2016. szeptember 30., péntek

Életpárti aktivisták az abortusz betiltását követelik Oroszországban

kirill-patriarka-hidfo-ru
Kirill pátriárka is aláírta azt a petíciót, amihez Oroszországban eddig több mint háromszázezer ember adta a nevét, és követeli, hogy a kormány teljes tiltást vezessen be az abortuszra vonatkozóan.
A petíciót Az Életért nevű mozgalom indította, és mostanra számos vezető politikus aláírta, emellett egyházi vezetők is támogatásukat fejezték a teljes tiltásra vonatkozóan. A mozgalom vezetője, Szergej Csesznokov szerint azonban nem a törvényi tiltás az elsődleges; a kezdeményezésnek az is célja, hogy megváltoztassa a társadalom gondolkodását a magzatgyilkosság kapcsán. Miután a petíció eléri az egymillió aláírást, el fogják küldeni az elnöki adminisztrációnak, így továbbra is a közéleti viták középpontjában tartva az abortusz kérdését.
Az aktivisták a petíciót az Orosz Ortodox Egyházzal teljes együttműködésben fogalmazták meg, és teljes tiltást akarnak bevezetni az abortuszra vonatkozóan – beleértve az esemény utáni tabletta használatát is, amit legális gyermekgyilkosságnak és a pogány emberáldozatokhoz hasonló cselekedetnek tartanak.
A petíció az abortusz káros következményeinek sokaságát sorolja fel, beleértve az abortuszon átesett nők esetében az egészségügyi és pszichológiai károkat, emellett a nemzet egészét ért károkat is, ami demográfiai katasztrófához vezet. A petícióban az áll, hogy
az a nemzet, ami engedélyezi saját gyermekeinek meggyilkolását, kegyvesztetté válik Isten szemében, emiatt szuverenitását is elveszíti, és politikai, katonai vereséget szenvedhet, társadalmi katasztrófával kell szembenézzen.
A petíció emellett azt is említi, hogy a mai rendszer az abortusz költségeit az életpárti emberekkel fizetteti meg, hiszen az ő adójukból támogatják a magzatgyilkosság költségeit. Az aktivisták az abortusz teljes betiltása mellett azt követelik, hogy a kormány újabb hatékony intézkedésekkel lépjen fel a várandós nők támogatásában, és hathatósabb eszközökkel támogassa a kisgyermekes családokat.
Kirill pátriárka sajtószolgálatának közleménye szerint ő is aláírta már a petíciót, de ezt nem egyházi vezetőként, hanem magánszemélyként tette, ugyanakkor az Ortodox Egyház valamennyi más vezetője is ugyanezen a véleményen van. Az Interfax hírügynökség szerint az Ortodox Egyház élesen ellenzi az abortusz minden formáját, de a betiltást azzal kell kezdeni, hogy első lépésként minden erre igényelhető támogatást meg kell vonni, eközben pedig folyamatos társadalmi vitával gondoskodni kell arról, hogy az emberek többségének gondolkodása alapjaiban megváltozzon az abortusszal kapcsolatban.
Oroszország jelenlegi abortusz-szabályozása viszonylag liberálisnak mondható, ám az országban évek óta rendszeresen kiújuló társadalmi vita zajlik a részleges vagy teljes tiltásról. A törvényhozók már több alkalommal próbálták szigorítani a szabályozást, de ezeket a javaslatokat többnyire nem tudták keresztülvinni. Mint a petíció is mutatja, az abortusz kapcsán azonban a jogi tiltásnál nagyságrendekkel fontosabb a tömegek gondolkodásának megváltoztatása. Míg az azonnali betiltás csak az illegálisan vagy külföldön végrehajtott abortuszok számának növekedéséhez vezethet, a hosszadalmas társadalmi vita lehetővé teszi, hogy a következő generáció már jóval konzervatívabb véleményt tegyen magáévá ebben a kérdésben, ezáltal hosszú távon valóban nagy mértékben lecsökkenthető legyen az abortuszok száma.


