2016. március 25-én
, Nagypénteken, Szentségimádáson Jézus…
„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Már eljön az óra, amikor megölnek titeket Értem. Készüljetek! Hamarosan nagy véres keresztényüldözés tör ki, amely végigsöpör mindenütt. Ne féljetek! Készüljetek! Készítsétek a lelketeket! Arra gondoljatok, hogy ha készen álltok, akkor egy pillanat alatt bejöhettek dicsőségembe, ahol letörlök szemetekről minden könnyet. Ott csak boldogság és öröm, imádás és szeretet létezik. Egy egész örökkévalóságon át hálát fogtok adni Nekem, megváltásom hatalmas művéért.
Gyermekeim! Felfogni nem tudjátok, mennyit szenvedtem a lelketekért. Ártatlanul Magamra vettem a világ összes bűnét, és Én fizettem érte elégtételt.
Gyermekeim! Éljetek ezzel a páratlan, hatalmas lehetőséggel! Bánjátok és gyónjátok meg minden bűnötöket, és akkor kitárom előttetek országom kapuját. Jóllehet, a tisztítótűzben le kell vezekelni bűneiteket, de ez a lelketek tisztulása, ami nem tart örökké. De ha nem bánjátok meg bűneiteket, és ellenfelemet szolgáljátok, örökre elvesztek. Fogadjátok meg, és váltsátok tettekre figyelmeztetéseimet!
Kicsinyeim! Elérkezik az igazságosság órája. Ez azt jelenti, hogy minden bűn elnyeri büntetését. Már ítélet alatt áll ez a világ. Ezért van ez a sok rossz, mert az emberek nem akarnak megtérni, nem imádkoznak, nem kapaszkodnak bele irgalmam köpenyébe, továbbra is csak bűnt bűnre halmoznak. A pénzükben és a fegyvereikben bíznak, pedig Én fölötte állok mindennek, és csak az történhet meg, amit Én megengedek. Imával és böjttel le lehet küzdeni a sátánt, és háborúkat lehet megállítani.
Gyermekeim! Higgyetek Nekem! Kapaszkodjatok bele irgalmam köpenyébe, kérjétek magatokra, országotokra és az egész világra Szent Vérem védelmét, amelyet kiontottam értetek! Szent Vérem minden rossztól és betegségtől megóv. Ahol Szent Vérem van, onnan menekül a gonosz. Ha Atyám Szent Véremet látja rajtatok, megtelik a Szíve Irántam való szeretettel, mély részvéttel, és megenyhül jogos haragja, amit kiváltottatok Belőle. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Még most, amíg nem késő! Lehet, hogy a következő pillanatban örökre elvesztek.
Kicsinyeim! Nagyon, mindeneket felülmúlóan szeretlek benneteket. Nem akarom a veszteteket. Engedetlenségetekkel ti taszítjátok magatokat az örök kárhozatra. Én tiszteletben tartom szabad akaratotokat. Nem tudok mit tenni, ha visszautasítjátok kegyelmemet. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”