Összeszedtem 12 pontba, hogy miért nem oltatom be magam, és mi az, amitől félek, ha már a vírustól nem.

Gőzerővel dübörög a kampány, mindenki állást foglal, gúnyolódik, profilkép-keretet állít be, szakot ért és tájékoztat, de közben gyakorlatilag semmit nem tudunk az egészről. És nem csak azért, mert eleve hülyék vagyunk hozzá, hogy megértsük; hanem azért is, mert érdemi információ alig-alig jut át a média szűrőjén, csak a propagandát halljuk, és a propaganda a gondolkodó emberben mindig bizalmatlanságot ébreszt, még akkor is, ha esetleg igaz.

1.

Nem csak én nem tudok az oltásról semmit, hanem jóformán senki, mert a kifejlesztésében résztvevő szakembereken kívül a kutya se tudja, hogy pontosan mi van abban a vakcinában. De igazából még ők sem eléggé, hiszen ennyi idő egyszerűen nem elég ahhoz, hogy minden lehetséges mellékhatása megnyugtatóan ismert legyen.

2.

Közben olyan alapvető kérdésekre nincs válasz, mint például az, hogy ha a vakcina védettséget biztosít, és mindenki megkapja, aki szeretné, akkor miként tudnák őket megfertőzni azok, akik nincsenek beoltva - ha pedig sehogy, akkor ki mást veszélyeztetnek egymáson, azaz a saját csoportjukon kívül?

3.

Vagy például miért van az, hogy 2019-ig következetesen attól harsogott az egész nemzetközi mainstream média, hogy túl sok ember él a Földön, majd egyik pillanatról a másikra kapcsolt át "jajnehogyvalakimeghaljon"-üzemmódba? Csak én érzek itt ellentmondást?

És miért van az, hogy ha bármit akarok elérni az életben, akkor engem a közösségi média, a társadalom, és az összes állami és civil szervezet csak akadályozni, eltaposni, és megfojtani próbál, ám ha esetleg meg szeretnék fertőződni, mert ahhoz van kedvem, na azt semmiképpen nem engedi meg. Miért lett nekik az én boldogságom (és a többi engedetlen polgáré) ennyire fontos? Álszentnek érzem ezt a hirtelen támadt atyai, vagy inkább testvéri (nagytestvéri) szeretetet.

4.

Szóval bizalmatlan vagyok, és erre bőséges okom van: Az eddigi élettapasztalatom alapján nincs okom feltételezni sem Hszi Csin Ping, sem Bill Gates elvtársról, sem a WHO-ról, sem a facebookról, sem a nemzetközi médiáról, hogy jót akarnának akár nekem, vagy akár bárkinek. És igen, ezektől én még annál is jobban félek, mint amennyire bízom Orbán Viktorban. A 2015-ös migránstámadás idején voltak szövetségeseink, de most nincsenek, most mindenki berendeződött a külső erőtér irányába. Orbán pedig jó politikus, aki, ha úgy látja, hogy olyan nagy a vihar, amellyel képtelenség volna szembe menni, akkor szélirányba fordítja a hajót, és pillanatok alatt az élmezőnybe vezeti az országot. Lényeg, hogy Magyarország első legyen. Hogy miben, az mellékes. Én viszont nem politikus vagyok, nem érdekel a szélirány, és többre tartom a szabadságot a túlélésnél, és többre tartom az igazságot annál, mint hogy mindenáron első legyek.

5.

De miért kell ilyen kardinális kérdést csinálni egy oltásból, amikor ez egy rutinművelet, évszázados tapasztalattal?

Nyilván nincs a vakcinában nanochip, és nem fog tőle senkinek hátul farka nőni, és nem fogja átvenni felette az irányítást a Google. (Pontosabban fogalmazva: nem ettől fogja átvenni.) De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének egyéb hatásai a védettségen kívül.

Például nem tudom, köztudott-e, hogy a vírus egyik fehérjéje állítólag hasonlít egy olyan fehérjére, amely az embrió méhbeli beágyazódásáért felelős. Azaz elképzelhető, hogy az oltásban lévő ellenanyag ezt a fehérjét is kicsapja, ezesetben pedig megakadályozza a megtermékenyülést. Amikor először erről hallottam, akkor ezt kacsának minősítettem, de aztán az Indexen is írtak róla, hogy komoly tudósok cáfolták, azzal, hogy nem is olyan nagyon hasonlít az a fehérje, csak egy kicsit. Tehát nem biztosan okoz meddőséget, csak talán. Ez azonban engem cseppet sem nyugtatott meg.