http://www.hidfo.ru/2016/09/eletparti-aktivistak-az-abortusz-betiltasat-kovetelik-oroszorszagban/

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Első péntek


2016.09.02.
Jézus megmutatta, hogy milyen nagy kegyelmekben részesülnek azok, akik minden hónap első péntekén szentgyónáshoz és szentáldozáshoz járulnak kilencedet végezve. Láttam azokat a lelkeket, akik világban meghaltak és közülük néhányan az életük folyamán elvégezték a kilencedet. Ott voltak összeroskadva a pokol szakadéka előtt, hogy lássák mitől menekültek meg. Mélységes hálájukban összerogytak és köszönetet mondtak az Úr hatalmas kegyelméért. Jézus: „A hívő lelkek között többen elvégzik ezt a kilencedet, mert tudják, hogy milyen nagy kegyelemmel jár. Vannak, akik úgy gondolják elég a kilenced lelkük megmentésére, de nem változtatnak az életükön. Ezt szomorúan nézem. Én a kilenced által segítséget adok nektek abban, hogy kegyelemben éljetek. Bizony sokan elszakadnak Tőlem, ám haláluk óráján gondoskodok arról, hogy a szentségekben részesedjenek. Terjesszétek Szentséges Szívem tiszteletét és annak minden ígéretét. Bizony mondom nektek, még a hívők körében is kevesen tudnak az első pénteki kilenced ígéreteiről.”
Ezután az Úr megmutatta a purgatórium három fokozatát és láttam a tisztítótűzben szenvedő lelkek sokaságát. Felfigyeltem arra, hogy vannak köztük olyan lelkek, akiknek fényben van a lelkük. Ezek a lelkek is tisztultak, vezekeltek, de másképpen, mint a többi lélek. Láttam, hogy megnyílik a Mennyország és a Szűzanya lement a fényes lelkekért, akik rövid ideig tartózkodtak a tisztítóhelyen. Jézus: „Azokat a lelkeket láttad, akik az életük folyamán elvégezték kilenc hónapon keresztül a két szent szív kilencedet (9 első péntek, első szombat) és teljesítették annak minden feltételét. Őket Én és Édesanyám lepecsételtük magunknak. Rövid ideig tartózkodtak a tisztítóhelyen a kilenced kegyelme által. Bizony nekik is tisztulni kellett, hogy méltón lépjenek be Atyám házába. Nagyon ritka az a lélek, amely egyenesen üdvözülni tud úgy, hogy elkerüli a purgatóriumot.”
A szentáldozás előtt az Úr szemléltette velem szentséges szívének szeretetét, és azt mondta: „Mindazok, akik kilencedet végeznek, Szentséges Szívem iránti tiszteletből lepecsételem őket szeretetem tüzével, amely örök nyomot hagy lelkükön. Azok számára, akik mindvégig kitartanak mellettem, gondoskodni fogok arról, hogy azonnal vagy minél hamarabb üdvözüljenek.”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1130-elso-pentek



Az élet fája

2016. 09. 08, Csütörtök, Kisboldogasszony ünnepe
Láttam egy óriási nagy fát, amely az életet szimbolizálta, amely előtt a Szűzanya könnyezve összeroskadt. Láttam és hallottam, ahogyan a fa haldoklik. Törzsének a közepén nyilak voltak, amitől vérzett. Amikor felnéztem a fa lombkoronájára, az ágak elkezdtek kiszáradni és legnagyobb részét egy hatalmas kígyó foglalta el, ami hasonlított egy sötét színű pitonhoz. Ez a kígyó megközelítette Mennyei Édesanyánkat és sziszegve mondta: „Íme, én uralom az életet. Az emberek a bűnért cserébe mindenüket átadják nekem, és ezzel adósaim lesznek. Nem adom ingyen a bűnt! Lelkeket akarok, ártatlan áldozatokat, hogy hatalmam növekedjen a Földön. Nem adom fel a harcot Isten ellen. Addig küzdök, amíg el nem érem végső célomat. Gonoszságom nem engedi, hogy csak egy pillanatra is megálljak. Mit ér a ti áldozatotok (Jézusé és Máriáé), miközben a világ engem akar.  Sikerült kiharcolnom azt, hogy az élet ajándéka a halál martaléka legyen. Mindenütt halál lesz, ahol én jelen vagyok.” Mária hallgatott, és figyelemre sem méltatta az ősi kígyó szavát. Erre a kígyó dühös lett, kinyitotta a száját és mérgét fecskendezte az Élet fájába. Láttam, hogy a Szűzanyát egyszercsak átkarolt a Mennyei Atya, és ezek után a kígyó eltűnt.
