1984. április 13., péntek

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1984. április 12.

JÖJJ, Ó ÉDES JÉZUS, ÉS LAKOZZÁL BENNÜNK!

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Isten, a Szentháromság egy Isten szent nevével, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Testvérem, köszöntse lelkünk az Atyát és köszöntse az ő egyszülött szent Fiát a Szentlélek Istennel egyetemben, most és mindenkor.

       Hála legyen Neked, Urunk és Istenünk, mindenható Atyánk! Áldjuk a te szent nevedet és imádjuk és megköszönjük a te végtelen atyai szeretetedet, és köszönetet mondunk a te szent Fiadért, kit küldtél az emberek közé, hogy általa üdvössége legyen minden nemzedéknek. Köszönetet mondunk, és hálát érez a szívünk és imádást, és köszönetet neked Urunk, Jézusunk, megváltó Krisztusunk, mert te édes, te szerető Istenünk, kiittad a te kelyhedet az utolsó cseppig, hogy üdvözíts minket.
Köszönjük neked édes Jézusunk a Szentlélek Istent, kit mikor felmentél a mennybe, elküldted nekünk a vigasztalót, az igazság lelkét, hogy munkálkodjon közöttünk esendő testvéreid közt. De nemcsak testvéreid, hanem gyermekeid is vagyunk egyben, és még barátaiddá is fogadtál bennünket, ó édes Jézusunk! Ó, édes Istenünk, te drága Megváltónk! Uram, Jézus Krisztus ne botladozó nyelvünk, akadozó szavunkat nézd, hanem lásd lelkünket, ami téged óhajt és téged szomjaz. Jöjj, ó édes Jézusom közénk és lakozzál nálunk, lelkünkben és a te édes szereteted árad ki a mi lelkünkből is embertársaink felé.

Mert nélküled Uram nincs önzetlen szeretet. Nélküled én Megváltóm csak önszeretet van, ahol a lélek rab, igenis rabja a testnek, ezért a testet szereti. Add, ó Uram Jézus, hogy a mi lelkünk szabad legyen, hogy szabadon szárnyaljon feléd, és a te szent szeretetedet sugározza szét embertársai felé, mert Uram az a szeretet, amit te adsz, azt nem lehet úgy megtartani, hogy tovább ne adjuk. Mert embertársainkban is téged szeretünk, te végtelen, édes szerető Istenünk. Légy velünk Uram és Istenem, a te kegyelmed ereje őrizzen meg bennünket az életre, mert te Uram, Te vagy az út, az igazság és az élet. Mert ki benned hisz, ha meghalt is élni fog.
Ámen.