2016. november 27., vasárnap

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2016. november 1. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Hamarosan elvesznek Engem tőletek. Nem lesz Oltáriszentség. Csupán kenyér és bor lesz az oltáron, mint jelkép, ami szimbolikusan utal az utolsó vacsorára. Ez lesz a nagy „egység”, a közös úrvacsora, amit majd együtt fogyasztanak el a protestánsok és a katolikusok. Nem lesz többé Szentmise, mert átváltoztatás nélkül nem lehet Szentmiséről beszélni. Helyette ökumenikus tévtanítások, úgy nevezett Isten tiszteletek lesznek. Ti ne menjetek soha oda! Kérjétek Tőlem a lelki áldozást! Én veletek maradok mindig. A rejtekben igaz, hogy ritkán, de lesz igazi Szentmise, amit igaz és hű papjaim fognak bemutatni. Oda menjetek! De ne beszéljetek róla senkinek, mert ez bálványimádásnak minősül az eretnekek szemében, amit halállal fognak büntetni. De ti ne féljetek tőlük! Inkább legyetek Értem vértanúkká, mint hogy megtagadnátok Engem, és elkárhoznátok.
Drága kicsinyeim! Nagyon kemény idők előtt álltok. Az igaz keresztények vérét úgy fogják ontani, mint a vizet. De ne féljetek! Mindnyájatoknak megadom a kegyelmet, hogy kitartsatok mindhalálig. Hatalmas, lángoló szeretetet adok a szívetekbe Irántam, és óriási vágyat arra, hogy az életeteket adjátok Értem. Értsétek meg: nincs halál. Vértanúságotok csupán egy kapu lesz, amelyen át bejöttök az örök fénybe, az örök teljes életre, amelyre a földön készültetek és vágyakoztatok. Egy csodálatos beteljesülés, örök megpihenés lesz számotokra mennybe érkezésetek.
Kicsinyeim! Legyetek éberek! Figyeljétek a jeleket! Éljetek szüntelen készenlétben! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Hirtelen fog lecsapni rátok. A szívetek lángoljon az Irántam való szeretettől! Készüljetek, hogy ha bármikor jön, igent tudjatok mondani a vértanúságra Értem. Ezt csak úgy tudjátok megtenni, ha Én vagyok a ti egyetlen kincsetek, reményetek, örök boldogságotok. Ha nem helyeztek Elém senkit és semmit, akkor szabad lesz a szívetek. Én leszek benne a ti Megváltó Királyotok, Akihez teljes erőtökből kívánkoztok. Így készüljetek drága kicsinyeim az elkövetkező időkre, amely most van beteljesülőben. Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által: „Ó Legszentebb Szentháromság, felfoghatatlan egység, Mindenhatóság és örök dicsőség! Magasztallak és imádlak Téged teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből és minden erőmből, Atya, Fiú és Szentlélek.
Kérlek, áradj ki erre a bűnös világra, halmozd el kegyelmeddel, mert Nélküled elveszünk mind egy szálig.
Szentlélek jöjj! Áraszd ránk örök szereteted fényét! Gyújts világosságot lelkünkben és elménkben, hogy felismerjük Szent akaratodat! Meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól.
Szentlélek! Áraszd ránk fényedet! Te dönts bennünk minden élethelyzetben! Te sugallj nekünk jó tanácsokat! Őrizz meg a sátán csapdáitól! Vezess minket a szűk ösvényen, amely az örök életre visz.
Szentlélek! Kérlek, ne engedd, hogy elvesszünk! Kérlek, Te alakítsd a körülményeket! Ragadj ki minket a bűnből, adj tisztánlátást, és késztess minket, hogy mindig a jót válasszuk, a bűntől undorodjunk, és elkerüljünk minden bűnre vezető alkalmat!
Szentlélek jöjj! Vezess, támogass, mutass, irányt! Töltsd be szívünket, lelkünket Isten félelmével és szeretetével!
Szentlélek! A lábad elé borulunk. Te indíts bennünket igaz bűnbánatra! Add, hogy felismerjük bűneinket, és soha többé el ne kövessük azokat!
Szentlélek! Te gyóntass meg és oldozz fel bennünket bűneink súlya alól!
Szentlélek, jöjj! Újítsd meg az egész világot! Ragyogd be azt szent szereteteddel és végtelen bölcsességeddel!
Szentlélek, bízunk Benned. Kérünk Téged, Szentlélek, jöjj! Ámen.”

2016. november 11. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Az idő rövid. Már mindent elmondtam nektek. Már beteljesülnek a próféciák. Hamarosan nagy keresztényüldözés söpör végig egész Európán, ti sem maradtok ki belőle agyarország].