Kis idő múlva a Szűzanya felállt és könnyes tekintetével rám nézve így szólt: „Jöjj, leányom, kövess engem, mert látnod kell mindazt, amit én látok.” Az Élet fája mögé mentünk, és hét hatalmas árkot láttam. Az árkok előtt Krisztus szenvedett és haldokolt a kereszten. A kereszt tövében a két kőtáblán repedések voltak láthatók. Jézusnak hatalmas fájdalmai voltak, fuldoklott, miközben magas láz gyötörte. Amikor belenéztem az árkokba, az árkok mélységeiben megszámlálhatatlan gyermeki magzat teste volt. Láttam, hogy az árkokhoz jönnek folyamatosan az édesanyák, akik gyermeküket átadták a halálnak. A legtöbb édesanya mellett ott álltak az élettársak, a férjek és azok, akiktől a gyermekek származtak. Ők azt mondták a nőknek: „Vessétek el gyermeketeket, mert mi nem vagyunk hajlandóak felelősséget vállalni értük. Válasszatok a gondtalan élet, vagy a gyerekek vállalásával járó szenvedés között!” Az asszonyok nagy része elvetette a gyermeket, mert a testi kapcsolatot többre tartották a szeretetnél. Ez nemcsak a hitetlen emberekre vonatkozott, hanem a keresztények többségére is. Láttam, hogy ezeknek az édesanyáknak az élete cselekedetük végbevitele után egyre elkeseredettebbé vált, és néhányan öngyilkosok lettek.
Ó, micsoda örömteli pillanat volt, amikor a sokaság közül egy-egy keresztény édesanya úgy határozott, hogy fölneveli gyermekét, bízva Isten segítségében. Ekkor az egész Mennyország Isten dicsőségét hirdette az egész Föld és az alvilág számára.  Később fiatal lelkeket, szülőket, orvosokat, politikusokat és különböző mozgalmak vezetőit láttam. Tudtam, hogy nemrég haltak meg. A Szűzanya fájdalommal mutatta meg nekik, hogy milyen gyötrelmet okoztak szeretett Fiának, és cselekedeteiknek milyen következményei lettek. Voltak, akik összeroskadva könyörögtek Isten irgalmáért, mások pedig belevetették magukat a pokol szakadékába.
A Szűzanya így szólt: „Fiam meghalt értetek, hogy örökké élhessetek. Ő ti a jövőtök és boldogságotok kulcsa. Nézzétek hova tart most az emberiség, milyen jövő felé! Az emberiség száma lassan megfogyatkozik, mert nem akarnak igazi családot alapítani. Az életet élvezni akarják, és akadályozzák az ártatlan életek megszületését. Bizony Istennek minden egyes emberrel terve van kivétel nélkül, az első ember megteremtésétől fogva. A társadalom megfosztja magát a tehetségektől, a szentektől, a papságtól, az áldott dolgos emberektől, akik az élet javát szolgálnák (a gyermekek jövőjéről beszélt). Az emberek gyermekek sokaságát ölik meg az abortusz által, és ezzel saját sírjukat ássák meg. Én az élet édesanyja vagyok, az Új Éva, aki harcol értetek és figyelmeztet bennetek a bűnök súlyosságára és következményeire. Már nem tarthatom vissza Mennyei Atyátok kezét! Az emberiségnek szembe kell néznie a büntetéssel.” A Szűzanya jobb kezével keleti irányába mutatott és láttam a migránsok ezreit és millióit, akik nyugatra tartottak, és ott elvették az ottani lakosok otthonait és országaikat utódaikkal sokasítják. Az emberek tehetetlenné váltak és kiszolgáltatottak lettek. Polgárháborúk törtek ki itt is, ott is, és végül a kormányok egymás ellen is háborút indítottak. A semmiből egyszerre számos hadsereg jelent meg, és az emberek azt hitték, hogy az ő védelmükért harcolnak a katonák. Ám ez a hadseregek nem a népek javát szolgálták, hanem a nagyhatalmak parancsát követték. Senkivel nem gyakoroltak irgalmat, egyetlen céljuk a népirtás volt és a hatalom megszerzése.
