III. VILÁGHÁBORÚ – Nostradamus

(Nostradamus és a Bayside-i jelenések írásaiból)

2020. január 10

A harmadik világháborút 1950 körül jósolták, amikor kitört a vietnami háború, aminek a vége az lett, hogy az országot a kommunizmus vette át. Azóta sok háború tört ki 70 év alatt, de a Nagy Háború forrongott, és várjuk, hogy ez elkezdődjön.

Tehát milyen nemzetek alkotják a Nagy Háborút, és hogyan kezdődik? Először is, a négy szuperhatalom a pálya szélén várakozik; van az USA, Kína, Oroszország és Európa . Szóval hol fog kezdődni?

A Közel-Kelet az a hely, ahol a harmadik világháború kitör. Az Antikrisztus arra vár, hogy elkezdődjön. Egyiptomban él . Szíria, Irak, Irán és Törökország lesznek azok az országok, ahonnan a harmadik világháború jön, mivel Libanonból és Palesztinából támadják meg Izraelt . A háború hat-tizenkét hónapig tart, majd az Antikrisztus jelentkezik, és megszervez egy Béketervet, amelyet Izrael és a szomszédos országok elfogadnak, és helyreáll a világbéke. Az Antikrisztus világelső lesz, és széles körben ismertté és szeretettté válik. Azzal kapcsolatban, hogy ez mikor lesz, XVI. Benedek pápát kell néznünk, mert ez tőle függ. Amikor elhagyja a Vatikánt, azt a kommunista erők veszik át, de az Antikrisztus fog uralkodni a Vatikánból, és ekkor jön a Nagy Figyelmeztetés. Lássuk tehát, hogyan kezdődik és hogyan fejeződik be a háború.

„És hallani fogsz háborúkról és háborúk híreiről; lásd, hogy nem félsz, mert ezeknek a dolgoknak meg kell történniük, de ez még nem a vég. Jézus Krisztus” [Máté 24,6]

A franciaországi és európai muszlim invázióról van szó. Az Antikrisztus – a harmadik és az utolsó – a Közel-Keletről érkezik. Hadjáratot indít Olaszország és a Balkán ellen . Abban az időben Jézus Krisztus és egyháza ellenfelei nagyon meg fognak szaporodni.

A három szövetséges – nevezetesen az iráni, orosz és közép-ázsiai arab antikrisztus – seregei egyesítik erőiket és megtámadják Európát, hogy a Szent uralkodó Franciaországból való eljövetele átvándoroljon, kiűzve a háborút sújtó Antikrisztus utálatosságát. a Royal ellen, aki Jézus Krisztus Nagy Helytartója, az idők végén.

De mielőtt a gonosz erőit legyőznék, Isten egy Nagy Jelet ad – egy napfogyatkozást –, amely sötétebb és komorabb, mint a világ teremtése óta. Más szóval, a Nagy Figyelmeztetés . Ez október hónapban fog megtörténni; hogy valami nagy elmozdulás – a pólusok eltolódása – bekövetkezik, és olyan lesz, hogy azt gondoljuk, hogy a Föld tömege elvesztette természetes mozgását, és a mélységbe vagy az örökös sötétségbe süllyed.

A görögök a törökök történelmi ellenségei. A háború nem tart sokáig. Vegyi, biológiai és taktikai nukleáris fegyvereket fognak használni; az ebből eredő szörnyű mészárlás megakadályozza, hogy az olaszok beavatkozzanak és Görögország segítségére jöjjenek. Éhínség lesz a szárazföldön és a tengeren, és nagy hőség lesz a Napból. A halak elpusztulnak a nagy hőségtől.

Szörnyű dögvész sújtja Korinthoszt, Micopolist és a Gallipolis-félszigetet. Ez el fogja pusztítani Macedóniát és Thesszáliát . Amphipolosban egy ismeretlen gonosz. Görögország nem hajlandó megadni magát Törökországnak , de a fegyverek elpusztítják.