Gyermekeim! Most fognak Engem elvenni tőletek a nagy világvallás, a hamis egység okán. Csak a rejtekben lesznek bemutatva Szentmisék. A hivatalos „Egyház” a templomokban tévtanításokat fog hirdetni. Papjaim közül sokan átállnak az antikrisztus oldalára, mert ők nekik akarnak megfelelni, hogy karrierjüket építsék, csak kevesen tartanak ki hűségesen Mellettem. Ti soha ne menjetek utánuk, határolódjatok el tőlük! Jaj, lesz azoknak, akik elhagynak Engem. Ők a kárhozat fiai, mivel megtagadnak Engem az emberek előtt, így Én is megtagadom őket Atyám előtt.
Kicsinyeim! Soha ne fogadjátok el a tévtanításokat! Csak az igaz, tiszta Evangéliumot, amit eddig is megismertetek a Szentírásból. Ezek az emberek, akik eretnekségeket tanítanak, és akik utánuk mennek, a szívükben újra leköpdösnek, kigúnyolnak, tövissel koronáznak, megostoroznak és keresztre feszítenek Engem a lelkükben. Nagy lesz a büntetésük odaát.
Az Engem szeretőkkel megosztom keresztemet. Én a Földön, a kereszten vagyok megtalálható. Ott kapjátok a legtöbb kegyelmet, ha keresztem alatt álltok, Fájdalmas Égi Édesanyátok kezét megfogjátok és átadjátok az életeteket Nekem, hogy kínszenvedésemmel és kereszthalálommal egyesítve fölajánljátok minden szenvedéseteket, áldozataitokat a lelkek megmentéséért.
Az idő rövid, beteljesülnek szavaim. Az élet véges. Tartsatok bűnbánatot és higgyetek az Evangéliumban! Készüljetek a számadásra, amelyet senki el nem kerülhet, mert Én megfizetek mindenkinek tettei szerint.
Így készüljetek az Adventre: Gondoljatok a Velem való nagy találkozásra, amikor majd színről színre meg fogtok állni Előttem! Nincs halál, csupán kiléptek ebből a porsátor testből, ami porból lett és porrá lesz, és megláttok Engem dicsőségben. Akkor lepereg előttetek egész életetek, annak minden apró, jelentéktelennek tűnő részletével és számot fogtok adni Előttem döntéseitekről. Ezért azt kérem tőletek, hogy már most, életetek minden pillanatában készüljetek erre a számadásra, és minden élethelyzetben úgy döntsetek, ahogy a helyetekben Én és Legszentebb Anyám döntenénk. Ha gyakoroljátok az igaz, tiszta, önzetlen szeretetet, és mindenkor fürkészitek az Én akaratomat, akkor már itt a Földön életszentségben élhettek, és nagyon boldogok lesztek, amikor Velem találkoztok. Ezt kértem a Szentírásban: „Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.” Ez a készenlét nem jelent lemondást az élet boldogságáról, amelyeket Én adok, csak a bűnöktől való távoltartást. Egyedüli örömötök Én vagyok, az Üdvözítő Isten, Aki úgy szerettelek benneteket, hogy kínszenvedésem és kereszthalálom által helyet készítettem nektek Atyám Országában. Ezért nyissátok meg szíveteket, fogadjatok be Engem és engedjétek, hogy Én legyek az életetek Ura és Királya, Aki elvezetlek titeket az örök boldogságra. Ne féljetek átadni az életeteket Nekem! Hagyatkozzatok teljesen Rám, mert egyedül Én tudom, mi válik a lelketek javára! Tisztítsátok meg magatokat a Szentgyónás szentségében, igaz bűnbánatban! Ez a legnagyobb ajándék az Én számomra az Adventben. Fogadjatok Engem tiszta szívetekbe a Szentáldozásban, Aki a lelketek Királya vagyok, és minél jobban megnyitjátok Előttem szíveteket, annál több kegyelmet kaptok Tőlem. Én legyek életetekben a legfontosabb, és akkor minden mást megkaptok Tőlem. Egyedül Nekem akarjatok megfelelni azzal, hogy megismeritek és tettekre váltjátok tanításomat, a Szent Evangéliumot. Akkor boldoggá teszlek benneteket és nem láttok hiányt semmiben. Így készüljetek a Velem való nagy találkozásra és az Adventre, amely az Én eljövetelem előképe. Így készítsétek a szíveteket, hogy méltó lakásom legyen, amikor a Szentáldozásban hozzátok térek! Erre áldalak meg titeket gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 1Tessz 2, 13: „Isten szava”


2016. november 13. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit készítettem nektek. Ez a világ csak árnyéka annak a csodálatos helynek, amit ti Mennyországnak neveztek. Az életetek a Földön egy rövid próbatétel. Ha kiálltátok a próbát, elnyeritek az örök életet. De ha elbuktok, elveszítitek mindazt, amit készítettem nektek. A próba ez: szeretet. Ha minden élethelyzetben a szeretet mellett döntötök, bejöhettek az örök boldogság honába, amely azoknak készült, akik Istent szeretik. Isten Maga a szeretet. Az Ő szeretetéből léteztek. Ő hívott létre titeket a semmiből. Isten a Teremtő, Aki a semmiből teremtette a világot. Mindent az ember lába alá helyezett, hogy uralkodjon fölötte. Ha az embert a szeretet vezetné, a világ engedelmeskedne neki. De az emberek bűneikkel, féktelen kapzsiságukkal és önzésükkel tönkre teszik a világot, amit Istentől kaptak.
