2012. augusztus 16., csütörtök

Mária szerepe az utolsó időkben

2012. 08. 15, Szerda, Nagyboldogasszony ünnepe
Mennyei Atya:„Gyermekeim, Mária által kezdődött a világ üdve, ezért Mária által kell bevégződnie is. Azt kívánom, hogy Mária ezekben az utolsó időkben még inkább előtérbe kerüljön. Mária földi életében elrejtőzött, és mély alázatosságában élt. Ő az Én kezemnek a remekműve, akit a földön élőknek dicsőíteni és magasztalni kell. Azt akarom, hogy mindenki megismerje Máriát, és általa még jobban megismerjék és imádják Szent Fiamat is. Legszentebb leányom a biztos és egyszerű út, melyen Krisztushoz eljuthattok, és Őt tökéletesen megtalálhatjátok. Aki megtalálja Máriát, az életet találja meg, azaz Szent Fiamat, aki az út, az igazság és az élet. Mária az irgalom fényét árasztja ki e bűnös világban, mely a szegény bűnösöket és a tévhitben élőket szeretetteljesen magához vonzza, hogy őket Krisztus aklába hazavezesse, hogy megtérjenek és a katolikus Egyházba visszatérjenek. Mária kegyelmet áraszt ki, hogy katonáimba és hű szolgáimba bátorságot és erőt öntsön a nagy harcban, mely valójában értetek folyik. Ő készen áll az ördöggel és annak társaival vívandó harcra, különösen ezekben a végső időkben, mert az ördög pontosan tudja, hogy már csak kevés ideje van a lelkek megrontására. Ezért fogja napról-napra megkétszerezni támadásait Mária hű szolgái és igazi gyermekei ellen, mivel őket nehezebben győzi le, mint az összes többit. Hogy miért kell éppen Máriának az ördögöt legyőznie? Azért, mert a Sátán tőle jobban fél, mint Tőlem. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy hatalmam nem végtelenül nagyobb, mint Máriáé, hiszen Mária tökéletességeinek határa van. Inkább úgy kell ezt értenetek, hogy először is az ördög gőgjében végtelenül jobban szenved, ha őt az Én kicsiny és alázatos szolgálólányom üldözi, győzi le és bünteti meg, mint az Én hatalmam. Másfelől azért adtam Máriának ilyen nagy hatalmat a Sátán felett, hogy jobban rettegjen Máriának valamely lélekért mondott egyetlen sóhajától, mint az összes többi szent imájától, és jobban féljen Mária egyetlen fenyegetésétől, mint minden más fájdalomtól. Mária szerepe a döntő csatában fog megmutatkozni, amely közte és a sárkány között fog lezajlani. Mert ahogyan az istentelenség terjed a földön, ő úgy lép egyre inkább előtérbe, és siet a hívők segítségére. Miközben a földön a szabadkőművesség vezetői és Isten összes többi ellensége diadalmaskodni fognak, Mária híre is terjed, mely az Egyház történetében a katolikus misszió legnagyobb felvirágzásának okozója lesz. Amit Lucifer gőgje által elveszített, azt Mária alázata által visszanyerte. Amit Éva engedetlenségből elveszített és tönkretett, azt Mária engedelmességből megmentette. Azzal, hogy a kígyóra hallgatott, Éva önmagát is és minden gyermekét nyomorba döntötte, és a Sátán kezébe szolgáltatta. Atyámhoz való tökéletes hűségével Mária megmentette magát és összes gyermekét, akiket Atyámnak ajánlott.”
Szűzanya:„Az Antikrisztus idején a gonoszok a bűn minden fajtáját meg fogják engedni maguknak. De gyermekeim, akik hűségesek hozzám, növekedni fognak az isteni szeretetben és az erényekben. Isten azt akarja, hogy az utolsó időkben még jobban ismerjenek, kedveljenek és tiszteljenek engem az emberek, mint bármikor korábban. A szentek egészen Nekem ajánlották magukat. Ezért sokan fogják látni és felismerni, hogy mennyire szükségük van az én segítségemre, és akkor hozzám fognak menekülni mindenben. Hozzám, mint szeretett közvetítőjükhöz Jézus Krisztusnál. Sokan meg fogják érteni, hogy én vagyok a legbiztosabb, a legrövidebb és a legtökéletesebb eszköz a Jézushoz jutáshoz, és ezért át fogják adni magukat nekem testestül-lelkestül, feltételek nélkül, hogy általa egészen Jézus Krisztushoz tartozzanak. Amikor a földön éltem, Isten kegyelméből egyedül győztem le az összes eretnekséget az egész földön. Most a végső időkben Szeplőtelen Szívem diadalmaskodni fog, mert Isten akarata az, hogy minden lelket meghódítsak.”
