2016. január 21., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

A Szentmise értéke


2015. 01. 02, Szombat

Az Úr megmutatta nekem, hogy a szentmisének milyen nagy értéke van. Bárhol mondanak szentmisét a világon, ott abban az órában megnyílnak a Mennyország kapui. Én éppen szemléltem Jézussal, ahogyan a kapuk kinyílnak. Isten világossága és a Mennyországból áradó lelkek szeretete, békéje és tökéletes imádata kiáradt a templomban úgy, hogy az ég és a föld egyesült egymással. A hívek nem láthatják, hogy mi veszi őket körül, mert belehalnának. A szentmise a legnagyobb kegyelmi lehetőség a tisztítótűzben szenvedő lelkek kiszabadításához, akik vágyva vágyakoznak arra, hogy Istennel lehessenek. Ha tiszta lélekkel áldozunk, megkapjuk a kegyelmet Istentől, hogy átléphessük lelkünkkel a Mennyország küszöbét, amikor is egyesülünk a mi Urunkkal, Jézus Krisztussal. Lehet, hogy külsőleg nem érzékelünk semmit, de a Mennyek Országa beköltözik a szívünkbe és boldogsággal tölt el minket.

Később az égiek lelkemet odarepítették a Szent Péter Bazilikába, ahol éppen Úrfelmutatás zajlott. Számtalan bukott angyalt láttam lelki szemeimmel, akik kénytelenek voltak meghajolni Krisztus előtt. Az ördögök mindig a papok közelében állnak, hiszen szándékuk gyengíteni a papok szolgálatát Isten és az emberek felé. Szűz Mária szüntelen Fia mellett áll, ahogyan a Golgotán is tette. Édesanyánk ott áll a papok jobb oldalán és az Egyházért imádkozik. Láttam, hogy a pap ruhája és keze nem volt egészen tiszta. Ám az Oltáriszentség oly makulátlanul tiszta és szent, hiszen Krisztus világossága veszi körül, hogy a pap bűnös lelke sem tudott sötét foltot ejteni rajta. Ő a Bárány, aki bűntelen és a bűnnek egyetlen szennyfoltját sem viselte magán. Aztán azt szemléltem, hogy a bazilika előtt nagy harc volt az emberek között. A bukott angyalok ösztönözték a gonosz embereket arra, hogy ártsanak az ártatlanoknak. Úgy éreztem, hogy ez két vallási közötti háború, az iszlám és a kereszténység harca. A jó angyalok menekítették a keresztényeket, hiszen ők nem az emberek halálát kívánják, hanem a boldogságukat és azt, hogy minél többen életben maradjanak, hiszen küldetésünk van a Földön. Jézus: „Soha nem látott harc lesz látható az Egyház életében. De Én az Eucharisztiában élő Jézus a világ végezetéig veletek maradok. Táplálkozzatok szentségemmel, amely az örök élet forrása. Életetek középpontjában egyedül Én legyek, mert Én vagyok a boldogságotok beteljesítője. A küzdelmek egyre nagyobbak lesznek, de ha kitartotok Mellettem, akkor megkapjátok Tőlem a kegyelmet, hogy a haláltól se féljetek. A félelmet a gonosz ülteti a szívetekbe, hogy könnyen meginogjatok. Bíztatlak titeket arra, hogy ne féljetek, és jobban bízzatok irgalmasságomban. Irgalmam végtelenségét egyedül a tisztítótűzben szenvedő lelkek ismerik igazán, akik még nem jutottak be Atyám országába. Kérjétek tőlük a kegyelmet, hogy jobban merjetek Istenre hagyatkozni. Ám éljen bennetek a helyes istenfélelem erénye, nehogy vakmerővé váljatok és elbízzátok magatokat. Megáldalak titeket végtelen szeretetemmel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1038-a-szentmise-erteke




