2023. április 25., kedd

Égi Édesanyánk üzenete 2023. április 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 2023. április 25.

"Drága gyermekek! Arra hívlak mindnyájatokat, hogy legyetek a feltámadt Jézus békéjének és örömének hordozói mindazok számára, akik távol vannak az imától, hogy a ti életetek által Jézus szeretete a megtérés és a szentség új életévé változtassa őket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Jézus üzenete Chrisina Gallaghernek 2023. április 24-én

 

[Lásd a weboldalt: https://www.christinagallagher.org/en/ ]

„Kicsim, ne félj. Téged választottalak, hogy elhozd Szavamat és Anyám szavát a világ embereihez, de kevesen akarják megismerni Isten Igéjét vagy Anyám hívását. Téged megtagadtak, és annyi hazugságot vetettek rád, hogy sokan hitetlenkedjenek ebben a munkában és elhívásban, amely neked adatott. A megtévesztő serege álnokságot terjesztett rólad, hogy sokan elhiggyenek benned. Kicsim, az a hívás, amelyet az igazságban adtam neked, népem szeme láttára valósul meg, és mégis nem hisznek a rajtad keresztül hívásom igazságában.

Christina így válaszolt: „Jézusom, félek, ahogy látom, hogy sokan hisznek, amikor nem hisznek nekem”.

Jézus folytatta,

Kicsim, te vagy az Én edényem. Ne aggódj. Megmutatom a világ népének, aki nem hisz, hogy én, Jézus, a te Urad, jobban munkálkodok benned, mint a legtöbb helyen, megengedem, hogy a világ népe lássa, hogy ez az Én munkám és az Én kezem.

Emberek a világban, mennyire sokakat félrevezetett közületek a megtévesztő, aki oly sok helytelenséget idézett elő Szavammal szemben.

A világ hamarosan megtapasztalja a sötétség három napját .

A harmadik világháború veled van.

Számos betegség és éhség vár rád, mivel az élelmiszert, a gyógyszereket és a kórházi ellátást visszavonják.

Az az ember, aki a megtévesztő munkáját végezte, el fog pusztulni az Én munkámmal kapcsolatos megtévesztéséért, de egységben van az Antikrisztussal. Sokan nem tudták belátni a csalását.

Most, kicsikém, Egyházam hamarosan az Antikrisztus kezébe kerül azoknak a tekintélye révén, akik „egy világrendnek” nevezik magukat. Az Antikrisztus hamarosan átveszi Péter székét – már egy ideje előkészítették számára –, és megsemmisül Egyházam, az Igazságom és Szentségeim – amit látni fogtok, az a legmélyebb amit Anyám kinyilatkoztatott gyermekeinek Fatimában – de a legsötétebb órában, Kicsim, engedem, hogy Kezem rájöjjön a hitetlenné vált világra, azokra, akik nem akarják, hogy fülük ne halljon és szemük ne lásson. Amikor Kezem leszáll a világotokra, megszabadítja a világot mindattól, ami nem Tőlem való.

Akik elárultak téged, engem is elárultak. Én vagyok az Igazság, és fenntartom mindazt, amit neked adtam, hogy lássa a világ. A világ magas helyein sokan tudják, hogy igazat mondasz, és hogy ez a munka Tőlem való, mégis jellemedet az Egyházamban élők a világon mindenütt elpusztították, bár ezt a munkát Tőlem valónak látták. Ami pedig azt illeti, aki ilyen tekintélyt szerzett, ha értékeli a lelkét, jóváteszi. A tekintélye most elhagyta, és meggyengült. Csak az ő hamissága és megtévesztése maradt meg veled kapcsolatban, amely az egész világon elterjedt.

Megmutattam Kezem erejét a sok csodával, amelyet azért adtam, hogy fenntartsam azt az igazságot, hogy én, a te Urad Istened vagyok az, aki elhívott erre a munkára, és sokan részesültek gyümölcsöző hatásából, de az emberek úgy döntöttek, hogy nem hisznek, miközben elfogadták a megtévesztést. a gonosztól. Drága gyermekem, örülj, hogy minden, amit elviseltél, olyan, mint egy édes tömjén Előttem.

A világ várja a harmadik világháborút. Egyházam bukása küszöbön áll, mivel Péter székét át kell adni az antikrisztusnak, és minden, ami Luciferé és seregéé az Antikrisztuson keresztül, örömmel fogadják, de ekkor fog Kezem leszállni egy olyan világra, amely megadja magát ilyen. Remegni fog a föld. A nappal éjszaka lesz. A bölcsek lesznek azok, akik bezárják a rolóikat, áldott gyertyát gyújtanak Anyám rózsaképe előtt, és folyamatosan imádkozzák a rózsafüzért . Ti, a világ emberei, azt mondom, ne nyissátok ki az ajtótokat. Ha megteszed, bejön a halál. Lesznek olyan kiáltások, amelyek úgy hangzanak, mint a családtagjaid, de valójában nem ez lesz a családi hívásod. Valójában a halál szellemei lesznek. Az a személy, aki kinyitja az ajtót vagy a rolóját, kinyílik a halálra.

A világ visszatartotta a hozzátok intézett hívásomat a veletek elkövetett rossz miatt, de én ismerem az elkövetett rosszat. Ezt a munkát úgy fogom látni a világgal, mint az Én nagyobb Munkámat, mert így megtámadták, de sok lélek veszett el – mégis sok-sok embert megmentek, amikor a világ ráébred, hogy az Én Igazságomról beszélsz. .

Kicsim, ne hagyd, hogy a világ megtagadása kétségbe vonjon. Ez csak Lucifer. Nincs hatalma feletted, és Anyám hamarosan összetöri a fejét. A háború hamarosan átterjed Amerikára és azon túl is. Elhagyták a hozzájuk intézett Hívásom helyeit védelemért. Tanúi lesznek annak, hogy Egyházam kiüresedett mindentől, ami Tőlem van. Igazságot és útmutatást kaptak volna az Imaházaimban, de a gonosz hatalma minden Házban ott volt, hogy elpusztítsa őket. Hogy fognak keserű könnyeket sírni bolondságukért.

Kicsim, megáldalak Atyámban, én, az Ő Fia, Jézus és a Szentlélek által.