Egy sötét ködben tartózkodtunk. Egymást nem láttuk, csak a hangokat hallottuk. De egyszer csak megjelent egy gyönyörű fény. Ez a fény egyre közeledett és benne meg lehet látni Szűz Máriát, aki kinyújtotta felém a kezét és így szólt: „Gyermekem, csatlakozz hozzám és harcolj az Én oldalamon.” A Szűzanyával való személyes találkozás annyira megérintett, hogy nem tudtam nemet mondani neki. Majd láttam, hogy Mária a többi gyermekét is összegyűjti. Így egy nagy sereget alkottunk Édesanyánk oldalán, aki mint a mi világosságunk kivezetett minket a sötét ködből. A sötétség után elénk tárult egy gyönyörű és díszes trónszék, melyen egy nagy fekete kígyó volt jelen. Amikor meglátott minket a kígyó, kimutatta nekünk a méregfogait és ránk akart támadni. De nem tudott, mert mellettünk állt a Szűzanya. Viszont, a kígyó nem hagyta ennyiben. Elindult felénk és próbált minket a sötét ködbe terelni, hogy lecsaphasson ránk, mint Isten igaz gyermekeire. Karddal a kezünkben felvettük vele a harcot. Végül a kígyó eltűnt és egyszer csak a sötét köd is eltűnt. Akkor megláttuk Szűz Máriát, ahogyan lábával eltaposta a kígyót. Ekkor Édesanyánk ránk mosolygott és így szólt hozzánk: „Gyermekeim, győzött a szeretet. Mostantól kezdve a világban béke és szeretet fog uralkodni. Ünnepeljetek és dicsőítsétek Mennyei Atyátok Szent Nevét! Mert eljött boldogságotok ideje, melyre oly régóta vágyakoztatok.” Máriát az angyalok és szentek kísérete visszavezette a Mennyországba. Majd Atyánk megjelent előttünk és egy nagy kapuhoz vezetett minket. Mielőtt beléptünk oda, Ő így szólt hozzánk: „Gyermekeim, az Új Édenkert előtt álltok. Ez az Én ajándékom számotokra, amiért hűségesen harcoltatok Szűz Mária oldalán a Sátán ellen.”
A szentmise felajánlása alatt, Vácon a Szent Anna templomban, amely után a Szűzanyának szenteltük magunkat azt láttam, hogy a Szűzanyával együtt mindenki külön-külön letérdelt a Mennyei Atya Szent Színe előtt, aki így szólt: „Gyermekeim, Én vagyok a házasság szerzője. Ti most ebben az órában teljesen el fogjátok kötelezni magatokat legszentebb leányomnak. Én szeretetből teremtettelek titeket, és meg is hívtalak benneteket a szeretetre, ami minden egyes ember alapvető hivatása. A saját képmásomra lettetek teremtve. Én magam vagyok a szeretet. Azt akarom, hogy úgy szeressétek Máriát, ahogyan Én szeretem őt. Szent Fiam az egész keresztény élet középpontja. Édesanyátokon keresztül eljuthattok Jézushoz és általa az egész Szentháromsághoz. E felajánlás és odaszentelés kegyelme arra van rendelve, hogy tökéletesítse szereteteket és erősítse fölbonthatatlan egységeteket Máriával. Szeressétek leányomat, és maradjatok hűségesek hozzá örökké! Így adom most áldásomat rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” A Szentlélek Isten egy gyönyörű stólával átkötötte kezünket Mária kezével, akinek arca ragyogott a boldogságtól. Ekkor a Szentlélek azt mondta: „Az utolsó idők stólájával kötöttem át kezeteket Máriáéval. Mindazok, akik Máriával együtt működnek és odaszentelik magukat neki, különösen most ezekben a nehéz időkben a bűnökkel teli világ miatt, megmenekülnek és részesülni fognak az üdvösség kegyelmében.” Ahogyan a földön hivatalossá teszik a házasság szentségét, úgy most a Mennyben is hivatalossá tette Atyánk Máriához való odaszentelésünket. Őrangyalaink az Élet könyveinket a Mennyei Atya kezébe helyezték, és láttam, ahogyan Mária személyesen beleírta ezt a mai napot, mely mindnyájunk számára nagy kegyelmeket jelentett. A Szűzanyának való odaszentelődés végén látomásban a Szűzanya szobor megelevenedett előttem. Jobb kezét Szent Szívére helyezte és fejét kicsit lehajtotta, mintha meghajolna előttünk. Szűzanya: „Így fejeztem ki előttetek gyermekeim, hogy felajánlásotokat örömmel elfogadtam és mélyen a szívembe véstem.” Később így folytatta: „Boldogságom akkor válik teljessé, ha ti egészen Istené lesztek, ahogyan én is akkor a földön és most a Mennyországban.”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/maria-szerepe-az-utolso-idkben

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Ez az Én Könyvem. Az Én Szavam. Az Én Ígéretem.
 
2012. augusztus 15. 01:00
Drága szeretett leányom, erről a legfontosabb napról beszélek veled, amelyet Könyvem kiadására választottam a világ számára.
Ez a nap szeretett Édesanyám, a Mennyország Királynéja, a Föld Királynéja, az Üdvösség Anyja Mennybemenetelének napja.