Irgalmasság éve


2012. 01. 04, Hétfő
Lelkemet Jézus a Mennyországba vitte, ahol megmutatta a szeretet szépségét és harmóniáját a lelkek között. Az üdvösség magában hordozza a rend harmóniáját, amit senki és semmi nem tud felbontani. A szentek harmóniában élnek önmagukkal, felebarátaikkal és a Szentháromsággal. Mindenkit és mindent áthat a szeretet köteléke. Ott mindenki a másik javát akarja, és gondolataik cselekedeteikkel együtt makulátlanul tiszták, hiszen nincs mögöttük hátsó szándék, tisztázatlan motívum. A lelkek Krisztus előtt hódolnak, és szüntelen imádatban részesítik a Királyok Királyát, akiben jelen van az Atya és a Lélek. Jézus elmondta nekem, hogy a Mennyben továbbra is érvényesülnek az irgalmasság testi-lelki cselekedetei azzal a különbséggel, hogy ott nincs szenvedés. Jézus: „Az a szeretetet, amit itt látsz, az igaz és tökéletes szeretet. Szeressétek egymást, mert Én, az Örök Bíró nemcsak az igazság bírája vagyok, hanem a szereteté is. Mindenetek, ami van, a halálotok után a Földön marad. Semmit sem hozhattok magatokkal, csak a cselekedeteiteket. Ez Atyám országának törvénye. A Mennyben az egyedüli igaz kincs maga az Isten. Aki nem Atyámhoz ragaszkodik, hanem a világhoz, annak lelke igen távol van az üdvösségtől. A szeretet erényét gyakoroljátok az életetek minden napján. Én elétek tárom a próbatételeket, a lehetőségeket minden nap, hogy jót tehessetek a másikkal. Csak a ti szíveteken múlik, hogy felismeritek-e, hogy a másikban Én vagyok jelen. Ne legyetek keményszívűek és bírák, mert nehogy szörnyűbb legyen a ti ítéletetek, mint a legnagyobb bűnösöké, akik az utolsó pillanatban térnek meg! Figyeljetek jobban arra, hogy ne éljetek vissza irgalmam kegyelmével! Gyakran beleestek abba a hibába, hogy irgalmatlanok vagytok, miközben könyörögtök az Én irgalmamért. Az irgalmasság éve lehetőség számotokra, hogy nagyobb irgalmat gyakoroljatok ebben az évben másokkal, mint eddigi életetekben. Szentlelkem eljövetele során irgalmas lesz azokhoz, akikben az irgalom tüze lángol. Soha ne gondoljatok arra, hogy irgalmamat megérdemlitek, hiszen az emberi természet mindig gyenge és gyarló marad. Legyetek alázatos szívűek, és hajoljatok meg naponta Előttem, hogy tudatosuljon bennetek kicsiny voltotok az Én végtelen szeretetemmel szemben. Aki szavaim szerint cselekszik, annak megadom a kegyelmet, hogy a lelki életben növekedni tudjon, és Atyám tetszését fogja lelni őbenne.”
Mária Magdolna


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1039-irgalmassag-eve


Leborulva imádjátok őt!

2015. 01. 09, Szombat

Irgalmasság órája

Jézus: „Drága gyermekeim, itt vagyok köztetek valóságosan az Eucharisztiában. Nézzetek körül lelki szemeitekkel, mert körülöttem vannak az angyalok és szentek, akik arcra borulva imádnak Engem. Egy kérésem van felétek. Ha igazán szerettek Engem, és azt akarjátok, hogy Én tetszésemet leljem bennetek, akkor jöjjetek Elém és boruljatok le előttem! Ne zavarjon titeket, ha a szőnyeg egy kicsit poros! Emlékezzetek arra, hogy porból lettetek és porrá lesztek. Ugye tudjátok, hogy a Mennyben is így fogjátok imádni a Szentháromság egy Istent? Gyakoroljátok már itt a Földön ezt a teljes imádatot, mert lelketek javára válik és általa nagyobb léptekkel haladhattok az életszentségben. Az imádat a legmagasabb fokozata az imádságnak.” Az Úr kérésére mindannyian leborultunk az imádásra kitett Oltáriszentség előtt, hogy teljes lényünkkel hódoljunk a mi Urunknak, Királyunknak.

Egy kis idő után Jézus így folytatta: „Gyermekeim, nagy kegyelmet készítettem nektek. De mielőtt átadom ajándékomat, elmondom, hogy mélyen megrendültem, és szemeimből könnyek csordultak ki az örömtől. Most irgalmasság órájában kiemelem isteni irgalmas szívemet és elhaladok köztetek, hogy megöntözzelek mindnyájatokat a belőle kifolyó Szentséges Vérrel és Vízzel.”