Drága gyermekeim! Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett benneteket. Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Isten a legteljesebb mértékben tiszteletben tartja szabad akaratotokat. Ez azt jelenti, hogy megengedi a rosszat, hogy elforduljatok tőle. De ha ti a bűnt választjátok, még a természet is fellázad ellenetek. Ezért van annyi katasztrófa.
Gyermekeim! Minden a szívben dől el. Térjetek meg! Töltekezzetek Velem, az Én végtelen szeretetemmel! Akkor a cselekedeteitek is jók lesznek. Lépjetek kapcsolatba Velem! Azért lettem Emberré, hogy ne féljetek Tőlem, és bensőséges személyes kapcsolatban éljetek Velem. Ha beszéltek Hozzám, Én meghallgatom. Éjjel-nappal rendelkezésetekre állok, hisz a lelketekben élek, feltéve, ha befogadtok. Bármit meg tudok tenni, ha hittel imádkoztok. De csak azt adom meg, ami a lelketek üdvösségére válik. Ezért ne csüggedjetek el, ha mást kaptok, mint amit kértek. Odaát örökké hálát fogtok adni Nekem ezért.
Gyermekeim! Az idő rövid. Az életetek hamar véget ér. Ezt kértem: Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Az egész életetek legyen egy folyamatos várakozás, mint az okos szüzeké az Evangéliumban. Vágyakozzatok Hozzám, Szent Színem látására! Váltsátok tettekre az Evangéliumot! Éljetek életszentségben! Akkor megtelik a szívetek Irántam való szeretettel, és vágyva vágytok Hozzám, hogy ott legyetek ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Olyan szép és csodálatos vagyok, hogy egy egész örökkévalóságon át nem tudtok betelni Velem. Annyira szeretlek benneteket, hogy ez lesz a ti boldogságotok örökké. Ami odaát vár rátok, azt nem lehet emberi szavakkal megfogalmazni. Szent Pál találóan írta, miután látta a Mennyet: Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik szeretik Őt.
Gyermekeim! Szeressétek Istent, a teljes Szentháromságot teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökből! Felebarátaitokat pedig úgy, ahogy Én szerettelek titeket, amikor az életemet adtam értetek a keresztfán. Ha szeretetben éltek, a Mennyország köztetek van. A szeretet gyógyít és boldoggá tesz. Ez a legjobb életforma. Ne álljatok szóba a kísértővel! Ne engedjétek be a csüggedést a szívetekbe! Mindig van remény, mert Én veletek vagyok minden nap, a világ végezetéig. Én örök és Mindenható vagyok. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Erre áldalak meg benneteket, szeretett kicsi gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által: „Ó áldott Szentlélek, Aki betöltöd szívünket, és eszünkbe juttatod mindazt, amit Jézus tanított! Foglald le szívünket, hogy lángoljon az Isten iránti szeretettől! Gyújtsd lángra lelkünket, hogy soha ne méricskéljünk, hanem egész életünket adjuk át Jézusnak, a mi drága jó Megváltónknak, hogy Ő rendelkezzen velünk tetszése szerint! Ne lázadjunk, ha szenvedünk! Nézzünk a keresztre! Az Isten egyszülött Fia Vérben ázva haláltusáját vívja értünk!!! Merítsünk Belőle erőt! Mekkora szeretet van Benne, hogy ekkora áldozatot hozott értünk! Kérjük kegyelmét, hogy hasonuljunk át Belé, amikor a Szentáldozásban a szívünkbe tér! Ő legyen szívünk Királya, mi pedig merüljünk el Benne, mint parányi vízcsepp a hatalmas szeretet óceánban! Akkor megtelik szívünk az Ő végtelen, Önmagát leküzdő, mindent odaadó szeretetével. Akkor végre olyanok leszünk, amilyeneknek teremtett az Atya: Szent Fiának hű képmásai. Ne hagyjuk, hogy a bűn eltorzítsa bennünk az Isten Ember képét! Éberen őrködjünk mindig lelkünk tisztasága fölött! Soha meg ne bántsuk Őt, Aki ennyire szeretett minket! Szemléljük Őt a keresztfán! Szent Sebeit miértünk szenvedte el. Véres könnyein át ránk nézve várja, hogy megjavuljunk, hogy üdvözíteni tudjon. Értünk kiáltotta: Szomjazom!