Ekkor a Szűzanya, mint a Világ Győzelmes Királynője, Magyarországot mutatta nekem, amelyet mennyei seregek vettek körül, és így szólt: „Magyarország az én országom. Ahogyan édesanyai szívem mindenki számára menedéket jelent, úgy a magyarok hazája a világ menedéke lesz. Ó, boldogok lehettek gyermekeim, mert igaz vezetőt kaptatok Istentől! Mennyei Atyátok hallja az igazak felkiáltásait, imáit és felajánlásait! Egyet sem hagy figyelmen kívül! Fiam azt akarja, hogy ti is tagjai legyetek a szent maradéknak. Ha mindvégig kitartotok, akkor látni fogjátok a kegyelmek sokaságának gyümölcseit. A Szentháromság nagy tetszését lelte velem együtt a Szent Korona előtti felajánlásaitokban. Fiam nem fogja engedni, hogy koronám újra idegen kezekbe kerüljön. Imádkozzatok, és mindenekfölött tartsátok meg Isten szent törvényeit, élén a szeretetparanccsal! Ahol szeretet van, ott megvalósul Isten uralma.”
* * *
A Szűzanya így magyarázta nekem a 7 árok jelentőségét: „A hét árok a teremtés megszentségtelenítését jelenti. Az ördög irigy Isten hatalmára és teremtőképességére, ugyanis mindennél nagyobb hatalma van annak, aki életet tud teremteni. A sátán elhatározta, hogy az embereket eszközként felhasználva meggyalázza az élet szentségét. Imádkozzatok azokért a lelkekért, akik mindezt okozzák és végbe viszik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek! Fiam kínszenvedése és halála sokak számára – még az apostoloknak is – kudarcot jelentett. Ám ő győzött a halál felett, és az Atya megdicsőítette Őt. Így lett az élők és holtak bírája. Fiam második eljövetelekor ítéletet fog mondani azok fölött, akik az életet uralni akarták, és ezzel sokak halálát idézték elő. Csak a bűnbánat és megtérés mentheti meg őket Isten Szent Haragjától.”



Szent Mihály közelgő ünnepe.


