2022. április 21., csütörtök

A feltámadt Krisztus és a húsvéti maszkviselés Gottfried Paschke papokhoz intézett húsvéti felhívása

 

Mi lehet ennél elképesztőbb és ellentmondásosabb, mint Húsvétkor szájkosárt hordani a templomokban!?

[Köztudott, hogy sok országban, elsősorban a Vatikánban zárt helyeken, így a templomokban is, még mindig kötelező a maszkviselet. És ahol már nem kötelező, még ott is sokan hordanak önként szájkosarat, sőt, megszólják, feljelentik azokat, akik ezt nem teszik. Magyarországon ismerek olyan magukat az egyetlen igaz kereszténynek tartó embereket, akik szintén maszkosan járnak mindenütt, nemcsak összejöveteleiken, hanem a szabadban is.]


Húsvétkor, a kereszténység legszentebb ünnepén, minden felszabadulás legnagyobbikán, sok országban a katolikusok már egymás után harmadszor tűrik el szó nélkül, hogy jogkörükkel visszaélő politikusok és gyáva, az állam szolgáiként viselkedő "püspökök" megalázó módon "szórakozzanak" velük.
Mi lehet ennél elképesztőbb: Húsvétkor szájkosárral a templomokban!? Micsoda ellentmondás! Felszabadulás helyett gondnokság, behódolás, reszketés, kishitűség!

Önökhöz apellálok; Ne hajtsák többé hamis iga alá fejüket, ne engedelmeskedjenek tovább a jogtalan, liturgiát romboló utasításoknak, amit olyanok hoztak meg, akik eretnekség, blaszfémia és aposztázia miatt saját magukat helyezik törvényen kívülivé. Szólítsák fel a híveket a húsvéti istentiszteleteken, hogy vessék le végre maszkjukat, a rabszolgák eme ismertetőjelét! Szabadítsák fel végre magukat és a híveket a hazugság és a tömegpszichózis eme bilincsétől!

Micsoda abszurditás, micsoda őrület, micsoda nevetségesség: A húsvéti alleluja a „Lumen Christi” örökre győztes győzedelmi himnuszát énekelni, a feltámadás örömüzenetét hallani és hirdetni, de mindezt álarcosan a megalázó, lealacsonyító és ráadásul káros maszkkal az arcok előtt. Önök nem veszik észre ennek összeegyeztethetetlenségét? De ha mégis észreveszik, akkor még rosszabb.

Mennyire szavahihetők, mennyire hitelesek azok a papok [és lelkészek], akik Húsvétkor megváltásról és a halál kötelékéből való megszabadulásról beszélnek, és közben olyan intézkedéseket hoznak, vagy tűrnek el, ami ennek szögesen ellentmond? Ne hagyják magukat tovább zsarolni, megfélemlíteni, és az elnyomók segítőivé, végülis a Gonosz kiszolgálóivá tenni. Ne hagyják magukat a rendszer alattvalóivá alacsonyítani, és mint ilyeneket kihasználni!

Ne legyenek gyáva nyulak! Tárják fel a kaput Krisztus előtt! Krisztus legyőzte a világot! (Jn 16,33)
Ezért, el a hulla-engedelmességgel! El a szájkosárral! El a félelem vallásával!
Üdvözöljék a Feltámadtat, nem mint istentelen hatalmak rabszolgái, hanem mint szabadok!

(forrás: www.katholisches.info – 2022. április 21.)
https://www.katolikus-honlap.hu/2201/paschke.htm


Meglepetés? A röntgen megerősítette a torinói lepel korát

 

Az olasz tudós, Liberato De Caro röntgensugaras módszerrel határozta meg a torinói lepel, Krisztus halotti leplének korát.

De Caro a Nemzeti Kutatási Tanács kristallográfiai intézetében dolgozik az olaszországi Bariban. Csapata 2019 óta foglalkozik a "széles szögű röntgenszórás" módszerével - írja az NcRegister.com (április 18.).

A készülék a vászonruhákban lévő cellulóz természetes öregedését elemzi, amelyet a környezeti hőmérséklet és a páratartalom okoz. A tudós egy sor mintát vizsgált meg vászonszövetekből, amelyek kora Kr. e. 3000-től Kr. u. 2000-ig terjedt.

Az alábbi görbék azt mutatják, hogy a torinói lepel mintája (narancssárga görbe) egy körülbelül 2000 éves vászonéhoz (zöld) hasonlít leginkább.

https://gloria.tv/post/7VUsv1guMNTQ2cFEe6agZJSGc