Általában erős kritikával szoktam kezelni az összeesküvéselméleteket, de ha belegondolhatunk, a Kínai Kommunista Párt és a WHO eddig tapasztalt profiljába egyaránt tökéletesen beleilleszkedne egy ilyen, meddőség-fokozó világkampány. Ami a rossz hír, hogy ha ez így van, akkor NEM CSAK AZ OLTÁS okozhat meddőséget, hanem természetes úton való megfertőződés is. Mivel itt csak valószínűségekről beszélünk, ezért ha van is ilyen hatása, akkor sem fogjuk soha megtudni az igazságot, mert ehhez több éves távlatra és megfelelő (és korrekt) statisztikákra lenne szükség.

6.

Más dolog, bár ez nyilván csak a vallásos embereket érdekli, hogy több fajta oltáshoz abortált magzatokat is felhasználtak. Ezt is, amikor először hallottam, kacsának minősítettem, de már a Vatikán is kiadott egy állásfoglalást, amelyben kifejtette, hogy "ha nincs más", akkor a katolikusok is beoltathatják magukat olyan vakcinával, amely egy abortált magzat sejtjének a felhasználásával készült, ám ha tehetik, akkor inkább válasszák azokat a fajta vakcinákat, amelyek gyártásához már nem használnak fel ilyesmit, "csupán a kifejlesztésükhöz". Hát ez megnyugtató. Kérdés azonban, hogy vajon a Jóisten is ilyen nagyvonalúan elnéző-e?

7.

Végül pedig nem lehet nem észrevenni, hogy a járvány ürügyén - legyen az akár spontán eredetű, akár laborbaleset, vagy akár szándékosan okozott - mindenképpen egy társadalmi átszervezés, egy gazdasági és hatalmi átrendezés, egy második digitális forradalom zajlik. "Great Reset".

Sokszor hallottuk már, hogy "a járvány után már soha nem lesz olyan az életünk, mint előtte volt". Ez sajnos így igaz, ez ugyanis egy önbeteljesítő jóslat. Rajtunk múlik ugyanis, és ha elfogadjuk, akkor valóban nem lesz már olyan az életünk.

És ez nem csupán azt jelenti, hogy engedelmességi igazolvány nélkül előbb-utóbb már sehová nem fogunk tudni menni, hanem azt is, hogy a távoktatás, távmunka, távsatöbbi az életünk része fog maradni, hiszen mennyivel kényelmesebb. És olcsóbb! Aztán idővel az iskolák, tanárok, stb mehetnek majd a lecsóba, és lesz majd helyettük Google-kurzus. Felnő majd egy olyan generáció, amelynek már nem csak testvérei, hanem osztálytársai sem lesznek.

8.

De hiszen az oltás éppen azt a célt szolgálja, hogy a táv-világ megszűnjön, és visszatérhessünk a régi életünkhöz, nem?

Nem. Mert ha így lenne, akkor önkéntes alapon beoltanák azt, aki kéri, majd utána mindenki oda mehetne, ahová csak akar, hiszen aki védtelen, az maximum magát veszélyeztetné vagy a másik szándékosan oltatlant. Tehát nem lenne semmiféle szükség igazolványra!

Ebből látható, hogy az oltás (és maga a vírus is) csak ÜRÜGY arra, hogy a TECH-CÉGEK az eddig csak önkéntes megfigyelés gyakorlatával szakítva és az államok kényszerítő apparátusát felhasználva érjék el a még totálisabb megfigyelést. És a legszebb, hogy mindezért még a felelősséget is az államokra tolják, hiszen lám, azok hozták a korlátozásokat, azok tették kötelezővé az oltást, a kártyát, az applikációt, satöbbi.

9.

Innen már csak egy lépés, hogy ezt az igazolványt egy applikáció vagy egy chipkártya váltsa ki, amely aztán akár önállóan, akár az okostelefonnal együtt mehet is be az ember bőre alá. És, micsoda praktikus, betöltheti a bankkártya funkcióját is. Hangsúlyozom, most még nincs erről szó, most ez az oltakozósdi még csak az előkészítés, még csak egy nulladik próba. De ami késik, nem múlik. Ezért kell már a legelső lépésnél szilárdan ellenállni, mert ha nem ugrunk ki a fazékból rögtön, amikor azt a tűzre rakják; akkor a lassan melegedő vízbe belepunnyadunk, és nem fogjuk észrevenni, hogy mikor főttünk meg.

