2024. május 29., szerda

Az Atyaisten üzenete és John Martinez cikke - A maradék egyház közelgő egyesülése és felkészülés a figyelmeztetésre

 

A maradék egyház közelgő egyesülése és felkészülés a figyelmeztetésre
John Martinez által
May 26, 2024


"Kérlek, imádkozzatok és vegyétek figyelembe mindazt, amit megosztok. Ezt a cikket és az üzeneteket tanításként használjuk, és főleg azoknak, akiknek újak a különböző események, amelyek a mi életünkben fognak bekövetkezni." -John

Ti pedig erőt kaptok, amikor a Szentlélek eljön rátok, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, és a föld végső határáig. ApCsel 1:1-8

Isten, az Atya: Fiam, az én népem a tudás hiánya miatt pusztul el. Sokan elfordultak tőlem, és átölelik új istenüket, Lucifert. Azt akarom, hogy népem tisztában legyen a Haraggal, amely az egész emberiség előtt áll. Azt kívánom, hogy írd meg a Figyelmeztetés és a Nyomorúság eseményeit, amelyek minden élőlényre várnak. Sok felkent apostolom eléri az egész teremtést, de hangjukat elhallgattatja népem makacssága. Nem hajlandók meghallani és nem hallgatnak a szavaikra. Én szerető és irgalmas Isten vagyok, és nem akarom, hogy gyermekeim örök kárhozatot szenvedjenek. Én a Szeretet, az Irgalom és az Igazságosság Istene vagyok.

Ahogy halljátok szavaimat, nem tudom elfordítani Arcomat a szenvedéstől, amelyet Fiam, Jézus szenvedett el keresztre feszítésekor és szenvedésekor. Fiam még mindig a kereszten szenved és könyörög, hogy bocsássatok meg mindazoknak, akik ezt a zűrzavart és káoszt okozták a Földön.

Nem tudom többé visszatartani az Igazságosságomat. Igazságos Angyalaim várják Szavamat, hogy előremenjenek és elpusztítsák teremtésemet. A bűnt még Jézus második eljövetele előtt ki kell irtani. Maradék Egyházam a Boldogságos Anya és a Szentlélek vezetésével összejön. Egyházam omladozik és szentségtörést követ el; tiszteletlenség zajlik az egész világon. A sátán tudja, hogy vesztes csatát vív. A szentség és a tisztelet helyreállítása visszatér Egyházamba. A laikusok és sok szent püspök, pap és szerzetesnővér lesz bátor harcosaim mellett. Maradék Egyházam helyreállítja és visszahozza Egyházamat, ahogyan Fiam megalapította azt az Ő szolgálatának kezdetén. Minden ostobaságnak és gyalázkodásnak, ami most zajlik, véget fogunk vetni.

Pünkösdkor a Szentlélek felkent több millió szolgámat, akik elkötelezték magukat Nekem, és a kegyelem állapotában voltak. Sok szellemi szent ajándékot kaptak, hogy gyermekeimet szolgálják. Fiamnak a mennybemenetelkor mondott szavai valóra váltak és beteljesedtek.

"Erőt fogtok kapni, amikor a Szentlélek eljön rátok; és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, és a föld végső határáig. ApCsel 1:1-8"

Szolgáimat és apostolaimat felkenték, és szellemi hatalmat kaptak a gonosz, a betegség és a halál felett.

Olyan változások történtek szent Egyházamban, amelyektől nem vagyok BOLDOG: a hazugságok gyártása a legmagasabb szintről, a magas rangú szabadkőműves társaságban való részvétel, a férfiak és nők, akik meggyengítették Egyházamat és nagyobb figyelmet szenteltek a világnak és a gonosznak. Megpróbálják megváltoztatni a szentmiseáldozatot és eltávolítani a Szent Eucharisztiát. Különleges helyük lesz a pokolban.

Azt akarom, hogy készítsétek fel szolgáimat az elkövetkező harcokra gyermekeim üdvösségéért. Ne féljetek, mert én veletek vagyok. Biden és a körülötte lévő csatlósai és az abortusz támogatói sötétséget és gonoszságot hoztak erre az országra és a világra. A gonoszság ezen szolgái kivontak engem Amerika szívéből. Kanada már Lucifer irányítása alatt áll. A sátánnak ezek a szolgái a jót a gonosszal helyettesítették. Mindannyian szenvedni fognak a saját bűneikért és meg lesznek büntetve. Szörnyű halált és nyomorúságot fognak szenvedni.

Biden és a sátán szolgái nagy hibát követtek el azzal, hogy Kínát és Oroszországot támogatva becsapták az amerikai népet. Azt hiszik, hogy elpusztíthatják Izrael földemet, amelyet Ábrahámnak ígértem. Az elméjüket a gonoszság, a kapzsiság, a hatalom és az emberek feletti ellenőrzés emészti fel. El fogom pusztítani mindazokat, akik támogatják ezt a sötétséget és ezt a gonoszságot. Még néhány zsidó is az Egyesült Államokban és a világ más részein hátat fordított Izraelnek és Nekem. Jaj ezeknek az árulóknak. Pénzük és gazdagságuk porrá fog válni.

Háború közeleg a világra és különösen az Egyesült Államokra. A határon átjött több millió illegális bevándorló közül néhányan támadási terveket szőnek az Egyesült Államokon belül. A terroristák sejtjei már a helyükön vannak és várják a parancsot, hogy amerikai állampolgárokat öljenek és gyilkoljanak. Biden megengedte a terroristáknak, valamint a nők és gyermekek gyilkosainak, hogy átlépjék az Önök határát, és tönkretegyék ezt az országot. Könnyű, egyenes utat teremtett Amerika elpusztításához. Elfelejtik a politikai gonoszságukban, hogy ellenem harcolnak.

Izrael az Én földem, és egyetlen hamis vezető vagy kormány sem fogja elpusztítani vagy meghódítani Izraelt. Ők ellenem harcolnak. Elég volt, elég volt. Harcolnak ellenem. Én vagyok Isten, és ki nagyobb nálam? Senki!

Mexikó megtisztuláson megy keresztül, és a kommunizmushoz hasonlóan az Egyesült Államok számos politikai képviselője is elfogadta a kommunizmust. A média elferdíti az igazságot, és csak kitalált hazugságokat terjeszt. Ők is porrá lesznek változtatva. Mexikó olyan lesz, mint Kuba, Nicaragua, Venezuela, és kommunista országgá válik. Polgárháború közeleg Mexikóban. Ugyanez fog történni az Egyesült Államokkal is, ha nem változnak meg és nem kérik áldásomat és segítségemet.

Az a nő, aki Mexikó elnöki posztjáért indul, "MORENITA"-nak akarja magát nevezni, utalva a Guadalupei Szűzanya barna bőrére. Ő pusztulást fog hozni Mexikóra! Kigúnyolja a Szűzanyát azzal, hogy egy olyan ruhát visel, amely magát Guadalupei Szűzanyával egyetértésben ábrázolja. Kommunista, és kereszténynek adja ki magát. Nem az.

Légy erős fiam, ha egyedül állsz, és az egész világ ellened van, én melletted állok: te vagy többségben.

Szeretlek, fiam.

A sátán a félelem atyja; a Szentháromság az Igazság és a mi Megváltásunk.

Mi fog történni a figyelmeztetés alatt?

A legutóbbi cikkemben és üzeneteimben csak részben fejeztem ki, amit megmutattak nekem, ezért szükséges, hogy teljes egészében megosszam. Most szeretném kiegészíteni és megosztani a többi részét annak, amit megmutattak nekem és amit tanulmányaim során tanultam.

A Szűzanya Garabandalban a Nagy Figyelmeztetésről és a lelkiismeret megvilágosításáról beszél e korszak végén. A négy garabandali látnok (Maria "Conchita" Concepción González, Mari Loli Mazón, Jacinta González, Mari Cruz González) szerint a Boldogságos Anya a Nagy Figyelmeztetésről, vagyis a lelkiismeret megvilágosításáról beszélt nekik, amely nem sokkal e korszak vége előtt fog bekövetkezni. A Szűzanya jelezte, hogy mindenki személyesen fogja megtapasztalni saját bűnösségének tudatosítását. Minden ember egyedül lesz Isten előtt, és egyfajta "ébresztő" lesz minden ember számára. Bár ez ijesztően hangozhat, mindannyiunknak a bűnösségünk tudatában kellene élnünk az életünket, és állandóan törekednünk kellene arra, hogy hibáinkat orvosoljuk.

Felfrissítésképpen: a garabandali jelenések 1961 és 1965 között történtek négy fiatal diáklány számára, és az észak-spanyolországi Cantabria közösségében, a Peña Sagra hegységben található San Sebastián de Garabandal vidéki faluban történtek.

1. Üzenet

Mivel október 18-i üzenetemet nem teljesítették, és mivel nem hozták nyilvánosságra, közlöm veletek, hogy ez az utolsó. Korábban a Kupa/Kehely megtelt, most pedig már teljesen tele. Sok bíboros, püspök és pap követi a kárhozatba vezető utat, és velük együtt még több lelket visznek magukkal. Egyre kevesebb jelentőséget tulajdonítanak a Szent Eucharisztiának. Isten haragját saját erőfeszítéseinkkel kellene elfordítanunk magunktól. Ha őszinte szívvel kérjük a bocsánatát. Ő meg fog bocsátani neked. Én, a ti Édesanyátok, Szent Mihály arkangyal közbenjárására azt kívánom nektek mondani, hogy jóvátegyétek. Most kapjátok az utolsó figyelmeztetést. Nagyon szeretlek benneteket, és nem akarom, hogy elítéljenek benneteket. Kérj Minket őszintén, és Mi teljesítjük kérésedet... Gondolkodjatok/elmélkedjetek Jézus szenvedéséről.

2. üzenet:

Conchita valójában azt írta, hogy "sok bíboros, sok püspök és sok pap követi a kárhozat útját". Többször kérték, hogy igazolja ezt az információt. A fiatal nő többször is kijelentette, hogy Mária a papság fontosságát hangsúlyozta, és a papokra összpontosította a figyelmet másoknál jobban.

A garabandali jelenések szerint II. János Pál lett volna az utolsó uralkodó pápa, és akkor jön az idők vége. ( TEHÁT MÉG KAPTUNK HALADÉKOT ÉS BENEDEK PÁPÁT ISTEN IRGALMASSÁGA MIATT!)

A lelkiismeret megvilágosodása, más néven "a figyelmeztetés" egy prófétai esemény.

Mindenki (a kisgyermekek kivételével) megtapasztalja majd, hogy milyen módon vezettük életünket Isten előtt. Ez a vizsgálat lehetővé teszi az emberek számára, hogy lelkük állapotát és örökkévaló rendeltetését lássák, ha azon a napon meghalnának.

A figyelmeztetés ráébreszti az emberiséget Isten valóságára, a bűnre és a bűnbánat szükségességére. Lehetővé teszi számunkra, hogy Isten előtt döntsünk. A döntésünkkel megadhatjuk a kegyelmet, hogy tájékoztassuk az embereket, hogy forduljanak el a bűntől és térjenek vissza Istenhez. A lelkiismeret megvilágosítása hatással lesz minden emberre a Földön. Túllép a vallási határokon, és nem korlátozódik egyetlen konkrét hitbeli hagyományra sem.
Sokan úgy vélik, hogy ez az esemény felkészíti az emberiséget e korszak utolsó napjaira, ami a szívek nagyobb mértékű megtéréséhez és az Isten felé forduláshoz vezet. Sokan fognak megtérni a kereszténységhez, különösen zsidók, muszlimok, buddhisták, ateisták és sok pogány vallás.

Felkészülés a lelkiismeret megvilágosítására - A figyelmeztetés

Mit tehetünk, hogy felkészítsük magunkat, barátainkat és családtagjainkat erre a mennyei eseményre?