A te lelkedre szomjas, mert veled akar egyesülni a Szentáldozásban. Tisztulj meg a bűnbánat szentségében, hogy méltó lakása légy a királyok Királyának, az urak Urának, az Isten egyszülött Fiának, Aki a te Megváltó Istened! Ne bántsd meg Őt soha többé! Sőt: engeszteld mások bűneiért! Akkor boldog leszel, és nagy békét kapsz Tőle, mert Ő soha nem hagyja jutalom nélkül azokat, akik szeretik Őt.
Jézusom, imádott Királyom! Kérlek, vésd bele Nevedet szívembe! Soha nem akarok tudni másról, csak Rólad, a Megfeszítettről! Mindig csak Téged lássalak magam előtt, mennyit szenvedtél az én bűneimért! Soha meg ne bántsalak, inkább meghaljak! Kérlek, add nekem azt a szeretetet, amit Te éreztél irántam, hogy én is az életemet adjam Érted, ha a hitem miatt üldöznek! Ámen.”

2016. november 18. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Maradjatok hűségesek Hozzám minden körülmények között! A sátán érzi, hogy lejár az ideje, ezért dühében most még elkeseredettebb harcot vív a lelkek ellen. Hamarosan tettlegesen is fogja bántalmazni gyermekeimet csatlósai által. Nagyon sokakat meg fognak ölni, de ti ne féljetek: az lesz égi születésnapotok. Az idő eljött, amikor megvallotok Engem a bűnös nemzedék előtt, és amikor az életeteket fogjátok adni Irántam való szeretetekből.
Drága kicsinyeim! Mindez hamar véget ér. Megrövidítem a napokat, mert rengeteg lélek kárhozna el, ha ezt nem tenném. Ellenfelem még a választottakat is meg akarná téveszteni, ha lehetne. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben, mert az üldözés már itt van.
Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Tit 1,2: „az igazmondó Isten ősidők előtt megígért”
2016. november 19. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Bekövetkeznek a próféciák. Minden úgy lesz, ahogy megmondtam nektek. Üldözni fognak titeket, a rejtekbe kényszerültök. Ellenfelem most mindent megpróbál, hogy minél több lelket elvegyen Tőlem és a kárhozatba taszítson. Ti, gyermekeim, akik megismertétek az igazságot, tartsatok ki Mellettem hűségesen mindhalálig, mert csak így nyeritek el az örök élet koszorúját. Az idő rövid, sokatoknak a vérét fogják kiontani Értem, de ne féljetek, a halál csak egy küszöb lesz számotokra, hogy átlépjetek az örök élet boldogságába.
Drága kicsinyeim, Szent Véremen megváltott gyermekeim! Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik elkárhoznak, akiket a csaló meg tud téveszteni és magával tud rántani a pokolba. Ti ne tartozzatok közéjük! Rejtőzködjetek el irgalmas, szeretettől lángoló Szívem véróceánjába! Kérjétek magatokra értetek kiontott drága Szent Vérem oltalmát, Égi Édesanyám palástját! Mondjátok el magatokért és testvéreitekért az elrejtő imát:
„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és Szentlélek, Szűzanya, Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”
Bízzatok Bennem! Nálam biztonságban vagytok. Elrejtelek titeket üldözőitek elől, akiket arra rendeltem, hogy az új világban, az ezer éves béke uralmában is hirdessétek Evangéliumomat. Azokat pedig, akiket vértanúságuk által Magamhoz emelek, a Mennyországból fognak titeket segíteni. Megtisztítom a világot. Csak egy vallás lesz, amelyet Én magam alapítottam, amelyben a templom Én vagyok, az Én értetek feláldozott, Legszentebb Testem és az Én értetek kiontott Legdrágább Vérem. Ez a ti erőforrásotok és örök életetek záloga. Ebben higgyetek és tartsatok ki Bennem mindhalálig! Az összes többi vallás megszűnik és csak ez az egy marad, amelyet Én alapítottam és egyek lesznek Énbennem követőim, amint Én és az Atya egy vagyunk. Imádkozzatok, hogy ez mielőbb bekövetkezzen!
