1997. szeptember 14., vasárnap

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

65. Üzenet.
1997. szeptember 13. A fatimai jelenés napja.
" Az Ember:
" Az Istenanya kék ruhában jelenik meg, karján a Gyermek Jézussal, fején fehér fátylat visel. Sok Angyal jelenik meg, akik az Istenanya dicsőítésére énekelnek."
Az Istenanya:
" Én a szeretet üzenetét hozom, amelyet a világ már elfelejtett és elvetett. Az Én kegyelmet ajándékozó Szent Fiam a SZERETET. Ő megadja azt  mindazoknak, akik szomjaznak utána. Imádkozzátok naponta a rózsafűzért. EZ MINDENKI IMÁJA MINDENKIÉRT.Most nehéz időket éltek, a hit tanúságtételére van szükségetek, hogy mindenki felismerje azt, hogy az Én Fiamhoz tartoztok. Gyökeres átalakulások előtt álltok, amely sokakat megriaszt. Aki hűségesen áll az Én Fiam mellett, azt nem fogják meglepetések érni. Sok kormány meg fog változni. A világi hatalmak, amelyek nem Istenre vannak alapozva, szétesnek. A kezdet már elindult. Lesz ISTENTŐL fölkent király. A nap már közeledik, amelyen megnyílik az Ég és az Én Isteni Fiam megjelenik dicsőségében,hogy mindent megújítson. Ő összegyűjt minden elszéledt bárányt, és csak egy nyáj lesz és egy pásztor. Nem lesz halál, sem könny, sem szenvedés. Teréz anya halála egy nagy jel a világ számára, hogy az irgalmasság ideje a megszűnés felé közeledik. Ő már teljesítette feladatát. Imádkozzatok, hogy őt mielőbb boldoggá avassák.Az ő közbenjárására Isten nagyon sok kegyelmet fog ajándékozni az emberiségnek. Az angol birodalom szétesése és Teréz anya halála, mindkettő nagy jel. Megérkezett a tagadás ideje, á kigúnyolás ideje, és mindazé, ami a Golgotán történt. Tartsatok ki az imádságban! Közel van a győzelem."