2011. november 14., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Imádkozzatok, lazítsatok és örvendjetek, mert ezekre már rövid az idő

2011. november 13. vasárnap, 19:00
Drága szeretett leányom, néha üzeneteim összezavarnak téged. De ez így van rendjén. Az én útjaimat és Örök Atyám isteni terveit, melyet Ő vezérel, nehéz megérteni.
Gondolatban maradjatok Velem.  Csak az imára összpontosítsatok, különösen azokra az imákra, melyek segíteni fognak, hogy a megkeményedett bűnösök megmenekülhessenek a pokol tüzétől.
Szenteljétek ezt az időszakot a csendes szemlélődésnek és az egyszerű imának. Ez minden, melyre az összes gyermekemnek koncentrálnia kell. Arra kell törekedniük, hogy családjaikat és barátaikat az eljövetelemre való felkészítés során Hozzám vezessék.
Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Irgalmasságom Rózsafüzérét, hogy ezek a lelkek biztosan megmeneküljenek, kiket a gonosz annyira megfertőzött, hogy megváltásuk egyedül a ti imáitok által fog megvalósulni.
Ne próbálkozzatok azzal, hogy ezeket az időket megmagyarázzátok gyermekeiteknek, mert ők ezt nem fogják megérteni. Sokak számára elkerülhetetlenül félelmet okozna.
Még egyszer mondom minden drága gyermekemnek, hogy Én azért jövök, hogy megmentselek benneteket. Ne feledjétek a következőket: ha ebben az időben nem jönnék el újra, akkor félrecsúsznátok Tőlem a gonosz erejének hatalma miatt, mely annyira szétterjedt világotokban.
Én vagyok a ti megváltásotok. Én vagyok a ti megmenekülésetek a borzalmaktól, melyeket a világotokban láttok, és melyet a sátáni befolyás okoz, bármerre is néztek.  Gyermekek, bíznotok kell az irántatok való Szeretetemben. Nem tudjátok, hogy Én azt nem fogom megengedni, hogy továbbra is elviseljétek ezt a gonoszságot? 
Mindannyiatoknak, gyermekek, a következőket ígérem: Ti, mint kiválasztott gyermekeim fogjátok élvezni az új Paradicsom Korszakát. De ez függ minden férfitől, nőtől és értelmes gyermektől, hogy döntésük szerint, akarják – e ezt a dicsőséges életet egységben élvezni
Imádkozzatok, lazítsatok és örvendjetek, mert ezekre már rövid az idő.
Dicshimnuszt zengjetek Örök Atyámnak azért a dicsőségért, melyet mindazoknak meg fog adni, akik Irgalmasságom Kezét elfogadják.

A ti szeretett Jézusotok