizmust.

„Az egyén fogyatékossá válik, ha olyan szörnyű összeesküvéssel kerül szembe, hogy el sem hiszi, hogy létezik.”

https://pokolafoldon.hu/great-reset/jacob-r-ez-engedelmessegi-kepzes

Mike Adams: A vakcina aktiválja a hüllőagyat - irányíthatja a hangulatot?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams amerikai kutató és aktivista két közelmúltbeli eseményt mutat be televíziós műsorában: egy női légi utas nem hajlandó beülni egy nem beoltott személy mellé, és egy houstoni koncert, ahol sátánista hangulatban, több ember meghalt, a szokásostól eltérő viselkedést tanúsítva.