1. Mindannyian arra vagyunk hivatottak, hogy elforduljunk a bűntől és bűnbánatot tartsunk. Nagyon fontos, hogy őszinte bűnbánatot tartsunk Isten előtt.
2. Sokan azt hiszik, hogy olyanok lehetnek, mint egy használtautó-kereskedő, és kibeszélhetik magukat. Meg fognak döbbenni és el fognak hallgatni. Isten mindannyiunkat jobban ismer, mint mi magunkat.
3. Arra hív minket, hogy vizsgáljuk meg lelkiismeretünket, valljuk meg bűneinket, és kérjük a bocsánatot/megbocsátást.
4. Mindannyiunknak el kell fordulnunk bűnös viselkedésünktől, és meg kell próbálnunk igaz életet élni.
5. Mindannyiunknak vissza kell fordulnunk Istenhez, és kérnünk kell az Ő Irgalmát és bocsánatát.
6. Mindannyiunkat arra hívnak, hogy imádkozzunk és keressük Isten vezetését, kegyelmét és védelmét.
7. Ki kell alakítanunk a napi ima rutinját, beleértve a rózsafüzért, az Isteni Irgalmasság rózsafüzérét és más áhítatokat.
8. Jóvátételt kell tennünk Istennek a saját bűneinkért, és jóvátételt kell tennünk azoknak, akiket megbántottunk.
9. Törekednünk kell arra, hogy szívünket Isten szeretetére és irgalmára helyezzük.
10. Mindenkit arra hívunk, hogy rendszeresen részesüljön a szentségekben, különösen a gyónásban (kiengesztelődés) és az Eucharisztiában (szentáldozás). Ezek a szentségek megerősítik az Istennel való kapcsolatunkat és megtisztítják a lelkünket.
11. Mindannyiunknak el kell gondolkodnunk életünkről és cselekedeteinkről. Át kell gondolnunk, hogyan tudunk lelkileg növekedni és életünket Isten akaratához igazítani.
12 .Olvassuk a Szentírást és elmélkedjünk a Szentírásról. A Biblia tartalmazza Isten szavát, és útmutatást ad az igaz élethez.

13. Mindannyian arra vagyunk hivatottak, hogy Krisztushoz hasonlóak legyünk, és gyakoroljuk a szeretet és a szeretet cselekedeteit mások felé.

14. Segítsük a rászorulókat, bocsássunk meg másoknak, és tápláljuk együttérzésünket mindenki iránt, akivel találkozunk.
15. Az Istennel való mélyebb kapcsolat egyik útja a böjt és az önmegtagadás segít elszakadni a világi vágyaktól, és közelebb visz minket Istenhez.
16. Legyen őszinte és igaz a Szívetek.
17. Keressük a szív valódi megtérését. Add át akaratodat Istennek, és engedd, hogy átalakítson téged.
Keress rendszeres találkozást egy lelki vezetővel vagy hasonló gondolkodású barátokkal. Szerezz olyan barátokat, akik ugyanazt érzik, mint te, és segíthetnek neked a lelki utadon. Nyújtsd ki a kezed és oszd meg Jézus és az Ő Szűzanyja iránti szeretetedet.
18. Ne féljetek a lelkiismeret megvilágosodásától. Legyen remény és bizalom, ne félelem.
19. Engedjétek, hogy Jézus Krisztus uralkodjon szívünkben és életünkben.
20. Legyetek mindig boldogok, vidámak és mosolyogjatok mindenkire, akivel találkoztok.

Ne feledjük, hogy Isten célja a Figyelmeztetés elküldésével az, hogy közelebb hozzon minket hozzá és növelje hitünket. Ez az igazságosság és a szeretet cselekedete, amely örök boldogságunkat és üdvösségünket szolgálja. Ez nem Isten büntetése, hanem az Irgalom és a Szeretet cselekedete.

Mit mondtak a szentek közül néhányan a végidőkről?

Jézus Szent Fausztinának: "Írd meg: mielőtt igazságos bíróként eljövök, előbb szélesre tárom irgalmasságom ajtaját. Aki nem hajlandó átmenni irgalmasságom ajtaján, annak át kell mennie igazságosságom ajtaján...".

Svéd Szent Brigitta "Mielőtt az antikrisztus eljönne, a hit kapui megnyílnak a pogányok nagy száma előtt."

Tudjátok, hogy a Mennyország mindig vigyáz rátok, még akkor is, ha nem vagytok rendben Istennel.

A figyelmeztetésre való felkészülést a Szűzanya különböző jelenései és az azokból származó üzenetei adták nekünk az elmúlt kétszáz évben. Ezen kívül Isten más szentekhez és misztikusokhoz is szólt arról, hogy mit kell tennünk és mit nem, hogy felkészüljünk.

A nagy nyomorúság - a figyelmeztetés után

Dániel és a Jelenések könyvei együtt kerülnek tanulmányozásra. A végidőkre vonatkozó próféciáik egyesülnek egymással, és mindkét könyv említést tesz a nyomorúság bizonyos számú napjáról: Dániel 1290 napot és 1335 napot említ; a Jelenések könyve pedig

Dániel 12:11-12 szerint: "Attól kezdve, hogy a mindennapi áldozatot eltörlik, és a kétségbeesést okozó szörnyűséget felállítják, 1290 nap lesz.

A Jelenések 11:3 azt mondja: "És kijelölöm az én két tanúmat, és prófétálnak 1260 napig, zsákruhába öltözve".

A nyomorúság a földön lévő minden gonoszság és bűn megtisztítása. Amikor az Úr beteljesíti tervének e két aspektusát, és helyreállítja a teremtést úgy, ahogyan azt az Atya Isten az egész emberiségnek szánta.

1. Befejezi Izrael földjének megjavítását (Dániel 9:24).
2. Meg fogja ítélni a föld hitetlen, istentelen lakóit (Jelenések 6-18). A nyomorúság hossza hét év.


Az első 3,5 évet a "kezdődő bánat" néven ismerjük.

A második 3,5 év drámai módon fokozódik, és gyakran nevezik őket a

A "nagy nyomorúság" néven emlegetik.

Sok szent és misztikus pl. Svéd Szent Brigitta, Egyházdoktor, Bingeni Szent  Hildegard, Montfort Szent Lajos és sok szent misztikus és Boldogasszony Anyánk jelenései jelezték és megerősítették a Szűzanya ezen eseményeit különböző jóváhagyott helyeken. Ez magában foglalja azt a jövőbeli hétéves időszakot, amikor Isten befejezi Izrael fegyelmezését és a világ hitetlen polgárainak végső ítéletét.

A Biblia szerint a "nyomorúság" egy olyan jövőbeli időszakra utal, amelyet jelentős szenvedés és isteni ítélet jellemez. Elsősorban az Újszövetség tárgyalja, különösen a Jelenések könyve, de az evangéliumok és a levelek is.

Lukács evangéliuma 21. fejezetében Jézus prédikációt tart a világvégéről. A világ végét könnyebb megérteni, ha a körülöttünk lévő világgal tudjuk összehasonlítani. Jézus ezt teszi. Rámutatott olyan dolgokra, amelyeket ismertek, és azt mondta, hogy erősítsétek fel ezt, szorozzátok meg exponenciálisan, és akkor megértitek, mi jön. Alapvetően Jézus egy globális végső holokausztot ír le - nem csupán a zsidók és a keresztények, hanem minden ember számára!

Ebben az üzenetben van valami, ami egyfajta túlélési útmutató a hívők számára, akiknek létezniük kell a végső holokauszt alatt.

A nyomorúság a Bibliában, különösen az Újszövetség Jelenések könyvében leírt súlyos megpróbáltatások és isteni ítélet megjövendölt időszakára utal. Ezt az időszakot katasztrofális események sorozata jellemzi, mint például a kiterjedt háborúk, pusztító természeti katasztrófák, éhínségek és csapások. Úgy tartják, hogy hét évig tart, és két részre oszlik, amelynek második felét fokozott intenzitása miatt "Nagy Nyomorúságnak" nevezik. Ennek az időszaknak a középpontjában az antikrisztus felemelkedése áll, egy megtévesztő globális vezetőé, aki szembeszáll Istennel és üldözi a hívőket.

A nyomorúság többféle isteni célt szolgál:

-a bűnbánatot nem tartók megítélésének ideje,

-a hívők megtisztításának és felkészítésének eszköze,

-valamint Isten üdvtervének kibontakozásának döntő szakasza.

Az időszak Krisztus második eljövetelével tetőzik, aki legyőzi az antikrisztust, és megalapítja ezeréves uralmát a Földön.

A nyomorúság értelmezése a keresztény felekezetek között eltérő, egyesek szó szerint és közelgőnek tekintik ezeket az eseményeket, míg mások szimbolikusnak vagy történelminek.

Ki az antikrisztus?

Az "antikrisztus" név többször is szerepel a Bibliában. Számos versből kiderül, hogy Krisztus első és második eljövetele között sok antikrisztus (hamis tanító) fog megjelenni, de lesz egy nagy antikrisztus, aki az utolsó időkben fog hatalomra jutni. Ő tagadni fogja, hogy Jézus a Krisztus. Tagadni fogja az Atya Istent és a Fiú Istent is. Hazug és csaló lesz.

A végidők szentségtelen szentháromsága

A sátán egyik gyakori taktikája, hogy utánozza vagy meghamisítja Isten dolgait, hogy Istenhez hasonlónak mutassa magát. Amit általában "szentségtelen szentháromságnak" neveznek, és amit a Jelenések 12. és 13. fejezetében szemléletesen leírtak. A Szentháromság az Atya Istenből, a Fiú Jézus Krisztusból és a Szentlélekből áll. A szentségtelen szentháromságban a sátán, az antikrisztus és a hamis próféta a megfelelőik. Míg a Szentháromságot a végtelen igazság, szeretet és jóság jellemzi, addig a szentségtelen szentháromság a csalás, a gyűlölet és a hamisítatlan gonoszság szöges ellentétét mutatja be.

A Sátán ezer évre meg van bilincselve

Jelenések 20: 20-15 "Akkor láttam egy angyalt leszállni a mennyből. A kezében egy feneketlen lyuk kulcsa volt. Egy erős lánc is volt nála. 2 Megragadta a sárkányt, azt a vén kígyót, aki az ördög, vagyis a sátán, és ezer évre láncra verte."

A sátán örökre elpusztult

Amikor az 1000 év letelik, a sátán szabadon elhagyhatja a börtönét. Kimegy és becsapja a nemzeteket, akik az egész világ felett állnak. Ők Góg és Magóg. Össze fogja gyűjteni őket a háborúra. Tűz fog leszállni Istentől a mennyből, és elpusztítja őket. Aztán az ördög, aki becsapta őket, a kénnel égő tűz tavába lesz vetve. A vadállat és a hamis prédikátor már ott van. Mindannyian büntetve lesznek éjjel-nappal örökké.

Az antikrisztus és az egyház hitehagyása

2Thessz 2,3-12

3Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, 4aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. 5Nem emlékeztek, hogy minderről beszéltem nektek, még amikor nálatok voltam? 6Tudjátok azt is, mi késlelteti föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik, 7csak annak kell még az útból eltűnnie, ami még késlelteti. 8Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével. 9Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is, 10azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna. 11Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak. 12Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra.

Béke legyen veletek.

"Tamás (más néven Didymus[a]), a tizenkettő egyike, nem volt a tanítványokkal, amikor Jézus eljött. Ezért a többi tanítvány azt mondta neki: "Láttuk az Urat"!

Ő azonban azt mondta nekik: "Hacsak nem látom a kezén a szögek nyomát, és nem teszem az ujjamat oda, ahol a szögek voltak, és nem dugom a kezemet az oldalába, nem hiszek".

Egy héttel később a tanítványai ismét a házban voltak, és Tamás is velük volt. Bár az ajtók zárva voltak, Jézus odament hozzájuk, közéjük állt, és azt mondta: "Békesség néktek!". Aztán így szólt Tamáshoz: "Tedd ide az ujjadat; lásd a kezemet. Nyújtsd ki a kezed, és tedd az oldalamba. Hagyd abba a kételkedést, és higgy!"

Tamás így szólt hozzá: "Én Uram és én Istenem!".

Erre Jézus azt mondta neki: "Mivel láttál engem, hittél; boldogok azok, akik nem láttak és mégis hittek".

Jézus sok más jelet is tett a tanítványai jelenlétében, amelyek nem szerepelnek ebben a könyvben. 31 Ezek azonban azért vannak megírva, hogy higgyétek,[b] hogy Jézus a Messiás, az Isten Fia, és hogy a hit által életetek legyen az ő nevében. "János: 19-31

A menedékhelyek

A több évvel ezelőtt írt cikkemből és üzeneteimből vettem 2014. június 22-én.

A KEZDÉS

1979-ben, hajnali 2 vagy 3 óra körül a feleségem sikoltozva ébresztett fel, hogy egy szerzetesnek öltözött férfi térdel az ágy szélén; imádkozik értem. Rámutatott, de én nem láttam őt. Nem értette, miért nem látom őt, ezért felkapcsolta a villanyt, és tovább mutogatott erre a mellettem imádkozó férfira. Azt hittem, vagy a feleségem őrült meg, vagy valami természetellenes ember (szellem) van mellettem. Néhány hónappal később láttam, hogy a feleségem felém jön, és nagyon megrázottan nézett rám, mintha szellemet látott volna. Elmondta, hogy látta az ágyam mellett az értem imádkozó szerzetes szentképét. Megmutatta nekem a szentképet, és Pio atya volt az.