Polgár- és vallásháború tör be Itáliába ; a pápát megölik; Olaszország a háború felhőivel néz szembe. Olaszországban szárazság van, Boszniában pedig katonai beavatkozás történik . Mindez az egész Földet bekebelezi a globális háborúba. Esik majd a kövek. Lesz egy üstökös, amely közel fog jönni a Földhöz – erős szomjúságot hoz majd a Föld egy részére.

Lenyűgöző, hogy Veronica Lueken és Bayside látnoka a mennyországból hogyan figyelmeztették a Földet (közvetlenül a második világháború kitörése után) egy üstökös csapására .

A július 25, 1973 , Veronica le, hogy nagy csapás a Mother Mary megmutatta neki egy élénk látás imigyen:

„Egy nagy földgömböt látok a levegőben lógni; ez a Föld földgömbje. Látom ezt a nagy labdát [Üstökös], nagyon gyorsan halad, hosszú farkával mögötte, és ezeket a gázokat bocsátja ki. Nagyon nagy és nagyon hosszú, és messze van. Látom, mi a labda [üstökös] – olyan, mint a nap, nagyon égő és vörös. Úgy tűnik, hogy körbejárja a Napot, mintha behúznák. De nem, most a labda [az Üstökös] forogni kezd; pattog.”

„És most a labda a Föld útjába merül. Most megfogott, mint egy felső, és forog. És elkezd [forogni] a Föld körül, és a farok most elhúzódik a Naptól. És a labda körbejárja a Földet, és a farok most kezd átsodródni a Földre. Most látom az óceánokat, a vizeket. Látom, hogy felpörögnek a vizek, és ez a szárazföld, az USA éppen a vízbe süllyed. Ó-ó!”

A december 24, 1983 , egy másik elképzelés ugyanaz Comet kapott Veronica Égből:

„Ó! Látom az eget, nagyon-nagyon élénkpirossá válik, majdnem narancssárgává – piros-narancssárgává –, és a fény olyan erős, hogy fáj a szemem. És látom ezt a hatalmas, szürke színű labdát, egy sziklaszerű képződményt; ahogy most forog, színe megváltozik, és narancssárga golyóvá válik. Gyorsan halad az égen; egy része letört, és most a Nap mögött halad. Látom a hatalmas Napot – olyan, mint egy tűzgömb, és ez az [Üstökös] egy másik tűzgömb. Egy darab most letört, és a Napba ütközik. Ó! Robbanás van! nem tudok nézni. Ó-ó! És most látom az embereket, akik a székeikbe kapaszkodnak a házukban. Minden ringatózik; maga az alap is ringatózik a házakban, és mindannyian megijednek. Sokan az utcára rohannak – mások rohannak, és becsukják az ablakukat.

„Most látom ezt a sötétséget – egy hatalmas, nagy ködöt, majd egy mély, dohosnak tűnő ködöt, és most halad és halad át a Holdon. Most nincs hold – nincs fény. A Hold teljesen le van takarva. nem látom; nincs fény. Most úgy tűnik, hogy a Nap is kilövi a részecskéket, és látom ezt a másik labdát [az Üstököst], amely úgy néz ki, mint egy kis Nap, hátulról jön, forog, és tüzes kőzet részecskéket lövell ki. Most az egyik darab nagyon nagy, és leesik; a vízbe esik, és a víz nagyon-nagyon magasra emelkedik. Ó!”

A július 25, 1985 Veronica ismét megtekinthető a horror a Comet:

„Látok egy tűzgömböt [az Üstököst]; gyorsan jön az égen – hosszú vörös farka van. Ez piros; ez tűz! És most jön le a Földre. Ó! Átütött a vízen; át van söpörve a vízen. Vannak hullámok, amelyek magasabbra emelkednek, magasabbra, mint bármi, amit láttam. A hullámok szörnyűek. Kimossák [Amerika] kontinensének felét a tengerbe.”

Nyilvánvalóan kudarcot vall az emberi kísérlet, hogy felrobbantsa az égen az üstököst, hogy ártalmatlanná tegye.