2016. 09. 20, Kedd 
Őrangyalom lélekben elvitt engem a parlamentbe, ahol a politikusok üléseztek. A Világ Győzelmes Királynője is jelen volt az ülésen karjában a kis Jézussal, aki könnyeket hullatott azokért a vezetőkért, akik nem tudják, hogy mit cselekszenek. A Szűzanya mögött felsorakoztak az Árpádházi királyok, különösen kiemelkedett közülük Szent István király és Szent László. Az égiek megmutatták nekem, hogy ezen a helyen igen magas szellemi harc zajlik. Az ülésező terem telve volt bukott angyalokkal, de ugyanakkor Istenhez hű angyalokkal is. Láttam, hogy a gonosz oldalról kilépett Lucifer, a jó oldalról pedig Szent Mihály arkangyal. A Sátán, mint ordító oroszlán így szólt: „Magyarország miatt sok vereséget szenvedek el, ami fokozza gyűlöletemet e nép iránt. Ó, ti esztelenek és balgák (ezt az engesztelőkre mondta)! Hát nem tudjátok, hogy én vagyok a világ fejedelme? Mindent megteszek eszközeim által, hogy romba döntsem országotokat és elvegyem igaz hiteteket. Nézzetek körül a családokban, közösségekben, az egyházban és a parlamentben! Mit láttok? Széthullásokat, konfliktusokat, tragédiákat és gyűlöletet. Mindenhova betettem a lábamat, mert engedtetek sugallataimnak. Csak az erős és igaz hitű emberekkel nem bírok el úgy, mint Jóbbal. De megpróbálom őket is, mégpedig az utolsó pillanatig, amíg fel nem adják a küzdelmet. Minél gyengébbek az emberek, annál jobban nő a hatalmam e világban.” Szent Mihály arkangyal kardját szegezte Luciferre és seregére, majd így szólt: „Valóban gyengének bizonyul a magyar nép, és egyre többen elvesztik a hitüket, még a hűségesek között is, ám Isten, a mi Atyánk a gyengéken keresztül mutatja meg nagyságát és szeretetét. Magyarország nem fog elveszni, mert Szent István király felajánlása óta a Szűzanya kezében van e nép múltja, jelene és jövője. Én hiszek és bízok Szűz Mária győzelmében, és erre intek minden magyar embert is. Ez a győzelem meg fogja előzni Krisztus második eljövetelét. Sátán, tudd meg, hogy az időd hamarosan lejár!” Ekkor Szent Mihály egy hatalmas templomtorony órájára mutatott, ami fölött megjelent a Mennyei Atya, kezében egy jogarral. A Mennyei Atya ezzel a jogarral kettőt ütött az órára és így szólt: „Íme, ez a jogar az Én uralmamat jelképezi. Most kétszer ütöttem jogaromat az órára, hogy tudatosítsd magadban azt, hogy az időd lejárt. Eltelt a 100 év, és hamarosan véget vetek földi hatalmadnak. Az első ütés a földi és szellemi harcot jelképezte, a második ütés pedig a háborút. Ez a háború egészen más, mint az eddigiek. Ez olyan háború, amelyet a világ még nem látott. Az emberiség már javában benne van a háborúban, még akkor is, ha egyesek nem érzékelik, vagy nem akarnak róla tudomást venni. Ők nagy bajban lesznek, mert elmulasztják a felkészülést, és vesztükbe rohannak. A harmadik ütés dicsőségemet fogja jelképezni, amelyben meg fog nyilvánulni Fiam és szeretett Édesanyja győzelme.” Ezután láttam a magyar királyokat, ahogyan kardjukat a Szűzanya elé helyezték, aki fején viselte a Szent Koronát, és ígéretet tettek arról, hogy úgy fogják védelmezni hazánkat az égből, ahogyan a földi életükben is tették. Ekkor a Szűzanya így szólt a magyar néphez: „Gyermekeim, én a ti Édesanyátok veletek vagyok minden megpróbáltatásaitokban, küzdelmeitekben és szenvedéseitekben. Országotok az ellenség célpontjává vált. Imádkozzatok az egyházi és állami vezetőitekért, mert bizony őket is éppúgy meghurcolják, mint titeket a környezetetekben, mivel kiálltok az igazság mellett! Az elkövetkezendő időszak sok változást fog hozni hazátok számára. Ne féljetek, az Európai Unió nem fog tudni titeket megtörni, ha mindvégig kitartotok Fiam mellett! Vannak emberek, akiket egyedül a hatalom vezérel, és nem számít nekik, hogy mennyi ártatlan áldozat árán érik el céljukat. Ám az ő hatalmuk igen véges, mert az emberi természet nem képes elérni itt a Földön a tökéletességet Isten kegyelme nélkül. Gyermekeim, ti csak a töredékét látjátok annak, ami Európa országaiban