Lelkipásztorom, Thomas Flanagan atya azt mondta, hogy látogassam meg és vegyek részt egy "Élet a Lélekben" szemináriumon, és a következő reggelen egy olyan esemény történt bennem, amely újabb fordulatot vett lelki életemben. Ez 1982 őszén történt, a texasi Comfort és a Texas Hill Country között. Építési vállalkozó vagyok, és az Élet a Lélekben szemináriumot követő reggelen találkozóm volt a veterán kórházban a texasi Kerrville-ben. Miközben vezettem és dicsőítettem az Urat, hirtelen egy idegen nyelven kezdtem imádkozni és énekelni. Hatalmas békét és szeretetet éreztem magam körül. Úgy tűnt, mintha valaki más vezette volna a teherautómat, és én csak egyedül voltam az úton.

Hallottam egy Erős Szerető Hangot és Hatalmasat. Megdöbbentem és éreztem Isten szent jelenlétét. Ő meglepett engem, és megengedte, hogy ez megtörténjen. Az Atya Isten volt az. Az Úr beszélt és a gyönyörű dombvidék felé mutatott. Látomást mutatott nekem a jövőről, az eljövendő események kinyilatkoztatását. A legtöbbet, amit azon a napon mutatott nekem, nem értettem teljesen. Az Úr azt mondta nekem, hogy a texasi Hill Country a jövő "menedéke" lesz, és hogy fontos szerepet fogok játszani az Ő tervében. Jelezte, hogy a Szűzanya és a Szentlélek az, aki ezeket a menedékhelyeket felkészíti a borzalom és a halál eljövendő idejére.

Azt mondta, hogy sokan jönnek majd keletről, nyugatról, északról és délről. Ez egy olyan hely lenne, ahol nem létezne bűn, és az Ő Szent Jelenléte lenne a mi védelmünk. A terület nagyon nagy volt, és több ezer embert fog vezetni a Szűzanya és a Szentlélek, hogy összegyűljenek ezen a területen, hogy menedéket és védelmet kapjanak. Jelezte, hogy sok menedékhely lesz szerte a földön, hogy megóvják Isten népét a bajtól, és felkészüljenek az Ő Fiának eljövetelére. Részletezte, hogy hét személy lesz, akiket kiválasztott ennek a menedékhelynek az előkészítésére, és ezeket a személyeket maga Isten választja ki és keni fel. Azt mondta nekem, hogy ha keresném ezeket a személyeket, nem találnám meg őket. Az Ő Tervének kibontakozásakor a Lelkükről fogom őket megismerni. Az Úr azt is mondta nekem, hogy a jövőben Texas Hill Countryba fogok költözni, és hogy a Lelki Vezetőimet, P. Enda atyát is oda fogják küldeni. Isteni események sorozatán keresztül valóban Texas Hill Countryba költöztünk, ahogyan Enda atya is.

Még sok mindent megoszthatnék, de azt mondták, hogy ne hozzak nyilvánosságra bizonyos kinyilatkoztatásokat, amíg nem kapok rá engedélyt. Az Úr azt mondta, hogy sok éven át egyedül fogok járni, és hogy olyan kell lennem, mint egy közönséges, de jó testvér a Krisztusban lévő testvéreimnek. Jelezte, hogy az eljövendő idő olyan lesz, mint József ideje, csak sokkal rosszabb.

Miközben a Szentség előtt imádkoztam: Szűzanyánk megjelent nekem egy locatioban. Imádság közben felemeltek az égbe. Úgy tűnt, mintha az űrben lennék, vagy a Hold közelében; a Földet teljesen feketének láttam. Megkérdeztem a Szűzanyát, hogy miért volt a föld teljesen fekete. Ő azt válaszolta, hogy a FEKETE az ember BŰNE, ami a földet beteríti. Ahogy lefelé ereszkedtünk a föld felé, kis fehér fényeket láttam a föld különböző részein. A legnagyobb a texasi dombvidéken volt. Azt mondta nekem, hogy ezek a fehér fények menedékhelyek, amelyeket Ő készített elő, hogy megvédje Isten gyermekeit a gonosztól, amely körülvesz minket. Azt mondta nekem, hogy a fekete területek elpusztulnak, és hogy a világot meg kell tisztítani a Fia eljövetele előtt. A menedékhelyek Isten népének voltak, akiknek be kellett lépniük a Béke Új Korszakába. Megmutatta nekem, és tovább magyarázta, hogy mire van szükség a Menedékekre való felkészüléshez!

A menedékházak belsejében

A Menedék a szentség helye lesz, és Isten szeretete lesz jelen. Sok bűnbánó bűnös lesz ott, de Isten jelenlétében egyetlen bűn sem lesz képes létezni. Több száz embert láttam, akik harmóniában és közösségben dolgoztak. Voltak hölgyek, akik a gyerekekkel dolgoztak, míg a legtöbb férfi a " nehéz munkát" végezte. Az étel bőséges volt. Angyalokat láttam az egész menedékhelyen, akik segítettek és dolgoztak az emberekkel. Az ima folyamatos volt. Láttam szent papokat, akik a közösségnek a szentségeket adták. Láttam, hogy mindenki, beleértve a nem római katolikusokat is, imádkozta a rózsafüzért a Szűzanyával.

Angyalokat láttam, akik Szentélyeket és bazilikákat vittek, és a Menedék belsejében szállították őket. Sok kis otthont, amely Menedék volt, szintén bevittek ebbe a Nagy Menedékbe. Sok embert, akik betegek vagy mozgásképtelenek voltak, bevittek, és azonnal meggyógyultak minden szenvedésükből egy pillanat alatt. Azok, akik Isten Kegyelmében jártak, elsőként léptek be ebbe a Menedékbe. A Menedék Jézus Szent Szíve és Mária Szeplőtelen Szíve. A Mennyország volt a Menedék. A gyönyörű színek mindenütt felülmúlták képzeletünket, és az egész teremtés harmóniában énekelt Istennek. A fű és a fák imádták Teremtőjüket. A fű oda-vissza hullámzott, mint a bársony, és harmóniában énekelt a fákkal és a széllel.

Láttam, hogy minden kultúrából és felekezetből származó emberek Isten egy közösségeként dolgoznak. Nem volt harag, nem volt gyűlölet, nem volt viszály, csak teljes béke és harmónia. Az Úr hét felkent személyt választott ki, akiknek a vezetése alá tartoznak, és egy vezetőt, akiről feltételeztem, hogy próféta. Láttam fiatal férfiakat, akik kimentek a Menedékből, hogy megmentsék azokat, akiknek segítségre volt szükségük, hogy bejöjjenek. Láttam angyalokat, akik a terület minden részéből embereket hoztak a Menedékbe. Teljes rend és harmónia volt, és senki sem félt vagy aggódott. Láttam magamat, amint kimegyek a Menedékből, és segítek és irányítom a fiatal férfiakat. Az embereket angyalok engedték be, és minden irányból jöttek. Mindannyian tudtuk, hogy a Menedékeken kívül szörnyű harcok és káosz uralkodik.

Sok más kinyilatkoztatás is van, amit megmutattak nekem, de azt mondták, hogy tartsam meg magamnak, amíg azt nem mondják, hogy hozzam nyilvánosságra őket. Amit megosztok veletek, az jelenleg zajlik, vagy gyorsan fejlődik. A családom és én most Texas Hill Country-ban élünk. A lelki vezetőmet, miután 20 évig nem láttuk egymást, elküldték a plébániánkra. A szavak és üzenetek, amelyeket nekem mutattak/mondtak, minden személyes erőfeszítés vagy irányítás nélkül a részemről valóra válnak. Találkoztunk más emberekkel, sőt néhány lelkésszel is, akik ugyanilyen vagy hasonló üzeneteket kaptak, és erre a területre költöztek. Felkértek, hogy különböző helyeken beszéljek Jézusról, és az egész országot bejártam, amikor meghívtak.

Ámen és Isten áldjon meg mindannyiunkat!????

(Forrás: Az Isten és az emberiség, valamint az emberiség és az emberiség közötti kapcsolat

Ladóczki Éva: Ideje valamit tenni, mert a globalisták felgyorsították terveiket.

 

Az Egyesült Királyságban törvényjavaslat született az angol egyház felszámolásáról, ami az új világrend program része:
https://thewatchtowers.org/there-is-a-bill-in-the-u-k-to-disestablish-the-church-of-england/

És itt a részletes tervük:
A 300-as bizottság alattomos emberek kis csoportja, akik világunk minden aspektusát irányítják. Az MI6-on keresztül elrendelték Lincoln és Kennedy elnök meggyilkolását. Az AIDS-et létrehozták, és a WHO millióknak juttatta be a himlőoltás révén.
CÉLJAIK:
(1) Egy Világkormány létrehozása egységes egyházzal és monetáris rendszerrel az ő irányításuk alatt.
(2) Minden nemzeti identitás és nemzeti büszkeség teljes lerombolása.
(3) A vallás és különösen a keresztény vallás elpusztítása
(4) Minden egyes ember irányítása elmekontroll és nanotechnológia segítségével, amely emberszerű robotokat (kiborg) és azt felügyelő totalitárius terrorrendszert hozna létre.
(5) Véget vetni minden iparosításnak és az atomenergiával előállított elektromos energia előállításának, és “posztindusztriális, zéró növekedésű társadalom” létrehozása.
(6) A kábítószerek és a pornográfia legalizálása.
(7) A nagyvárosok elnéptelenedése.
(8) Minden tudományos fejlődés visszaszorítása, kivéve a bizottság által előnyösnek ítélteket. Különösen célpont a békés célú atomenergia.
(9) A fejlett országokban zajló korlátozott háborúk, valamint a harmadik világ országaiban az éhezés és betegségek következtében 2050-re 3 milliárd ember haljon meg, akiket „haszontalan evőknek” neveznek.
(10) Meggyengíteni a nemzet erkölcsi szálait és demoralizálni a munkásosztályban dolgozókat tömeges munkanélküliség szándékos előidézésével.
(11) Megakadályozni, hogy az emberek mindenhol maguk döntsenek sorsukról, mivel egy-egy krízis követi a másikat, amit az emberek már nem tudnak uralni.
(12) Új kultuszok bevezetése.
(13) A világ gazdaságainak teljes összeomlását és teljes politikai káoszt előidézni.
(14) Átvegye az irányítást az Egyesült Államok összes kül- és belpolitikája felett.
(15) Teljes mértékben támogassa az olyan nemzetek feletti intézményeket, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Világbíróság, amelyek a tervek végrehajtását végzik.
(16) Behatoljon minden kormányba és felforgatva azokat, és belülről dolgozzon az általuk képviselt nemzetek szuverén integritásának megsemmisítésén.
(17) Szervezzen meg egy világméretű terrorista apparátust, és tárgyaljon a terroristákkal, amikor terrorista tevékenységekre kerül sor.
(18) Vegye át az irányítást az oktatás felett Amerikában azzal a szándékkal és céllal, hogy teljesen és teljesen elpusztítsa azt.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-magyar-kiralysag-kiralyi-korona-tanacsarol/

VILÁGMÉRETŰ MEGMOZDULÁS A WHO (Hisztéria Világkormány) -ELLEN:

“Hatalmas esemény készül Genfben június 1-jén…
A szervezők mindenkit meghívnak, aki részt kíván venni a globalisták által a függetlenségünk ellen irányuló, tervezett fasiszta intézkedéseik ellen.”
https://lumi-news.gr/o-dromos-pros-tin-genevi-leme-ochi-ston-p-o-y/

A kézbe áldozás melletti érvekről

 


Már sokszor szegeztek nekem idézeteket Dolhai Lajos: A Kézbe áldoztatás története című tanulmányából, csak ezen a héten immár kétszer. És nem véletlenül, hiszen ez vált a leghivatkozottabb „alapművé” az elmúlt évtizedekben. Talán azért, mert tudományosnak látszó apparátussal operál, lábjegyzetek szereplenek benne, így mindenkiben a nagybetűs Tudománnyal kapcsolatos romantikus képzetek kelnek életre ezt olvasva: a megkérdőjelezhetetlen objektivitás, a sine ira et studio szellemisége, a tiszteletre méltó professzor képe. De ez a tanulmány mégsem a tudományosság gyöngye, elfogulatlanságról pedig szó sincs benne.

Az első alcímben máris állítja Dolhai, hogy a kézbe áldozás „az ősegyház egységes gyakorlata” volt, sőt az induló bekezdésben azt is mondja, hogy „egészen a IX. századig nem volt szokásban a nyelvre és kovásztalan kenyérrel való áldozás”. Komoly felütés, ehhez adekvát komoly adatokat is várhatunk. Mi baj lehetne hát abból, ha megkapirgáljuk azokat egy pöttyöt: vagy fényesebben ragyognak, vagy hamisnak bizonyulnak, nem? Na, ugye!