A december 24, 1973 , Veronica a következő volt jövőkép:

„Újra látom azt a nagyszerű labdát [az Üstököst]. Nagyon-nagyon nagy. Ó, Istenem! Most is van valami a labda bal oldalán. Úgy néz ki, mint egy űrhajó, vagy valami hosszú burkolatú. És látom, hogy mögötte van, de hirtelen azt látom, hogy ennek a fém burkolatnak a teteje leszáll; mint felbomlani ennek a nagy golyónak [az Üstökösnek] heves melegétől. Ó, Istenem!" (Veronica köhög) „A füst! Ó, Istenem! Ó, most látom, hogy emberek vannak ebben a fémszerű burkolatban, akik elkezdenek felrobbanni. És csak úgy szétrobbant millió darabra, és nem maradt belőle semmi. nem látok semmit; csak úgy tűnt, hogy felrobban, és egy nagy erő elragadja. Nem maradt belőle semmi. Ó!”

A július 25, 1977 Jézus azt mondta egy látomásban keresztül Veronica:

„Gyermekeim, a bánat nagy része, amely az emberiségre fog kerülni – nagy része az ő alkotása miatt következik be. Gyermekeim, a legnagyobb életveszteség egy nukleáris robbanófej felrobbanása lesz az emberiség ellen. Következik a Megváltás Bálja, és nem sok hús marad a Földön.”

A június 18, 1991 , Jézus a következő figyelmeztetést keresztül Veronica:

„Gyermekem és gyermekeim, az imádság állandó éberségét fogja tartani az egész világon, mert ismétlem, az Örök Atya trónja közelében, egy olyan hatalmas labdát lát, amely minden emberi spekuláción felülmúlja, hogy elpusztítja. a Föld háromnegyede. A légkörében van. Kevesen vették észre, de kevesen igyekeznek nem félelmet kelteni az emberiség szívében. Nem tudják, hogy most az Örökkévaló Atya fogja vezetni a labdát.”

A szeptember 18, 1988 , Mária Anya megerősítette, hogy Veronica és a hívő gyűlt össze a Szűzanya a Roses, Mary Súgó anyák kegyhely ima virrasztás tartott a Vatikánban Pavilion helyén Flushing, New York:

„Ebben a században ezt a labdát [az Üstököst] az emberiségre küldik – ebben a században [2000 előtt] itt lesz. Mert még a tudósoknak sem sikerült felismerniük ennek a golyónak a sebességét.

Háború lesz Törökország és Irán között . Az Antikrisztus el fogja pusztítani Máltát Szicília és Olaszország meghódítása érdekében .

Törökországot és Görögországot megszállta Irán. Háború az Araks folyó mellett Örményország és Irán mellett. A törökországi Trebizondot elfoglalták.

A harmadik világháború az arabokkal , Iránnal és Oroszországgal együtt kezdődik ; Franciaország ellenségei elfoglalják Marseille-t.

Az Antikrisztus akkor fog megjelenni a világ színterén, amikor a nemzetek gazdasági nehézségeken mennek keresztül. Minden személyhez kioszt egy számot, és azt lézerrel a kézre vagy a homlokra helyezi. Azok, akik nem hajlandók részt venni ördögi rendszerében, kiközösítették. Meg fogja győzni a világ uralkodóit.

„Megmutatom neked a nagy parázna (Róma) ítéletét… és láttam egy nőt ülni egy skarlátvörös fenevadon – az Antikrisztus Birodalmán – akinek hét feje és tíz szarva volt, és a tisztátalan asszony bíborba volt öltözve és skarlátvörös és a homlokára egy név volt írva; egy rejtély – Nagy Babilon – a paráznák anyja és a Föld utálatossága. Láttam az asszonyt, a tisztátalant, részeg a szentek vérétől és Jézus tanúinak vérétől. A hét fej hét szörny, amelyen a nő ül. Hét királyról van szó – az ókori Egyiptom, Asszíria, Babilon, Meilo, Perzsia, Görögország bukása és a Római Birodalom királyai.

„A Közel-Kelet és Észak-Afrika tíz királya. Ezek a Bárány ellen harcolnak – a Bárány legyőzi őket. Róma puszta és meztelen lesz.”

Európa inváziója Afrikából és Ázsiából. Ázsia nagyja nagy hadsereget fog vezetni szárazon és tengeren. Az Antikrisztus hármat elpusztít. Háborúja (27) huszonhét évig fog tartani. A másként gondolkodókat megölik, fogságba viszik és száműzik. Vér, emberi holttestek, kivörösödött víz és jégesőtől pusztított föld. A háborúk tíz éve, 2000 körül kezdődtek. Még lesz a Nagy Világháború.

1846-ban Mária Anya azt a próféciát adta két gyermeknek a franciaországi La Salette-ből , hogy háborúk lesznek az utolsó háborúig, amelyet az Antikrisztus Tíz Királya vív majd. Ezeknek a királyoknak közös politikájuk lesz, és ők lesznek az egyetlenek, akik uralkodnak a földön. Mielőtt ez megtörténne, eljön a hamis béke ideje a világban, és az emberek csak az élvezetre fognak gondolni.

A fivéreket és nővéreket a Fenevad jelöli. Kellemetlen látni, hogy az állukon, a homlokukon és az orrukon fel vannak tüntetve. Egész Ázsiában nagy tiltás lesz. Várhatóan a nacionalisták és az iszlamisták politikai hatalmat fognak venni Törökországban, hogy megszakítsák kapcsolatait a Nyugattal.

Olaszország a háború játéklabdája lesz; minden oldalon vér fog folyni.. A Templomokat bezárják vagy megszentségtelenítik. A papokat és a vallási rendek tagjait menekülésre bocsátják, és kegyetlen halált fognak halni. Róma városát tűz zúdítja Törökországból. Nagy Olaszország pusztulni.

A francia ugrásokkal áthatol a hegyek között, és elfoglalja Milánó nagy területét . A francia (a gall), Ogmios , a nagy kelta és a nagy lelkész – mind ugyanaz a személy.

A sarkok eltolódása a Földön; október hónapban fog bekövetkezni a pólusok nagy elmozdulása, és olyan mértékű lesz, hogy az ember azt gondolja, hogy a Föld tömege elvesztette természetes mozgását. Ez véget vet az Antikrisztus életének, és megsemmisíti hatalmas hadseregét – valamikor 2030 közelében.

A két Nap megjelenése: a Nagy Pápa kénytelen lesz lakóhelyét megváltoztatni a Vatikánból.

Az Antikrisztus behatol Dél- Franciaországba ; nagy sereg tengeren, hogy megközelítse Marseille-t; Franciaország legyőzte. Franciaországot atomrakéta támadta meg. Oroszország utolsó csapása délre és nyugatra. A Szent Római Birodalom újjászületik.

A harmadik világháború alatt Oroszország megtámadja Kölnt és Bécset ; a Szent Birodalom Németországba fog jönni . Az Antikrisztus uralkodni fog Avignonban; Genf ostrom alatt; Éhség és szomjúság Genfben; Genf lakói elpusztulnak. Új invázió Dél- Spanyolországba a közelgő III.

Egy francia vezeti majd a Szent Hadseregeket – az USA Kanada, Oroszország és Észak-Európa egyesül – Oroszország úgy tűnik, oldalt vált.

A harmadik világháború alatt – amelyet Veronica Luken Bayside-ből kaptak – az országok eltűnnek. Forradalmak Olaszországban, Afrikában és Európában . A pápa elmenekül Rómából, akkor nagy kataklizmikus Figyelmeztetés hangzik el; ha nem figyelnek rá, akkor az emberiség megkapja a világméretű nagy büntetést – a harmadik világháborút, amelyet egy tűzüstökös meglepetésszerű belépése követ. Az emberiség háromnegyede elpusztul. Lesz egy kisebb fenyítés, majd jön a nagy figyelmeztetés és a legnagyobb fenyítés. Két részből áll – a harmadik világháborúból és a megváltás báljából.

Amerikát megbüntetik, ami a felére csökkenti Amerika szárazföldi területét.

Meg kell érteni, hogy amit írtunk, az Nostradamus írásaiból és a világ minden tájáról származó kinyilatkoztatásból származik.

A Nagy Háború akkor jön a világra, amikor a Négy Nagy Királyság uralkodni fog, de Tíz Királysággá alakul, amely az Antikrisztus alatt fogja uralni a világot. Az emberiség egyharmada elpusztul, de a Nagy Figyelmeztetés azután jön, hogy az Antikrisztus ismertté válik, és béke lesz szerte a világon, és a jelenések helyszínei hirdetni fogják az Igazságot, mivel az összes jelenéshelyet megismerik és jóváhagyják – nem az Egyház, hanem az Isten Igéjében való hit által.

Az egyházat tönkre fogja tenni a figyelmeztetés, de a világ nyolcmilliárd embere áttér a katolikus egyházra. Minden hit csatlakozik az Egyházhoz, milliók térnek meg az Igazságra, és a háború megszűnik. Ez a hit nagy újjáélesztése lesz, de az Antikrisztus megvakul a Figyelmeztetés alatt, de körülbelül egy év múlva felépül, és az emberiség jelentős részét fogja vezetni azon a három és fél éven keresztül, amikor az Egyház hanyatlásnak indulok, és ez idő alatt Római Péterként vagy II . Péterként fogom vezetni az Egyházat , de II. Ábrahám Péterként fognak elnevezni , mivel lelkileg a pápa leszek – de misztikus módon. A francia uralkodómagammal, harcolni fogok az egyházért, és harcolni fogok az Antikrisztussal Franciaországból, Németországból és a Fülöp-szigetekről .

A katolikusok többsége a Fülöp-szigeteken fog megalakulni , de én a németországi Kolnból fogom irányítani az egyházat, Franciaországban pedig kormányozni fogok, valamint Ausztriából és egy kis nemzetből a közelben – Lichtensteinből .

Mi, a francia uralkodó és én harcolni fogunk az Antikrisztussal és hadseregével, és felszabadítjuk Franciaországot, Spanyolországot, Németországot, Portugáliát, Angliát és Olaszország egy részét . Ők fogják megalakítani az Igazság Hadseregét is, még azt is gondolták, hogy az Antikrisztus Tíz Királysága legyőzi az emberiséget, de az Igaz Egyház túléli, még akkor is, ha sok szenvedésben leszünk – még akkor is, ha a Nagy Figyelmeztetés mellettünk áll.

Az Antikrisztus túléli a Figyelmeztetést, és három és fél évig gyülekez, és a Vatikán elpusztul, de az ideiglenes Vatikán a Fülöp-szigeteken lesz, és fennmarad, amíg az Antikrisztus el nem megy Jeruzsálembe, hogy mindenki előtt meghirdesse hatalmát. a világé.

A Nagy Uralkodó Jeruzsálembe megy , de feladja életét, és én uralkodni fogok az egyházon, amíg Jézus másodszor is vissza nem tér, ami akkor lesz, amikor a Szent Péter-templom elpusztul, és az Antikrisztus uralkodik három-egy-egy. fél év. Megsemmisül, amikor a mennybe próbál feljutni. Ez véget vet uralmának.

Aztán eljön a Sötétség Három Napja és Éjszakája, és megtisztítja a világot. Azoknak, akik meg lesznek döbbenve, továbbra is lesz lehetőségük megtérni; még száz napjuk lesz a megtérésre, és akkor Jézus teljes dicsőségében visszatér a világ elé. Mindazok, akik üdvözülnek, felemelkednek, hogy találkozzanak Urunkkal, és azonnal megváltoznak.

A világháború annak a jele, hogy az Antikrisztus eljövetelével a végére értünk.

Isten áldását kívánom Isten minden gyermekére.

Vilmos