Ezután az Úr elment a Mennyei Atyához, és kezében tartotta országunkat, mint egy élő és dobogó szívet. Ez a szív több helyen sebzett volt, de látszott az is, hogy imádásunk hatására a sebek gyógyulni kezdtek. Jézus így szólt az Atyához: „Atyám, tekints erre a néhány lélekre, akik földre borultak Előttem.” Erre a Mennyei Atya azt felelte: „Fiam, kedvesek előttem ezek a lelkek. Helyezd Atyai szívembe a kezedben lévő szívet, amely Magyarországot jelképezi. Szeretetemmel megtisztítom és átformálom tetszésem szerint.” Miután ez megtörtént a Mennyei Atya elénk jött, és azt mondta: „Mivel teljesítettétek Fiam kérését, egy nagy ajándékot adok nektek. Ha naponta egy kis időt szántok arra, hogy házi oltárotok előtt otthonaitokban vagy közösségeitekben leborulva imádkoztok, úgy, ahogyan most tettétek, különösen az irgalmasság órájában, ami a kegyelem órája, akkor megadom a kegyelmet, hogy nagyobb változások lesznek országotokban, a büntetések enyhülni fognak, mert csillapítjátok ezáltal Szent Haragomat. El sem tudjátok képzelni, hogy az imádattal, a leborulással milyen nagy kegyelmet esdhettek ki Tőlem. Ha a világban legalább 10 városban találnék 10 igaz lelket, akik teljes szívükkel, lelkükkel és minden erejükkel leborulnak Előttem, és így imádkoznak, akkor bizony mondom nektek, hogy az emberiség élete a jó irányába változna. A mai naptól kezdve ti is gyakoroljátok az imádás legmagasabb fokozatát, hiszen ti magatok is rászorultok irgalmamra és kegyelmemre. Ezen felül pedig le kell győznötök önmagatokban a gőgötöket, büszkeségeteket azért, hogy alázatban legyetek, és megtanuljatok mindenben rám hagyatkozni, vagyis igent mondani az Én akaratomra.”

Láttam a Szűzanyát, mint a Világ Győzelmes Királynőjét, aki példát mutatva nekünk maga is leborult a Szentháromság előtt, majd így szólt: „Gyermekeim, legyetek hálásak a Szentháromságnak, hiszen mindent a három isteni személynek köszönhettek. Bár én az ég és a föld királynője vagyok, mégis leborulok Isten előtt, mert Ő a teremtés és a történelem Ura. A hatalmasokat lesöpri trónjukról, mert képtelenek elszakadni a világ múlandó csábításától és elismerni az egyetlen, mindenható Isten örökkévaló királyságát, amit senki és semmi nem tud megtörni. A királyi hatalom a földön csak akkor lehet gyümölcsöző, ha az együttműködik Istennel, tehát a kereszténységen keresztül. Nem véletlen, hogy országotok felajánlását elfogadtam Szent István királyotok által, mert a történelemben egyedülálló volt ez a felajánlás. Magyarországnak páratlan dicsőségben lesz része. Hazátok az Én Szeplőtelen Szívem menedéke a Földön a Mennyország után. Egyre több pap és hívő, karizmatikus személy fog ellátogatni országotokba azért, hogy veletek egységben engesztelhessen. Igen, így lesz, mert országotok fölött egy különleges pecsét van, amely az Istennel való szövetségkötést jelképezi.”

A Mennyei Atya elment a magyar papokhoz, hogy kegyelmét kiárassza reájuk, és közben azt mondta: „Magyar egyházatokat megtisztítom, és fölemelem Atyai szívemhez, amennyiben teljesítitek feltételeimet és hűek maradtok küldetésetekhez. Kérésemet, hogy Istent leborulva imádják, terjesszétek mindenhol az országban, hogy a magyar nép élete mielőbb felvirágozhasson még a büntetés előtt.” Amikor leborulva imádkoztunk láttam, hogy eddigi szövetségkötéseink az angyalokkal és szentekkel megelevenedtek a Mennyei Atya előtt, akit imádatunkkal kiengeszteltünk Krisztus kegyelme által. Egy érdekes szimbolikus cselekedetet láttam: előttünk álltak a magyar állam és a Katolikus egyház vezetője, akiknek kezét Isten stólával összekötötte, majd a Szentlélek két karját fölemelte fölöttük és kezeivel egy háromszög alakú tetőt képezett felettük. A Szentlélek megmagyarázta: „Amikor az állam és az egyház egységben lesz, és az engesztelő kápolna megépül, országotokat felemeli és megoltalmazza a Szentháromság, hogy a világ számára példát nyújtsatok.”