zajlik. Édesanyai szívem telve van fájdalommal, mert az emberek inkább kapaszkodnak a gyűlöletbe, mint Istenbe. Ne engedjétek, hogy a média és a rombolást okozó szónokok gyűlöletet ébresszenek a szívetekben! Ahol gyűlölet van, ott nincs szeretet és ahol nincs szeretet, ott nincs jelen Isten. Hazátokban és más országokban egyre több helyen könnyeznek a rólam alkotott képek és szobrok, amiről sokan értesültök. Gyermekeim, azért könnyezek, mert üldözik Fiam egyházát. Én, mint az Egyház édesanyja úgy élem meg a keresztények üldöztetését a Mennyben, mint Fiam passióját a Földön. A Sátán nem akar nyugodni addig, amíg gyűlölete nem nyeli el az igaz embereket. Szeretett Fiam a Szentháromsággal együtt nem fogja engedni, hogy a bukott angyalok hatalma kiteljesedjen azzal, hogy Isten minden élő teremtményét elpusztítsák a Földön (ez az atomháborúra vonatkozik). Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy tisztán lássák a világ helyzetét és jó apostolai legyenek Fiamnak. Ne ítélkezzetek pásztoraitok és püspökeitek fölött, mert nincs rá semmilyen felhatalmazásotok az égből! Egyedül csak Fiamnak van joga bárkit is megítélni, mert Ő végtelenül tisztán látja az emberek lelkét. Gyermekeim, Isten mindenkit egyszerre lát (minden ember életét: múltját, jelenét, jövőjét) és tudja, hogy hogyan érintse meg az emberek szívét, amelyhez szükségesek a ti imáitok is. Elsődleges legyen számotokra az önismeret, a lelkiismeretvizsgálat és a bűnbánat, mert Mennyei Atyátok mindennél nagyobb tetszését leli az alázatos gyermekeiben, akiknek imái hathatóssá válnak mások javára. Fiam könnyezik a karjaimban, mert nagy fájdalommal tölti el szentséges szívét a világ szeretetlensége és hitetlensége. Enyhítsétek fájdalmát azzal, hogy jobban törekedtek a szeretet erényeire és leküzditek önmagatokban mindazokat a hajlamokat, amelyek nem méltók Istenhez.”
A Szűzanya megmutatta nekem, hogy az iszlám hitű embereket is ugyanúgy gyermekeinek tekinti, mint minden embert. Szűzanya: „Az én szeretetem nem válogat. Előttem nem számít, hogy ki melyik nemzetiséghez, és milyen valláshoz tartozik. Egyedül a bűn okoz nekem fájdalmat, mert látom, hogy Fiam mennyit szenved miatta. Minden embert arra hívok, hogy bocsássanak meg a gyilkosoknak, hiszen nem tudják, hogy mit cselekszenek. A vértanúknak abban áll legnagyobb érdemük, hogy Fiam szemével tudják látni az ellenségeiket és mindenekfelett bíznak Istenben. Kövessétek példájukat, és ne vádaskodjatok, nehogy titeket is megvádoljanak! Csendben imádkozzatok és viseljétek el a szenvedést és megpróbáltatást, mert csak ezzel a magatartással dicsőíthetitek meg szeretett Fiamat.”
Szent Mihály arkangyal: „Gyermekeim, közeleg az én égi és földi ünnepem (szeptember 29). Jöjjetek bátran hozzám és kérjétek közbenjárásomat! Hazátokat szívemben hordozom, és éppúgy védelmezem, mint Mennyei Édesanyátokat. Piros palástommal mint oltalmam jelképével betakarom Magyarországot. Ne féljetek, mert Isten veletek van!”
Mária Magdolna


Szent Mihály, Szent Gábriel, Szent Rafael arkangyal ünnepe

2016. 09. 29, Csütörtök
A Szűzanya a három főangyallal együtt letérdelt a Szentháromság előtt, és mögöttük a mennyei seregek térdeltek. Jézus, aki az Atya jobbján van, felállt és így szólt: „Gyermekeim, a mai ünnep a győzelem emlékezetéről szól. Ám, ha beletekintek a Földön zajló eseményekbe, akkor fájdalom járja át Szentséges Szívemet. Az Egyház újra a nagy keresztényüldöztetés időszakát éli meg úgy, mint a kezdetekkor. A világban gyűlölet, széthúzás és zűrzavar zajlik nemcsak az államokban, hanem az egyházban is. Én vagyok az ég és a föld pásztora, akinek hatalma van az élők és holtak fölött. Az Írások beteljesednek, mert mindennek meg kell történnie, ami meg van írva.” A Szűzanyára tekintve így szólt: „Édesanyám, te mindent megteszel azért, hogy megmentsd az egyház pásztorait és az emberek lelkét. Hamarosan véget érnek a prófétai intelmek és figyelmeztetések. Az emberiség átlépte az idők végezetének küszöbét.”
