2013. október 23., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Mindazok, akik a háromszöget viselik, a legistentelenebb háromság jelét, részt fognak venni az ilyenféle jótékonysági szervezetek támogatásában

2013. október 22. kedd, 13:20
Drága szeretett leányom, most készítik fel Egyházam minden sarkát az új rituálékra. Az alázatosság és a gondoskodás fontosságára vonatkozó nyilvános nyilatkozatok a szekuláris jótékonysági szervezetek elsőbbrendűségét fogják előírni, amit az antikrisztus fog bevezetni. A Sátán mindezen szolgái magán ünnepségeken vesznek részt, és világméretű hálózatuk segítségével globális jótékonysági szervezeteket hoznak létre, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy ezek isteni sugalmazások.
Mindazok, akik a háromszöget viselik, a legistentelenebb háromság jelét, részt fognak venni az ilyenféle jótékonysági szervezetek támogatásában, hogy ez felemelje őket a világ szemében. Váratlanul egy új, erőteljes úgynevezett evangéliumi mozgalomról fognak beszélni, és az emberek oda fogják adni a pénzüket, hogy növeljék ezen szervezetek erőfeszítéseit, melyeket a világ szegényeinek megsegítése érdekében tesznek. Mindenki azt fogja gondolni, hogy ez a legnagyobb jó érdekében történik, és Egyházam egyes vezetőit csodálni fogják a Föld minden szögletében. Nagyon kevesen fogják megvitatni szándékukat, de amikor azt látjátok, hogy a világ legnagyobb bankjai csatlakoznak erőfeszítéseikhez, akkor tudni fogjátok, hogy ez egy olyan jogi aktus, amelynek az a célja, hogy becsapjanak benneteket. Mennyire ravasz a fenevad! Milyen okosnak tűnnek tettei, mert a megtévesztés bizonyos formái édes mázzal lesznek bevonva, amelyeket csak azok lesznek képesek felismerni, akik a Szentlélek Ajándékával vannak megáldva. És miközben minden beszélgetés a közjó érdekéről folyik, minden vallás egyesítésének a vágyáról, hogy egyetlen nagy közös emberi családot alkossanak, egyetlen szót sem fognak ejteni Tanításomról, mely szerint Isten gyermekeinek Szent Igémhez kell ragaszkodniuk.
Az idő gyorsan halad előre, és a látszólag jól megrendezett és gondosan vezényelt propaganda közepette a repedések kezdenek megmutatkozni. Amikor a Sátán munkálkodik, terjed a zűrzavar; megosztottság jön létre, az ellentmondások burjánzani kezdenek, és többé már semmi sem rendezett. Bizonyos Nekem nyújtott tiszteletek, amelyeket a Tabernákulumom előtt végeztek, el fognak tűnni. Az Örök Imádást meg fogják szüntetni, és hamarosan a templomokat is meg fogják fosztani a szentek szobraitól. Minden cselekedetüket el fogják nézni azon a címen, hogy a Templomokat meg kell szabadítani régi gyökereiktől, és hogy azt a hitetlenek számára kiemelkedőbbé, vonzóbbá és megnyerőbbé kell tenni.
Azoknak, akik ismernek Engem, meg kell tenniük mindent, amit csak tudnak az Evangélium terjesztése érdekében, mert biztosak lehettek abban, hogy a Szent Bibliáról nem fogtok előadásokat hallani. Egyetlen idézetek, amelyeket hallani fogtok azok lesznek, amelyeket elferdítenek, hogy támogassák a hazugságokat. Miközben a Templomokat megfosztják méltóságuktól, a büntetések elkezdenek lesújtani rájuk az Égből. Ők idővel meg lesznek állítva, de előbb ezeknek a megpróbáltatásoknak meg kell történniük, amint azok meg voltak jövendölve.
Jézusotok