Isten azt is kérte tőlünk, hogy életünkben mindenekfelett álljon az első parancsolat és engeszteljünk, mert országunkban nagy a bálványimádás, amit én aranyborjúként láttam, és ez Isten haragját vonja a magyar népre.

A leborulva végzett szentségimádásunk után azt láttam, hogy Isten elkezdte kiárasztani hazánkra a kegyelmét. Néhány angyalt leküldött a parlamentbe, hogy a gonosz angyalokat megkötözzék, hogy ne tudjanak ártani hazánk egységének. A sátán ordított, és dühöngött, mert tervei kezdenek összedőlni.

Mária Magdolna



http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1028-leborulva-imadjatok-ot


Elkezdődött az aratás


2016. 01. 13, Szerda

Közel van az Én órám és a ti órátok

Jézus: „Gyermekem, látom, hogy mennyire felfigyeltél arra, hogy környezetedben milyen sokan lebetegednek, és mások már haldokolnak, különösen a papok között. Tudd, hogy elkezdődött az aratás. Minden úgy fog történni, ahogyan Atyám jónak látja. Az aratás egy folyamat, amely lépésről lépésre kiszélesedik. Választottaim a szenvedés által eljutnak a szeretet felső fokozatára, ami nem más, mint a teljes önátadás. Ők az életüket felajánlották Nekem és Édesanyámnak, aki azért imádkozik szüntelen, hogy Velem tökéletesen egyesülhessenek. Eljött az az idő, hogy választottaimnak megadjam a kegyelmet arra, hogy lelkük alkalmassá váljon az üdvösségre. Ne féljetek, mert a papok odaát többet tudnak segíteni nektek a Mennyben, mint a Földön! Súlyos betegségeiken és haldoklásukon mélyen gondolkozzatok el, mert Én felhívásként is adom nektek az ő helyzetüket. Az élet hamar elszáll, és egy szempillantás alatt azt fogjátok észrevenni, hogy ítélőszékem előtt vagytok és számot kell adnotok az életetekről. Szentlelkem nem véletlen sugallja nektek, hogy gyónjatok gyakrabban, és áldozzatok mindennap, ugyanis közel van az Én órám, és a ti órátok. Azt akarom, hogy lelketekben érettebbek legyetek. Szomorúan látom, hogy az idő mennyire fogy és ti mennyi mulasztást követtek el. Sokan be sem tudják látni, hogy milyen sok jó alkalmat elmulasztottak és azt mondják „még sok időm van, hogy jót tegyek másokkal.” Gyermekeim, ne engedjétek lelketeket ellanyhulni és ne kezeljetek mindent lazán, mert a nem várt órában tehetetlenek lesztek. Ezen esztendő jel számotokra, mert közeledik igazságosságosság ideje, melynek súlyát egyre jobban fogjátok érzékelni. Legyetek szelídek és alázatosak, mert az ilyen lelkek megörvendeztetnek Engem. Amikor gyengeségből és gyarlóságból újra és újra elestek, jusson eszetekbe, hogy nem a tökéletesség a fontos, hanem a szeretet.  Egyedül csak Isten tökéletes és háromszorosan szent, és akik mégis elérték életükben az életszentséget, lelkükben mindig hordozták a bocsánatos bűnök nyomait, hogy alázatukat semmi ne törhesse meg.”