Ekkor a magyarokhoz fordult és azt mondta: „Nélkülözhetetlen a világ és az egyház bűneiért való engesztelés. Én, mint engesztelő áldozat kiengeszteltem Atyámat, akit az emberiség a bűnök sokaságával mélyen megsértett. Akik Engem követnek, törekedjenek arra, hogy a kiengesztelődés lelkületében éljenek, és gyakorolják a teljes megbocsátás erényét. Híveim körében hiányos a megbocsátás élő gyakorlása. Sokan kéritek irgalmamat, de megfeledkeztek arról, hogy ti magatok is irgalmasak legyetek egymáshoz! Tudom, hogy sok sebet hordoztok, hiszen testem tagjait alkotjátok. A szentek megtanulták a sebeket felajánlani és elviselni minden panasz nélkül. Ha igazán kedvesek akartok lenni Atyám szemében, akkor ne panaszkodjatok mások előtt a családotokról és környezetetekről. A panaszkodással csorbul a felajánlott szenvedésetek értéke, másrészt pedig nem fogtok az embereknél igazi meghallgatásra és megértésre lelni (itt azokról van szó, akik nem élik meg mélyen vallásukat). Előbb bízzatok Istenben, mint az emberben. Azok, akik Istenben bíznak, és egyedül neki panaszkodnak, bizony meg fogják kapni a segítséget keresztjük hordozásához. Én a ti Üdvözítőtök senkinek nem panaszkodtam, még Édesanyámnak sem. Nem is volt rá szükségem, mert Édesanyám lelke egy volt velem, és nem kellettek szavak hozzá, csak egyedül a szív. Így minden embert arra hívok, hogy teljesen hagyatkozzon rám és adja át Nekem a terhét.”
Jézus odament Szent Mihály arkangyalhoz és azt mondta neki: „Gyermekem, nemrég azzal a piros palásttal takartad be Magyarországot, amelyet a barlangban hagytál (San Angelo, Szent Mihály barlang). Vezesd Édesanyám országát a győzelem felé. Mindenekfelett oltalmazd és védelmezd mindazokat, akik hozzád fohászkodnak és elfogadják segítségedet. Ez az ország megújulást fog hozni Európa és a világ számára. Minél többen kapaszkodnak Istenbe, annál nagyobb védelem száll a magyar népre. Az Európai Unió hatalma semmi előttem. Atyám szeretete és igazsága örökké fennmarad, még a hazugság atyja sem törölheti el az igazságot, amelynek ő maga is tudatában van. Legyen bármekkora az ellenség serege és fegyvere, végül az Én szavam fog győzni. Véssék a magyarok emlékezetükbe a Szentírás szavait, mert emberi szavakkal nem győzhetik le az őskígyót és seregét. Az utolsó idők harca szellemi harc, ahol az igazak és a gonoszok megmérettetnek. Nemsokára ítéletem alá esnek azok az emberek, akik törvényeikkel felül akarják múlni az Én törvényeimet. Az emberek fel fognak lázadni ellenük, mert rádöbbennek, hogy ők valójában nem a demokráciát képviselik, hanem egy önkényes diktatúrát, ahol mit sem ér a nép szava. Szent Mihály, készítsd fel angyalaimat a nagy küzdelemre, mert az elkövetkezendő időszak megpróbáltatás lesz a magyarok számára, és olyan helyzetekkel fognak szembenézni, ahol a hitnek meghatározó szerepe lesz.”