A Pectorius-féle felirat, egy 1830-ban felfedezett több részre törött és ismét összeállított görög nyelvű (!) sírfelirat Autun-ból (Franciaország), amelynek egyik sora sokak szerint a kézbe áldozás emléke: „ha éhes vagy, egyél kezedben van a HAL”. Én mindig is tudtam, hogy nagy a tudomány ereje, mert íme még ezt a töredéket is el tudja olvasni (a képen felülről a hatodik sor végén az „ekhón palamaiasz”).

De azért van vele egy csekélyke probléma: ezt a követ még datálni sem tudják, a 2-6 század között számtalan verzió van keltezésére. És hogy miért probléma ez? Mert volt olyan időszak, amikor ezen a területen dúlt az arianizmus, amely Krisztus istenségét tagadta, és éppen ezért szívesen „áldozott” kézbe. Erre hivatkozni a kézbe áldozás érdekében ezért körülbelül olyan, mintha Luther asztali beszélgetéseiből próbálnánk rekonstruálni a szerzetesi tisztasági fogadalom mibenlétét.

Tertullián idézete Dolhai szerint Tertullián a De idolatria című műve 6. fejezetében „utal a kézbe áldozásra” mondván, hogy “Istenhez, az Atyához emelni azokat a kezeket, amelyek a bálványok anyja…, azokat a kezeket az Úr testéhez emelni…, amelyek démonoknak adtak testet…Ó kezek, melyeket le kellene vágni”. A szövegösszefüggésből megtudjuk azt is, hogy Tertullián korholja azokat a keresztényeket, akik bálványokat készítettek, ill. miután a pogány isteneknek bemutatott áldozati adományt érintették, ugyanazzal a kézzel bátorkodnak érinteni az Úr testét. “Ezeket a kezeket le kellene vágni”, így fejezi be kemény figyelmeztetését Tertullián.”

Nos, az idézett szövegrész valóban kemény figyelmeztetést mond a hetedik pontban. De az érintett kezek talán nem a hívek kezei. Mert valójában így hangzik a teljes szöveg:

Ezen a ponton a hit buzgósága sóhajtozva mondja: egy kereszténynek a bálványoktól jönni a templomba, az ellenséges műhelyből Isten házába jönni? Istenhez, az Atyához emelni azokat a kezeket, amelyek bálványok anyjai? A kezekkel, amelyek az ajtón kívül Isten ellenében imádkoznak, az Úrhoz fordulni? Azokat a kezeket az Úr testére emelni, amelyek testet adnak a démonoknak? De még ez sem elég. Kis dolog, ha más kéztől kapják, amit beszennyeznek, de ők adják át másoknak is, amit beszennyeztek.  A bálványkészítők bekerülnek az egyházi rendbe!” (De Idololatria)

Ezek tehát a botrányokozó kezek, amiket le kellene vágni, a bálványokat készítő papi kezek. Így aztán ez az idézet aligha lehet a hívek kézbe áldozásának korai nyugati tanúja. Persze a kihagyott részeket jelölő hármas pontok véletlenül éppen a kellő irányban befolyásolták az értelmet.

Mopszvesztiai Tivadar. A Dolhai által adott összefoglaló idézet nagyjából megfelel az általam angol fordításban elért teljes verziónak (113-114 pont közötti rész). Felujjonghat tehát mindenki: lám megvan a kézbe áldozás újabb bizonyítéka! Persze, ha Tódor valóban ezt írta az eredeti verzióban. Ami persze nincs meg, mert az ötödik században még nem őrizték meg a teológiai művek nyomdai tőpéldányát. Valamiért nem volt szokásban… Sőt, a műveinek csak egy kis része maradt fenn görög nyelven, a nagy részük csak szír fordításban vészelte át az idők viharait, a nesztoriánus eretnekek által másolva. A kateketikai homíliái pedig ez utóbbiak közé tartoznak. Ez nyilván nem csökkenti az eredeti szövegek érdemeit, de a katolikus gyakorlat biztos forrásaként aligha azonosítható. Mert az eretnekek, szentségtelen újítókként (©Lerinumi Szent Vince), általában nem riadtak vissza (és nevetni fognak: ma sem riadnak vissza!) a hamisítástól, így – bár Mopszvesztiai Tivadar egységben halt meg az Egyházzal – már kevéssel halála után sem igazán lehetett megállapítani, hogy mit szőttek bele az ő műveibe. Talán éppen ezért rendelte el Rabbula püspök Edesszában Tivadar összes művének elégetését. És ez nagy égés lehetett, mert ennek nyomán leginkább csak töredékek maradtak fenn…

De úgy tűnik, hogy a hamisítás nemzeti sport lehetett közöttük, mert az ezeket összegyűjtő Alphonse Mingana (1878-1937) sem riadt vissza az ilyesmitől. Bár ő egyébként nyilván roppant megbízható tudós volt, akinek nemcsak az apja volt pap, hanem 1902-ben őt magát is pappá szentelték, sőt szemináriumban is tanított. Egészen addig, amíg az írnoka által az ő megbízásából készített „eredeti 10. századi” dokumentum már a nemzeti sport iránt nem annyira elkötelezett szemináriumi vezetőségnek is sok volt, és (nem angolos) távozásra kérték fel. Így ő értelemszerűen Angliába ment, ahol a hitehagyó papok ősi szokása szerint megnősült, és szorgos munkával összehozta a nevéről ismert birminghami gyűjteményt. És így némileg pótolni tudta a teológiai tanár korában általa felfedezett ősibbnél is ősibb nyomtatványokat, köztük húsz pergament, amely saaaajjjnos mind megsemmisült az első világháborúban. Milyen kár, nem? És milyen szerencse, hogy legalább maguk az átírt szövegek megmaradtak a nagy tudós prezentálásában.

De az is merő véletlen lehetett, vagy netán a Dolhai által feltételezett és állított „általános” „kézbe történő áldoztatás”-t bizonyítja az is, hogy Mopszvesztiai Tivadar leírása megdöbbentően hasonlít Jeruzsálemi Szent Cirill Dolhai által is idézett müsztagógikus katekéziséhez. Hiszen lám, még a Szent Test szemhez érintése is benne van. Ez, a szöveg feltételezett korából ítélve, igen ősi gyakorlat lehetett, aminek ugyanakkor semmi egyéb nyoma nem került elő sehol, nem maradt fenn, és valamiért ezt még a mai kézbe áldozók sem akarják feleleveníteni.

Talán joggal: mert szemeink megszentelése lelki értelemben megtörténhet az Úr Szent Testére való rátekintéssel, de ugyan bizony melyik aberráltnak jutna eszébe a szeméhez érinteni a Szent Testet, majd a még ajkán lévő Szent Vérhez ujjaival hozzáérve érzékszerveire kenni azt, mintha az szenteltvíz lenne?! (22. pont) Ez inkább a szent iránti érzék teljes hiányára utal, amit sosem feltételezhetünk egy szentről, és így inkább nevezhető babonának, mint misztikának.  Talán nem véletlen a hasonlóság a szír szöveggel, és könnyen elképzelhető, hogy ahogy többen feltételezték is már, a Jeruzsálemi Szent Cirillnek tulajdonított szöveg igazi szerzője az ő utóda, János püspök lehetett, akit Szent Jeromos és Szent Ágoston is eretneknek tartott, vagy esetleg egy szír eretnek interpolálta a szöveget. (angolul: 305. oldal; latin és görög nyelven: 1125 oldal)

De még ha az áldozás többi része a leírtak szerint is zajlott, az akkor sem olyan kézbe áldozás volt, mint amit ma gyakorolnak: amikor azt írja, hogy a bal tenyér legyen a jobb trónja, abból az következik, hogy nem érintik ujjaikkal az Oltáriszentséget, hanem ajkukkal veszik fel tenyerükből. Mert ha a jobb tenyerébe kapja, értelemszerűen nem tudja jobb keze ujjaival megfogni, márpedig Keleten bal kézzel még ma sem érintenek ételt. Az a kéz másra volt fenntartva… Ez olyan áldozási mód, ami például ebben a videóban látható, ahol ortodox papok áldoznak.

Aranyszájú Szent János a Dolhai által idézett egyik rész az efezusi levélről szóló harmadik homíliából való, a másik idézetének forrását nem adja meg. A benne lévő kézbe áldozási gyakorlattal szemben egyes ortodoxok úgy tudják, hogy az új, névleges keresztények miatt, akik babonás, mágikus szokásaik céljára (Tódor, Cirill, figyelnek?) hazavitték az Oltáriszentséget, maga Aranyszájú Szent János tiltotta meg, hogy a hívek külön-külön részesüljenek a szent színekben, és tőle ered a ma is megszokott ortodox áldoztatási mód, amely a híveket a Szent Vérbe tett Szent Testből részesíti. És senkinek közülük nem jutna eszébe visszatérni a korábbi gyakorlathoz.

Szent Ambrus Dolhai szerint ő ezt írta a Hexameronban: „Kezünkkel tesszük szánkba az ételt… kezünkkel ajánljuk fel és fogadjuk a mennyei szentséget” A három pont természetesen ismét Dolhaitól származik, nem szent Ambrus műve… A Hexameronban az inkriminált rész viszont ezt mondja:

Nagyok azok a tettek, melyekre a kéz alkalmas. A kezet az isteni kegyelem közvetítőjeként helyezik a szent oltárokra. Általa ajánlunk fel, és általa részesülünk a mennyei szentségekben. Ez az a kéz, amely létrehozza és egyúttal kiosztja az isteni misztériumokat.”

Ez tehát nem a hívek kezeiről szól, hanem a pap kezeiről, így ez sem példa a hívek kézre áldozásához.

Bresciai Gaudentius egyik húsvéti beszéde Dolhai szerint „a kézbe áldoztatás és az Eukarisztia tiszteletének viszonyát elemzi”, de igazi tudományos műhöz illően ismét nem ad meg hivatkozást. Így ugyanilyen megalapozottsággal állíthatja bárki, hogy abban mindenről van szó, csak erről nem.

Krizológ Szt Péter Dolhai szerint így fakadt ki egy beszédében: „Mi szegények, akik minden nap kezünkbe vesszük az Úr testét, és azt táplál bennünket és mégsem gyógyulunk ki sebeinkből”. Az idézett rész a Jézus ruháját megérintő vérfolyásos asszonnyal állít szembe, és a latinban így olvasható: (Patrologiae cursus completus 295. oldalán) „Miseri, qui quotidie corpus Domini tractamus et sumimus, et a nostris vulneribus non curamur”. Amellett, hogy a „tracto” ugyanúgy nem feltétlenül csak kézzel végzett tevékenységet jelent, mint a belőle származó magyar „traktálni” szavunk, az általános alanyban még a jelen lévő az Úr testét kézzel is „traktáló” papoknak is odaszúrhatott, vagy szent lévén magát is alázattal inthette Szent Péter, ez sem bizonyítéka a hívek kézbe áldozásának.

Szent Ágostontól Dolhai idézi a 7. homíliát, amelyben „azt ajánlja a híveknek, hogy az Úr testét egymáshoz kapcsolt kezekkel (coniuctis manibus) fogadják” Ez végre igaz tényállítás, csak azt nem tudom, hogy mi köze van ennek a hívek kézbe áldozásához, azon kívül, hogy kizárja azt? Mert talán liturgikusként tudnia kellene, hogy ez a régi misekönyvek rubrikáiban pap számára is előírt imára összetett kéz pozíciója (Ha meg tudja, miért sugall mást?). De az ő kedvéért: a találomra interneten fellelt első dokumentum első oldala alapján akár meg is sejtheti szörnyű sejtéssel, hogy a „manibus elevatis ante pectus iunctis standum” előírt tartása a mellkas elé emelt összetett kéz, amit ismerne, ha ismerné minden korok örök szentmiséjét. Segítségképpen: ez a klasszikus imára összetett kéz a latin egyházban, és ha valaki így tartja a kezét, az csak nyelvre tud áldozni.