Megáldalak titeket Szívem minden emberi értelmet felülmúló, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 1Tim 6, 3: „Jézus szavai”
2016. november 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, akiket kiválasztottam Magamnak! Nagyon szeretlek benneteket. Őrködöm fölöttetek. Kiterjesztem fölétek kezemet. A sátán nem árthat nektek. Messze kerülitek a bűnt az Én kegyelmemből. Olyan undort és iszonyatot tápláltok a lelketekbe minden bűn iránt, hogy inkább akarnátok meghalni, mint Engem a legcsekélyebb mértékben megbántani. Soha ne aggódjatok lelketek üdvössége felől, mert Én magam, az Üdvözítő, gondoskodom róla, hogy mindig mentesek legyetek minden bűntől és tiszta lélekkel várjátok Eljövetelem nagy napját, amikor eljövök az ég felhőin dicsőségben, és amikor eljövök értetek életetek végén, hogy keblemre ölelve Magammal vigyelek titeket Atyám házába.
Kicsi gyermekeim! El nem tudjátok képzelni, mekkora vigaszt jelentetek Számomra ebben a nyomorult, bűnös világban. Szívem felüdül lelketekben, ti az Én földi mennyországaim vagytok és minden Szentáldozásban azt az örömöt éreztetem meg veletek, amit Én élek meg a ti szívetekben, amikor magatokba fogadtok Engem.
Kicsiny gyermekeim! A Szívem olyan, mint egy lángtenger. Szeretetem kiárad minden teremtményre. Minden kegyelmet megadok minden embernek, a bűnösöknek főleg, ami az üdvösségre vezeti őket. Hívogatom őket, vonzom, indítom, hogy jöjjenek a tiszta forráshoz, a soha el nem múló kegyelemhez, a Szent Eucharisztiához, a bűnbánat szentségéhez, amely az örök életre vezet. Jaj, azoknak, akik süketek és vakok hívásaimra, mert örökre elveszítik azt, amit számukra készítettem. Ti viszont, akik befogadtok Engem, hatalmas kegyelmet kaptok, békét, biztonságot, örömöt élveztek.
Én vagyok a szívetek Királya és az örök élet már most és itt a ti sajátotok. Ezért, drága gyermekeim, a szívetekben legyen örökös háladal. Őrizzétek lelketek tisztaságát, törekedjetek az életszentségre és igyekezzetek mindenben megfelelni elvárásaimnak, szent akaratomnak. Kérjétek a Szentlélek bölcsességét, Aki fölfedi előttetek akaratom titkát. Tegyétek meg mindazt, amire indítalak benneteket és akkor elvégzitek a feladatot, amit rátok bíztam. Atyám országában pedig nagy jutalomban részesültök. Lefoglaltalak benneteket Magamnak. Maradjatok meg Bennem, Irántam való szeretetben, hűségben, jóságban, alázatban és szolgálatkészségben. Akkor minden kegyelmet megkaptok Tőlem. Rengeteg lélekkel gazdagodva ti magatok is elnyeritek az örök életet. Fogadjátok megerősítő áldásomat a végső nagy harcra, amely gyermekeim és a sátán csatlósai között zajlik az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Mt. 24, 9-14: „Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást. Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek. A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet, de aki mindvégig kitart, az üdvözül. Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég.”
2016. november 26. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagy üldözés vár rátok. Az idő eljött, amikor meg kell vallanotok Engem az emberek előtt. Már minden elő van készítve.
Kicsinyeim! Ne féljetek! Én olyan ékesszólást adok nektek, aminek nem tudnak fogni ellene mondani. Maga a Szentlélek fog beszélni általatok, amikor megvallotok Engem ezek előtt a parázna, erkölcstelen emberek előtt. Ne féljetek a haláltól, mert az nincs, csupán a test oszlik fel, de a lelketek egy örökkévaló boldogságban fog élni mindörökké.
Kicsinyeim! Minden imátokat meghallgatom. Kérjétek magatokra és vértanútársaitokra a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét! Ne féljetek! Ölelő karjaimba várlak benneteket és nagy jutalmat tartogatok nektek a Mennyben. Velem együtt fogtok ülni trónokon és uralkodni fogtok egy egész örökkévalóságon keresztül. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, mindeneket felülmúló, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 2Tim 3, 12: „S az üldözésből mindenkinek kijut, aki buzgón akar élni Krisztus Jézusban.” Mk 11, 17: „Jézus tanított”