2013. január 5., szombat

Római Riport - 2013. 01. 05.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Szűz Mária: Az elkövetkezendő idő minden Keresztény számára egy kihívás lesz
2013. január 4. péntek, 12:30
Drága gyermekeim, imádkoznotok kell, hogy a keresztény Egyházak felébredjenek ezen Üzenetek Igazságára. Az ő nagy számuk erejének köszönhetően lesz továbbra is fenntartva Fiam Tanítása
Ő, az Én drága Fiam, minden Követője hűségére vágyik. Nektek imádkoznotok kell azért, hogy azok, akik az Ő Egyházában naponként felelnek Szent Szavának hirdetéséért, mindig hűségesek maradjanak Hozzá.
Arra kell buzdítanom benneteket, hogy ne hallgassatok semmiféle olyan új tanokra, amelyeket Fiam, Jézus Krisztus Nevében mutatnak majd be, de nem az Ő Szentséges Nevét képviselik.
Az elkövetkezendő idő minden Keresztény számára egy kihívás lesz. Komoly kitartásra lesz szükségetek, ha hűségesek akartok maradni Istenhez.
Amikor más Keresztények kihívnak, megfenyegetnek és üldöznek majd benneteket, hogy új törvényeket fogadjatok el, amelyekről tudni fogjátok a szívetekben, hogy nem Istentől valók, akkor a Keresztes Imahadjárat ezen imáját kell imádkoznotok, hogy hűségesek maradhassatok Hitetekhez.
A Keresztes Imahadjárat 91. Imája: Engedd, hogy hűséges maradjak hitemhez
Ó, Üdvösségnek Áldott Anyja, védj meg Engem a szükség órájában, amikor a gonosszal szembesülök.
Segíts nekem, hogy félelem nélkül a lelkemben, erővel és bátorsággal megvédjem Isten Szavát.
Imádkozz értem, hogy hűséges maradjak Krisztus Tanításához, és hogy teljesen átadhassam Neki félelmeimet, gondjaimat és szomorúságomat.
Segíts nekem, hogy félelmet nem ismerve haladhassak előre ezen a magányos úton Isten Szent Szavának Igazságát hirdetvén, még akkor is, amikor Isten ellensége szinte lehetetlenné teszi számomra ezt a feladatot.
Ó, Áldott Anya, kérlek, add, hogy az üldöztetés során, közbenjárásod által, minden Keresztény hite mindenkor erős maradjon. Ámen.
Gyermekek, emlékeznetek kell arra, hogy amikor a hiteteket folyamatosan kihívják, sértegetik és kigúnyolják, Fiam is együtt szenved veletek. Ez a szenvedés és üldöztetés épp olyan, mint amilyen az Ő kegyetlen megpróbáltatása alatt volt, melynek során azért vádolták eretnekséggel, mert Ő egyszerűen csak az Igazságot mondta.
A kimondott Igazság vitát, haragot és néha erőszakot vonz maga után. Tudnotok kell, hogy Fiam megadja majd nektek azt az erőt, amelyre szükségetek lesz, hogy kibírjátok a nagy nehézségek ezen idejét.
Hallgassatok gyermekek a hívásomra. Én közben fogok járni értetek, hogy erősek maradjatok, és Fiam különleges kegyelmekkel áraszt el majd benneteket, hogy képessé tegyen titeket az ellenállásra a megfélemlítéssel szemben, hogy ne fogadjátok el azokat az istenkáromló törvényeket, amelyek nagy szakadást fognak okozni a Keresztény Egyházakban, különösen a Katolikus Egyházban.
Szeretlek benneteket és az Igazság útján való utazásotok minden szakaszában felajánlom imáimat értetek.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Csilik János atya vállalat a szenvedést - 2013. január 5. Nagyfalu

2013. Január 5. Nagyfalu
Nagyon felemelő élmény volt ez a mai nap. Csilik János atya egy kicsit lefogyott, de jókedvű volt. Csoportunk 11 óra körül érkezett meg, de még találtunk néhány helyet a hatalmas sátorban. Szerencsére az Öt Szent Seb rózsafüzért és a Szentháromság rózsafüzért elimádkoztuk még a buszon, mert itt már nem lett volna rá időnk. Gyorsan vizet engedtünk és elvégeztük a keresztutat. Már csak kevesen voltak az egység keresztjénél, mert sokan előre siettek a Szűzanya kápolnájához és utána a sátorhoz, nehogy elkéssenek. De azért négyen egymás kezét megfogva elénekeltük a magyar és székely himnuszt az egység keresztjénél. Amikor a székely himnuszt énekeltük, teljesen ránk ragyogott a nap. Én azt kértem a jó Istentől, hogy mindig legyen néhány ember, akivel el tudom énekelni.
Épp időben érkeztünk, pont akkor érkezett Csilik atya és Iluska az Oltáriszentséggel.Megkerülték Éva asszony sírját , néhány embert még megáldottak az Oltáriszentséggel és bementek a sátorba.
Az atya megköszönte imáinkat, és elmondta, hogy ezentúl egészségesen kell étkeznie, gyógyteákat is iszik és a fürdővizébe önt a gyógyvízből. (Tavaly daganatos betegséget állapítottak meg nála az orvosok. Nem volt lehetséges az operáció, sugárkezelést javasoltak. De a Szűzanya azt mondta, nem hagyja pap fiát, meg fogja gyógyítani!) A most végzett vérvizsgálat adatai jók. Nagyon jókedvű volt és mi is boldogok voltunk. A Szűzanya további kilencedet kért a papokért. A papok pedig értünk fogják felajánlani kilencedüket.Felszólított bennünket is az egészséges és rendszeres életmódra. Elmondta, hogy eddig 52 gyógyulás volt a víz által. A legutóbbi gyógyulás egy fél éve baleset következtében kómába esett embernél történt, akit a vízzel kenegettek és már felkelt, félig jól van. Ezentúl mindig lesz egy papi tanúságtétel megtérésükről. Most először egy görög-katolikus pap mutatkozott be. Kilencgyerekes családból származott, hárman lettek papok közülük.
Az engesztelő program után levonultunk a a forráshoz, a Szűzanya házához. Ott egy hatodikos forma kislány tanúságot tett a tavaly januári gyógyulásáról. Az egész testét sebek borították akkor. Már régebben is jártak Nagyfaluba szüleivel. 2012.  elsején azt üzente neki a Szűzanya Csilik atyán keresztül, hogy vigyen a vízből és hittel igya és fürödjön benne. Így is tett. Kb egy héten elteltével eltűnt minden bőrproblémája, most is szép volt a bőre. Azóta is beszélget a Szűzanyával.  
Ezután Iluska szólt. A Szűzanya azt kérte Csilik János atyától Iluskán keresztül, válasszon két lehetőség közül: vagy teljesen meggyógyul vagy felajánlja szenvedéseit az egész emberiségért és a Szűzanya pap fiaiért. Az atya a szenvedést választotta. Nekünk is lehetett kérni a gyógyulást és az atya egy közös szép imát mondott értünk. De mindenképpen feladatunk az engesztelés, a Szűzanya vize gyógyító erejének terjesztése a családban és mindenhol. Erre áldott meg bennünket a Szűzanya és a szentmise után Csilik János atya is.                                                                            G.K.
Itt látható az atya válasza egy rövid videón: