2019. január 29., kedd

A Megszentelő Mária felhívása Isten gyermekeihez. Üzenet Enochnak.

2019. január 28.

A Megszentelő Mária felhívása

Isten gyermekeihez.

Üzenet Enochnak.

Szülők felügyeljétek a technológia használatát az otthonaitokban!

"Szívemnek kicsiny gyermekei Uram békéje legyen veletek és Anyai védelmem kísérjen mindig titeket.
Gyermekeim a háború kanóca már ég, a világot és az  emberiséget hamarosan a háború csapása sújtja, ami csak halált és pusztulást okoz. Emberi lények milliói  semmisülnek meg, amit egyrészt a háború másrészt az elit által a harmadik világbeliek által üresen hagyott  országokból széthurcolt csendes halál okoz.
Kicsinyeim nagyon szomorú vagyok a világotokban  növekvő erőszak miatt, ami sok vérontást okoz; az  intolerancia növekszik és ez oda vezet, hogy az emberiség többsége elveszti a józan eszét. Konfliktusokat és a  különbségeket nem oldanak meg többé párbeszéddel, már csak erőszakkal és ez sok élet elvesztéséhez vezet.
Szomorú vagyok és nem tudom abbahagyni a sírást, mert  növekszik a fiatalság körében a magzatelhajtás; sok ártatlan vére ontatik a fiatalság erkölcstelensége miatt. Ó szívtelen anyák, akik megölitek a reményt a méhetekbe és  így síremlékké teszitek őket! Azt mondom nektek, hogy ha nem tartotok bűnbánatot, nem gyóntok és nem teszitek  jóvá bűnötöket, akkor már ismeritek azt a helyet, ami  örökre rátok vár. Hagyjátok el az erkölcstelenséget és ne legyetek folyton az élvezet bábjai. Bujaságotok,  erkölcstelenségetek, szeretetek, jótékonyságtok, felelősségetek és mindenek felett az Isten félelmének  hiánya miatt sok ártatlan meghal. Minden egyes ártatlant, akit ti megöltök a méhetekben, az Istennek egy terve, akit ti elvágtok és amiről holnap Isten előtt felelnetek kell. A  legfelsőbb bíróság vár rátok örökre, ahol látjátok majd a  gyermekeiteket, akiket megöltetek és megismeritek a  tervet is, amit Isten velük eltervezett, amit ti a szeretet  hiányotokkal megsemmisítettetek. Ti szegény szívtelen anyák, ha nem tértek vissza Istenhez és nem bánjátok meg bűneiteket, akkor az örök halál lesz a jutalmatok egy  örökkévalóságig!
Kicsinyeim jöjjetek kegyhelyeimre és vigasztaljatok Engem, mert nagy szomorúságot érzek sok család miatt,akiket a világi technológia tönkretett; sok szülőből hiányzik a vezetői képesség és mindenek felett sok millió otthonból hiányzik Isten, és ez az, ami lehetővé tette a  technológia istenének, hogy elpusztítsa őket. Ez az isten az ember kezéből való, ami elpusztítja az értékeket és sok  család egészséges szokásait és a legszomorúbb dolog,  hogy elválasztja őket Istentől.
Szülők még egyszer mondom nektek, mire vártok még hogy felébredjetek és visszanyerjétek a családjaitok feletti ellenőrzést? Ezt a szeretetek, a párbeszédetek, megértésetek hiánya és mindenek fölött az otthonaitokból hiányzó Isten okozza mindezt, ezért van, hogy sok mai  család hánykolódik. Az egészséges erkölcs és a szellemi  szokások meggyengültek a technológia istene miatt.  Televízió, számítógép, mobil telefon és más technológiai  istenek ma ezek irányítanak (kontrollálnak) sok otthont.
Gyermekeim növekszik az értékek hiánya a technológia  átveszi a szülők helyét és ez a családok erkölcsi és szellemi kríziséhez vezet. A hit elvesztése növekszik és ez a családokban gyökeredzik; sok országban a szellemi  hanyatlás akkora már, hogy a vértelen Legszentebb áldozatot a Szentmisét többé nem mutatják már be, az  egyháztagok hiánya miatt. Sok templomot bezárnak ó  mennyire szomorú Édesanyai Szívem mert látja , hogy az emberiség többsége közömbös az Isten felé! Lelkek millióivesznek el, mert folytonosan hátukat és nem az arcukat fordítják az Élet Istene felé!
Kicsinyeim elérkezett a családok megoszlásának az ideje, amint az a Szent Bibliában megíratott: “ Mert mostantól fogva öten lesznek egy családban, akik meghasonlottak, három kettővel, és kettő hárommal. Meghasonlik az apa a fiával, és a fiú az apjával, az anya a leányával, és a leány az anyjával, az anyós a menyével, és a meny az anyósával.” (Lukács 12: 52-53). Itt az ideje kicsinyeim, hogy imában  egyesüljetek, mert az Isteni Igazság napjai közelegnek és minden egyes család, aki nincs Istennel, az elveszik. Nincs többé világi gond és baj, mert lelketek üdvösségének kell lennie az első helyen életetekben; családjaitokban Istennek kell lennie az első helyen.
Ismét mondom nektek szülők térjetek vissza az Egyetlenhez, aki számotokra és családjaitoknak  megadhatja az üdvösséget; tartsátok ellenőrzésetek alatt otthonaitokban a technológia használatát; szakítsatok időt a párbeszédre és az imára; térjetek vissza a Tízparancsolat tanításához, imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, így Isten fog Velem együtt ismét otthonaitokban uralkodni. Az Ég nagyon szomorú, mert sok család elveszik ezen világ technológiájának helytelen használata miatt. Szülők gyűjtsétek össze gyermekeitek mobil telefonjait és kapcsoljátok ki a számítógépeiket;  felügyeljétek a TV készüléket és távolítsátok el a videó játékokat; mert ezek miatt az emberi technológia istene sok gyermeket, ifjút és családot a kárhozatba visz. Sok család a pokol sötétségében fetreng, mert ebben a  világban törvény és Isten nélkül élnek; mert csak a  birtoklással és az uralommal foglalkoznak és elfelejtkeztek Istenről; csak az egójuk kielégítésének élnek és ez az örök halálba vezeti őket. Ma a mélységben,  panaszba fekszenek és átkozzák sorsukat és senki sincs aki meghallgatná őket. Ezt vegyétek fontolóra szülők és amilyen hamar csak lehet vegyétek át az ellenőrzést családotok felett, így holnap nem vesznek el az Isteni Igazság áthaladása közben.
A béke és a szeretet Istene ismét szívetekbe és családotokba uralkodhat.
Édesanyátok szeret titeket, a Megszentelő Mária.