Trullai zsinat 101. kánonát idézve Dolhai: „elő is írta, hogy áldozáskor az egyik kezét a másik fölé kereszt alakban kell helyezni”. És mivel már fáradok, immár csak azt kérdezném Dolhaitól, hogy ha valaki úgy közeledne áldozáshoz, hogy két karját előrenyújtva kereszt alakba rendezné, ezáltal a két tenyér egymástól 40-50 centire lenne, vajon ő melyikbe tenné az Oltáriszentséget? Mert ha az idézett szövegben említett testrészekről azt feltételezi, hogy előre nyújtva vannak, ilyen helyzetről van szó: ugyanis nem a tenyerekről, hanem a karokról. De nyilván ezt ő is tudná, ha a vágyvezérelt üzemmód nem írná felül azt, amit tudnia kellene. Például azt, hogy ez a kéztartás ugyanaz a pozíció, amelyet ő ismét tévesen a kézbe áldozás bizonyítékaként tálal Damaszkuszi Szt. Jánosnál. Mert Szent János Dolhai szerint a De fide orthodoxa című művében ezt írja: „Égő vágyakozással közeledünk hozzá és a keresztrefeszített Úr testét fogadjuk kinyújtott tenyerünkbe, úgy, hogy egyik tenyerünk a másik alá van helyezve kereszt formájában.” Lehet, hogy csak az én, liturgikusok helyesbítésétől megkérgesedett tenyereimet kereszt formájában elhelyezve nem látszik a keresztforma, de szerencsére Szent János nem is ilyen pozícióról írt, hanem a fenti zsinati 101-es kánonban előírtról. Mert a „manus in crucis modum formantes” (De orthodoxa fide liber) megfogalmazás nem a tenyér kereszt alakú elhelyezését jelenti, amit Dolhai sugall, hanem a kezeknek mellkason kereszt alakban való tartását. Ez pedig az a pozíció, amely kapcsán Miklós pápának is meg kellett nyilatkoznia a bolgárok felé: „Azt mondjátok, hogy a görögök szerint az, aki a templomban nem a mellén összekulcsolt kézzel áll, a legsúlyosabb bűnt követi el. Szerintünk azonban – ha nem tévedünk – ilyen parancsolat sohasem született, ezért, ha nem cselekszetek így, nem követtek el bűnt; kivéve az, aki makacsul elutasítja, hogy azt tegye, amit mindenki más(miklos_papa_valaszai_a_bolgarok_kerdeseire 54. fejezet)

És, csak hogy szokják a nyelvre áldozás ősiségének gondolatát, Dolhai professzor és minden bősz kézbe áldozó kedvéért tettem nyitó képpé Fra Angelico firenzei festményét az apostolok áldozásáról, amelyen az angyali testvér gondosan bemutat liturgikusainknak minden jelen írásomban említett kéztartást – természetesen a laikusok térdelésével együtt.

Szt. Amandus Ordo-ja a Dolhai által is jelzett módon nem a laikus hívek kézbe áldoztatásáról szól, hanem a klérus áldozásáról. Ez nyilván csak a lista nyújtására került bele az “érvrendszerbe”.

Arles-i Cezáriusz és az Auxerre-i helyi zsinat szövege egy furcsa galliai helyi szokásról tanúskodik, ha Dolhanak igaza van. Eszerint akkoriban használatban volt egy olyan kendő, amit a nők tenyerükre terítettek, és abba fogadták az Oltáriszentséget. Ez a kézbe áldozás igen sajátos formája lehett (volna), ami sem előtte, sem utána nem volt jelen máshol a keresztény világban, példa nélküli szokás, ami hirtelen feltűnt, majd ugyanúgy eltűnt. Furcsa nem? Milyen szerencse, hogy fennmaradt az a bizonyos tiltó kánon, amely Dolhai fordításában így hangzik: „A nőnek tilos letakaratlan kézzel a szentáldozáshoz járulni”, az eredeti szöveg viszont így: „Non licet mulieri nuda manu eucharistiam accipere.” (Sacrorum conciliorum nova et amplissima collectio, cujus Johannes Dominicus … – Giovan Domenico Mansi – 915. oldal). És ismét azok a fránya részletek, mert a nuda manu nem meztelen tenyeret (palma) jelent (mert ennek ugyan mi értelme is lett volna…), hanem meztelen kezet.

Mert ezek a gall nők nem átallottak ujjatlan tunikában járni (ld. a kép bal oldalán)

Ezt a fajta ruházmányt ma is gaul dress-nek, azaz gall ruhának hívja a divatipar, és a zsinati atyák iránti tiszteletből még azért sem linkelek be modern képet róla.  Az ilyen ruha viselése miatt zsinatilag kellett rájuk förmedni, hogy ne tegyék – na, de kérem, legalább a templomban ne! – : ezért írták elő nekik a meztelen karok letakarását. (ezt pedig lásd a kép jobb oldalán, imakönyv társaságaban)

És ez azért mindjárt más, mert így már nem előzmény, és nem későbbi példa nélküli követelmény volna a kendő. Ezt erősíti meg a Dolhai által elárult neve is ennek a varázskendőnek: ezt szerinte és sok más naaagy liturgikus (pl. a liturgikusan megújuló szellemű Pius Parsch) szerint dominicale-nak hívták. Természetesen egy gyors kereséssel meg is találhatjuk a teljes nevét: velamen dominicale-nak hívják. Igen, másnéven velumnak, amit régi rítusú szentmisén még ma is hordanak nők. Amelynek viselését egyházatyák sora ajánlotta, amely a fejet és akár a meztelen vállakat, karokat is takarhatja.

Ennyit az érvekről, amelyekkel minduntalan megsoroznak, immár annyi éve. A héten munka mellett, “leeső” időben foglalkoztam ezekkel, a teljesség és a tudományosság igénye nélkül. Tettem ezt azért, mert Dolhai műve sem tudományos munka, hanem naiv vagy tendenciózus propagandaanyag, a kézbe áldozás elszánt hirdetőinek Végső Csodafegyvere. És már unom, hogy mindig ezzel jönnek. Dolhai műve 1999-ben jelent meg a Vigiliában, és azóta egyetlen érvét sem vonta vissza, azokat senki sem cáfolta.

A munkájában Dolhai Lajos által hivatkozott alapmű, amiről ő azt mondja, hogy „nagymértékben felhasználtuk”, és amit az elmúlt két napban nem sikerült megszereznem, egy Ambroose (Ambroise) Verheul nevű flamand bencés apáté volt, aki 1969-ben jelentette meg tanulmányát, a liturgikus zúzás hevében, a kézbe áldozás engedélyezése iránti szentségtelen hadjárat végső rohamában. Az a sejtésem, hogy ő lehetett a Dolhai által átvett “érvek” igazi szerzője, így a hamisítás és a tendenciózus ferdítés is valószínűleg az ő elsődleges szellemi terméke. Gondolom ezt abból, hogy idegen nyelven, Dolhaitól függetlenül is találkozhatunk ugyanezekkel az idézetekkel, ugyanebben a felsorolásban. No meg abból is gondolom, hogy Verheul a Szent Anzelm Egyetemtől kapott doctor honoris causa címet, és mivel a Szent Anzelm Egyetem a liturgikus zúzás fertőjévé nem a csodás Andrea Grillóval vált, biztos nem véletlenül kapta meg ez a bencés sem a kitüntetést. (Akinek monostora – üzenem ezt a naaagy magyar bencés liturgikusoknak – kiváló példája a szép kihalás hivatásának, így joggal élnek többek között kihasználatlan épületük közösségi irodákká alakított termeinek kiadásából.)

De vajon, ha egy magyar liturgikus szaktekintély évtizedeken át engedi terjeszteni ezeket az érveket, mentesíti őt a felelősség alól, hogy csak kritikátlanul és szolgai módon vette át valaki mástól azokat? Amikor elmeséltem egy beszélgetésben valakinek, hogy éppen mivel foglalkozom, az első reakciója az volt, hogy talán éppen ezért él még Dolhai Lajos, és ezért láthatja meg mindezt: mert így még van ideje bűnbánatot tartani, és megpróbálni jóvátételt adni azért a kárért, amelyet ezzel a termékével okozott…

De a végére még egy érv kikívánkozik, ami miatt igazából nem is kellene ilyen kutatásokkal foglalkozni. Mert tegyük fel, hogy Dolhai Lajos minden idézete helytálló lenne, és valóban úgy van a forrásokban, és azt is jelent minden, amint azt állítja. Mi változna akkor? Igazából semmi. És ennek oka a szenthagyományban keresendő: amikor az Egyház egyetemesen megtiltotta az addig sem minden helyen meglévő kézbe áldozást, olyan végleges döntést hozott, ami a szenthagyomány részévé vált: ez a döntés ugyanis nem mondott ellent a hitnek, hanem következett abból, nem az Úr iránti kisebb, hanem a nagyobb tisztelet felé mozdult el. És ezt a döntést évezrednyi gyakorlat hitelesítette. Ezek után visszatérni egy keleten és nyugaton egyaránt általánosnak hazudott, kisebb tiszteletet és gondosságot jelentő korábbi gyakorlathoz eretnekség és az Úr iránti tisztelet megtagadása. Egy élő sem térhet vissza gyerekkorába, még kevésbé az Egyház a „klerikalizmustól mentes” idilli világba, sem más hazugságokba.

Ezért mertem állítani előző írásomban, hogy a frigyláda és Krisztus feltámadt testének érintésének tiltásában megnyilvánuló kinyilatkozatott igazság ellen, valamint az Egyháznak az Oltáriszentség illetéktelen kézbe vételét tiltó rendelkezésében megnyilvánuló bölcsessége ellen nem lehet valódi érv.

Éppen ezért, ha előkerül egy újabb állítólagos érv vagy “ősi” bizonyíték a kézbe áldozásról, ásítva lapozhatunk. Mert, bár a nyomtatott, sőt elektronikus információk világában hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, a múlt ködéből előbányászott szövegtanúk, tárgyi emlékek nem írják felül a szenthagyományt, amely él. Ezért döntött az Egyház a Szentírás esetében is a Vulgata mellett: a liturgiában fennmaradt régebbi latin szövegek mellett ez volt ugyanis az egyetlen szöveg, amelyről az Egyház tudta, hogy kitől ered, kik és miként őrizték meg: éppen a folyamatos és élő egyházi használat révén. És ezáltal tudjuk, hogy ez tartalmazza tévedhetetlenül azt, amit Isten kinyilatkoztatott: nem valamely hirtelen előkerülő ősi görög, szír vagy egyéb szövegtanú. Minden töredék, kódex legfeljebb csak érdekesség. Ezeknél az emlékeknél ugyanis csak azt nem tudjuk, hogy ténylegesen ki írta, ki másolta, mikor és miért, hogyan őrződött meg, vagy ki hamisította. No meg azt, hogy mire is gondolt a költő… Hogy lehetne bármi relevanciája egy ilyen „forrásnak” a hagyománnyal szemben, ami van és él? És hogyan lehetne bárkinek igaza a kinyilatkoztató Istennel és az éltető Bölcsességgel szemben?

https://invocabo.wordpress.com/2024/05/29/a-kezbe-aldozas-melletti-ervekrol/

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

"AZ EMBERISÉG KEMÉNY PRÓBATÉTELEINEK HÓNAPJA": AZ ÖRDÖG ÚGY MEGKÍSÉRTI AZ EMBERI FAJT, MINT MÉG SOHA ... A FÁJDALOM ÉS A VÉR MÁS ORSZÁGOK FELÉ FOLYNAK...
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK

2024. MÁJUS 1.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

A MENNYEI LÉGIÓ PARANCSNOKSÁGA ALATT, TRINITÁRIUS AKARATTAL JÖVÖK HOZZÁTOK. MENNYEI LÉGIÓIMMAL VÉDELMEZLEK BENNETEKET.

Az emberiséget üldözik a gonosz légiói, akik buzgón próbálnak lelkeket lopni zsákmányukért. Harcunk könyörtelen, folyamatos a lelkek védelmében.

Kezdjétek a Királynőnknek és Boldogasszony Anyánknak szentelt május hónapot.

AZ EMBERISÉG ERŐS MEGPRÓBÁLTATÁSAINAK HÓNAPJA. A GONOSZ ERŐI próbára teszik az EMBERI LÉNYT, KIRÁLYNŐNK ÉS SZŰZANYÁNK LÁNYÁT, AKIT A BELSŐ DÉMONOK KÍVÜLHETETLENÜL KÍVÁNTOGATNAK (vö. Gen 3, 15; Apoc. 12, 1-9).

EBBEN A HÓNAPBAN, AMELYBEN KÜLÖNÖS MÓDON IMÁDKOZUNK KIRÁLYNŐNKHÖZ ÉS ANYÁNKHOZ, AZ ÖRDÖG TERVE AZ, HOGY A LELKEK LEGNAGYOBB RÉSZÉT MEGDÖNTSE, ÉS BÜSZKESÉGÉVEL ÉS GŐGJÉVEL, AHOGYAN MÉG SOHA NEM SIKERÜLT NEKI, MEGKÍSÉRTI AZ EMBERI TEREMTMÉNYEKET, HOGY MAGÁVAL VIGYE A HITBEN LANGYOS ÉS GYENGE LELKEKET.

