2021. október 19., kedd

Paradicsom? Homoszexuális videót készítettek a katolikus templomban

 

Az Atelié 23 homoszexuális táncegyüttes október 9-én közzétette a "Glowria" című klipjét, amely explicit táncot mutat a brazil Manausban található Szent Sebestyén templomban.

A készítők megköszönték Paulo Xavier kapucinus atyának az engedélyt, hogy a templomában forgathatnak. A videóban a homoszexuálisok keresztjeleket tesznek, imákat imitálnak, és vallási ruhákra emlékeztető öltözéket viselnek.

A videóban az énekes "hús-vér homoszexuálisnak" nevezi magát, és meghívja egy képzeletbeli homoszexuális partnerét, hogy "gyere fölém, és megmutatom neked...". Ezután az énekes extázisba kerül, és társaival együtt megjelenik a "paradicsomban".

A TraditionInAction.org ezt "a szodómia aktusának felmagasztalásának" nevezi, amelyet vallási cselekedetként mutatnak be, amely a "mennyországba" juttathat.

https://gloria.tv/post/3wsrL3x2CmAN2aZDQhM33vxz2

Globalista hamispróféta,Vatikán, pedofília, dekadens egyház, szembeszegülő püspökök

Fel kell ismernünk, hogy ahogyan létezik egy mély állam, amely a bolygót anyagi, gazdasági téren uralja, és az emberiséget rabszolgaként a szolgálatába állítja, úgy létezik egy mély egyház is, amely feladatait elárulja, és lemond az Isten előtti kötelezettségeiről, és mindkét fényellenes erő, mint a világot uraló sátánista elit jó és hűséges szolgái, az oltást hirdetik minden elkötelezett hívüknek.
Így a hamispróféta maga is kiállt a veszélyes vakcinák mellett, zöld igazolványt követelve és ragaszkodott ahhoz, hogy mindenki beoltassa magát, és erkölcsileg legitimnek hirdette, annak ellenére, hogy abortált magzatokból származó sejtvonalakkal állították elő, és azt is mondta, hogy ez "a szeretet cselekedete".
De ki is az a Bergoglio pápa, és milyen szerepet játszik az egyház legfőbb képviselőjeként a Szentszékben? Vajon az összes püspök, bíboros, prelátus egyetért az elképzeléseivel és támogatja őt, vagy most fedezik fel a Vatikán kettős arcát, amely mindig is létezett, pedofíliával, visszaélésekkel, pénzügyi botrányokkal és a globalista tervekkel, hogy felszámolják a katolikus egyházat az NWO elit diktátumának megfelelően?