Más kérdés persze, hogy az államok megfelelő kompetencia hiányában semmit sem tudnak majd kezdeni a különböző applikációk által begyűjtött adatokkal, azokat tehát így vagy úgy, de előbb-utóbb a tech-cégek fogják kezelni, birtokolni és felhasználni. De eddig a gondolatig a felhasználó már nem fog eljutni.

Ne legyen igazam, de el tudom képzelni, hogy előbb-utóbb bármiféle személyes találkozás, gyülekezés, satöbbi csak azoknak lesz megengedve, akik rendelkeznek ilyen igazolvánnyal. Akinek nincs, annak az élete pedig olyan lesz, csak hogy történelmi példát hozzak, mintha sárga csillagot viselne.

10.

Ez az oltás/nemoltás kérdés tehát részemről egy önmagán túlmutató állásfoglalás, egy SZAVAZÁS. Mivel az egész hisztéria során soha senki nem kérdezte meg érdemi kérdések formájában az én véleményemet; ezért NINCS MÁS LEHETŐSÉGEM A VÉLEMÉNYEM KIFEJEZÉSÉRE, mint az, ha nem hagyom magamat beoltani. Ezt látják, mert ez megjelenik a statisztikában, így kénytelenek lesznek megérteni a világ urai, bárkik legyenek is azok.

Csak így tudom jelezni, hogy nemet mondok a digitális forradalomra, nemet mondok a távoktatásra, a távmunkára, a távmisére, a távszexre, és mindenre és mindenkire, ami az emberi kapcsolatokat az online térbe száműzi, mert ezek a dolgok szerintem egy olyan sötét jövő képét vetítik előre, hogy még mindig az jár a legjobban, akit elvisz a vírus.

11.

De ha nem tennénk semmit, akkor megbénulna az ország, megállna az élet, és mind meghalnánk, nem?

Nem. Bármilyen súlyos vírus esetén lesznek olyanok, akiknek az immunrendszere meg tud vele birkózni. Ez esetben nem is kevesen, hiszen sok ismerősömről tudok, aki elkapta, és semmi más tünete nem volt, mint egy átlagos megfázásnak. Tehát ha nem tettünk volna semmit, akkor a járvány egy-két hónap alatt végigsöpört volna a világon, és persze lett volna egy rakás halott, de a népességszámhoz képest arányaiban nem lett volna olyan sok, meg sem közelítette volna pl. a pestisjárvány áldozatainak az arányát, még nagyságrendileg sem.

Ettől a világ nem állt volna meg, és a civilizáció sem omlott volna össze. Sőt! Körülbelül 2020 június tájára túllettünk volna az egészen, eltemettük volna a halottakat, aztán pedig olyan gazdasági fellendülés jött volna, amilyenről korábban álmodni sem lehetett.

12.

Úgy emlékszem, hogy az iskolában azt tanultuk, hogy természetes kiválogatódással alakult ki az élővilág, azaz mindig az tudott a leginkább elszaporodni, akit a tulajdonságai a leginkább életképessé tettek. Ezért van az, hogy az élővilágban minden jól működik. Ezért nem kell a sasnak szemüveg, ezért nem kell a hangyáknak orvosi segítség a peterakáshoz, és ezért nem jár a vaddisznó pszichológushoz. És ezért volt az is, hogy az ősember a jég hátán vígan megélt, kőbaltával levadászta a mamutot, nem szedett gyógyszereket, nem félt a kullancsoktól, és GPS nélkül is hazatalált a barlangjába. Mert amelyik nem, az szegényke elpusztult. És ez így volt rendjén.

De akkor miért jó az, hogy ha a mai leszármazottai már az összkomfortos lakásban is csak arra képesek, hogy műanyagot zabálva a képernyőt imádják, miközben kihalnak? Bár első pillantásra rendkívül keresztényinek tűnik az, hogy senkit ne engedjünk meghalni, de kérdés, hogy vajon az Isten dicsőségére szolgál-e, ha leromboljuk azt a genetikai állományt, amelyet a Jóisten évmilliók munkájával megteremtett, hogy aztán az utódaink, ha lesznek egyáltalán, akkor száz év múlva már csak steril laboratóriumi körülmények között, megszűrt levegőjű okosotthonokban, gépekre kötve tudjanak létezni, és a szabadba kimenni már csak űrruhában tudjanak. Mert efelé tartunk, aki ezt másképp látja, az vagy vak, vagy hazudik.

http://eucharisztikuskongresszus.hu/JB_hit_435.html