Ezzel az állandó fenyegetéssel szemben arra hívlak benneteket, hogy álljatok szilárdan a hitben, alázatosan (Jak 4,6-10).
Oly sokan kérdezik maguktól:
Hogyan állhatok szilárdan a hitben?
Én pedig megerősítem nekik:
Azzal, hogy alázatosak vagyunk, és az Isten és a felebarát iránti szeretetet tartjuk az első helyen (vö. Mt 22, 37-39).
Isten teremtményei közül oly sokan irigységgel és gyűlölettel teltek meg, és elveszítik mindazt, amit Királyunk és Urunk Jézus Krisztus adott nekik, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus tanúi legyenek. Elveszítik a lehetőséget, hogy kiválasztottak legyenek, szemben a büszkeséggel, amely a büszkeségből táplálkozik, amit birtokolnak. Mennyire fáj a Mennyország emiatt, mennyire fáj!

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Mennyi minden teljesedik be ebben a versenyben az emberiség katasztrófája felé!

A fájdalom és az árulás oda fog vezetni, hogy Olaszországot megszállják ebben a háborús időszakban. Onnan fájdalom és vér fog áramlani más országokba. Arra hívlak benneteket, hogy ne felejtsétek el, amit nektek bejelentettek, és tartsátok figyelmeteket a Balkánon.

MOST VAN AZ, HOGY AZ ÖRDÖG AZ ISTENI TERVEKBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE HIVATOTT NÉHÁNY TEREMTMÉNYT, SZINTE ÖNTUDATLAN CSELEKEDETEIKKEL ÉS TETTEIKKEL, VALAMINT SZÍVÜK KEMÉNYSÉGÉVEL, AZ ISTENI TERVEKBŐL VALÓ ELTÁVOLÍTÁSRA FOGJA KÉSZTETNI. SZENVEDNI FOGNAK, AMIKOR MEGLÁTJÁK, HOGY MIT ÉRTEK EL MEGKEMÉNYEDETT SZABAD AKARATUKKAL. EZÉRT KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS ARRA HÍVJA ŐKET, HOGY A HÚSVÉR SZÍV GYERMEKEI ÉS A HIT TEREMTMÉNYEI LEGYENEK.

A háború közepette egy elképzelhetetlen katasztrófa fog bekövetkezni, amely magát a háborút is meggyengíti. Isteni megbízásból figyelmeztetlek benneteket. Párizs forradalomban emelkedik fel, és elveszíti azt a vonzerőt, amiért az emberiség korábban ide sereglett.

Ahogy a nemzetek közötti háború vallási háborúhoz vezet, Királynőnk és minden gyermekére figyelő Anyánk, Fiának gyermekei Anyai Védelmezője lesz.

Anglia szenvedni fog a háború közepette, szenvedni fog anélkül, hogy tudna róla, és szenvedni fog, mert nincs vize.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért Puerto Ricóban, ők szenvedni fognak a földrengéstől.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért Amerikában, a földrengés közeleg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a kőszívekért, amelyek képtelenek megbocsátást kérni.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért, akik nem hisznek és nem engedelmeskednek Királyunknak és Urunk Jézus Krisztusnak.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Haitin és Jamaicán élő testvéreitekért, akiket elárasztott a víz.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért Brazíliában és Argentínában, az emberi teremtmények fellázadnak.
Imádkozzatok Királynőnkhöz és Anyánkhoz, imádkozzatok erővel, ne feledjétek, hogy az ima eléri azt, amit az emberi teremtmény lehetetlennek hisz. A próféciák az emberi teremtmény válaszától függenek. Meghallgatásra találnak, ha az emberi teremtmény úgy válaszol, ahogy a Mennyország kéri.

Legyetek tudatában annak, hogy AMIKOR az ember azt hiszi, hogy rendelkezik azzal az erővel és hatalommal, hogy erővel uralja az emberiség többségét, a SZENT HÁRMASSÁG EGY NÉZETBEN "ELLENŐRZI AZ ERŐSÖKET ÉS FELEMELI AZ ALÁMULÓKAT" (Lk 1:51-52).

Királynőnk és Édesanyánk az egész emberiség Édesanyja, öleljétek őt szeretettel.

Királynőnk az emberiség közbenjárója, ezért ettől a hónaptól kezdve a gonosznak az emberiségre gyakorolt hatását jobban várjuk.

Figyelem, figyelem, figyelem, figyelem!

Magasra tartott kardommal Isten gyermekeinek védelmére.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek:

Szent Mihály arkangyal üzenete végén láthattam, hogy az emberi keménységnek hogyan sikerül megvetnie magát a Mennyországot. Ugyanakkor láttam, hogy a Szűzanyát sok emberi teremtmény szereti és tiszteli, de ezek nem elégségesek.  A Szűzanya a Földön szinte mindenütt különböző konfliktusjeleneteket mutatott nekem, miközben azt mondta nekem:

"Szeretett leányom, mondd meg testvéreidnek, hogy imádkozzanak megállás nélkül, mondd meg nekik, hogy higgyenek Isteni Fiamban és imádják Őt fáradtság nélkül".

Anyánk ezután megmutatta nekem, hogyan vezetik félre a gyermekkort, a bűnt maguk elé hozva, így a gyermekkor elveszik.
Megmutatta nekem a kéjvágyban élő emberi teremtményeket, akik annyira függnek tőle, hogy testükből émelyítő füst áradt.
Megmutatta nekem az Ő megvilágított Szívét, és megkérdeztem Tőle ezt a fényt, amely annyira különbözik attól, amit korábban láttam, és Édesanyánk elmagyarázta nekem:

"Szeretett leányom, ez a fény az Én Szeretetem fénye az egész emberiség számára, ez az Én Hívásom fénye az egész emberiség számára, elűzve a sötétséget gyermekeimtől, akik annyira vágynak rá, bár a szabad akarat a sötétség választását vette gyermekeimben."Szeretett leányom, ez a fény az egész emberiség iránti Szeretetem fénye, ez az egész emberiséghez intézett Hívásom fénye, amely elűzi a sötétséget gyermekeim elől, akik így kívánják, bár a szabad akarat a sötétség választását vette gyermekeimre.

Szeretett leányom, ez a hónap a próbatételek hónapja, mind a természet, mind maga az ember részéről. A szupervulkánok állandó fenyegetést jelentenek az egész emberiségre, és ezt elfelejtettétek; az elemek az emberiségre nehezednek. Ezért imára hívlak benneteket, és mindannyiótoknak fel kell ajánlania azt, ami a legnehezebb számotokra a tetteitekből, cselekedeteitekből és személyes áldozataitokból, hogy a béke elterjedjen testvéreitek és nővéreitek felett, és így minimalizáljátok az ördög tevékenységét.

Ez az, hogy minden gyermekemnek fel kell ajánlania személyes áldozatát annak, amivel a legkevésbé rendelkezik: Ha szeretet, akkor fel kell áldoznia magát, és szeretetnek kell lennie felebarátja iránt.
Ha nem hisz Isteni Fiamban, akkor törekednie kell és mélyre kell hatolnia, hogy megismerje és szeresse Őt.
Ha keményszívű teremtmény, ajánlja fel, hogy lágyszívű legyen.
Mindez szükséges, az egész emberiség megtapasztalja a hit próbáját, amelyet nem szabad megelőznöm".

Megáldom minden gyermekemet - mondta nekem Királynőnk és Anyánk. És a Földgömbre helyezve a Kezét, rám nézett és suttogott:

"Gyermekeim, mennyire szeretlek benneteket, és mennyire nem engedelmeskedtek!".

Ámen.

AZ EGOIZMUS AZT JELENTI, HOGY KIELÉGÍTSD VÁGYAID. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla
2024. MÁJUS 8.

Szeretett gyermekeim:

Mennyire szeretlek benneteket, mennyire szeretlek benneteket! Ti vagytok az Én szeretett gyermekeim, mennyire szeretlek benneteket!

MINDEGYIKŐTÖKET ÁT AKAROM ITATNI SZERETETEMMEL.  EZÉRT ARRA HÍVTALAK BENNETEKET, HOGY OLYANOK LEGYETEK, MINT ÉDESANYÁM: A KIMERÍTHETETLEN SZERETET FORRÁSA, AHOL MINDEN LÉLEK MINDENKOR ENYHÜLÉST TALÁL.

Szeretett gyermekeim: a természet előretörése a nemzetek felett folytatódik, és gyermekeim anélkül, hogy hallgatnának rám, szembeszállnak Velem. Még testvéreik fájdalma közepette is érvényesül az emberi önzés, hogy kielégítsék világi vágyaikat. Az emberi kőszívek nem éreznek együtt testvéreik szenvedésével.

EGY FELHŐ LEBEG A FÖLD FELETT, A GONOSZSÁG FELHŐJE, AMELY ELLENTMONDÁST, ROSSZ BÁNÁSMÓDOT, GYÖTRELMET, HITETLENSÉGET, HARAGOT VONZ, ÉS AMELY NAGYON ROSSZ DÖNTÉSEKHEZ VEZET AZ EMBERI TEREMTMÉNYEK RÉSZÉRŐL, MINDANNYIUK RÉSZÉRŐL.  AZÉRT LELKI ÉRZÉKELtségben kell maradniuk (vö. Lk. 21-34-35; ApCsel 20, 28-31; I. Pet. 5,8-10).

Anélkül, hogy meghallgatnák Hívásaimat és elutasítanák azokat, a megkövült szívek nem tudnak együtt érezni semmivel, amíg szükségből el nem jönnek Hozzám.

Szeretetem Irgalom és egyben Igazságosság, ezt tudniuk kell, mert nem mindenki, aki azt mondja: "Uram, Uram, nem az megy be a mennyek országába, hanem az, aki megteszi mennyei Atyám akaratát" (Mt 7,21-23).

A lendület fokozódik, gyermekeim, a nemzetek akaratlanul is bizonytalanná válnak, és az emberiség őrültté válik.  A terrorizmus (1) elveszi azt, ami nem az övék, feltüzeli gyermekeimet és arra készteti őket, hogy egymás ellen lázadjanak, beleesnek a csapdába és pillanatok alatt az utcán találják magukat, áldozatul esve a gonoszhoz ragaszkodók által előidézett zavaroknak.

Gyermekeimet lázadásra késztetik (2), és ezáltal szenvednek, elsötétítik az érzékeket, és általánosítják a gonoszságot minden emberi cselekedetben és tettben. Szavam kételyeket és viszályt kelt bennük a gonosz befolyása előtt, amely üldözni fogja azokat, akik hűségesek maradnak Hozzám, és még inkább azokat, akik nem hisznek Bennem.

Szeretett gyermekeim, a konfliktusok fokozódnak, és az emberiség, tudatában annak a veszélynek, amit ez jelent, lélekben és anyagilag is felkészül minden lehetséges eszközzel.

A Nap (3) továbbra is súlyos károkat okoz a kommunikációban, és egyes helyeken megszűnt az áramszolgáltatás.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért Brazíliában és a világ minden országában, ahol gyermekeim sokat szenvednek a természet vagy maga az ember keze által.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az Egyesült Államokban élő testvéreitekért, akik szenvednek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok és tegyetek jóvátételt az egész világ bűneiért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Tajvan a hírekben van, és szenvedésre vezetik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik az ördöggel szövetségben lévő emberi teremtményeket imádják, és arra vezetik őket, hogy elfelejtsék mások fájdalmát.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nap, hogy a barátom legyen.Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nap az ember barátjából az ember ostorozásába megy át.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, több országot is eláraszt a tenger.

AZ IMA NAGYON FONTOS EBBEN AZ IDŐBEN ÉS A TOVÁBBIAKBAN (4). Bár meg kell értenetek, hogy az ima cselekvés, nem statikus, hanem tettekkel és cselekedetekkel kell életre keltenetek a testvéreitek javára.

Segítsétek egymást, legyetek jóindulatúak és megértőek az élelmiszerhiánnyal szemben, amely már minden országban érezhető.

A GONOSZSÁG BEFÉSZKELTE MAGÁT AZ EMBERISÉGBE, MOST EL KELL TÁVOLÍTANOTOK AZT AZ EMBERISÉGBŐL SZERETETEM ÁLTAL, AMÍG SZERETETEM MINDANNYIÓTOKAT LEGYŐZI, ÉS A BÉKE ANGYALA, AZ ÖRÖK ÉLET SZAVAIVAL, A MENNYEI ÖRÖM RÉSZESEIVÉ TESZ BENNETEKET.

Legyetek éberek, gyermekeim, legyetek éberek! A vírusos betegségek (5) gyorsan terjednek az egész földön, minden alkalommal egyre súlyosabbá válik a betegség.

Anyám mindig elkísér benneteket, félelem nélkül legyetek továbbra is a rendíthetetlen hit teremtményei.

