Ezt még az Egészségügyi Világszervezet is csendben elismerte. A WHO tisztviselői hétfőn megerősítették a vírus mintegy 200 esetét, és azt mondták, hogy bár technikailag bárki elkaphatja, a legutóbbi hullámot a homoszexuális férfiakhoz kötik.

Sőt, Dr. David Heymann, aki a WHO fertőző betegségekkel foglalkozó tanácsadó csoportjának ülésén az elnöki tisztet töltötte be, a közelmúltban Spanyolországban, a Kanári-szigeteken és Belgiumban tartott rendezvényeken azt mondta, hogy a terjedést magyarázó vezető elmélet a szexuális átvitel. A majomhimlő a múltban nem váltott ki széles körű járványokat Afrikán kívül, ahol a betegség az állatokban endémiás.

Heymann az Associated Pressnek nyilatkozva: "Tudjuk, hogy a majomhimlő terjedhet, ha valaki fertőzött ember sérüléseivel szoros kapcsolatba kerül, és úgy tűnik, hogy a szexuális kapcsolat most felerősítette ezt az átvitelt.

"Nagyon is lehetséges, hogy volt valaki, aki megfertőződött, akinél elváltozások alakultak ki... és aztán szexuális vagy szoros, fizikai érintkezés során továbbterjedt másokra."

Persze, ha felhívnák erre a tényre a figyelmet, az megnehezítené számukra, hogy meggyőzzék a tömegeket, hogy álljanak sorba a majomhimlő elleni vakcináért, amelyet elkerülhetetlenül rá fognak nyomni a lakosságra, hasonlóan ahhoz, ahogyan az embereket a COVID-19 vakcina beadására kényszerítik.

 

 

A belga hatóságok már bejelentették, hogy 21 napos kötelező karantént rendelnek el a betegséget elkapó emberek számára, míg Németországban négy majomhimlős esetet erősítettek meg, amelyek "olyan "parti eseményeken ... ahol szexuális tevékenységre került sor"".

Az orvos a majomhimlő miatti hisztériát "durva túlreagálásnak" nevezi.
A Real America's Voice című műsorában Dr. Paul Alexander, a WHO korábbi tanácsadója és az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériumának vezető tanácsadója a COVID-19-re adott válaszlépésekkel kapcsolatban "durva túlreagálásnak" nevezte a hisztériát egy olyan betegséggel kapcsolatban, amely sokkal enyhébb, mint a himlő. Elmondta, hogy a cseppfertőzésnek kicsi az esélye, de a lakosságot érintő kockázat összességében alacsony. Bár közegészségügyi okokból bölcs dolog szemmel tartani, nincs ok a túlreagálásra.

Dr. Peter McCullough epidemiológus is csatlakozott ehhez a véleményhez, és nyugalomra szólította fel az embereket, mivel a betegség terjedésének kockázata alacsony, és megfelelő orvosi ellátással viszonylag könnyen kezelhető.

A The Alex Jones Show-ban nyilatkozva megjegyezte: "Egyáltalán nem szabad pánikba esni. Ez majdnem olyan, mint a bárányhimlő, és ha valakinek sok gennyes hólyagos elváltozása van, az könnyen felismerhető. Ezt kezelni tudjuk. A kezelés valójában nagyon jól tolerálható. A naponta kétszer bevett TPOXX gyógyszer tökéletesen megfelel".

A korlátozott elterjedtség illusztrálására rámutatott, hogy az elmúlt fél évszázadban mindössze 700 majomhimlős esetet jelentettek, és ezek majdnem mindegyike Kongóban történt. Ráadásul rengeteg tünete van, így könnyen azonosíthatóak a betegségben szenvedők, így a terjedését korlátozni lehet. Hozzátette, hogy a kormányok több millió adag oltóanyag felvásárlása "túlzó válasz".

 

 

A szakértők szerint a majomhimlő nem terjed olyan könnyen az emberek között, mint a Covid, mert szoros intim érintkezést igényel, és főként a testnedveken keresztül, a felsértett bőrön keresztül jut be a szervezetbe. Ez egy önkorlátozó betegség, és a legtöbb ember néhány héten belül felépül, akár kezelés nélkül is.

Sajnos, amíg az oltóanyagokon pénzt lehet keresni, addig nem lesz vége az ezzel és más betegségekkel kapcsolatos félelemkeltésnek. A Covid-járvány megmutatta, hogy mennyi pénzt lehet keresni a járványok kitöréséből, és most mindenki a következő fejőstehén után kutat.

A cikk forrásai a következők:

TheEpochTimes.com

CreativeDestructionMedia.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/neves-orvosok-nyugalomra-intenek-a-majomhimlo-a-fokent-intim-homoszexualis-erintkezes-utjan-terjedo-kezelheto-betegseg-miatt