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1030-elkezdodott-az-aratas



Leborulás



2016. 01. 20, Szerda
A Mennyei Atya trónszékében ült, és fejét jobb kezére hajtva könnyek között szemlélte a világ és az egyház állapotát. Krisztus örök bíróként állt a Mennyei Atya jobb oldalán, és közben vigasztalta az Atyát e szavakkal: „Atyám, tudom, hogy nemsokára az egész emberiség megismeri igazságosságodat. A bűn és a széles úton járó lelkek száma szüntelenül növekszik. De irgalmam megmenti azokat a lelkeket, akikért az emberek imádkoznak.” Az Atya így válaszolt: „Fiam, számtalan lélek elfordul Tőlem, mert a bűnt választják helyettem. Nem tudják, hogy az igazi boldogságuktól fosztják meg magukat. Ahol bűn van, ott igazságosságom megnyilvánul. Ahol nem tisztelnek és szeretnek Engem, ott minden összeomlik és az élet értelmetlenné váli. Ez a kor megérett arra, hogy szembesüljön szent haragommal. Fiam, hozz Elém minél több lelket az élők közül, hogy az Én országomban éljenek és mindazokat, akiket a Földön hagysz, részesítsd szereteted erejében, hogy kitartásukkal bizonyítsák irántam való hűségüket. Azt akarom, hogy minél többen legyenek választottaimból, akik Szentlelkem által a végsőkig harcolni fognak az egyházért és a bűnösök megtéréséért.”
Láttam Mennyei Édesanyánkat, mint a Világ Győzelmes Királynőjét, aki leborulva imádkozott az emberiségért. Az ő példáját követve rengeteg engesztelő leborulva imádta az Atyát, és könyörögtek az irgalomért, és egyben haladékért, hogy az emberek megtérhessenek. Az engesztelőkhöz fokozatosan csatlakoztak mások is, és ekkor a Mennyei Atya lehajolt leányához és azt mondta neki: „Atyai szívemet megérinti, ahogyan gyermekeid példádat követve elismernek Engem, mint egyetlen és örök Istenüknek. Leborulásukkal megvigasztalnak, és enyhítik azon fájdalmaimat, melyet a bálványimádások okoznak. Azt akarom, hogy ezek a bálványok minél több országban lerombolódjanak, mert ezek a legsúlyosabb bűnök, amellyel megsértenek Engem és kihívják maguk ellen Szent Haragomat.”
A Mennyei Atya feltárta az engesztelők és a Szűzanya előtt azt a négy legsúlyosabb bálványt, ami az emberiség vesztét okozza: az első a mammon (pénzimádat), a második az érzékiség, harmadik a hatalom, a negyedik pedig a hamis istenek imádása. Még sok bálvány létezik, amihez az emberek jobban ragaszkodnak, mint Istenhez. Isten megmutatta nekünk, hogy a bálványok mögött maga a sátán és angyali állnak, így gúnyolják ki Istent és közben a pokol kapui szélesebbre tárulnak, mivel sok lélek halad ezen az úton. A szerzetesek és papok hármas fogadalma példaértékű, mert ezek megtartóztatnak a világ csábításaitól. Mennyei Atya: „A legtöbb ország irányelve, mint pl. a demokrácia, diktatúra azért omlik össze, mert nem a keresztény értékekre építik azokat. Tekintetüket nem az ég felé emelik, hanem a földre. Ezek a népek elvesznek, ha nem kiáltanak fel Hozzám segítségért. Gyermekeim, ti leborulva imádtok Engem, és ezért most Mennyei Édesanyátokkal együtt lerombolok néhány bálványt az országotokban, amely rabszolgaságban tartja az embereket. Mert Én azt akarom, hogy szabadok legyetek és önként szolgáljatok nekem szeretetből.”
A néhány bálvány lerombolása során ezeket szemléltem: a családok fölött az ördögök kardokat tartottak, amely gyűlöletet és állandó konfliktust jelentett, és ez öldökléshez is vezetett. Isten áldása elűzte az ördögöket a családokból, és ott megszületett egy ideiglenes béke. Ezután az engesztelő közösségeket láttam, ahol az ördögök magas és kényelmes székeken ültek, és a kényelem szeretete elvette az emberek figyelmét az igazi istentisztelettől és imádattól, amely áldozatkészségekkel teli. Az Úr kezével lelökte az ördögöket a sötétségbe és székeiket elégette. A harmadik, amit még szemléltem, hogy a hívő emberek életében olyan ördögök vannak jelen, akik a jólétet, mint a gazdagság kívánatosságát felragyogtatják szemeik előtt, ami hamis biztonságot ad számukra. Jézus koldusnak öltözve elűzte az ördögöket és személyesen beköltözött hozzájuk azért, hogy emlékeztesse őket szegénységével arra, hogy minden, amijük van, itt marad a Földön és csak cselekedeteiket vihetik Isten színe elé.
Mária Magdolna


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1044-leborulas
.............