Egyesüljetek Keresztemben és Dicsőségemben.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


(1) A terrorizmusról olvassátok...
(2) A társadalmi és faji konfliktusokról olvassa el...
(3) A Nap hatásáról, olvassa el...
(4) A Luz de Maria-nak adott imakönyv, letölthető...
(5) A betegségekről, olvasd...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Hálaadásul szeretett Urunk Jézus Krisztusnak az Ő irántunk való végtelen Szeretetéért, meghívlak benneteket, testvérek, hogy legyetek mindannyian a mi Szűzanyánk, és mint csecsemők a mellnél, bízva Urunk Jézus Krisztus és Szűzanyánk oltalmában, szenteljünk nekik dicsérő imákat és Isten gyermekeihez méltó cselekedetet és tettet.

Imádkozzunk együtt:

Édes Anyánk, a gyámoltalanok oltalma,
jöjj el szereteteddel, hogy békét vethess
az emberi szív száraz talajába.
Segíts, hogy új teremtményekké váljunk
Isteni Fiad szeretetében
és továbbra is világítsd meg utunkat,
hogy mindig úgy tekintsünk Rád, mint Anyára és Tanítóra.

Ámen.

MINT FATIMÁBAN...Jézus Krisztus üzenete. Luz de Maria de Bonilla
2024. MÁJUS 12.

Szeretett gyermekeim, megáldalak benneteket, szeretlek benneteket.

Mennyi bizonytalanság és mennyi fájdalom éri gyermekeimet ebben a pillanatban!

GYERMEKEIM KÉRDÉSEI NEM HAGYJÁK, HOGY A VALÓSÁGBAN ÉLNEK... (Vö. Péld 1,7; Péld 18,2; Péld 29,11) FOLYTATÓAN NEM VAGYAK MEGFELELŐSEN AZZAL, AMIT ÉLNEK, ÉS AZ E PILLANAT IGAZSÁGÁVAL.

Szeretett gyermekeim, imádkozzatok minden pillanatban az élet során, hogy az ima által a tettek és cselekedetek belsőleg átalakuljanak; anélkül, hogy ezt nyilvánosságra hoznátok, anélkül, hogy hirdetnétek, hanem alázattal megengeditek, hogy az Én hasonlatosságomban cselekedjetek és cselekedjetek.

MOST, MOST, MOST, MOST, MOST! ITT AZ IDEJE A MEGTÉRÉSNEK (1) GYERMEKEIM! Ne várjatok más pillanatra, ez az a pillanat, amikor a Teremtés változásával együtt a belső változásban is részesülni fogtok. Ahhoz, hogy részt vehessetek Lelkem kiáradásában (vö. Jn 14, 15-17.25-26), méltónak kell lennetek arra, hogy megkapjátok Lelkem áldásait, amely gyümölcsöt terem a jóakaratú emberekben.

Szeretteim, több jelet fogtok látni a mennyben és a földön, hogy felébresszenek benneteket abból a letargiából, amelyben a lélek ellensége tart benneteket. A föld továbbra is erősen fog remegni, hogy felébredjetek és megtérjetek; a vizek újra és újra kavarogni fognak, hogy elmossák az emberiség bűnét, amiért megtagad és nem engedelmeskedik Nekem.

Én vagyok az Irgalom, és én hívlak benneteket, ezért kell mindannyiótoknak előbukkannotok a mocsárból, amelyben lelkileg éltek, és a mocsár fölé emelkednetek, megengedve Lelkemnek, hogy tápláljon benneteket, hogy új teremtményekké váljatok, és Boldogasszony Anyám keze által legyőzzétek az emberi vágyakat. Szeretett Anyám alázatosságával és csendességével minden cselekedetetek és tettetek az Én Dicsőségemet szolgálja, az utolsó helyre helyezve magatokat testvéreitek és nővéreitek között, hogy tanúságot tehessetek arról, hogy az Én gyermekeim vagytok.

MINT FÁTIMÁBAN, ÉDESANYÁM RÁTOK HAGYTA SZAVÁT, AMELY AZ EGÉSZ EMBERISÉGET ÁTÖLELI E NEMZEDÉK ÁLDÁSAIVAL ÉS SZENVEDÉSEIVEL; AZT IS HANGSÚLYOZTA NEKTEK, HOGY A GYERMEKEI VAGYTOK, ÉS HOGY Ő MINDENKIT SZERET.

ANYÁM VÁR TITEKET, ÉS RÁTOK HAGYTA A SZENTHÁROMSÁGUNKHOZ VALÓ HŰSÉGÉT. Ő AZ ÉN LEGKEDVESEBB ANYÁM, A MENNY KAPUJA ÉS SZEPLŐTELEN SZÍVE DIADALMASKODNI FOG (2).

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a feszültségek egyre nőnek, egyre több nemzet lép a háború színterére.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Európa szenved a közeledő háború miatt; Oroszország vezetőjének szavai arra késztetnek benneteket, hogy a közelgő harmadik világháborúról elmélkedjetek, de ne féljetek gyermekek, ne féljetek, én közbelépek, mielőtt az emberi büszkeség elpusztítja azt, ami isteni tulajdon.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a vizek a földön emelkednek, imádkozzatok, ahol oly sok gyermekem lakik, a föld reszket, imádkozzatok San Franciscóért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Édesanyám az emberiség Anyja, és gyermekeire függesztve megvédi őket, szeressétek őt, gyermekeim.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a sötétség eljön, tartsátok meg Fényemet a szívetekben.

Szeretteim, fogadjátok áldásomat, szeretlek benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A megtéréskor olvassátok...
(2) Mária Szeplőtelen Szívének diadaláról olvassátok...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek!

A mi Urunk Jézus Krisztus megkért, hogy osszam meg veletek a következőket:

Mint az Ő gyermekei, az Ő Végtelen Irgalmassága nyitva áll előttünk; amire szükségünk van, az az, hogy minél hamarabb megbánjuk, és elmenjünk a gyónás szentségéhez és vezekeljünk.

Testvérek, mindazzal szemben, ami most történik, a legfontosabb dolog a lelki felkészülés, és erről nem szabad megfeledkeznünk. Szent türelemmel várjuk a súlyos eseményeket, de az emberiséghez hasonlóan sok testvér van, aki nem tudja, mi történik, és mi történhet bármelyik pillanatban.


Urunk azt mondta nekem:

"Szeretett Mia, mondd meg testvéreidnek, hogy minden halad előre, bár úgy tűnik, hogy a szenvedés megállt".

Ezekben a holtpontos pillanatokban kell a legéberebbnek maradnunk, a gyertyával égve és a Szűzanya kezében. Tartsuk szem előtt, hogy végül Mária Szeplőtelen Szíve győzedelmeskedik, és ami a földön történik, azt a Mennyből hirdetik. Így a csillagok mindig ragyognak, még ha az emberi teremtmény nem is nézi őket.

A Szűzanya palástja alatt oltalmazva maradjunk egyesülve a Szentséges Szívekben.

ÁMEN

FELISMERVE ÖNMAGUNKAT

A SZENTLÉLEK TEMPLOMA

KÉSZÜLJÖN FEL A TISZTÍTÁST KEZDEMÉNYEZŐ VÁLTOZÁSOKRA. Szűz Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla
2024. MÁJUS 20.

Drága gyermekeim:

ANYAI KÖPENYEM MINDIG BEBORÍT BENNETEKET, HOGY MEGSZABADÍTSON BENNETEKET A GONOSZTÓL.

Isteni Fiam szeretettjei vagytok, és én most megtérésre hívlak benneteket, igazi megtérésre, hogy átalakuljatok, és még inkább Isteni Fiamhoz hasonlóvá váljatok.

SÜRGŐS, hogy elfordítsátok tekinteteket az olyan munkáktól és cselekedetektől, amelyek sértik a Szentséges Szentháromságot: Az EMBERI TEREMTÉS AZ ISTEN, AZ ATYA GYŐZELMÉT AKARJA LETÖRNI (vö. I. Mózes 11:1-9) AZONNAL, HOGY NAGYOBB BŰNÖSSÉGET RENDELJEN AZ EMBERSÉGNEK.

Szeretett gyermekeim, fel kell készülnötök a nagy átalakulásokra, amelyek ezt a nemzedéket folyamatos megtisztuláshoz vezetik.  Az emberiség egészsége csökken a másik betegséggel szemben, amelyet elétek hoztam, egy olyan betegséggel szemben, amelyet egy korábbi betegség mutációja idézett elő. Ezt a betegséget az ember keze okozza abban a vágyban, hogy irányítson benneteket, gyermekeim.  Ezért engedte meg Isteni Fiam, hogy hitetek próbára legyen téve, hogy ti magatok fedezzétek fel ezt a gonosz működést és cselekvést.

AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÍGY VAGY ÚGY, DE PRÓBÁRA VAN TÉVE, ÉS ÍGY AZ ISTENI SZERETET ARRA HÍV BENNETEKET, HOGY ISMERJÉTEK EL ŐT ISTENETEKNEK ÉS URATOKNAK. (Vö. Zsoltárok 103, 19-22.)

Mint egy sodródó hajó, túl sok gyermekem enged minden élvezetnek, figyelmen kívül hagyva a Szentháromságos Irgalmat, és elfelejtve, hogy Isteni Fiam az Igazságos Bíró. (Vö. Jn 5, 30; II Kor 5, 10)

Láthattátok, hogy ebben a hónapban elszaporodtak a betegségek, és ugyanakkor néhány várost elpusztított a víz.

Egyesüljetek és imádkozzatok e legkisebb gyermekekért, mert az ártalmatlannak tűnő dolgok mögött a gonoszság csápja rejlik, amely arra készül, hogy elpusztítson benneteket.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az egész emberiségért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a gonosz tervei arra irányulnak, hogy lélekben kiürítsenek benneteket. Álljatok ellen, mert Isten az Isten.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az új betegséget erővel fogják elindítani, hogy elterjedjen, és világjárványnak nevezzék.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Franciaországot megtámadják.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a visszaélésszerűen használt tudomány uralni akarja az emberiséget azáltal, hogy erejét az emberi teremtmény ellen alkalmazza, megtagadva tőle azt, amire szüksége van és ami elsődlegesen szükséges.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Mexikó szenved, és földjét nagy erővel mozgatják.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Spanyolország szenved és földje megrendül.

Ebben a hónapban a természet erővel sújtott le a földre. Gyermekeim figyelmen kívül hagyták testvéreik szenvedését, bár hamarosan mindenki szenvedni fog.

Szeretlek benneteket, gyermekeim, szeretlek benneteket. Szeretetből figyelmeztetlek benneteket, hogy készüljetek fel.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB MÁRIA, AKI BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek és nővérek:

Az emberiség az élet minden területén zűrzavaros időket él át.

Szűzanyánk figyelmeztet bennünket, és arra kér bennünket, hogy készüljünk fel az emberiség teljes vezetéséért folytatott küzdelem e nagy szakaszára. Isten gyermekeiként megtérésre hív bennünket, hogy Krisztus misztikus testének részeként Krisztus módjára munkálkodjunk és cselekedjünk, és jó gyermekei legyünk Anyánknak és Tanítónknak.

Megtérésre hív bennünket, hogy a Szentlélek világosságot adjon nekünk a zűrzavaros időkben. És ebben a pillanatban kell megkérdeznünk magunktól:

Hogyan áll a megtérésem a viharos tengeren, amelyben mozgunk?
Megtérésem melyik pillanatában találom magam?


Tudva, hogy ez a pillanat ez a pillanat, és hogy a megtérés nem várhat, mert személyes, és nem máson múlik, hanem mindannyiunkon.

Fogadjuk el a Szűzanya szavát hittel, anélkül, hogy felzaklatnánk magunkat és félelem nélkül, mert a lélek ellensége beágyazza az emberi teremtménybe a félelmet attól, ami jönni fog, hogy az emberi teremtmény bizalmatlan legyen és megtántorodjon a hitben.

Testvérek, egy lépést sem hátrálunk, hittel tovább lépkedünk az örök élet lépcsőin.

Ámen.

VÉRFOLYÓK A FÖLD FELSZÍNÉN. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla
2024. MÁJUS 24.

Szeretett gyermekeim, megáldalak benneteket.

SZÍVEM ÉG A SZERETETTŐL MINDANNYIÓTOK IRÁNT.
SZERETŐ APAKÉNT HORDOZLAK BENNETEKET A SZÍVEMBEN, AHONNAN NEM KÍVÁNOM, HOGY TÁVOZZATOK.

Azt kívánom, hogy ártatlanok legyetek (vö. Mt 5,8; Lk 6,20), gyermekeim, mert annyi felháborodás van az emberiségben, mert annyi gonoszság van az emberiségben, hogy azt kívánom, hogy gyermekeim az Én szeretetem által éljenek, hogy az Én szeretetemmel táplálkozzanak, hogy ne essenek bűnbe, és aztán ne legyenek képesek újra felállni.

