2013. január 14., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Hagyd figyelmen kívül a neked feltett kérdéseket és azokat a követeléseket, hogy megváltoztasd Szavamat
2013. január 13. vasárnap, 12:10
Drága szeretett leányom, sohasem szabad elfelejtened, hogy Ki a te Mestered. Amikor mindenféle irányba húznak téged, és roppant nagy terhet helyeznek tanítványaim vállára, ki kell tartanod. Helyezd magad Szent Kezeimbe, vonulj vissza és kérd, hogy tartsak kézben mindent.
Neked csak az Én Hangomra kell válaszolnod. Minden más hangot, mely azt parancsolja neked, hogy Szent Munkámat az ő módjaik és értelmezéseik szerint végezd, el kell vetni.
Sokaknak – akik ezt a Küldetést követik – meg kell érteniük, hogy Szent Szavamat nem lehet kikutatni, megváltoztatni, vagy másoknak megfelelően alkalmazni. Az Én Szavam Szent. Fogadjátok hittel amit mondok és legyetek elégedettek. Az a próbálkozás, hogy rejtett jelentéseket, szenzációt találjatok, vagy jövendőmondásokat keressetek, sért Engem.
Tanuljatok meg hallgatni a Hangomra. Hagyjátok, hogy az megérintse a lelketeket, és legyetek hálásak, mivel bizalmas Tanításaim és vágyaim ezen Ajándékát adom nektek. Ezt könyörületből teszem irántatok, és mert Szeretlek titeket. A kérdések és követelések, hogy azokat a válaszokat adjam nektek, melyeket hallani akartok, sértőek Számomra. Leányom, kérlek, hagyd figyelmen kívül a neked feltett kérdéseket és azokat a követeléseket, hogy megváltoztasd Szavamat, vagy annak jelentését, amit mondok neked. Neked nincs jogodban így cselekedned, amint azt már korábban mondtam neked. Még akkor is, amikor azok a fondorlatos lelkek nehéz kérdéseket agyalnak ki, melyekre nincs válasz, maradj csendben.
Azoknak közületek, akik továbbra is próbára tesznek Engem és gáncsot vetnek Elém, azáltal, hogy kihívják és kritizálják Szent Szavamat, azt mondom: tudnotok kell, hogy ti csak szegény, gyenge bűnösök vagytok. Nem azt találom kellemetlennek, hogy a lelketek javára teszitek fel a kérdéseket. Hanem azt, hogy nem vagytok hajlandóak elfogadni, hogy Én, Jézus Krisztus, valaha is ilyen módon kommunikálhatnék a világgal, ahogyan azt most teszem.
Ha veszitek Szavamat és kiforgatjátok, hogy az nektek megfelelő módon legyen, akkor az értelmetlenné válik. Ha pedig szétszedik azt, hogy szembeszálljatok ezzel a Szent Küldetéssel, mely ennek az utolsó nemzedéknek a megmentésére szolgál, akkor ti félre lesztek dobva.
Tervem most erőteljes, mivel az emberiséget gyorsan vezetem előre az Igazság Ösvényén. Azok, akik elkalandoznak és elkóborolnak, lemaradnak. Már csak mindnyájatok megmentésére maradt idő. Miért vesztegetitek azt el? Minden perc drága!
Hagyjatok esélyt Nekem arra, hogy vezesselek, tanítsalak és megmentselek benneteket. A Velem, Jézusotokkal szembeni engedelmességre szükség van, ha azt akarjátok, hogy segítsek nektek. Csak akkor tudtok engedelmeskedni Nekem, ha átadjátok az akaratotokat. Ha ezt megteszitek, akkor nem lesz zűrzavar többé a lelketekben.
Jézusotok