2013. február 13., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Ez az élet egy szempillantás alatt fog átmenni egy Új, Megújult Paradicsomba
 
2013. február 12. kedd 2:19
Drága szeretett leányom, oly sok embernek a világon nincs tudomása lelkiségéről. Annyira magukkal ragadják őket a hétköznapi dolgok: a munkájuk, szülői szerepük, a törekvésük, hogy átmenjenek a vizsgán, hogy képezzék magukat, s közben elfelejtik azt, hogy földi idejük elteltével az életük egyik befejező részéhez ér.
Helyén való az, és felelősségükhöz tartozik, hogy kellőképpen öltözködjenek és táplálkozzanak, de ugyanakkor lelki jólétüket elhanyagolják, megtagadják önmaguktól a legnagyobb ajándékot, ami várja őket.
Sokan elfelejtik, hogy Atyám bármikor elveheti az életet. Ha a lelkek nincsenek felkészülve, sajnálatos módon szenvedni fognak, és nem jutnak be a Mennyországba abban a pillanatban, amikor ebből az életből átmennek a másikba.
Nehéz azoknak, akik a mindennapi életben nagyon elfoglaltak, hogy fontolóra vegyék, mi fog történik akkor, amikor ez az idő, amelyet Isten adott nekik, véget ér. Sokan úgy tekintenek a halálra, mint valami ijesztő dologra, és nem olyan valamire, ami fölött el szeretnének gondolkodni. És így elutasítanak Engem, Jézusukat, Atyám Királyságához vezető ösvényüket. Én, Jézus Krisztus vagyok az egyedüli út, aki által hasznotokra válik az örök élet, egy olyan élet, mely számotokra ismeretlen.
El szeretném mondani nektek, hogy Isten minden gyermeke számára létezik egy csodálatos élet, mely rájuk vár. Ez a mostani élet fontos, mert ahogyan azt élitek, mely a földön adatott nektek, meg fogja határozni a jövőtöket.
Sohasem szabad a halálra úgy gondolnotok, mint a végre. Inkább arra gondoljatok, hogy az egy új és csodálatos élet kezdete. A Földön eltöltött időtök egy megpróbáltatás. Egy próbatétel, és sok szempontból egy száműzetés. Bűnösként születtetek, és bűnösként fogtok meghalni is. De lesznek olyan bűnösök, akik szeretik egymást, akik egymással szeretettel és tisztelettel bánnak, és akik az életüket Képmásomként élik, és akik sok mindennek örvendeni tudnak.
Isten minden gyermeke iránti Nagy Könyörületességem miatt, nagy kivételt teszek azokkal a lelkekkel, akik elveszetten és összezavarodottan vándorolnak. Azok után az emberek után törekszem, akiknek semmi közük Hozzám, hogy megérintsem a szívüket, és ezáltal együttérzéssel legyenek mások iránt.
Sokan nem ismerik fel, hogy hogyan működöm a szívükben; de Én mindezt azért teszem, hogy Magamhoz csábítsam őket. Futva jövök minden lélekhez, ha hívnak Engem, még akkor is, ha bizonytalanok Létezésemben. Én azonnal válaszolok, és meghallok minden szándékot.
Én egy szerető Isten vagyok. Engem nem lehet könnyen haragra gerjeszteni. Türelmes vagyok. Várakozással teli Isten vagyok. Hűséges vagyok. Mindenben Irgalmas vagyok. Várom, hogy minden lélek felismerje Hívásomat, mert hamarosan kevés kétségük lesz afelől, hogy kinek a Hangját hallják, mely arra hívja őket, hogy megérezzék Isten Szeretetét.
Ez az élet egy szempillantás alatt fog átmenni egy Új, Megújult Paradicsomba. Miközben ez a földi élet tele lehet megpróbáltatásokkal, feszültséggel, stresszel, derűs és borús napokkal, nem hasonlítható össze azzal a békével és azon élet dicsőségével, mely mindazokra vár, akik szeretnek Engem.
Jézusotok