Nem véletlen, hogy az Igazság Könyve ezen a napon lesz hozzáférhető, mert Édesanyám maga az Üdvösség Anyja. A Könyv azért van, hogy segítsen az egész emberiség lelkének megmentésében.
Édesanyám egy fontos szerepet játszik az emberiség megmentésében.
Ő, a Társmegváltó, a Kegyelmek Közvetítője és a Szószóló. Ez azt jelenti, hogy azért lett Áldott Édesanyám kiválasztva Isten által, hogy az Üdvösség végső tervében segítsen Nekem, Fiának.
Az Ő szerepét nem értik ebben a fontos időszakban.
Megszülte az emberiség Megváltóját, és az Üdvösség ajándékát hozta a világba azáltal, hogy beleegyezett, hogy az Én Édesanyám legyen.
Ő most Isten valamennyi gyermekének az Édesanyja, és megkapta azt a hatalmat, hogy széttapossa a Sátánt, miközben Én arra készülök, hogy megmentsem az emberi nemet a Sátán azon gonosz tervétől, hogy megtévessze Isten gyermekeit.
Az Igazság Könyve nem csupán egy könyv. Ez a könyv az Én Szavam, megannyi jövendölés első része az emberiség megtérítésében.
Bár ennek megvalósítása, leányom, talán nehéznek tűnik számodra az eléd helyezett oly sok akadállyal együtt, de biztosítalak leányom, hogy ez a Mennyország védelme alatt áll.
Ez az Én Könyvem. Az Én Szavam. Az Én Ígéretem.
Amikor azt mondtam, hogy újra visszatérhetek, akkor azt úgy is érettem, hogy újra visszatérek.
Amikor az első alkalommal jöttem a világba, Isten, Örök Atyám szintén előre felkészítette gyermekeit prófétái által.
Sokan meghallgatták. Sokan pedig nem.
Bárhogyan is, később a világ nem mulasztotta el, hogy megértse az Igazságot. Ők tudták és megértették a Kereszten való Kínszenvedésem értelmét, és azt a szabadságot, amelyet e szenvedés a világnak adott, hogy megkaphassa az Örök Üdvösség Ajándékát.
Ugyanez történik most is. A világ most Második Eljövetelem felkészítése alatt áll. Éppen most.
Isten Szent Szava most kerül átadásra az emberiség számára, mint egy nagy Ajándék, ezeken az üzeneteken keresztül.
Sokan meghallgatják. Sokan pedig nem.
Egy dolog nyilvánvaló: Csak kevesen lesznek, akik nem fognak tudni róla.
Ők vagy elfogadják Szavamat, úgy, ahogyan az nekik adatik, vagy nem.
Én beteljesítettem Atyám Ígéretét.
Atyám azt ígérte a világnak, hogy ebben az időben majd az Igazság Könyvét adja neki.
Sokan fogják az Igazságot befogadni és elfogadni azt. Mások, túl keserűnek fogják találni az Igazságot ahhoz, hogy megbirkózzanak vele, és hazugságnak fogják azt tartani.
Tudassátok velük, hogy a Szövetség be fog teljesedni, akárcsak ezek az Üzenetek is beteljesednek.
Senki sem fogja megakadályozni, hogy az Igazság kinyilatkoztatásra kerüljön a világ számára, függetlenül attól, hogy mennyire érvel Szent Szavam ellen.
A próféciák, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, a szemetek előtt teljesül be.
Egy ember sem érti a Jelenések könyvének teljes értelmét, mert annak tartalma nem volt érthetően kinyilatkoztatva a világ számára, mivel azok csak irányelvek.
Most, amikor Én, az Isten Báránya eljövök, hogy felnyissam a pecsétet, kevesen fogják elfogadni azt.
Miért?
Ha hisztek Bennem, ezekben az üzenetekben, akkor miért tagadjátok az Igazságot, amikor most nektek adják azt?
Ha elmulasztjátok elfogadni az Igazságot, amelyet a Hamis Prófétáról, az Antikrisztusról adnak nektek, és ha más próféciákat sem fogadtok el, azt fogja jelenteni, hogy nem engeditek meg majd Nekem, hogy vezesselek benneteket a lelkek megmentésében.
Csak az Igazság követése által lehettek biztonságban.
Emlékezzetek arra, hogy egyedül csak az igazság szabadít meg benneteket azoktól a hazugságoktól, amelyek a Sátán által lepték el az emberiséget.
Nektek folyamatosan hívnotok kell Édesanyámat, hogy segítsen Hozzám hozni benneteket, hogy védve legyetek azokkal a hazugságokkal szemben, amelyeket a Sátán fog felhasználni, hogy a Második Eljövetelem előtti utolsó Szent Szavamtól távol tartson benneteket.
Menjetek békével és szeretettel. Én, most egyesítelek mindnyájatokat Szent Vérem védelme alatt.
Örvendek válaszotoknak, szeretett Tanítványaim, és a hitetekre hagyatkozom, hogy segítetek Nekem ebben a különleges küldetésben.
Jézusotok