Gyermekeim, ez a pillanat, amelyben most éltek, az Isteni Akarat által, egy nehéz pillanat;
de akiben megvan a hit, annak semmi sem hiányzik...
Akinek van hite, annak mindene megvan...
Aki szeretettel van testvérei iránt, az megszűnik gyötrelemben élni...
Aki szereti testvéreit, az őszinte...
aki szeretettel van testvérei iránt, az megérdemli a bűnök bocsánatát.....
ÉS MEG AKAROK NEKED BOCSÁNNI MINDENKINEK, de ezt a bocsánatot kérnetek kell tőlem (vö. Mt 6, 12-15).

Annyi kegyetlenség, annyi kicsinyes érdek van az emberiségben, hogy vannak olyan teremtményeim, akik fájdalmasan szétosztják az egész emberiséget, mint a hadizsákmányt.   Gyermekeim, közeledik a világháború nyílt kihirdetésének ideje, és minden nemzetnek pártot kell majd foglalnia, minden nemzet azt fogja mondani: „Én ezekkel az országokkal vagyok, és nem kísérem ezeket a más országokat”.

Gyermekeim:

JÖNNEK OLYAN IDŐK, AMIKOR A HITETEK PRÓBÁRA LESZ TÉVE, ÉS EZT AZ IDŐT KI KELL HASZNÁLNOTOK, NEKTEK, HOGY NÖVEKEDJETEK A HITBEN, MERT EZ A FELKÉSZÜLÉS IDEJE, EZ A KEGYELEM IDEJE, HOGY TOVÁBBRA IS BELŐLEM ÉLJETEK ÉS BELŐLEM TÁPLÁLKOZZATOK, ÉS NE SZAKADJATOK EL A MI SZENT HÁROMSÁGUNKTÓL.

Gyermekeim, oly sokakat hallok imádkozni, és hidegséget érzek az imádságban; érzem, hogy oly sokan imádkoznak, de nem szeretettel imádkoznak. Azt kívánom, hogy amikor közel jöttök hozzám, hogy amikor imádkoztok, szívvel imádkozzatok, átérezve és megélve minden egyes szót, amelyet Nekem, Anyámnak szenteltek.  Meg kell őriznetek a gondolatok tisztaságát, hogy a szívetek továbbra is húsból legyen.

Kicsinyeim, szeretlek benneteket, és úgy tekintek mindegyikőtökre, mint a szegényre, akinek szüksége van Szeretetemre Tőlem, mert senki sem bővelkedik túlságosan Szeretetemben; és hogy ezt a Szeretetet, amelyet én adok nektek, megismételjétek testvéreitekben és nővéreitekben ezekben a nagyon nehéz és feszült időkben, amelyekben az egész emberiség él.

Anélkül, hogy tudnátok róla, jönnek-mennek a hatalmak beszélgetései és találkozói, országok más országokkal, mert mindenki tudja már, hogy kit kell támogatni és kit nem; akik nem tudják, azok ti vagytok, gyermekeim, de ebben a nagy és szomorú jelenetben, amelybe az emberiség került, mindenkor a jó érdekében kell cselekednetek és dolgoznotok.  Ez az, amit tennetek kell: szeressetek az Én saját Szeretetemmel, és adjátok oda magatokat hittel, hogy megvigasztaljátok a Szeretetnek ezt a Koldusát, mert ez nem csak azt jelenti, hogy nevemen szólítotok Engem, hanem azt is, hogy elismeritek Engem, mint „a királyok Királyát és az urak Urát” (I Tim 6:15-16). Mások is jönnek majd az Én Nevemben, de ha ismersz Engem, nem fognak téged megtéveszteni.  Meneküljetek Anyámhoz, szeretlek benneteket, gyermekeim, de az emberi szabadság döntései előtt tisztelettudó vagyok, amíg a juhok meg nem érzik Pásztoruk hangjának hiányát, és nem vágynak vissza Hozzám.

Nagy szenvedés lesz a Föld színén, vérfolyamok a Föld színén, és a hatalomvágy még mindig nem csillapodik, amíg nem vagyok kénytelen közbelépni és megállítani a mészárlást.  Teszem ezt szeretetből, szeretetből mindannyiótok iránt, akiket áldok és szeretek, szeretek és áldok.

Gyermekeim, szeressétek Anyámat, aki a ti Anyátok, ragaszkodjatok Hozzá, Ő nem fog elhagyni benneteket, és örülni fogok, hogy a hitben és az Isteni Törvényen belül maradtok.

Szeressétek egymást, gyermekeim, ahogyan én szeretlek titeket (vö. Jn 13, 34-35). Ezek nem a megbocsátás nélküli pillanatok. Ezek a megbocsátás pillanatai, hogy megszabadulhassatok a rabságtól, mert az ördög nem nyugszik, és én arra hívlak benneteket, hogy megbocsássatok (vö. Mt 18, 21-35).

Megáldom, gyermekeim, a szentségeket, amelyek mindannyiótoknál vannak ebben a pillanatban, megáldalak benneteket, mert tudom, hogy megvan bennetek a hit, hogy hordozzátok a szentségeket.   Megáldalak benneteket Mindenható Atyám, Ég és Föld Tulajdonosa nevében, megáldalak benneteket, hogy amíg a kegyelem állapotában vagytok, a démonok elmeneküljenek. Megáldalak benneteket, hogy állandóan emlékezzetek arra, hogy hűségesek legyetek Hozzám.

Gyermekeim, megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek, fogadjuk Urunk Jézus Krisztus áldását.

Világosan látjuk, hogy a mi Urunk azzal kezdi az üzenetet, hogy arra indít bennünket, hogy elmélkedjünk az Ő szavain, amelyek egyre gyakrabban szembesítenek bennünket a valósággal, kiemelve a „felháborodás” szót, amely azt jelenti, hogy megbántani vagy megsérteni, és amelyet oly könnyedén használunk minden pillanatban.

A mi Urunk ebben az Üzenetben lelki felhívást intéz hozzánk egy belső változásra, amely kívülről történik mindannyiunkban, minden egyes pillanat cselekedeteiben és tetteiben, tanúságot téve arról, hogy Krisztus útján cselekszünk és cselekszünk.

Ebben a konkrét pillanatban két nagyon markáns választás előtt állunk: jó vagy rossz. Azt gondolhatjuk, hogy ez mindig is így volt, csak ebben a pillanatban a rossz nem ostromolja az emberi teremtményt, hanem ráveti magát és birtokba veszi.

A természet támadásával szemben, amely agresszívabb és meglepőbb, az emberiség szenved és szenvedni fog.  A Nap megmutatja, hogy nagy aktivitású időszakában van, amely mellett a Föld nem fog észrevétlenül elmenni, és az éghajlatot irányíthatatlanná teszi.  Készen kell állnunk a nagyobb erejű földrengésekre és a hamarosan ránk törő agresszívabb betegségek miatt.

Testvérek, legyünk megtért emberi lények, akiknek a hitük megtartja őket, hogy szilárdan álljanak és jót cselekedjenek.

Ámen.

NÉHÁNY ORSZÁGBAN ELTERJEDT ... SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. MÁJUS 28.

A Szentháromság szeretett gyermekei:

AZÉRT JÖTTEM HOZZÁTOK, HOGY ELHOZZAM NEKTEK AZT, AMI AZ ISTENI AKARAT.
KI OLYAN, MINT ISTEN, SENKI SEM OLYAN, MINT ISTEN!

Az emberiség továbbra is vak, nem hajlandó teljesíteni az isteni akaratot. Rosszul használt emberi egójukból élnek, mint a néma kutyák, elrejtve mindannak lényegét, ami az emberi teremtmények előtt kibontakozik, és ellentétes Isten akaratával (vö. Róm 12, 2; I Jn 2, 17).

AZ EMBERI TEREMTMÉNY MOST KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK SZERETETE ELŐTT ÁLL, AKI LEGYŐZI A POKOLI KÍGYÓT ÉS MINDENT, AMI ISTEN ELLEN FELEMELKEDIK.
(Vö. 1Móz 3, 15; Jel 12, 1-6).

Az emberiség Királynője és Anyja, a Hajnalcsillag, mágnesként vonzza gyermekei szívét, hogy a jóban dolgozzanak és cselekedjenek; de isteni Fiának gyermekei nem akarnak hallgatni az Anyai Kérésekre, amelyek a kicsapongás birodalmából indulnak ki, és a javulásra és megtérésre szólítják fel őket.

A Szentháromság szeretett gyermekei, legyetek bölcs teremtmények, akik az emberi értelmet az Isteni Lélek fényének átadva használjátok, hogy az mindenkor vezessen benneteket, és így megmentsétek a lelket és tanúságot tegyetek az Isteni Szeretetről és az Isteni Cselekvésről.

Ez a nemzedék a világiakban és a gőgös és hiú egójában való megmaradásával nem tekint túl a saját látóterén, és zűrzavart kavar, amely megosztottsághoz vezet Isten hívei között.

AZ EMBERISÉGET EBBEN AZ IDŐBEN MEGRENDÍTIK, MEGRENDÍTIK MINDEN SZEMPONTBÓL: SPIRITUÁLISAN, TÁRSADALMILAG, EGÉSZSÉGÜGYILEG, OKTATÁSILAG, TÁPLÁLKOZÁSILAG ÉS GAZDASÁGILAG, HOGY A KÁRHOZAT FIA ÁTVEGYE A HATALMAT AZ EMBERISÉG FELETT.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a spirituálisan aláásott emberiség az az üzemanyag, amelyre az ördögnek szüksége van, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus misztikus teste ellen forduljon.

Háború folyik, és az emberiség kimondhatatlanul szenved.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok egymásért szünet nélkül.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Kaliforniáért, Japánért és Chiléért, földjük erősen remeg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Olaszországért, Angliáért, Spanyolországért és Norvégiáért, a természet erősen sújtja őket, és földjük megremeg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok magatok és testvéreitek megtéréséért, imádkozzatok, hogy kitartsatok a hitben.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a föld veszít erejéből a nap állandó támadásával szemben, amely erővel folytatódik, növelve a sötétséget a földön.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és Királynőnk és Anyánk gyermekei, legyetek kitartóak a hitben; a betegség már az emberiségben van, és néhány országban már elterjedt, hogy több helyre is átterjedjen.

KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS GYERMEKEI HIRDESSÉTEK HITBEN!

Minden támadással szemben hirdessétek!

Krisztus drága Vére, szabadíts meg attól, ami nem a Te akaratod.

Minden fenyegetéssel szemben hirdesd:

Krisztus drága Vére, szabadíts meg az ördög alattomosságától.

Minden igazságtalanság előtt hirdesd:

Krisztus drága Vére, küldd el angyali légióidat, hogy megvédjenek engem.

A hitetlenséggel szemben hirdesd:

Krisztus drága Vére, tölts el Szentlelkeddel.

A lelki küzdelem idején hirdesd: Krisztus drága Vére, küldd el angyali légióidat, hogy megvédjenek engem:

Krisztus Drága Vére, küldd el a Mennyei Seregek Legszentebb Tábornokát, hogy megőrizzen engem az Ő Szeplőtelen Szívében, amelytől az Ördög retteg és rémülten és rettegve menekül.

JÉZUS KRISZTUS KIRÁLYUNK ÉS URUNK GYERMEKEI, ANÉLKÜL, HOGY LELKILEG ELHANYAGOLNÁTOK MAGATOKAT, LEGYETEK A SZENTHÁROMSÁG IMÁDÓI ÉS KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK SZERELMESEI.

A SZENT SZÍVEK ISTEN GYERMEKEINEK MENEDÉKEI.

Megáldalak benneteket, és mennyei légióimmal oltalmazlak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek és nővérek:

Szent Mihály arkangyal, Isten népének védelmezője és oltalmazója szavai előtt állunk.  Arra hív minket, hogy nyissuk meg a szemünket, hogy lelkiismeretesebbek legyünk, és a Szentlélek fényében képesek legyünk megingás nélkül megállni.

Tudjuk, hogy a gonosz erői arra mozdulnak, hogy meggyengítsenek minket a hitben, ennek tudatában a mi válaszunk:

Uram és Istenem, imádunk téged!
Tisztelünk téged, Isten Anyja és a mi Anyánk!

Anélkül, hogy az isteni és anyai kéréseknek való szeretet és engedelmesség által lángoló emberiség lennénk, szenvedünk a természet miatt, amely ebben a pillanatban az emberi teremtményt ostorozza.

Testvérek, várakozás nélkül, a Mi Urunk Jézus Krisztusnak adott válasz késleltetése nélkül, menjünk előre, bízva az Isteni Védelemben, amely nem hagy el minket. Fogadjuk be Szűzanyánkat, és keressünk menedéket az Ő Szeplőtelen Szívében.

Ámen.